Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta potrivita.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Paleta potrivita.

    Salutare tuturor. Sunt nou pe acest si vreau opinia si ajutorul vostru...

    Sunt amator la tenis de masă , dar iubesc la nebunie acest sport si vreau sa evoluez cat mai mult posibil..

    Joc tenis cam 2 ore pe fiecare zii cu cei 2 prieteni ai mei si toti suntem cam egali dar vreau sa evoluez si sa-i bat pana simt eu ca sunt la un alt nivel fata de ei... Sincer , aceasta competitie dintre noi 3 , m-a ajutat , cel putin pe mine foarte mult deoarece intodeauna cand joc cu ei , incerc sa fiu mai bun ca ei , sa-mi impun tactica , sa invat scheme noi , altele sa le imbunatatesc cu toate ca poate pierd fiindca nu-mi ies din prima , dar cu timpul vor iesii... Deci chiar e bine ca exista competitie intre noi 3....

    Acum sa revenim la subiectul principal... Am jucat cu o paleta hobby , joola smash pana acum , mi s-a parut destul de buna.. (Tin sa precizez ca nu am cumparat-o , am primit-o.. spun asta fiindca multi oameni priceputi mi-au spus ca nu se merita sa dau banii pe paletele direct asamblate din magazin) dar acum vreau sa-mi fac eu o paleta a mea.... Un baiat foarte priceput la tenis , mi-a adus un lemn buterfly sk7 korbel , parca asa se numea , si mi-a spus el sa-mi pun eu fetele pe care le doresc. Mi-a spus sa pun fete buterfly solcion , fiindca au control bun... Intradevar ,am nevoie de control pe rever . Eu le vreau sa le scot bine taiate pe refer si sa le trag cand am ocazia..

    Pe forehand , sunt destul de avansat si as dorii o fata mai rapida , nu neaparat control....

    Astept pareri de la voi , sa-mi spuneti ce fete sa pun si care credeti ca mi s-ar potrivii mai bine...

    Tin sa precizez ca bugetul pentru achizitia acestor fete este de 230 RON ...

    In caz ca vor aparea imbunatatiri in jocul meu in perioada urmatoare , probabil o sa-mi vand telefonul pentru a-mi cumpara o masa de tenis.

    Multumesc , Numai bine.
Who has read this thread:
Procesare...
X