Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • De ce umbriti acest frumos Turneu Final cu posturi care-si au locul in alta parte ?
    De ce nu creati un topic la care sa ne expunem si "noi" punctul de vedere, eventual puteti discuta si de prea ravnitele posturi de conducere.
    A fost un turneu de exceptie, toata lumea a fost multumita de ce-ati realizat iar acum dati cu piciorul in galeata plina precum vaca dupa ce a fost mulsa.
    As propune sa va mutati cu discutiile vis a vis de coordonare Amatur intr-un nou topic, dati Cezarului ce-i al Cezarului si lasati aici doar o amintire frumoasa, altfel e pacat de realizarea ei.

    Respect.
    Ultima editare de sorin_client; 13.nov.2018, 09:46.
    Blade: lemn off...ce lemn !
    Bh: cu tepi
    Fh: fara tepi

    Comentariu


    • Postat în original de sorin_client Vezi post
      De ce umbriti acest frumos Turneu Final cu posturi care-si au locul in alta parte ?
      De ce nu creati un topic la care sa ne expunem si "noi" punctul de vedere, eventual puteti discuta si de prea ravnitele posturi de conducere.
      A fost un turneu de exceptie, toata lumea a fost multumita de ce-ati realizat iar acum dati cu piciorul in galeata plina precum vaca dupa ce a fost mulsa.
      As propune sa va mutati cu discutiile vis a vis de coordonare Amatur intr-un nou topic, dati Cezarului ce-i al Cezarului si lasati aici doar o amintire frumoasa altfel e pacat de realizarea ei.

      Respect.
      Sorine ,cine umbreste acest frumos Turneu Final? Eu? pentru ca am expus adevarul in forma lui reala? Eu si echipa care am muncit pe branci la acest eveniment,si relatam pas cu pas ce a fost in spatele lui?Sorine imi pare rau sa aud asta de la tine,dar asta este daca asa e perceptia,vreau sa mentionez ca pe toti din echipa care a participat la acest eveniment ne-a deranjat FOARTE tare aceasta postare care contine o gramada de neadevaruri si prea multe populisme.Si o sa le reiau punctual chiar daca v-ati saturat de astfel de postari.

      1."Cum s-a vazut Turneul .......din punctul de vedere al Organizatorilor"
      -nu este punctul niciunui dintre organizatori aici ,ci doar al lui Marcel (nu cred ca s-a consultat cu cineva din Organizatori.)

      2.Primul hop de care ne-am lovit a fost faptul că nu reușeam să organizămmasa festivă și fazele finale în aceiași zi.

      -Asta a fost programul conceput de Marcel cu Pralea la o prima discutie,Cel de mai jos ,si prezentat pe forum.In momentul care am preluat sarcina de manager al Evenimentului i-am prezentat D-ului Pralea imposibilitatea sustinerii acestui plan din cauza timpilor calculati care erau mult mai mici decat timpi reali,si se preconiza un alt A+ dezastru,si atunci am intocmit 3 planuri variante si le-am prezentat D-ului Pralea.Nu a fost nici un hop ci doar niste calcule reale ,care dupa cum s-a vazut au si fost posibile si realizabile.


      Postat în original de marcelgiosan Vezi post
      Turneul Campionilor "Centenar 2018", Alba Iulia - 03.11.2018


      Programul zilei:

      1. Festivitate de premiere "Campionii AmaTur" - Sala Principia Cetatea Alba Iulia: 08.15-10.00



      2. Grupe inferioare E/O/A/Î - 10.15-15.00
      a. Sala de sport a Colegiului "Horea, Cloșca și Crișan" - 12-14 mese



      b. Sala de sport a Colegiului Tehnic "Apulum" Alba Iulia (Sala tip Nastase fara tribune) - 12-16 mese



      c. Sala de sport a "Universității" Alba Iulia - Sală Năstase cu tribuna (perdele la geamuri, iluminat excelent) 16-20 mese



      3. Masa de prânz - Restaurantul Hotelului Cetate Alba Iulia - 15.15-16.30



      4. Tablouri eliminatorii (3 săli) - 17.00-20.00



      5. Festivitate de premiere - 20.00-20.30



      Sălile de sport ale Colegiilor Apulum și Horea, Cloșca și Crișan sunt în aceiași curte. Din curte se traversează parcul pentru a ajunge la Hotelul Cetate, respectiv Cetatea Alba Iulia, unde este Muzeul Principia. Cele două săli, Muzeul Principia și Hotelul Cetate se află poziționate la aproximativ 500 m unele de altele.
      Sala de sport a Universității se află la 1 km distanță de primele două, iar pentru jucătorii care vor fi repartizați acolo se va pune la dispoziție un autobuz care să-i transporte de la Cetate la Universitate și de la Universitate la Hotel Cetate și retur la masa de prânz.

      Evenimentul va face parte din manifestările dedicate Centenarului și va beneficia de expunere media, săli de sport, săli de premiere, săli de mese gratuite sau sponsorizate.
      De asemenea, evenimentul va fi transmis on-line de către ABsport.ro
      Intervalele orare sunt aproximative și pot suferi modificări în funcție de necesitățile de la fața locului.
      Programul exact va fi anunțat în topicul turneului, topic care va fi postat cu aproximativ o lună înainte de eveniment.
      3.Propunerea de a muta fazele finale Duminică ne-a luat prin surprindere pe toți

      Pe cine a surprins? Care toti?Pe mine nu m-a surprins pentru ca a fost singurul plan realizabil la cate trebuia sa tin cont si se dorea pus in practica.(am eliminat multe alte si decalat chiar si in ziua de Vineri si am suplimentat cu personal.Plus ca am dus o lupta sa primim listele finale Joi seara si nici decum Vineri la ora 21.,dar s-a facut un compromis si le-am primit Vineri la amiaza la 12.00)

      4.Surpriza pentru noi toți a fost că acest mod de desfășurare a fost foarte bine primit de participanți
      -Din nou surpriza .Pentru cine? Pentru mine nu Sorine pentru ca am stat de vorba zeci si sute de ore cu diferite persoane de tot felul sa vad cum va fi perceput ,daca va fi acceptat etc.etc.,adevarata munca de pregatire.,dar din nou ce sa mai zic.

      [B]5.Cum a arătat ziua de duminică la Sala Universității?
      -Asa cum am planificat-o si speram sa iasa ,chiar daca am avut o gramada de sceptici in spate.

      6.A doua problemă cu care ne-am spart capetele a fost arbitrajul.
      Nu stiu cine si-a spart capetele ,a fost conceptul meu cap coada fara nici o modificare pe care l-am prezentat lui Florin si l-a transpus in Fisier.(Mii de multumiri lui Florin care sper sa nu isi fi spart capul.)

      7.Când au început eliminatoriile prima întrebare pe care am primit-o a fost: Cine ne arbitrează?
      Le-am răspuns că nu mai e nevoie de arbitru, întru-cât nu ne mai interesează setaverajul.

      -Complet fals deoarece si pentru aceasta etapa am gandit si Florin a implementat in fisier cum se desfasoara, si fisele de arbitraj la Open le-am tiparit chiar eu si D-ul Bodeanu chiar ia strigat cu arbitru corect pana sa iasa fisele.,si la elite am vazut ca s-au tiparit.Dar ...

      Citat Regulament Arbitraj T.C.

      "Pt Tablou de 64 Elite si 16 Incepatori
      Desfășurarea meciurilor de pe tabloul eliminatoriu va avea loc în ordine, de sus în jos, primul meci (masa 1) fiind cel dintre favoritul 1 și favoritul 64.
      Pentru arbitrajul meciurilor din prima rotație a turului I (primele 16 meciuri) se vor desemna jucători din partea de jos a tabloului care nu joacă în prima rotație.

      Pt Tablou de 48 Open si Avansati

      Primul meci va fi arbitrat de jucatorii care au Bey.

      Pentru arbitrajul meciurilor din a doua rotație a turului I (ultimele 16 meciuri) se vor desemna jucătorii care au pierdut în prima rotație.
      Pentru arbitrajul meciurilor din turul II se vor desemna jucătorii care au pierdut în cea de-a doua rotație a turului I.
      Pentru arbitrajul meciurilor din turul III se vor desemna jucătorii care au pierdut în turul II."

      8. nu am avut suficiente mese de arbitraj pentru câți voluntari existau.
      -ma pufneste rasul .populisme.dar deh pe tine nu te intereseaza adevarul si doar vorbe frumoase.

      9.- Dl. Dumitru Beltechi, neobositul manager al Turneului, care nu cred că a dormit mai mult de 10 ore în intervalul Vineri, Sâmbătă, Duminică;
      - Dl. Florin Apian, care a dus din nou site-ul AmaTur la un alt nivel, suplinind astfel cu succes problemele apărute pe www.tenisdemasa.ro de la interesul extraordinar al forumiștilor;


      - sunt convins ca nici pe Florin ,asa cum nici pe mine nu ma intereseaza laudele si ridicatul in slavi ,dar sa pui astfel problema,ca Florin "a suplinit" e jignitor la adresa lui ,ci mai degraba s-a depasit pe sine si ne-a pus la punct un fisier modern si adaptat noilor conditii ,si de asemeni sa accentuezi orele de somn in semn de recunostiinta ma face sa ma simt jignit in aceasta postura.

      10.- Dl. Dan Bodeanu, Dl. Tokos Pal, Dl. Claudiu Vela pentru modul în care au reușit să facă față grupelor inferioare și să posteze Live rezultatele. (Pe mine, unul, m-a epuizat ziua de sâmbătă. Eram mai puțin obosit când țineam singur un turneu cu 4 categorii, jucam și mai țineam și un turneu B prin telefon);
      -aceasta omisiune a lui Dan Chirap o consider din nou o jignire adusa unui membru a echipei organizatorice si aici pretind scuze publice sau private.

      11.- Dl. Dan Chirap, Dl. Sorin Petrisor, cei care au suplinit Organizatorii tehnici când trebuiau să plece de la calculator;
      -Deci Amaturu din nou multumeste ORGANIZATORILOR acestui eveniment ca au fost si ei pe acolo si au suplinit ,eu sincer am izbucnit in plans de ciuda cand inainte sa accept uni m-au avertizat ca asa o sa patesc.As vrea aici si opinia lui FLORIN APIAN.Te rog frumos FLORINE explicane si noua cum a suplinit Dan Chirap pe organizatori cand trebuia sa plece de la calculator.Multumesc anticipat

      12.- Dl. Catalin Cozma, Dl. Florin Toma, Dl. Aurel Fratea, Dl. Kantor Imre Zoltan care au vegheat activ la buna desfășurare a turneului;
      - eu am fost mai mult pe la open si am vazut ca de la premiere campioni si pana la sfarsit Gelu Vladoiu a fost foarte activ in acea sala,dar deh din nou omisiuni fata de persoanele care nu sunt agreeate.EU PERSONAL iti multumesc tie Gelule cum le-am multumit tuturor celor care au fost implicati in desfasurarea competitiei.

      [B]13.- Dnei. Nicoleta Husar si Dnei. Amalia Turcanu, pentru ca si înainte, dar mai ales după turneu nu s-au sfiit să dea o m?nă de ajutor la făcut curat în sală;

      -astea sunt multumirile Amaturului catre unul dintre SPONSORII PRINCIPALI ,si celui care la adus printre noi.Doamne fereste si ma pazeste mi-a venit sa cad jos de rusine cand am vorbit cu Amalia si mi-a multumit de laudele primite.

      13. s-ar putea să nu mai reușim un viitor Turneu al Campionilor la fel sau chiar mai bun.
      -hai sa o lasam asa.




      Postat în original de marcelgiosan Vezi post
      Cum s-a văzut Turneul Campionilor "Cupa Centenar" din punctul de vedere al Organizatorilor?

      Eu, personal, am avut încredere încă de la început că acest Eveniment nu poate fi decât o reușită, cu condiția ca la Alba Iulia toți factorii implicați să-și dea m?nă cu m?nă și uniți în "cuget și simțiri" să tragă căruța (Ferarri-ul AmaTur ) împreună, în aceiași direcție.
      O dată convins Emi, că Domnul Pralea trebuie ajutat să-și ducă la îndeplinire planurile, au început telefoanele:
      -sistem de joc;
      -număr de participanți;
      -număr de mese;
      -tatonarea la Gewo pentru asigurarea logisticii;
      -?nglobarea în desfășurătorul turneului a Festivității de Deschidere și a Mesei festive;
      -vizite la fața locului: măsurare săli, identificare geamuri pentru umbrire, cronometrare trasee, etc.;

      Primul hop de care ne-am lovit a fost faptul că nu reușeam să organizăm masa festivă și fazele finale în aceiași zi.
      Propunerea de a muta fazele finale Duminică ne-a luat prin surprindere pe toți. Multă lume spunea că jucătorii vin amestecați și în cazul în care un jucător din mașină se califică pentru meciurile de duminică, ceilalți nu o să vrea să-l aștepte. Ce facem cu ei? Am hotărât să mergem înainte cu această variantă și în cazul în care ne vom confrunta cu o asemenea situație să o rezolvăm punctual, cu ajutor la cazare, transport, etc.
      Surpriza pentru noi toți a fost că acest mod de desfășurare a fost foarte bine primit de participanți, în special de cei care s-au calificat în fazele finale și au avut timp de odihnă.
      Ba mai mult, ne-am trezit că inclusiv începătorii, care terminaseră concursul sâmbătă seara, au rămas până duminică, mulți dintre ei asist?nd la finale.

      Cum a arătat ziua de duminică la Sala Universității? SUPERB!

      - 32 de jucători la cele trei categorii (E/O/A) repartizați pe 20 de mese;
      - arbitri, chiar și câte doi, la fiecare meci;
      - cel puțin 10 cameramani, inclusiv unul profesionist de la televiziunea AB.Sport;
      - cel puțin 100 fotografi, telefoanele mobile umpl?nd rețelele de socializare cu fotografiile dumneavoastră;
      - live-uri la finale, filmate chiar din două unghiuri diferite;
      - atmosferă incendiară la finalele celor 3 categorii;
      - finala Elite-lor a avut o asistență record pentru AmaTur: 160 de persoane aplaudând cu frenezie un meci foarte spectaculos;
      - festivitatea de premiere E/O/A, una dintre cele mai frumoase la care am participat, toți cei 160 de spectatori rămânând până la fluierul final al arbitrului;
      - nici o persoană nu s-a pl?ns că a trebuit să rămână o zi în plus la Alba Iulia;
      - ba mai mult, având parte de o zi de toamnă superbă, mulți au completat turneul cu itinerarii turistice, Cetatea Alba Carolina fiind pe primul loc.

      A doua problemă cu care ne-am spart capetele a fost arbitrajul.
      O dată rezolvată problema logistică, problema cu care ne confruntam era: Cum reușim să-i convingem pe participanți că trebuie să stea două meciuri la rând la masă, o dată să joace și o dată să arbitreze.
      Fiind știut faptul că lumea vine să socializeze. La o bere, la o țigară, la un meci din colțul opus al sălii.
      Am mers înainte cu arbitrajul, plecând de la premisa că o să avem refuzuri, o să avem discuții, o să avem rezultate trecute greșit. Toate remediabile.
      Că o să meargă OK la Open și Avansați, cu ceva probleme la Elite (refuzuri) și probleme mari la începători (lipsă de experiență).
      Dar că per total o să avem un procent de reușită de peste 50%, eventual 75% când îndrăzneam să fim mai optimiști.

      Cum a arătat experiența Turneului cu arbitraj total? Senzațional!

      La Avansați nu am avut nici un arbitru lipsă. Nu am avut nici o ?nt?rziere la masă. Nu au fost discuții între arbitri și jucători (o excepție nefăcând decât să confirme regula).
      Când au început eliminatoriile prima întrebare pe care am primit-o a fost: Cine ne arbitrează?
      Le-am răspuns că nu mai e nevoie de arbitru, întru-cât nu ne mai interesează setaverajul. Imediat am avut intervenții dintre cei care nu se calificaseră: Pot să arbitrez eu?
      Toate meciurile din eliminatorii au avut arbitri.
      Incredibilă emulație!
      Am înțeles că la fel a stat situația și la celelalte săli.
      Duminică, la Sala Universității, nu am avut suficiente mese de arbitraj pentru câți voluntari existau.
      Am ajuns să avem finale AmaTur arbitrate de câte doi arbitri. Toată lumea din sală știa cât este scorul.
      Vă felicităm pe toți pentru entuziasmul de care ați dat dovadă!
      Ați reușit să ne surprindeți la maxim.
      Jos pălăria, oameni buni!

      Mulțumirile AmaTur România se îndreaptă către:

      - Dl. Dumitru Beltechi, neobositul manager al Turneului, care nu cred că a dormit mai mult de 10 ore în intervalul Vineri, Sâmbătă, Duminică;
      - Dl. Florin Apian, care a dus din nou site-ul AmaTur la un alt nivel, suplinind astfel cu succes problemele apărute pe www.tenisdemasa.ro de la interesul extraordinar al forumiștilor;
      - Dl. Dan Bodeanu, Dl. Tokos Pal, Dl. Claudiu Vela pentru modul în care au reușit să facă față grupelor inferioare și să posteze Live rezultatele. (Pe mine, unul, m-a epuizat ziua de sâmbătă. Eram mai puțin obosit când țineam singur un turneu cu 4 categorii, jucam și mai țineam și un turneu B prin telefon);
      - Dl. Dan Chirap, Dl. Sorin Petrisor, cei care au suplinit Organizatorii tehnici când trebuiau să plece de la calculator;
      - Dl. Catalin Cozma, Dl. Florin Toma, Dl. Aurel Fratea, Dl. Kantor Imre Zoltan care au vegheat activ la buna desfășurare a turneului;
      - Dnei. Nicoleta Husar si Dnei. Amalia Turcanu, pentru ca si înainte, dar mai ales după turneu nu s-au sfiit să dea o m?nă de ajutor la făcut curat în sală;

      Am reușit! împreună!

      Nu pot spune însă, cum anticipează, unii dintre dumneavoastră, ca odată ridicat standardul s-ar putea să nu mai reușim un viitor Turneu al Campionilor la fel sau chiar mai bun.


      împreună suntem AmaTur!


      .


      Concluzie.

      Da Sorine asa este, si iti dau dreptate ca adevarul supara si umbreste,dar incaodata de ce posturi vorbesti ca sunt derutat,de cei ce tin cu dintii de el ? aha ok credeam ca la mine te referi ca deja m-am plictisit cate am avut .
      Si nu e vorba de Coordonare Amatur ,ci de realizarea acestei amintiri frumoase.

      SI imi cer scuze public de la toti cei care considera ca postarile mele aduc o nota proasta acestui eveniment si il umbresc,si incerc sa nu rastorn galeata cu lapte.
      Ultima editare de Zosim1; 13.nov.2018, 10:40.

      Comentariu


      • Este ultimul meu post pe tema acestui subiect..... e pacat sa intinam turneul cu aceste comentarii, si daca se considera ca am deranjat, rog Admin-ul sa-mi mute posturile la Fight.
        Credeam ca am lamurit la telefon lucrurile importante, dar chiar daca am si scris, vad ca te victimizezi singur...

        Postat în original de Zosim1 Vezi post
        .Cred ca sunteti toti din conducere setati pe EMI-TT.Lasati-l in pace pe EMI-TT ca a sponsorizat in tenis de masă cat alti inca nu au facut cifra de afaceri

        Eu personal asa simt de mai multa vreme si nu imi poate nimeni umbla la sentimente.Sunt in dizgratiile conducerii.

        Acelasi EMI
        In plus, nu am tinut (si nici nu vom tine) cont de faptul ca cine sponsorizeaza mai mult, are prioritate....toti sunteti egali, avind in vedere ca sponsorizarea este benevola.
        Fiecare cum poate..ca doar nu e concurs.

        Postat în original de Zosim1 Vezi post

        Cifre.-In jur de 3500 de ore de pregatire pt acest turneu (fara cei din Amatur care la desfasurare turneu 3x6 ore si 6x 3 prima zi si 4x4 a doua zi,=52 de ore)
        -Peste 50 de persoane implicate cu un volum de peste 10 ore
        -Peste 30 de persoane implicate cu un volum sub 10 ore
        -Peste 10 tone de materiale manipulate de cateva ori
        -Peste 20000 km parcursi (din care eu vreo 15000 km)
        Daca stau sa analizez un pic cifrele anuntate, la o medie de 4-5 ore zilnic pentru pregatirea turneului, ar insemna ca deja pregatim nu turneul de la anul, ci cel peste 2 ani.....deoarece imi da mai mult de 365 de zile cit are un an calendaristic....
        Trebuie tinut cont insa ca Amaturul nu inseamna doar Turneul Campionilor....ci toate turneele din fiecare saptamina.....asa ca termenul cred ca se lungeste

        Postat în original de Zosim1 Vezi post
        Si daca ar fi sa ma pun in locul vostru ,as demonstra ca sunt o conducere competenta si as adopta strategii de atragere a unui buget pe anul urmator mai mare decat a fost instare Pralea si cu Emi si le-as demonstra CAPACITATEA ,ca altfel veti ramane tot la nivelul de INCAPACITATE.
        Asa cum am specificat mai inainte, nu este un concurs, care e mai tare din parcare, deci nu intentionez sa demonstrez CAPACITATEA , avind in vedere ca toti facem voluntariat din dragoste pentru acest sport, si nu din alte interese. In plus, cred ca nevasta ar da divort , de la serviciu m-ar da afara, si as ramine, cum se spune, si f...ut si cu banii luati...si asta pt ce? Ca sa demonstrez CAPACITATEA? Nu, multumesc....

        Postat în original de Zosim1 Vezi post

        Cine are cap sa priceapa ,e de partea mea ,cine nu imi cer scuze.
        Acelasi EMI
        Cel mai mult ma doare insa aceasta remarca.....una stalinista....cine nu e cu mine e contra mea..

        Superb comentariul din link-ul de mai jos...

        https://nedeleamariana.wordpress.com...-din-fericire/

        Comentariu


        • Postat în original de florin toma Vezi post
          Este ultimul meu post pe tema acestui subiect..... e pacat sa intinam turneul cu aceste comentarii, si daca se considera ca am deranjat, rog Admin-ul sa-mi mute posturile la Fight.
          Credeam ca am lamurit la telefon lucrurile importante, dar chiar daca am si scris, vad ca te victimizezi singur...



          In plus, nu am tinut (si nici nu vom tine) cont de faptul ca cine sponsorizeaza mai mult, are prioritate....toti sunteti egali, avind in vedere ca sponsorizarea este benevola.
          Fiecare cum poate..ca doar nu e concurs.



          Daca stau sa analizez un pic cifrele anuntate, la o medie de 4-5 ore zilnic pentru pregatirea turneului, ar insemna ca deja pregatim nu turneul de la anul, ci cel peste 2 ani.....deoarece imi da mai mult de 365 de zile cit are un an calendaristic....
          Trebuie tinut cont insa ca Amaturul nu inseamna doar Turneul Campionilor....ci toate turneele din fiecare saptamina.....asa ca termenul cred ca se lungeste



          Asa cum am specificat mai inainte, nu este un concurs, care e mai tare din parcare, deci nu intentionez sa demonstrez CAPACITATEA , avind in vedere ca toti facem voluntariat din dragoste pentru acest sport, si nu din alte interese. In plus, cred ca nevasta ar da divort , de la serviciu m-ar da afara, si as ramine, cum se spune, si f...ut si cu banii luati...si asta pt ce? Ca sa demonstrez CAPACITATEA? Nu, multumesc....



          Cel mai mult ma doare insa aceasta remarca.....una stalinista....cine nu e cu mine e contra mea..

          Superb comentariul din link-ul de mai jos...

          https://nedeleamariana.wordpress.com...-din-fericire/
          Vreau sa iti respect decizia ,dar ma simt dator cu 2 remarci.

          1.Deturnezi mintea cititorului cind contrazici niste cifre ce sunt reale,sunteti director de fabrica si contabilizati orele angajatilor,eu am aproximat orele la peste 80 de oameni care au facut ceva pt turneul asta,numai cei care s-au oferit sa caute un transport pe bursa cred ca au fost vreo 20 si le multumesc cred ca au cumulat impreuna vreo 100 de ore si nici nu le-am socotit,dar astea sunt lucruri marunte.

          2.Va contraziceti singur si stiam si anticipam asa ceva ca am mai auzit de multe ori,putem sa facem ,suntem in stare ,capabili ,dar ce dracu suntem voluntari de ce sa imi rup gatul.
          Pentru mine asta inseamna incapacitate,iar pentru dumneavoastra ceea ce fac eu o considerati prostie cu carul sau numai un tampit poate sa isi rupa gatul in halul asta , si sunt un f...ut nesatul ca nu odata am facut treaba asta.Am inteles ideea si imi pare rau ca am ajuns un praia al acelei societati la care tin foarte mult.
          Multumesc

          P.S. Nu trebe sa va doara ca doar mi-am cerut scuze anticipat,si sincer nu vreau sa cred ca e cineva impotriva mea ,ca nu e deacord cu mine e ok ,dar impotriva ?

          Comentariu


          • Postat în original de Emi
            Concluzie.

            Da Sorine asa este, si iti dau dreptate ca adevarul supara si umbreste,dar incaodata de ce posturi vorbesti ca sunt derutat,de cei ce tin cu dintii de el ? aha ok credeam ca la mine te referi ca deja m-am plictisit cate am avut .
            Si nu e vorba de Coordonare Amatur ,ci de realizarea acestei amintiri frumoase.

            SI imi cer scuze public de la toti cei care considera ca postarile mele aduc o nota proasta acestui eveniment si il umbresc,si incerc sa nu rastorn galeata cu lapte.


            Om bun, stii foarte bine ca te respect si respect tot ceea ce faci pentru Amatur (direct sau indirect), n-am spus sa nu scrii sau sa nu etalezi detaliile turneului asa cum ai vazut tu sau cum echipa ta s-a straduit din rasputeri ca totul sa fie perfect, am spus doar sa se creeze un alt topic in care sa-ti scrii neplacerile vis a vis de conducere, de problemele cu care te confrunti, de... toate cele.
            Ma gandeam ca daca acest topic ar fi ramas doar pentru ceea ce s-a realizat ar fi fost perfect insa...

            Si daca tot veni vorba, sa stii ca marea majoritate a participantilor la Turneul Final au fost prezenti pentru ca s-a jucat sub egida Amatur Romania si cu atat dorinta a fost mai mare stiind ca d-nul Pralea va fi gazda si nimic pentru altceva sau altcineva. La fel se intampla peste tot unde gazda este una care te primeste cu caldura.
            Ma gandesc ce-ar fi fost daca s-ar fi stiut mai devreme ca se pune la bataie un miliard si jumatate pentru acest turneu! Oare cate dintre magazinele de specialitate sau mai marii Amaturului ar fi putut organiza acest turneu in aceleasi conditii cu acelasi buget cu aceeasi conducere Amatur ?
            Sa-ti dau o veste proasta ? N-ai fi fost singurul !
            Dar raman in continuare sustinatorul tau fie ca-mi placi sau nu, peste 10-15 ani vei fi doar amintire si tu si eu si multi altii, totu-i trecator.
            Sa nu-mi spui ca vrei sa lasi ceva in urma ta ca nu te cred !


            Respect.
            Ultima editare de sorin_client; 13.nov.2018, 21:06.
            Blade: lemn off...ce lemn !
            Bh: cu tepi
            Fh: fara tepi

            Comentariu


            • Postat în original de sorin_client Vezi post
              Concluzie.

              Da Sorine asa este, si iti dau dreptate ca adevarul supara si umbreste,dar incaodata de ce posturi vorbesti ca sunt derutat,de cei ce tin cu dintii de el ? aha ok credeam ca la mine te referi ca deja m-am plictisit cate am avut .
              Si nu e vorba de Coordonare Amatur ,ci de realizarea acestei amintiri frumoase.

              SI imi cer scuze public de la toti cei care considera ca postarile mele aduc o nota proasta acestui eveniment si il umbresc,si incerc sa nu rastorn galeata cu lapte.


              Om bun, stii foarte bine ca te respect si respect tot ceea ce faci pentru Amatur (direct sau indirect), n-am spus sa nu scrii sau sa nu etalezi detaliile turneului asa cum ai vazut tu sau cum echipa ta s-a straduit din rasputeri ca totul sa fie perfect, am spus doar sa se creeze un alt topic in care sa-ti scrii neplacerile vis a vis de conducere, de problemele cu care te confrunti, de... toate cele.
              Ma gandeam ca daca acest topic ar fi ramas doar pentru ceea ce s-a realizat ar fi fost perfect insa...

              Si daca tot veni vorba, sa stii ca marea majoritate a participantilor la Turneul Final au fost prezenti pentru ca s-a jucat sub egida Amatur Romania si cu atat dorinta a fost mai mare stiind ca d-nul Pralea va fi gazda si nimic pentru altceva sau altcineva. La fel se intampla peste tot unde gazda este una care te primeste cu caldura.
              Ma gandesc ce-ar fi fost daca s-ar fi stiut mai devreme ca se pune la bataie un miliard si jumatate pentru acest turneu! Oare cate dintre magazinele de specialitate sau mai marii Amaturului ar fi putut organiza acest turneu in aceleasi conditii cu acelasi buget cu aceeasi conducere Amatur ?
              Sa-ti dau o veste proasta ? N-ai fi fost singurul !
              Dar raman in continuare sustinatorul tau fie ca-mi placi sau nu, peste 10-15 ani vei fi doar amintire si tu si eu si multi altii, totu-i trecator.
              Sa nu-mi spui ca vrei sa lasi ceva in urma ta ca nu te cred !


              Respect.
              Plang Sorine.Este a doua oara cand plang pt Amatur.
              Este printre putinele mesaje care m-au atins la sentiment.
              sincer.
              Multumesc.

              Comentariu


              • Domnilor, vorbim prea mult, (de fapt sriem), haideti sa va relaxati cu cateva meciuri din prima zi.
                Al doilea calup de 37 meciuri pana la orele 14.
                Si daca tot vad ca avetii timp prea mult si nu aveti ce face cu el, va pot trimite cate un calup de filme sa le procesati. Mai am pe cele de la orele 14 la orele 19 si cele de a doua zi, semifinalele si finalele.

                Daca voi ati terminat turneul asta asa de frumos eu inca mai lucrez pentru el.


                2018 11 03 TF Alba Iulia 121740

                2018 11 03 TF Alba Iulia 121949

                2018 11 03 TF Alba Iulia 122138

                2018 11 03 TF Alba Iulia 122158

                2018 11 03 TF Alba Iulia 123323

                2018 11 03 TF Alba Iulia 123758

                2018 11 03 TF Alba Iulia 123856

                2018 11 03 TF Alba Iulia 124134

                2018 11 03 TF Alba Iulia 124435

                2018 11 03 TF Alba Iulia 124555

                Comentariu


                • 2018 11 03 TF Alba Iulia 125301

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 125340

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 125601

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 125602

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 125603

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 125900

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 130350

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 130536

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 130802

                  2018 11 03 TF Alba Iulia 131142

                  Comentariu


                  • 2018 11 03 TF Alba Iulia 131238

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 131338

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 131401

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 132140

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 132706

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 133005

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 133037

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 133612

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 133906

                    2018 11 03 TF Alba Iulia 133948

                    Comentariu


                    • 2018 11 03 TF Alba Iulia 134531

                      2018 11 03 TF Alba Iulia 135402

                      2018 11 03 TF Alba Iulia 135502

                      2018 11 03 TF Alba Iulia 140008

                      2018 11 03 TF Alba Iulia 140653

                      2018 11 03 TF Alba Iulia 140957

                      2018 11 03 TF Alba Iulia 141026

                      Comentariu


                      • Emi, nu te cunosc de prea mult timp, dar mi-am dat seama că ești un... OM!
                        Ai toată susținerea mea!

                        George Dospinescu

                        Comentariu


                        • Postat în original de GeorgeDospinescu Vezi post
                          Emi, nu te cunosc de prea mult timp, dar mi-am dat seama că ești un... OM!
                          Ai toată susținerea mea!

                          George Dospinescu
                          Multumesc frumos George,asa cum ai zis sunt si eu un om cu toate calitatile bune si rele impartite in proportii asa cum le-am mostenit si le-a dat Domnu.Si calitatea de om imi spune ca,,,,,, cateodata mai trebuie sa ne cerem scuze fata de cei in fata carora am gresit sau i-am suparat cu ceva.Asa ca IMI CER SCUZE FATA DE TOTI CEI FATA DE CARE AM GRESIT SAU I-AM LEZAT IN VREUN FEL in tot acest timp si mai ales cu ultimele mele interventii pe forum ,sau mai bine spus cu modul prea dur si deplasat ,dupa cum mi-au reprosat azi mai multi, de a expune adevarul asa cum l-am vazut eu si l-am simtit.
                          Diplomatia este mai greu de pus in practica cand esti in mijlocul conflictului,decat de explicat cand esti pe marginea lui.
                          "Sa nu-mi spui ca vrei sa lasi ceva in urma ta ca nu te cred " ,sper sa fie valabil si cu ranile sufletesti pe care le-am pricinuit ,si sper sa mai fi ramas ceva in "galeata cu lapte" sa putem hrani in continuare acest frumos Circuit AmaTur.

                          Acelasi EMI

                          Comentariu


                          • Fatarnicia e in floare!!!

                            Comentariu




















                            • Comentariu




















                              • Comentariu




















                                • Comentariu






                                  • Comentariu




















                                    • Comentariu




















                                      • Comentariu




















                                        • Comentariu




















                                          • Comentariu




















                                            • Comentariu






                                              • Comentariu

                                                Who has read this thread:
                                                Procesare...
                                                X