cule
senior
Table am jucat..(tenis nu...din pacate ),si pot sa ma "laud" cu locul 1..Toate meciurile(partidele) le-am castigat ....la sah..nu stiu ..jucuri dastea de "noroc"..nu ma stiu..:-D;-)

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Table am jucat..(tenis nu...din pacate ),si pot sa ma "laud" cu locul 1..Toate meciurile(partidele) le-am castigat ....la sah..nu stiu ..jucuri dastea de "noroc"..nu ma stiu..:-D;-)
Pauzele dintre partide au fost umplute in mod placut cu partide de sah si table care i-au mai destins pe concurenti!Nimeni nu s-a plictisit in aceasta locatie,in tot timpul puteai face ceva cu placere!Unii colegi ne-au impresionat placut cu indemanarea lor la table(Govoreanu si Banu),sau cu maestria de adevarati campioni la sah(Mitzea,Olah,Tamas)!
Dezleg eu misterul; a gresit "elixirul". A luat paharul meu ..... si nu era suc de topspin..Nu stiu ce sa intamplat cu prietenul meu Denes Feri.Cred a ajuns bine acasa!!!!Asa de frumos ai dormit in scaun).Am luat de la tine cred ca acolo ai obosit.....
Doresc sa-l felicit in mod special pe Petho jr.
Ca sa le fac putin in ciuda tuturor jucatorilor de la amatori as-i da cateva date despre Petho;
Joaca poate odata pe saptamana tenis de masă dar nici asta nu e sigur , in general joaca mai putin.
EL este amatorul pursange care nu a fost legitimat niciodata nicaieri ,si nu a fost antrenat de nimeni.
Deci nota bene nu aceeia sant amatori care au jucat 10 sau douazeci sau mai multi ani ca legitimati si acum se dau amatori ci Omul asta.
Pentu noi toti care incercam fel si fel de materiale care de care mai exotice,dl Petho are un lemn tip vietnam de vreo 30 ani si doua fete urate , murdare la propriu pe care nici un jucator din amatori nu l-ar lua nici pe gratis,dar are ceva ce nu se poate cumpara cu toti banii din lume si anume talent inascut. Deci eu zic ca merita toata stima mea si poate si pe al altora din amatur
Da, imi suna cunoscuta povestea. Si in grupa 13 am avut un cvasinecunoscut (cel putin pentru mine - sa ma scuze), ierbar, Nagy Istvan - Micfalau - 709, care a facut "legea" (vezi post # 230 prima poza, de grup-primul, cu tricou rosu Legea) la noi in grupa, a castigat-o cu 6 v si a mers in primii 8. Mi-a marturisit dupa meciul avut cu el (primul meci al meu in grupa, cu un 0-3 sec, dar muncit) ca joaca rar, ocazional si ca nu stapaneste, inca, paleta bine.
Aoleoooo!!!! Pericol mare..., mai eles pentru cei care nu sunt obisnuiti cu ierbarii. Capul de grupa, Laky, ierbar si el, mult mai experimentat ca mine, a avut si el de furca, pierzand in cele din urma.
Prieteni, asta este farmecul in sport, in tt, in Amatur. Surprizele fac parte din "joc". Alfel ne-am plictisi si am abandona probabil prea repede...
Felicitari, Nagy Istvan (ce nume predestinat - Stefan cel Mare!)
Inainte de inceperea concursului am scris ca vor fii doi jucatori de pe la noi care vor oferi surprize multor jucatori care vad numai punctajul lor.
La cel putin unul am avut dreptate de-si nici al doilea nu s-a facut de rusine .
- - - Actualizat - - -
Dezleg eu misterul; a gresit "elixirul". A luat paharul meu ..... si nu era suc de topspin.
Postat în original de Tamas
.Nu stiu ce sa intamplat cu prietenul meu Denes Feri.Cred a ajuns bine acasa!!!!Asa de frumos ai dormit in scaun).Am luat de la tine cred ca acolo ai obosit.....
Bucuria revederii prietenilor, degustarea a prea multe feluri de tarie si vin aduse de colegi, vinul si palinca organizatorilor m-au dat gata. Sper sa nu fi deranjat pe nimeni.Dezleg eu misterul; a gresit "elixirul". A luat paharul meu ..... si nu era suc de topspin.
Nu am facut parte din grupul organizator. Meritul este al lui Tokos Pal si Gorgenyi Levente si ajutorii acestora.Un lucru e sigurrganizatorii s-au achitat cu brio de organizarea acestui prim mare turneu din zona Transilvaniei,fapt pentru care merita din plin felicitarile nostre.Bravo Pally,Janos,Fery si ceilalti colaboratori !
eu cred că datoria dumitale este să fii prezent la orice turneu.... mai mult nu-i nevoieAm fost rugat sa ajut la bar, dar nu mi-am facut datoria prea bine.
Bucuria revederii prietenilor, degustarea a prea multe feluri de tarie si vin aduse de colegi, vinul si palinca organizatorilor m-au dat gata. Sper sa nu fi deranjat pe nimeni.
Nu am facut parte din grupul organizator. Meritul este al lui Tokos Pal si Gorgenyi Levente si ajutorii acestora.
Am fost rugat sa ajut la bar, dar nu mi-am facut datoria prea bine. :lol::lol::lol:
Multumim mult pentru aprecierile primite si suntem foarte bucurosi ca multi participanti au marturisit ca s-au simtit bine la turneul de sambata trecuta.Meritul este al lui Tokos Pal si Gorgenyi Levente si ajutorii acestora.
Luni la pranz am virat catre AmaTur taxa stipulata in regulament, usor-usor totul a fost rearanjat la Fit.Feel, iar joi a ajuns la locul ei si ultima masa de competitie - astfel am putut sa-mi fac timp sa postez cateva idei si concluzii.Turneul A din Odorhei s-a bucurat de prezenta a 146 de concurenti, dintre care 18 copii si o persoana cu dizabilitati. In consecinta, am varsat azi la pranz in cont 254 de lei.
Aveti mesaj privat.aș dori de la cunoscători ceva informații