ÎNCHIS Vand Butterfly Schlager Precision,Tenergy 80

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Pentru TBS fluture negru doriti la schimb un Butterfly Gergely Tamca 5000 la cutie, fluture negru, maner FL, 85g, testat 2-3 ore?
Multumesc.

Pune-ti poze cu buretele la tgy.05 fx.Multumesc.

O sa-l cantaresc.

- - - Actualizat - - -

Tenergy 05 fx s-au vandut.

- - - Actualizat - - -

Nu fac schimburi,multumesc.

Vandut Tbs,fetelele Tenergy 05fx,o fata Tenergy 05,mai ramane valabil o fata Tenergy 80 si Schlager Precision FL.

poze cu acest Spirit mai sus

dle. scuze pt. interventie... dar acum vad acest Spirit....nu am vazut de prea multe ori un Spirit vechi cu serie,,,,,, dar asta imi pare foarte ciudat cum arata ,,, nici pozele nu sunt clare,,, sigla mi se pare ovala decat rotunda, si manerul prea lung, seria diferita pusa,si culoare este prea alba la lemn.....

nu prea semana cu ce am gasit eu din pozele de mai sus....

Si eu detin un Spirit la vanzare dar nu semana deloc cu ce am eu.... Imi are rau....

Posibil ca si cel care a vandut acest Lemn sa nu stie ca a vandut o clona, vad ca este nou, si cel care a cumparat sa nu stie ca detine o clona.... sa fie ok, cel care a cumparat acest lemn sa adauge poze mai bune si sa masoare lemnul, si pretul nu a fost pre mic sa nu i pese ce cumpara....

Sunt sigur ca mai sunt colegi care se pricep si care asi pot spune parerea......

Ultima editare:
Leo este OK lemnul TBS. Are seria G, primele modele cu serie si fluture negru de la Butterfly fabricate in anul 2006, un an excelent. Primul meu TBS cu care am jucat mai bine de un an era seria G. Pozele nu au fost facute clare, in mod profesional si de aceea ti se pare ceva suspect. Pana si cutia este cea originala.

Nu este nici un deranj leo,este foarte bine ca sunteti atenti la ce se vinde pe forum,acest lemn este luat de la Tol Cristian,fost antrenor la U.Craiova,numai ca eu nu m am putut adapta la viteza pe care o dezvolta.

- - - Actualizat - - -

Valabil,Schlager Precision si Tenergy 80.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus