PDA

Arată versiune īntreagă : Concurs tenis de masa in orasul BAICOIBOZGANU
14.02.2010, 22:10
Nu intentionam sa postez acest subiect pe forum dar in urma unor discutii avute cu persoana din conducerea Amatur mi s-a recomandat sa fac public faptul ca in data de 6 februarie 2010 s-a organizat in loc.Baicoi JUD. PRAHOVA un concurs de tenis de masa ptr.copii.Concursul a fost oeganizat pe categorii de varsta 11-12 ani;13-14 ani si fete .Concursul a avut loc in sala de sport ORASULUI BAICOI (sala tip Nastase).Cu sprijinul autoritatilor locale in special a dl.primar Statescu si a dl. viceprimar Fenic care ne-au pus la dispozitie sala fara nici o pretentie materiala.Au participat copii de la toate scolile generale din orasul Baicoi.
Competitia a avut un real succes asta datorita si faptului ca oameni de suflet din oras au contribuit financiar la buna desfasurare a concursului.Copii au primit premii ,diplome ,medalii,sandvisuri,apa minerala ,ciocolata.As vrea sa va spun si castigatorii la cat.11-12 ani LOC.1-CIUREA DRAGOS;LOC2-PLESA OVIDIU LOC.3-CIOCHINA TIBERIU LOC.4 IONASC TEODOR.
La categoria 13-14 ani loc.1 Florea Alexandru LOC.2 Simion Eliodor Loc.3 Calin Cristian Loc.4-Bozga Razvan. Prin amabilitatea primariei Baicoi toti participantii (32 de elevi) au primit palete de tenis de masa.

mircea.garaz
14.02.2010, 22:15
Am inteles ca a fost ""discriminare "" intre baieti si fete:dar la fete de ce nu dati clasamentul!

BOZGANU
14.02.2010, 22:52
Am inteles ca a fost ""discriminare "" intre baieti si fete:dar la fete de ce nu dati clasamentul!
Scuze am omis LOC1.SALAORU ANDRA LOC.2 NITA ALEXANDRA LOC.3 MATEI STEFANIA

mircea.garaz
14.02.2010, 23:03
Asa da;poate vor participa si la concursurile noastre!

horia
28.02.2010, 14:01
Tinand cont ca ''marea'' sala de la Petrolu Ploiesti a cazut sub buldozerele ce doresc reformarea complexului sportiv, o astfel de initiativa nu poate decat sa fie salutata. Felicitari lui Luci Bozga, celor implicati alaturi de el si primarului orasului Baicoi. Poate ca va participa (cel putin sufleteste) la incurajarea si dezvoltarea acestui minunat sport si ca nu peste multa vreme vom vedea si localitatea Baicoi in circuitul Amatur.

valentin soare
28.02.2010, 15:57
Bravo LUCIAN,felcitari,cu aceasta competitie ai adus trecutul in prezent cand si noi eram elevi,naivi plini de entuziasm,ne bucuram ca puteam sa jucam si noi in cateva concursuri,iar acum sa le poti oferii copiilor aceasi bucurie a competitiei,a emotiilor la masa de joc,este o mare realizare.Tin sa multumesc personal tuturor care te-au ajutat la organizarea acestui eveniment, in special Domnului Primar al minunatului oras Baicoi, de la care am speranta ca te va ajuta in continuare.Mult succes .

victorache
03.03.2010, 15:36
Bun inceputul pentru un orasel cu traditie,in acest sport.Dupa cum spune si Vali,de la Valeni,ne-a adus aminte de ale tineretii valuri.Am participat si l-am ajutat pe Bozga cu ce s-a putut,dar de inceput eu personal,vreau sa spun ca a fost un inceput cel putin bun,de la care Bozga cu siguranta pe viitor le v-a imbunatati.Felicit initiativa,si sprijinul acordat de Primaria Baicoi prin Dl primar Ciprian Statescu si Dl viceprimar Silviu Fenic,lucru care obliga autoritatile la dezvoltarea acestei miscari,in spiritul Amatur.Cu siguranta i-as propune colegului nostru sa organizeze,de inceput,si un turneu B chiar in paralel cu un turneu pentru copii.Stiind cit de complexa este logistica,pentru o organizare de asemenea nivel nu pot decit sa transmit autoritatilor locale,ca este doar un inceput in acest sens.Avind in vedere ca exista si sprijin din partea staff-ului Amatur,asteptam numai lucruri bune.

allecsut
03.03.2010, 15:43
Felicitari organizatorilor si a domnului primar pentru sustinerea acordata. Prin organizarea de astfel de concursuri orasul Baicoi poate fi si gazda unor turnee Amatur, unde pot veni jucatori din toata tara.

maniche
10.03.2010, 12:02
Felicitari organizatorilor, ati facut ceva minunat intr-un orasel cu traditie in tenis de masa.
Lucian, speram sa organizezi si alte concursuri de acest gen si poate si un turneu amatur,
cu sprijinul Primariei si in special al domnului Primar, care a pus la dispozitie sala de sport.
Toata stima pentru ceea ce faceti si pentru ce vreti sa organizati in viitor in orasul Baicoi.

kutuzov
10.03.2010, 13:28
Vreau si eu sa va felicit pentru ceea ce ati inceput si va doresc sa reinnodati traditia pe care a avut-o orasul dumneavoastra.Am jucat si eu tenis la clubul schelei Baicoi cu un mare campion pe care orasul dumneavoastra l-a avut ,dl.Grigore Benone,care din cate stiu momentan antreneaza in Suedia.Se pare ca ati gasit deschidere de la dl.Primar si asta nu poate decat sa ne bucure ca ,cat de curand orasul dumneavoastra va aparea pe harta circuitului Amatur Romania.Stiu ca nu este usor dar cu pasiunea pe care se pare ca dati dovada si cu ajutorul autoritatilor sper sa participam cat mai curand la un concurs de tenis de masa in orasul dumneavoastra.Sa auzim numai de bine.