rogerpustiu
senior
De la COMĂNEȘTI
Ionuț B?rsa
Irimia Sorin Jr
Ionuț B?rsa
Irimia Sorin Jr
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Imi pare rau...la cum se inscrie lumea, intr.o veselie...cine stie dk mai apuc sa vad orasul ?Tu m-ai trecut sub linie!
Bine precizat, " Cataline"...ma intrebam oare de ce dati ,,vina" pe mnImi pare rau...la cum se inscrie lumea, intr.o veselie...cine stie dk mai apuc sa vad orasul ?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Imi pare rau...la cum se inscrie lumea, intr.o veselie...cine stie dk mai apuc sa vad orasul ?
Ms..msE pacat sa nu vi sa vezi orasul Targoviște ca este un oras frumos ! Chiar daca nu prinzi loc pe lista principala poate prinzi un WILD CARD !
Si vezi ca LULU tot intreba de tine : "Cine-i Ana??? Vreau s-o cunosc pe Ana " (postul 274)![]()
Altfel, nici o șansă să se mărească numărul de locuri?Ms..ms)..sa fiu optimista..poate prind un wild card
Tu esti Ana?Ms..ms)..sa fiu optimista..poate prind un wild card
Nu am mere..mere sunt la aprozar sau in copac..Tu esti Ana?
Cea care are mere?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Eu caut pe Ana care are mereNu am mere..mere sunt la aprozar sau in copac..)
Nu am mere..mere sunt la aprozar sau in copac..)
Sa faca tuica.....sau palinca depinde ce iti place Florine:razz:Si eu am invatat la scoala ca 'Ana are mere' ... asa ca sa lasam pomii si copacii sa faca pere![]()