ÎNCHIS Vand Butterfly BRYCE SPEED FX si Butterfly VISCARIA - Pret Redus !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

silvestru

junior
Scor reacție
1
Vârstă
50
Locație
Floresti, Cluj
preturi REcorectate - REDUSE :
- Butterfly VISCARIA : 125 lei /buc
- Butterfly BRYCE SPEED FX 2,1 : 60 lei/buc

preturi REcorectate :
- Butterfly BRYCE SPEED FX 2,1 : 75 lei/buc
- Butterfly VISCARIA : 150 lei /buc
atat fetele cat si lemnul nu sant originale, sant clona, dar de foarte buna calitate !

preturi corectate :
- Butterfly BRYCE SPEED FX 2,1 : 100 lei/buc
- Butterfly VISCARIA : 200 lei /buc
mentionez ca atat fetele cat si lemnul nu sant originale, sant clona ;

vand :
- 2 fețe Butterfly BRYCE SPEED FX 2,1 noi(patrate), sigilate, tehnologie tension/power, speed 14, spin 10, duritate 32, made in Japan, pret 175/buc sau 300 perechea ;
- lemn Butterfly VISCARIA, off, absolut nou, in tipla-cutie, 5 straturi : exterior coto, miez balsa + arylate carbon intre ele ; greutate 94 gr; grosime 5,7 mm; maner concav, made in Japan, pret 300 lei

Ultima editare:
Cluj ;
Floresti este comuna lipita de CJ, care in curand va deveni parte din zona metropolitana ;
santeti interesat de fețe ?

Aveti mp. Va rog sa il cititi cu atentie si sa introduceti corecturile de rigoare.

Eu am cerut poze aici nu pe pm. Este bine sa le vada toata lumea pentru o parere competenta. Poate este un fals si atunci nu ne pacalim nu?

- - - Actualizat - - -

si da VISCARIA CEL VINZI ESTE CLONA
Astea sunt pozele primite de la tine:

Aveti mp. Va rog sa il cititi cu atentie si sa introduceti corecturile de rigoare.

cine decide daca sant originale sau nu ? pe ambalaj si pe top sheet este "made in Japan" , ambalajul este cu holograma .... ;
ar trebui oare infiintat un "birou de certificare" ptr. toate materialele ? in concluzie nu pot afirma cu certitudine nici una dintre variante : clona sau original ! oricum, pretul este mult mai mic decat in magazinele de profil ....

- - - Actualizat - - -

Eu am cerut poze aici nu pe pm. Este bine sa le vada toata lumea pentru o parere competenta. Poate este un fals si atunci nu ne pacalim nu?

- - - Actualizat - - -

si da VISCARIA CEL VINZI ESTE CLONA
Astea sunt pozele primite de la tine

da, astea sant ! am incercat sa atasez poze in anunt cand l-am postat, chiar si acum, dar n-am reusit ;

Probabil ca nu sunteti rau intentionat dl Silvestru si oricum pretul cerut de dv nu e mult insa se pare intr-adevar ca e adevarat ce spune userul Costi! De exemplu din cate stiu lemnele butterfly originale nu sunt impachetate in folie transparenta! Culoarea albastra de pe maner pare mai inchisa decat la un viscaria original! Sper sa nu am dreptate insa cam astea sunt constatarile mele!

Probabil ca nu sunteti rau intentionat dl Silvestru si oricum pretul cerut de dv nu e mult insa se pare intr-adevar ca e adevarat ce spune userul Costi! De exemplu din cate stiu lemnele butterfly originale nu sunt impachetate in folie transparenta! Culoarea albastra de pe maner pare mai inchisa decat la un viscaria original! Sper sa nu am dreptate insa cam astea sunt constatarile mele!
Ai dreptate lemnele butterfly nu au folia trasa pe ele. Insa sunt mai multe chestii care arata ca e clona printre altele sunt cateva greseli de limba engleza cum ar fi: arylaie, flexibiuty etc.
Daca dl. silvestru are totusi spirit de fair play dobandit cu ajutorul acestui sport minunat il invit sa ne spuna de unde a dobandit "ghidusiile" astea. Nu il mai intreb si pretul cu care le-a luat caci e usor de banuit.

Ai dreptate lemnele butterfly nu au folia trasa pe ele. Insa sunt mai multe chestii care arata ca e clona printre altele sunt cateva greseli de limba engleza cum ar fi: arylaie, flexibiuty etc.
Daca dl. silvestru are totusi spirit de fair play dobandit cu ajutorul acestui sport minunat il invit sa ne spuna de unde a dobandit "ghidusiile" astea. Nu il mai intreb si pretul cu care le-a luat caci e usor de banuit.

Va salut,
M-am mai documentat intre timp, se pare ca am ajuns in situatia asta printr-o conjunctura malefica ; am luat materialele de la cineva din Ungaria, crezand ca sant adevarate si ca e de buna credinta (acea persoana nu mi-a spus nimik) , iar pretul n-a fost chiar un chilipir ; departe de mine intentia de a pacali pe cineva ; nu si-ar dori nimeni, cu atat mai mult eu, sa ajunga in situatia de a starni atatea discutii si comentarii neplacute; daca cineva s-a simtit ofensat, sper sa-i treaca .
o sa modific pretul , chiar daca voi iesii in pierdere ;
zi buna tuturor !

- - - Actualizat - - -

preturi corectate !

- - - Actualizat - - -

preturi corectate !

Nu cred ca asa-zisul corectat al unui pret poate inchide problema unor produse apreciate de cei cu experienta in acest sport ca fake-uri.
Prin urmare, mi se pare, daca vorbim de corectitudine, sa spui ca vinzi fete Bryce -clone si Viscaria - clona si apoi sa adaugi noile preturi.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus