Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Review TSP Curl Cactus 1mm rosu

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Review TSP Curl Cactus 1mm rosu

    Am probat in zilele trecute un TSP Curl Cactus 1 mm rosu, pe deja clasicul (la mine!) Levi Clott Sintec All+, avandu-l partener de antrenament pe prietenul Levi. Am fost curios cum se comporta aceasta iarba cu un burete de 1 mm. Incercasem pana atunci clasicul OX, si aplicand teoria conform careia, pentru a gasi controlul ideal incepe cu fetele mai groase si ia-o treptat in jos, pe cea de 1.5, acum urmand Cactusul cu burete de 1mm.
    Controlul este mai mare decat la fata de 1.5, iar viteza proportional mai mica. Rezultatul a fost foarte interesant, deoarece din suma acestora a rezultat o eficienta remarcabila a loviturilor taiate. Datorita faptului ca mingea se infunda in burete, prin chopbloc se poate obtine un spin reversal foarte bun. Cu ajustarile de rigoare, foarte bine functioneaza si blocul pasiv. Cea mai eficienta lovitura este atacul liftat cu BH, mai ales impotriva mingilor taiate sau cu efect lateral. In general Levi nu are taine impotriva unui OX. Cunoaste foarte bine succesiunea loviturilor si procedeelor tehnice. Cu aceasta ocazie,insa acest joc mai dinamic l-a jenat foarte mult si dupa trei infrangeri, l-a facut sa privesca contemplativ plafonul, .
    In concluzie, aceasta fata inglobeaza, un efect deranjant si spin reversal mare la blocul pasiv si chopbloc, combinata cu o buna capacitate ofensiva. In primul rand se adreseaza ierbarilor cu experienta care au depasit stadiul pasivitatii in joc si nu asteapta neaparat punctul din gresala adversarului. Aceasta fata poate impinge jocul cu iarba in zona unui allround mai dinamic, facandu-i pe softisti sa exclame: Ni la el, asta stie si altceva decat sa tacane toata ziua in nestire!
    Ultima editare de laky; 01.apr.2014, 10:34.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Who has read this thread:
Procesare...
X