AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Se înscrie din Făgăraș la Avansați:
CIKY Cornel

Intrebare :) nu se poate mari nr de participanti ? ( la incepatori..fiind cel mai mic ) ..ms..o seara frumoasa !

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Imi pare rau...la cum se inscrie lumea, intr.o veselie...cine stie dk mai apuc sa vad orasul ? :)

Bine precizat, " Cataline"...ma intrebam oare de ce dati ,,vina" pe mn :))

Imi pare rau...la cum se inscrie lumea, intr.o veselie...cine stie dk mai apuc sa vad orasul ? :)

E pacat sa nu vi sa vezi orasul Targoviște ca este un oras frumos ! Chiar daca nu prinzi loc pe lista principala poate prinzi un WILD CARD !
Si vezi ca LULU tot intreba de tine : "Cine-i Ana??? Vreau s-o cunosc pe Ana " (postul 274) :)

E pacat sa nu vi sa vezi orasul Targoviște ca este un oras frumos ! Chiar daca nu prinzi loc pe lista principala poate prinzi un WILD CARD !
Si vezi ca LULU tot intreba de tine : "Cine-i Ana??? Vreau s-o cunosc pe Ana " (postul 274) :)
Ms..ms :))..sa fiu optimista..poate prind un wild card :)

Subscriu si eu la cerere pt marirea locurilor, deja sunt o gramada de participanti inscrisi si e pacat. si daca sunt atatea mese, nu cred ca ar fi o mare problema suplimentarea numarului de locuri.

Si eu am invatat la scoala ca 'Ana are mere' ... asa ca sa lasam pomii si copacii sa faca pere :)

In zona mea tuica si palinca sint acelasi lucru: 50+ ... restul stii cum se zice, e doar febra :)

... sintem putin off-topic doar pentru ca exista liste de asteptare ...

Back
Sus