ÎNCHIS Fete de paleta noi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Un pret pentru lemnul JOO SE HYUK, eventual niste poze, avand in vedere ca este folosit...

e9ab82a9139105beaccf3227e831e4ac.jpg

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Am dat cu JSH...m-am mai gandit intre timp, aveti PM ! Multumesc !

Ioana, as vrea sa ma ai in vedere cu o pereche de Xiom Omega V PRO max. , daca o sa aduci si asa ceva. Ms

Buna seara!
Față JOOLA RHZIM TECH sau RHZIM P pe culoarea NEAGRĂ aveți?
Sau bluefire M2 neagră?
Dau Donic Acuda S1 neagră?

Revolution no3 , viscosity normal , 500 ml , 150 lei .

Se pare ca nu ai citit Reglulamnul acestui Forum....... Pretul tau este peste cel de Magazin .... Pretul de magazin este de 130 ron... se vede in linkul de mai jos,,,

http://www.tenismasa.ro/revolution-no3---adeziv-spring-fresh---500-ml/784.htm

scuze, nu am nimic cu tine Ioana imi place preturile tale le fete de paleta,,,, ma deranjeaza ca desi ai stiut acest lucru ai adaugat acelasi pret la lipici, a vrut sa cumpere un amic de la tine acest lipici, ai cerut tot 150 ron si el ti a spus ca este 130 ron la magazin din cauza acesta stiu.... crezi ca sunetm de pe alta planeta?....
poti sa schimbi pretul , asa ati recuperezi greseala.........:p ,,,, sau il scoti de la vanzare..... Vanzare!:thumbup:

Ultima editare:
?mi cer scuze dacă nu știu toate regulile deocamdată, nu vad motiv de supărare . Cred ca era mai frumos sa primesc un mesaj în privat prin care sa mi se atragă atenția. Eu nu urmăresc site-urile , eu încerc sa îmi fac un ban de buzunar prin aceasta "afacere " ca sa zic asa . Nu vreau sa ma cert cu nimeni.

Și prețul lipiciul include și bureții. Care cred eu ca și aia costa niște bani . Dar în fine . Nu vreau sa ma cert cu nimeni.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus