-

Postat în original de
Dan2
Conform regulametului, D-l Motoroi, ca si Cristian Rusu, pot intra cu drepturi depline in circuit o data cu 1 ianuarie 2013.
Participarea sa la turneul de la Topoloveni a fost permisa ca derogare deoarece a avut loc dupa disputarea turului diviziei B.
Pozitia in clasamentul din 01 01 2013 va fi data de numarul de puncte (si de istoricul turneelor din 2011 - cu data modificata in 2012) si nu de locul in clasament la 31 dec 2012.
Din ce ati raspuns, sa intelegem ca situatia clasamentului din anul 2012 NU va fi afectata de puctele si clasarea celor trei colegi conform clasamentului final pe anul 2011?
Xiom Zetro Quad
XIOM Sigma Pro // Xiom Zava
-
-
Mulțumesc / Îmi place post - 1 Mulțumiri, 0 Îmi place, 0 Nu-mi place
-

Postat în original de
Dan2
Conform regulametului, D-l Motoroi, ca si Cristian Rusu, pot intra cu drepturi depline in circuit o data cu 1 ianuarie 2013.
Participarea sa la turneul de la Topoloveni a fost permisa ca derogare deoarece a avut loc dupa disputarea turului diviziei B.
Pozitia in clasamentul din 01 01 2013 va fi data de numarul de puncte (si de istoricul turneelor din 2011 - cu data modificata in 2012) si nu de locul in clasament la 31 dec 2012.
Corect.
-
Ultima actualizare inaintea turneului final o voi face pe 2 decembrie, ar mai fi vreo 10 turnee pana atunci.
Primorac Carbon FL Off+// TEnergy 05 FX // Bryce Speed FX
Nu este important sa castigi! Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
... keep the eyes on the ball and the ball on the table ...
-
Mulțumesc / Îmi place post - 2 Mulțumiri, 0 Îmi place, 0 Nu-mi place
-
Member
- Putere Rep
- 0
- Reputatie
- 2
Doru Sana - Bucuresti - 639
va rog sa schimbati localitatea , corect Cluj Napoca - CJ
multumesc
OK
Ultima modificare făcută de FlorinBN; 03-Dec-2012 la 16:54.
Donic Waldner Dotec Carbon
fh: Sriver G2 Max red
bh: Sriver G2 2.1 black
-
Clasament actualizat cu turneele de la:
Iasi - 24 nov
Oradea - 24 nov
Cluj Napoca - 01 dec
Cluj Napoca - 24 nov
Braila - 24 nov
Ploiesti - 24 nov
Timisoara - 30 nov
Bucuresti Viva - 30 nov
Bucuresti Viva - 22 nov
Calarasi - 1 dec
Bacau - 1 dec - primele 4 locuri
Craiova - 1 dec
Pitesti - 02 dec
http://tenisdemasa.amatur.ro/Files/1...3_dec_2012.xls - deocamdata doar fisierul excel
20:30 - edited: Actualizat cu turneul de la VivaSport - 22 nov
Ultima modificare făcută de FlorinBN; 03-Dec-2012 la 19:33.
-
Mulțumesc / Îmi place post - 4 Mulțumiri, 1 Îmi place, 0 Nu-mi place
-
Domnul Robu Valentin(n. 18.07.1954) va roaga sa-l treceti in clasamentul de la Old Boys.Va multumesc.
ok
Ultima modificare făcută de FlorinBN; 06-Dec-2012 la 15:13.
-
Clasament final 2012
Printr-o regretabila eroare pe care mi-o asum, la calculul clasamentului preliminar din ziua turneului final 2012 lui Durdun Gheorghe nu i-am scazut turneul final din decembrie 2011, ajungand astfel pe locul 3 la general si campion pe municipiul Bucuresti.
Chiar daca vina este a mea si este greu sa renunti la ceva ce credeai ca ai castigat, o sa-l rog sa facem cumva astfel incat cupa si trofeele locului 3 sa revina castigatorului de drept - Gogu Gabriel din Cluj Napoca, iar titlul de campion pe Bucuresti lui Boaca Valentin.
Imi cer scuze celor implicati si promit ca data viitoare voi face calculele mai din timp astfel incat sa nu mai fie loc de asemenea greseli.
-
Mulțumesc / Îmi place post - 2 Mulțumiri, 21 Îmi place, 0 Nu-mi place
VivaSportClub,
mehmet,
simonfery,
iuliu zedler,
grasomega,
Durdun Gheorghe,
denesferi,
csabazedler,
Claudiu84,
amedeo,
zalter,
Bogdan Raducan,
maniche,
dantim,
drukeru,
mateidumitru,
gabikr,
cornelus3,
ciprian constantinovici,
DANIEL_SAN,
nistoriosif Le-a plăcut acest mesaj
-
O rugaminte Florine de la Bilanici Mircea sa ii schimbi de anul viitor si lui identitatea din Bucuresti cu Satu Mare.
Multam fain.
ok
Ultima modificare făcută de FlorinBN; 22-Jan-2013 la 11:11.
-
Astazi am sa ma intalnesc cu Vali Boaca si am sa ii inmanez medalia de Campion Judetean si diploma, iar medalia, diploma si voucherul pentru locul III la general pe anul 2012 am sa le dau colegilor de la VIVA si in cel mai scurt timp se va gasi o solutie sa le primeasca si Gabi Gogu la Cluj.
Toate cele bune si sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
George Durdun
-
Mulțumesc / Îmi place post - 4 Mulțumiri, 28 Îmi place, 0 Nu-mi place
stefan_rusu23,
TRADU,
csabazedler,
cornelus3,
VladFarcas,
Emil Tudor,
Aurel Fratea,
BOZGANU,
Iaru Horatiu,
dado_daniel,
mateidumitru,
Adrian Lazaroiu,
VivaSportClub,
Kerubb,
valentinm,
mehmet,
dinicescuion,
simonfery,
Bogdan Raducan,
iuliu zedler,
denesferi,
ciprian constantinovici,
dantim,
grasomega,
noro,
marcelgiosan,
nistoriosif,
Kantor Imre-Zoltan Le-a plăcut acest mesaj
-

Postat în original de
FlorinBN
Printr-o regretabila eroare pe care mi-o asum, la calculul clasamentului preliminar din ziua turneului final 2012 lui Durdun Gheorghe nu i-am scazut turneul final din decembrie 2011, ajungand astfel pe locul 3 la general si campion pe municipiul Bucuresti.
Chiar daca vina este a mea si este greu sa renunti la ceva ce credeai ca ai castigat, o sa-l rog sa facem cumva astfel incat cupa si trofeele locului 3 sa revina castigatorului de drept - Gogu Gabriel din Cluj Napoca, iar titlul de campion pe Bucuresti lui Boaca Valentin.
Imi cer scuze celor implicati si promit ca data viitoare voi face calculele mai din timp astfel incat sa nu mai fie loc de asemenea greseli.
Va salut,
Ma bucur enorm de mult pentru Premiul redirectionat spre d-l Gogu Gabriel...acest om chiar merita acest premiu...il cunosc personal si este un om de nota 10...trateaza orice meci cu o indarjire iesita din comun(in sensul bun al cuvantului
) care la alti jucatori profesionisti nu prea am vazut...ma bucur si pentru corectitudinea d-lui Apian Florin care nu a dezamagit niciodata...Stima!
BLADE :
DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH:
Cauciuc Rosu
"Știu că sunt prost dar când mă uit în jur prind curaj"
-
Mulțumesc / Îmi place post - 2 Mulțumiri, 6 Îmi place, 0 Nu-mi place
-
ma bucur sa vad ca oamenii din amatur,unii dintre ei,reusesc sa se inteleaga bine si sa iasa cu bine dintr-o astfel de situatie.......ce pot sa zic ..doar stima si respect....
fh-XIOM VEGA PRO--2 mm
blade--V6-ARAMID CARBON
bh-KOKUTAKU--2mm
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumiri, 2 Îmi place, 0 Nu-mi place
-
Junior Member
- Putere Rep
- 1
- Reputatie
- 12
Stima si respect pentru oamenii cinstiti si cu caracter.
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumiri, 3 Îmi place, 0 Nu-mi place
-

Postat în original de
dantim
O rugaminte Florine de la Bilanici Mircea sa ii schimbi de anul viitor si lui identitatea din Bucuresti cu Satu Mare.
Multam fain.
Florine, pastreaza-i identitatea, ca nu-l mai recunoaste nevasta. Schimba doar resedinta. Ma inteleg eu cu dantim la o bere.
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumiri, 3 Îmi place, 0 Nu-mi place
-

Postat în original de
Dan2
Florine, pastreaza-i identitatea, ca nu-l mai recunoaste nevasta. Schimba doar resedinta. Ma inteleg eu cu dantim la o bere.
Am vrut sa scriu locatia dar cred ca merge si identitatea ca nu se supara
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumiri, 1 Îmi place, 0 Nu-mi place
Dan2 Le-a plăcut acest mesaj