AmaTur: Turneu A Turneu "A"-Cupa PRO TM Giurgiu, 05 Noiembrie 2016

Clasament Amatori

1.
Rosioara Razvan - Alexandria.jpg
Rosioara Razvan - Alexandria
2.
Dospinescu George - Bucuresti.jpg
Dospinescu George - București
3 -- 4
Gheorghe Nicolae - Calarasi.jpg
Gheorghe Nicolae - Călărași
Bolea Catalin - Bucuresti.jpg
Bolea Catalin - București
5 -- 8
Niculescu Gabriel - București
Dima Cristi - București
Sarbu Dan - Ploiești
Salariu Adrian - Buftea
9 -- 16
Cristescu Cristian - București
Mitrea Silviu - Navodari
Bivolaru Marius - Ploiești
Darmaz Ion - Targoviște
Nicola Marian - Constanța
Papacu Bejoli - București
Neagoe Costin - București
Pavel Alexandra - Giurgiu
17 -- 20
Trocan Nicolae - Mioveni
Istrate Cristian - București
Babus Liviu - Ploiești
Alexandru Marius - București
21 -- 2v gr.sup.
Taru Alex - Targoviște
22 -- 32 1v gr.sup.
Dinu Gheorghe - București
Jaouir Khaled - București
Minica Rares - Giurgiu
Marian Bogdan - Ploiești
Safta Alexandru - Targoviște
Solcan Florin - Constanța
Popa Ion - Ploiești
Rusu Geanini - Targoviște
Tonciu Mihai - București
Tudor Emil - București
Sursilov Constantin - București
33 -- 40 0v gr.sup.
Carjan Dumitru - București
Pavel Andreea - Giurgiu
Carabulea Dragos - Giurgiu
Nicula Florin - Constanța
Caramidaru Daniel - Constanța
Visan Victor - Slobozia
Sima Vlad - Giurgiu
Munteanu Remus - București
41 -- 2v gr.inf.
Mihalache Ana Maria - Giurgiu
42 -- 51 1v gr.inf.
Constantin Cristina - București
Chiripuci Ramona - Giurgiu
Negrila Bianca - Giurgiu
Mocanu Diana - Giurgiu
Danalache Daniel - Navodari
Nica Dragos - București
Drume Andi - Giurgiu
Tudor Eugen - București
Palangeanu Iris - Giurgiu
Sirbu Ionut - Giurgiu
52 -- 58 0v gr.inf.
Niculescu Marin - București
Rodideal Vasile - Giurgiu
Dobre Daniel - Giurgiu
Bodeanu Marius - Giurgiu
Stanescu Maria - Giurgiu
Ursu Karina - Giurgiu
Vitan Andrei - Giurgiu

Ultima editare:
Eliminatorii Open
1. Banescu Dragos
------------------------- Banescu Dragos 3-0
16. Bye
-------------------------------------------------- Toma Florin 0-3
9. Ciuca Dan
------------------------- Toma Florin 2-3
8. Toma Florin
--------------------------------------------------------------------------- Toma Florin 3-2
5. Aftenii Daniel
------------------------- Doncea Catalin 2-3
12. Doncea Catalin
-------------------------------------------------- Sinita Eugen 1-3
13. Bye
------------------------- Sinita Eugen 0-3
4. Sinita Eugen

. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Dascalasu Viorel
------------------------- Dascalasu Viorel 3-0
14. Bye
-------------------------------------------------- Enciu Alexandru 0-3
11. Enciu Alexandru
------------------------- Enciu Alexandru 3-0
6. Anghel Catalin
--------------------------------------------------------------------------- Neagu Mircea 2-3
7. Dumitrescu Cornel
------------------------- Bocaniala Norocel 1-3
10. Bocaniala Norocel
-------------------------------------------------- Neagu Mircea 1-3
15. Bye
------------------------- Neagu Mircea 0-3
2. Neagu Mircea

Ultima editare:
Un concurs de exceptie. Multumim organizatorilor pentru conditiile create, pentru simplul fapt ca atat cei de-o schioapa cat si cei trecuti de a doua tinerete au beneficiat de drepturi egale in cele doua sali si s-au simtit ca-n sanul lui Avram. Felicitari, George.Si Razvan.:p

Finala Open: Toma Florin - Neagu Mircea

Castigator Neagu Mircea

Ultima editare:
Felicitări si multumim Giurgiu pt un asa turneu frumos!!!
Felicitări câștigătorilor si in special lui Mircea care s a tinut de cuv?nt:))
Păcat ca in asa atmosfera nu poti avea un favorit.....am fost înjurat,amenințat cu bătaia,si alte gesturi urate de către ***************** din Campina ca mi am susținut prietenu Vali Popescu.
Poate conducerea AmaTur poate face ceva cu asfel de oameni.
Martori au fost destui:
Zamfir Ionel
Vali Popescu
Dumitrescu Cornel
Si nu numai!

Sa ne vedem sanatosi la turneul final!!!

Felicitari si multumiri Cornel eforturile depuse pt organizarea unui turneu reusit. Sunt sigur ca n-a fost usor si salut initiativa organizarii primului turneu fara taxa.Cel putin de cand sunt eu in Amatur😊

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Un concurs cu participanti valorosi, organizatori inspirați si flexibili (multe multumiri), locatie generoasă si vreme frumoasă (munus ceata de dimineata).
Felicitari câștigătorilor, George, ai redresat un start cu ceva emotii până la finala!

Vreau sa multumesc participantilor in primul rand, apoi primariei Giurgiu care mi-a dat drept de folosinta salii cu mesele clubului de tenis de masă ACSM Dunarea Giurgiu, doamnei Mirela Ciobanu si domnului Corbu Anghel pentru ajutorul acordat, de asemenea multumiri lui Mihai Vranceanu pentru supraveghere si lui Noro pentru asistenta medicala.

Felicitări si multumim Giurgiu pt un asa turneu frumos!!!
Felicitări câștigătorilor si in special lui Mircea care s a tinut de cuv?nt:))
Păcat ca in asa atmosfera nu poti avea un favorit.....am fost înjurat,amenințat cu bătaia,si alte gesturi urate de către ***************** din Campina ca mi am susținut prietenu Vali Popescu.
Poate conducerea AmaTur poate face ceva cu asfel de oameni.
Martori au fost destui:
Zamfir Ionel
Vali Popescu
Dumitrescu Cornel
Si nu numai!

Sa ne vedem sanatosi la turneul final!!!

Omule esti jalnic.

Desi eram hotarat sa scriu pe forum la intoarcere acasa despre cum ti-ai " sustinut " tu de fapt colegul fiind foarte nervos ca mi-am stricat ziua din cauza ta si in cele din urma find convins de prieteni sa nu mai scriu nimic pentru ca oameni ca tine nu merita, vad ca tu esti primul care baga strambe pe forum si care scrie tocmai lucruri pe care tu le-ai starnit. Daca tu iti sustii colegul prin enervarea adversarului sau cu replici de genul " Da-i ca-i ..., altceva nu stie,... si lista de lunga si culmea mai ai tupeul nesimtit sa si scrii pe forum niste lucruri care ma acuzi de faptul ca te-am injurat , te-am amenitat cu bataia ...
Crede-ma ca daca era altul in locul meu te-ar fi luat de mult la bataie pentru cum ti-ai batut tu joc de mine. Eu printre " amenintarile astea de la final de meci unde te-am facut nesimtit si ti-am zis sa-ti fie rusine, tu mai rau ma provocai si radeai ca un prost spunand ca nu ma auzi pe cand puteai frumos sa vii la mine si sa iti ceri scuze macar pentru circaraia pe care o faceai pe margine (sincer sa fiu ai aptitudini si mutra de circar ).

Apropo spuneai ca ai avut martori pe margine . Unul din martorii tai , domnul Dumitrescu Cornel a venit la mine la final si mi-a zis exact ce am incercat eu sa-ti spun la final ca asa ceva nu se face , ca nu asa se incurajeaza un coleg prin enervarea la maxim a adversarului . Pacat ca nu s-a putut filma meciul , sa fi vazut si oamenii din amatur ce caracter infect ai si chiar si colegii tai te vorbeau ca asa procedezi mereu la turnee.

Desi la plecarea din sala le-am zis prietenilor din Targoviște sa puna un afis pe usa la turneul final pe care sa fie mentionat Interzis prostilor ca tine ( puteti sa-mi dati cate unlike vreti ca asta e adevarul) acum chiar imi sustin parerea oameni ca tine nu au ce cauta intr-o sala de sport.

Niciodata de cand joc tenis nu m-am enervat atat de tare din cauza unui om ratat ca altfel nu te pot numi si mai ai tupeul sa si scrii pe forum primul ca eu sunt cel care te injura si ameninta cu bataia. La cate turnee ma duc eu prin tara nu am avut cu nimeni vreodata o discutie la final de meci indiferent ca pierdeam ; eu unul vin la turnee sa ma plimb , sa socializez cu prieteni la un tenis ca de asta e amaturul, pe cand in cazul tau pe unde apari la turnee e imposibil sa nu fii vorbit de altii referitor la comportamentul tau infect. Auzi, auzi sustinere si mai scrii si sa se faca ceva cu oameni ca mine.

Sa-ti fie rusine.

Ti-am scris-o si ti-o repet Esti jalnic

Ultima editare:
Rog inca o data pe cei in măsura sa intervina,mi am susținut prietenul doar cu aplauze si felicitări intre puncte,nu am jignit pe nimeni,cand pierzi de la 8-1 e greu sa te mai controlezi......

Am ajuns si eu acasa, dupa ce am venit de la concertul lui Horia Brenciu... ma rog, ce-a mai ramas din el, intrucat soarta a vrut ca eu sa joc finala. :)
Multumesc pentru urari si, nu in ultimul rand, vreau sa-i felicit pe organizatori pentru un turneu frumos si foarte atractiv din punct de vedere financiar.
Cornel, ai fost o gazda buna, voi reveni cu placere la Giurgiu. Toate cele bune!

Rog inca o data pe cei in măsura sa intervina,mi am susținut prietenul doar cu aplauze si felicitări intre puncte,nu am jignit pe nimeni,cand pierzi de la 8-1 e greu sa te mai controlezi......

8-1 ? Mai sa fie . La 8-1 jucam cu dreapta si castigam desi sunt stangaci. Omule a fost 9-5 si de atunci a inceput circul tau. Dupa ce ca ai tinut neaparat sa scrii tu primul crezand ca persoanele care vor citi forumul iti vor da da dreptate ceea ce te asigur ca nu se va intampla asa, ca pe mine ma cunosc foarte multi din amaturul asta si stiu ca tu ai facut asta gandindu-te ca sa nu scriu eu primul, mai bagi si scoruri imaginare . Esti mai rau decat ma asteptam .

Dormi frate ca e tarziu si imi mai faci si scarba mie acum dupa ce ca mi-ai stricat ziua.

Puteti sa treceti la sectiunea fight toata discutia asta . Apropo altceva iti spun eu ca nu se poate face , poate vreo intreventie in cazul tau pe la mansarda ca ai mare nevoie .

Cauta sa inchei discutia ca nu ai deloc dreptate si nici eu cheful sa iti raspund la provocarile astea parsive care crezi tu ca o sa iti iasa .

Hai noapte buna si gandeste-te mai bine ca nu ti-a iesit schema azi.

buna dimineata am ajuns si eu acasa cu bine si ii multumesc lui eugen sinita ca nu m-a abandonat in giurgiu.un turneu (open) foarte tare,felicitari tuturor celor care si-au abandonat familiile pentru aceasta sarbatoare.felicitari cornel dena pentru organizare si nu in ultimul rand mihai vranceanu pentru suport.am fost mentionat intr-un dialog din punctul meu de vedere neprincipial intre doi participanti la turneu .nu vreu sa ma pronunt cine a avut dreptate sau nu.am sa spun un singur lucru:viata este scurta bucurati-va de ea pentru ca altii nu o mai pot face.o duminica placuta tuturor si ma bucur ca m-am revazut cu multi prieteni !

- - - Actualizat - - -

supot si pronunt

Ultima editare:
buna dimineata am ajuns si eu acasa cu bine si ii multumesc lui eugen sinita ca nu m-a abandonat in giurgiu.un turneu (open) foarte tare,felicitari tuturor celor care si-au abandonat familiile pentru aceasta sarbatoare.felicitari cornel dena pentru organizare si nu in ultimul rand mihai vranceanu pentru suport.am fost mentionat intr-un dialog din punctul meu de vedere neprincipial intre doi participanti la turneu .nu vreu sa ma pronunt cine a avut dreptate sau nu.am sa spun un singur lucru:viata este scurta bucurati-va de ea pentru ca altii nu o mai pot face.o duminica placuta tuturor si ma bucur ca m-am revazut cu multi prieteni !

- - - Actualizat - - -

supot si pronunt

Bine ziceti,
Macar daca ar intelege toti domnul Cornel

Clasament Open

1.
Neagu Mircea - Constanta.jpg
Neagu Mircea - Constanța
2.
Toma Florin - Pitesti.jpg
Toma Florin - Pitești
3 -- 4
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
Sinita Eugen - Bucuresti.jpg
Sinita Eugen - București
5 -- 8
Bocaniala Norocel - București
Banescu Dragos - Pitești
Dascalasu Viorel - București
Doncea Catalin - Giurgiu
9 -- 12
Dumitrescu Cornel - București
Ciuca Dan - Pitești
Aftenii Daniel - București
Anghel Catalin - Giurgiu
13 -- 2v gr.sup.
Vlase Gheorghe - Slobozia
14 -- 21 1v gr.sup.
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Dinca Daniel - București
Zamfir Ionel - București
Panea Ovidiu - București
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Nitu Victor - Slobozia
Macarenco Andrei - București
Dobrin Adrian - Targoviște
22 -- 24 0v gr.sup.
Chireceanu Denisa - Giurgiu
Popescu Valentin - București
Buta Radu - București
25 -- 28 2v gr.inf.
Fratea Aurel - Constanța
Dumitru Traian - București
Ropotan Iulian - București
Buzatu Vasile - Buftea
29 -- 33 1v gr.inf.
Staicu Dan - Constanța
Micuda Mihai - București
***************** - Campina
Chiru Sorin - Campina
Ion Sebastian - Buftea
34 -- 38 0v gr.inf.
Leolea Andrei - Constanța
Cocala Claudia - București
Voin Doru - București
Viciu Dragos - Pitești
Nitu Vladia - Constanța

Am completat desfasurarea turneului cu rezultatele meciurilor, fisierul d-lui Apian face minuni.

Ultima editare:
Salutare tuturor, un turneu frumos pe care l-a organizat Cornel si orasiul Giurgiu, o baza minunata cum ar trebuii sa fie peste tot, dar si oameni c-a Ioan Niculae. Din pacate nu m-am adaptat cu schimbarile de sala coroborat cu oboseala, n-am mai fost eu, am jucat moale in eliminatoriu (dormisem 2 ore) si s-a vazut, dar nu scuza cu nimic ca am fost eliminat de bunul meu prieten Razvan care a facut un meci si un turneu excelent si-l mai felicit inca odata pentru locul 1, si de aceea mi-a provocat o bucurie foarte mare. Il felicit si pe George Dospinescu pt. acest loc 2, merita o medalie pentru cat a muncit, si ca sa fie bucuria completa am vazut ca si Eugen Sinita un om si un caracter frumos a castigat locul 3, ce-mi mai puteam dorii !... A fost bucuria de a ma revedea cu prietenii din Amatur, in mod special cu cei din Ploiești, Pitești București si nu numai, toti niste baieti extraordinari, va salut si ma inclin...

Cineva si-a uitat un briceag la d-l Aurel Fratea, obiectul este la mine acum, rog proprietarul să mă sune.

Back
Sus