Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009

Re: Turneu A la Valenii de Munte 21 MARTIE 2009

si am uitat sa va spun....domniile voastre veniti cu tzuicile din cele tainice hrube ...noi ceilalti muritori de rand o sa venim doar cu gatlejurile uscate si burdihanurile goale si-om cauta sa le umplem cu vrednicie intru pomenirea tuturor stramosilor ping-pong-ului ...si nu numai...de la
nistru pan-la tisa.(sau de la galati la cluj)
asteptam oferte de degustare de la toti posesorii de licoare bahica

e cineva care se intoarce pe 21 seara in București si care are un loc liber in masina?
sau
stie cineva vreo masina speciala valenii de munte-București (in gen maxi-taxi sau rata)?

din bucuresti daca se mai poate
tomica silviu
nicolae paul
mihaila aurel

Mesele sunt deja asezate, totul e pregatit, va asteptam pe toti cei care v-ati inscris (chiar si pe cei care inca nu s-au inscris si vor sa ne faca o surpriza!
Toti cei care doresc sa participe la intalnirea de dupa turneu sunt bine veniti.
Va multumim pentru prezenta deosebita si va uram mult succes!

Un turneu foarte frumos, cu o revansa la fel de frumoasa! Castigatorul ?
ELEODOR FLORESCU!!!!
Am zis revansa pentru ca finala a fost o reeditare a intalnirii din februarie de la Topoloveni: Eleodor - Cristi Rusu.
Felicitari tuturor participantilor si mai ales organizatorilor!
Asa cum discutam si ieri cu mai multi, cred ca Turneul Final de Individual se poate tine fara probleme la Valeni. Poate de Festivalul tuicii asa cum sugerau Vali si Dan!
Abia astept sa aflu cum a fost degustarea de tuica de Valeni dupa concurs. Pacat ca n-am putut ramane...

Felicitari organizatorilor si celor care au ajutat si au asigurat aceste conditii !

A fost un turneu frumos si extrem de fantastic, cu o finala splendida.
Felicitari organizatorilor si castigatorilor!

CONCURS FRUMOS,FELICITARI ORGANIZATORILOR,BLA,BLA,BLA!!!!
MI DE "MULTUMIRI COLEGILOR" DE BREASLA CARE M-AU ELIMINAT PREMATUR!
DACA AU AJUNS SA L-E FIE "FRICA" DE UN DIVIZIONAR B CARE A IESIT PE LOCUL 3
IN PRIMUL RAND DE GRUPE..... E.... NICI O PROBLEMA...
DOM SOARE AVETI O TUICA....DE M-I L-ATI FACUT PE DOM PROFESOR(FODORAN)
S-O BEA.....SPRIT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne cerem scuze pentru intarzierea afisarii rezultatelor,pentru ca turneul a mai continuat in plina forta la pensiunea VERA si LIVIA,pana la trei dimineata.Castigator tot FLORESCU ELEODOR.Ne pare rau ca s-a intarziat un pic,suntem la inceput,va multumim din suflet pentru numeroasa participare si sper sa veniti in numar si mai mare la urmatorul turneu.
Voi anunta momentan careul da asi in ale tenisului de masa in turneul de la Valenii de Munte:
LOCUL 1-FLORESCU ELEODOR,DEVA,
LOCUL2-RUSU CRISTIAN,BUCURESTI,
LOCUL3-IANCU GEORGE,PLOIESTI,
LOCUL4-LEORDA RARES,REGHIN.

Un turneu cu adevarat deosebit! De trei ori BRAVO!!! Felicitari tuturor celor care m-au batut, am avut ce invata de la ei, indeosebi de la Trifu Bogdan!

Back
Sus