Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATURNEU A "Simfonia Lalelelor" - Pitești 20 aprilie 2013
Clasamentele finale pe prima pagina.
Multumim participantilor si speram ca au avut timp sa viziteze si Simfonia Lalelelor.
Ii asteptam la anul, la o noua editie.
Imi pare rau pentru cei care asteapta imaginile filmate de mine dar am o veste proasta. Am internetul fix defect asa ca nu voi putea uploada filmul pana nu se remediaza defectiunea.Scuze.
cei 5 sibieni care si-au acordat instrumentele la simfonia de la Pitești , va saluta pe toti organizatorii si participantii la reuniune si va multumesc pt ziua agreabila pe care au petrecut-o in mijlocul d-voastra . felicitari si la o revedere cat mai curanda . Vezi atașament 4057
cei 5 sibieni care si-au acordat instrumentele la simfonia de la Pitești , va saluta pe toti organizatorii si participantii la reuniune si va multumesc pt ziua agreabila pe care au petrecut-o in mijlocul d-voastra . felicitari si la o revedere cat mai curanda . Vezi atașament 4057
Felicitari colegilor sibieni pentru rezultatele bune obtinute!Bravo Nicu,Dan,Marius,Alex(2 v cu "ghinion" in sup) si Darian
Felicitari organizatorilor pentru reusita turneului!
O mica rectificare in clasament :faceti rocada mare intre Gorum si Zavricescu , pentru ca Geo m-a invins cu 3-2 dar cred ca i-a tremurat mana cand a trecut rezultatul
O mica rectificare in clasament :faceti rocada mare intre Gorum si Zavricescu , pentru ca Geo m-a invins cu 3-2 dar cred ca i-a tremurat mana cand a trecut rezultatul