ÎNCHIS Vand lemn Butterfly Photino Light ZL Fiber

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

sorin_client

Forum Veteran
Echipa AmaTur
Scor reacție
2.349
Vârstă
56
Locație
Botoșani
Lemnul a fost achizitionat de la tt-shop.ro (am atasat factura).
Prezinta cateva imperfectiuni fine pe cant care nu au modificat in nici un fel structura lemnului.
Pata de pe lemn este de la banda cant (s-a luat culoarea de la banda cant in momentul in care am dezlipit fetele cu spray).
Lemnul se prezinta foarte bine din punct de vedere tehnic, l-am folosit 3-4 luni ca a doua paleta.

PRET - 500 lei

Vezi atașament 11176Vezi atașament 11177Vezi atașament 11178Vezi atașament 11179Vezi atașament 11180

Buna ziua Dl. Sorin
Va rog sa-mi spuneti daca pe suprafata activa a paletei sant imperfectiuni
in afara de ciupiturile de pe margine mentionate de dumneavoastra.
Nu inteleg ce inseamna :
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi

Buna ziua Dl. Sorin
Va rog sa-mi spuneti daca pe suprafata activa a paletei sant imperfectiuni
in afara de ciupiturile de pe margine mentionate de dumneavoastra.

In afara "petelor" nu are alte imperfectiuni (lovituri, crapaturi, etc). De altfel nici de cea vizibila de pe cant (se vede in foto) nu-mi aduc aminte cum a aparut intrucat nu am obiceiul sa izbesc paleta si folosesc si protectie cant.

Nu inteleg ce inseamna :
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi

Bh: "iarba" - superblock (la pimples imi place sa le zic tepi)
Fh: fata normala - tenergy (;) fara tepi)

Dl. Sorin
as fi interesat de
Butterfly Photino Light ZL Fiber
oferta mea este de 350 daca anuntul inca mai este valabil.

Va multumesc pentru oferta dar este mult sub pretentiile mele.
Lemnul a costat 735lei si am considerat ca micile defecte impreuna cu faptul ca nu mai este nou as putea renunta la 235lei dar ca sa dau leul cu 50 de bani... nu-mi permit.
Respect oferta si atentia dvs, va inteleg.

Zi buna in continuare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Domnu Romeo, consultati puțin lista de prețuri la lemnele din gama Butterfly înainte de a negocia astfel de prețuri, Sorin v-a răspuns mai mult decât bunul simt, altul in locul lui v-ar fi adresat altfel de cuvinte etc

Bogdane, omul atat a oferit, acesta este, probabil, bugetul lui. Cine stie, atat poate sa aloce si, in logica lui, daca merge, e bine. Cred ca, cu totii, vrem sa cumparam ceva, la un pret cat mai bun.
La urma urmei, omul nu a vorbit urat, nu a jignit ci, in mod simplu, direct, atat a precizat ca poate oferi/aloca.
Cand spun asta ma gandesc si la episoadele Pawn Shop (familia cu casa de amanet) de pe History, in care isi spun pretentiile direct, transant, si daca ajung la un acord, isi strang mana, daca nu, oricum se despart in bune relatii.

Sa zicem ca a fost o oferta putin fortata desi ultimele lemne Photino light second au fost vandute pe forum la pretul de cca.600 lei. Daca nu ma insel una era 900 cu tot cu fete.
Adevarat ca toti dorim sa cumparam la preturi cat mai bune dar, daca facem astfel de oferte (fortate), le facem privat.
Respect atitudinea d-nui Romeo, nu trebuie sa ne suparam doar dintr-atat asa ca ar trebui sa lasam lucrurile sa decurga in mod normal.
Nu vreau sa transformam acest anunt in fight asa ca o sa va rog sa renuntam la polemici pentru moment.
Multumesc pentru intelegere.

Anunt valabil.

Buna ziua Dl. Roman, eu nu va cunosc, nu am avut ocazia.
Dialogul este intre mine si Dl. Sorin care are de o oferta de vanzare pe acest site.
Dansul mi-a raspuns politicos si rapid la oferta mea raspuns pentru care il stimez.
Nu inteleg interventia dumneavoastra, nu v-a invitat nimeni la aceast discutie!

Aveti dreptate domnule Sorin.
Cred ca oferta trebuia facuta in privat, mai ales ca pretul afisat de dvs. nu a fost unul negociabil, ci a fost fix (500 lei).
Clar trebuie depasit momentul.

Va inteleg punctul de vedere .
acum am vazut posibilitatea de a face oferta in privat.
Imi cer scuze daca v-am afectat cu ceva facand oferta "fortata" pe site in public,
si sant de acord cu dumneavoastra Dl. Sorintrebuia ca trebuia facuta in privat fiind diferita de pretul cerut de dumneavoastra.

Imi cer scuze domnu Romeo, am vrut sa fac doar o remarca la cele spuse de dumneavoastra, nu am vrut sa supar pe nimeni.Stima

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus