Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pe lemnul Timo Boll Spirit ce fețe sunt indicate??

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Pe lemnul Timo Boll Spirit ce fețe sunt indicate??

    Am un lemn Timo Boll spirit am incercat fel si fel de fețe nu reusesc sa il stapanesc , in prezent joc pe Fh cu tenergy 05 , gros max, si pe Bh dhs huricanne 3 neo, gros max , as vrea sa incerc Tibhar Nimbus soft , gros 2,0, pe Bh, fața care o am acuma (Dhs huricane 3 neo) este destul de greu controlabila, la preluari taiat, capace si tras drept.
    Jocul meu este mixt, atac pe Fh topspin si capace, iar pe Bh tras drept , taiat si capace.
    va rog un sfat.... ma mai gandesc si la fața pe Bh sriver fx gros 2,0 sau un antitopspin , sau rakza 7 sau 9, sau altele ) nu stiu care fețe s-ar potrivi cu lemnul meu, fețele sunt lipite cu lipici pe baza de apa.

  • #2
    Postat în original de richard Vezi post
    Am un lemn Timo Boll spirit am incercat fel si fel de fețe nu reusesc sa il stapanesc ,
    Pune-i un capastru poate reusesti sa-l stapanesti mai usor.

    P.S.Lasand gluma la oparte,TBS fiind un lemn ofensiv sa ai un pic de control trebuie sa compensezi cu niste fete Allround si,sau cu grosimi de fete mici 1.5-1.8 mm.

    EMI

    Comentariu


    • #3
      Fete allaround?
      Grosime 1.5 ?
      Come on!!!

      Comentariu


      • #4
        Postat în original de sevraj Vezi post
        Fete allaround?
        Grosime 1.5 ?
        Come on!!!
        Tradu

        Comentariu


        • #5
          Pentru un joc mai mult de efect , pe acest lemn recomand 2 tenergy 05 fx, pentru un joc mai variat recomand bryce speed, pentru un joc mai controlat recomand bryce speed fx... dintre acestea iti alegi tu.... sper ca ti-am fost de folos...
          ?Sometimes I win, sometimes I learn?

          Comentariu


          • #6
            interesant ... va multumesc... mai astept alte opinii, fețele de mai sus totusi mi se par destul de agresive, nu am jucat cu ele dar bryce speed, tenergy 05, ??? posibil daca sunt de grosime 1,8 sau 2,0 bryce speed sunt renumite ptr viteza extraordinara dar control si la capace presupun ca sunt foarte greu de controlat.

            Comentariu


            • #7
              sal.....sunt multe variante....iti recomand fete cu grosime 2 mm,duritatea 42,5 grade,adica burete mediu,cum sunt rakza soft(cred ca are 40 duritatea),donic baracuda,xiom vega euro,tibhar nimbus,genius,rapid,joola x-plode senzitive,donic acuda s2,dar tot rapid o sa fie,poti folosi bureti de 1,8-1,9 mm dar dupa un timp de obisnuinta o sa vrei mai rapid sa fie,si atunci treci la cele cu burete de 2,1-2,2mm si cu duritate mare de burete47,5 grade,daca iti place lemnul la simt joaca mult cu el si schimba doar fetele,dar cele f soft la blocaje mai dure iti v-or arunca putin in jos,pt ca mingea ajunge la lemn...toate cele bune....
              fh-xiom vega-pro 2mm
              blade--galaxy-v16
              bh-xiom omega tour--max

              Comentariu


              • #8
                ms mult Zalter in sfarsit un raspuns amplu.... ma gandesc la o combinatie tenergy 05 fx de 2,0 pe fh si rakza 7 sau 9 de 2.0 pe bh, nu stiu cum se impaca rakza cu lemnul si cu lipiciul pe baza de apa.

                Comentariu


                • #9
                  merge,doar ca eu as juca invers cu ele,rakza 9 are buretele dur de 45-47 grade.....dar lipiciul pe baza de apa e f ok,acel solvent din speed glue care placea la toti trece efectul lui in maxim 1 saptamana,dupa care este ca si lipicul pe baza de apa......succes la lipire si la joc...
                  fh-xiom vega-pro 2mm
                  blade--galaxy-v16
                  bh-xiom omega tour--max

                  Comentariu

                  Who has read this thread:
                  Procesare...
                  X