Citat Postat în original de adimucu Vezi post
Csaby-wan, ai dreptate în general. În situația de față mingea lovită s-a dus direct afară, deci punctul este oricum al adversarului, nu trebuie să i-l ofere nimeni. De fapt aici, dictând repetarea, arbitrul i-a cam furat un punct, pe care trebuie să-l câștige de 2 ori. Într-adevăr, cum scria cineva și mai sus, dacă se repetă, cel în cauză ar trebui să trimită mingea elegant tot în aut.
Maestre,arbitrul judeca si decide orice situatie din meci dpdv al REGULAMENTULUI,care regulament spune ca "...in situatia in care mingea se sparge in timpul desfasurarii punctului,jocul se reia cu repetarea punctului".Exista fel si fel de situatii,care mai de care mai ciudate,care conduc la deteriorarea sau spargerea mingii in timpul jocului dar jucatorii(majoritatea dintre ei!!) apeleaza in astfel de situatii la bunul simt si "codul nescris" al fair-play ului,oferind punctul adversarului la rejucarea lui!