Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

turneul bucuresti

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • turneul bucuresti

    nu va suparati pe mine dar care este limita pana la care se pot considera
    amatori.am vazut ca la turneul de la bucuresti au venit copii cu antrenori dupa ei si tot tacamul.plus jucatori care au jucat prin liga.fara suparare dar de ce nu ama_profi_tour?
    nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

  • #2
    Fenomenul asta , tenisul de masa e un sport cu putini "adepti" asa ca daca cineva care doreste a juca intr-o competitie Amatour imi este f. greu sa ii spun ca nu poate participa mai ales in conditiile in care imi sint cunoscuti toti , in afara de asta niciunul dintre ei nu e vre-un super jucator care sa fie in divizia A sau in super-liga . Toti joaca in onoare si calificari , deci sint acceptati si de noi .
    Acest subiect a fost discutat si para-discutat pe alte topicuri . Pina cind nu se infiinteaza alt regulament eu merg dupa cel actual .
    Sau daca se doreste eu fac un concurs numai de amatori puri ... care nu au fost niciodata legitimati si gata . Acum vin cu o intrebare : Cina sta sa "sape "prin trecutul fiecaruia sa vada daca a fost sau nu a fost legitimat ?
    Ar trebui ca cei care vin la asa turnee sa se gindeasca daca acolo le este locul si daca pot partipa la o asa competitie "amatoriceasca" .Dar aici intervine constiinta fiecaruia si nu intodeauna iau decizii corecte , sau pur si simplu vrea sa participe la un concurs , sa se "masoare " cu altii .

    Cosapewe... puteti incerca dvs. sa faceti un turneu si atunci va puteti da seama mult mai exact care sint implicarile , cam ce anume ar trebui facut si sa le spune-ti dvs. frumos ca nu pot participa si sa mearga linistiti in alta parte ca nu acolo e locul lor . Ca organizator aveti acest drept .
    Cit despre copii prezenti cred ca nu e nimic drastic in a participa la o competitie , la 11-13 ani , cu cine ar trebui sa joace ? Ei cum isi cresc nivelul ? nu in astfel de competitii ? Dorinta lor e mare dar nu sint concursuri asa ca... vin si ei pe unde pot.
    Eu va recomand participari la cit mai multe turnee (si in tzara) si sigur o sa intelegeti aceasta miscare mult mai bine .
    Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
    Fete de palete tenis de masa
    TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

    Comentariu


    • #3
      sunt total de acord cu valigti si explicatiile sunt si cele reale si in acelasi timp triste pentru ca realitatea este ca nu sunt turnee sau competitii pt copii, bazele sportive sunt la pamant si nici bani pt a se face ceva nu sunt......asa ca parerea mea acest AMATOUR face mai mult decat credem noi.....atat pt copii cat si pt fostii sportivi......

      Comentariu


      • #4
        promt

        d-n vali cu tot respectul dar nu cred ca au fost adusi pustii aceea la concurs sa isi faca mana cu nenea ala de 60 ani care a fost in concus.ei au fost adusi pentru ca au mai fost si altii care au jucat pe la cluburi inscrisi in concurs.va rog sa comentati dvs faza urmatoare si eu inchid discutia pe tema asta.Am un pusti care nu joaca si nu a jucat nicaieri decat pe la idm,am venit cu el dimineata s-a uitat in sala si spus ALEX O SA CASTIGE TURNEUL ASTA EU DE CE SA MA INSCRIU si va spun ca eu am insistat sa se inscrie dar nu a vrut.pustiul are 13 ani si eu nu discutasem nimic cu el inainte.
        nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

        Comentariu


        • #5
          O sa zimbiti dar sa stiti ca tocmai cu acei "jucatori" in virsta isi fac copii mina . ca mingia nu vine ca la teme si nu e ceva uniform , la fel ei odata taie "bine" odata nu taie mai deloc ca miscarea e alta . Ei... deci toate astea ajuta la receptia copiilor si la capatarea simtului .
          Miscarile lor sint anapoda daca le pot spune asa si de multe ori copii nu stiu ce sa faca cu aceste mingii care sint cu totul altele decit cele din sala , de la antrenament...
          Ajuta mult mai mult decit credeti dvs.
          Daca baiatul nu a dorit sa joace e alta problema , care nu o discut dar .. nici eu si nici alti amatori mai buni ca mine nu au avut sanse mari pentru ca nivelul a fost destul de ridicat .
          O sa fac un turneu B limitat numai la 10 participanti , foarte amatori, accept numai pe cine "cred" eu , valori apropiate , dau 10 diplome si 10 medalii numai locul 1 . Asa o fi bine ? Spiritul competitiei unde o fi ? ambitia , curajul de a plesnii mingia la 10 -10 , teama aceea de a pierde ... astea toate se regasesc intr-o competitie , ca de aia e competitie sa arati ca esti mai bun decit celalalt !!!!

          Sa cistige cel mai bun !
          Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
          Fete de palete tenis de masa
          TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

          Comentariu


          • #6
            care teama

            pai care teama dn vali cum sa se ajunga la 10-10 intre mine sau altul si cei care sunt profesionisti,care competitie/pentru facut mana exista antrenamente nu tre sa vin io ca oricum nu dau pe masa daca il enervez.daca vor sa-si faca mana sa se bata intre ei.chestia cu premiile e ironica nu cred ca intereseaza pe cineva premiile in afara de traista,alex,paul sau vasile ca doar pe ei i-am auzit ca vor cupa aia in vitrina,alti au deja cupe e adevarat ca de la alte sporturi dar nu mai conteaza daca au vrut sa o puna in vitrina acum o au felicitari
            nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

            Comentariu


            • #7
              Vad ca ati inceput numerotarea altor persoane , Alex , Paul , Vasile ...Traista .
              Vasile a fost spectator nu a influentat cu absolut nimic turneul .
              Nu mai revin la acest subiect


              Eu va doresc numai bine si spor la treburi !!!
              Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
              Fete de palete tenis de masa
              TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

              Comentariu


              • #8
                antrenor

                vasile e antrenor
                nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

                Comentariu


                • #9
                  Re: antrenor

                  Postat în original de cosapewe
                  vasile e antrenor
                  Ai dreptate la Turneele de AMATouR nu au voie antrenori , jucatori mai vechi de 2 ani, jucatori care se antreneaza regulat, jucatori care folosesc materiale profesionale, jucatori care s-au uitat vreodata la un meci de tenis de masă...
                  In concluzie eu propun ca jucatorii din prima suta de la AMATour sa sa fie legitimati si sa-si creeze un alt gen de turnee de TENIS DE MASA, ceilalti sa ramina sa joace ping pong.

                  Sa fim seriosi.
                  Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
                  FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
                  BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

                  Comentariu


                  • #10
                    Cu riscul de a ma repeta :
                    -nu cred ca jucatorii din Onoare si din Calificari sunt de speriat ( s-a dovedit de nenumarate ori asta );
                    -daca trebuie sa ingradim temporar accesul, trebuie sa o facem la cei care sunt activi ( div. B...)

                    Nu ii inteleg pe cei care sunt radicali impotriva celor care au practicat acest sport intr-un cadru organizat; daca ei au iesit din competitii mai mult de doi ani , ce ar trebui sa faca sa se apuce de tenis cu piciorul ca sa fie incepatori, sau ce?

                    Normal ca iubesc acest sport si doresc sa-l practice incontinuare iuntr-un cadru mai mult sau mai putin organizat.

                    Deocamdata AMATouR a dovedit ca poate fi destul de obiectiv in desfasurarea competitiilor si am convingerea ca lucrurile vor evolua inspre bine.
                    Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
                    FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
                    BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

                    Comentariu


                    • #11
                      Postat în original de marius
                      Ai dreptate la Turneele de AMATouR nu au voie antrenori]
                      Marius,intradevar e antronor dar nu a participat.A stat omu' la o bere si a vizionat meciurile,atat.

                      Comentariu


                      • #12
                        din ce am citit, cosapewe se exprima clar, romaneste, pe intelesul oricui, ca dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista), desi pustiul nu avea drept de participare la amatori! aici era povestea!... de aici si pana la discutii de a avea drept de a privi/participa ca antrenor, e cale lunga si malitiozitate gratuita!!
                        oricum s-a luat o hotarare dreapta privind excluderea lui, si poate si premiul ii trebuia retras, ca sa fie un exemplu si pentru alti antrenori/jucatori activi(fie ei pusti) doritori de cupe/echipament din turnee amatori...
                        e regulamentar, fair-play si fara suparare!
                        o seara placuta!
                        Xiom -Mitzutani - Xiom

                        Comentariu


                        • #13
                          George eu nu am cotestat ca nu ar avea dreptate in legatura cu Traista ( nu-l cunosc, daca la batut Bogdan pt. mine este O.K.) dar de aici si pina la a te exprima ca vezi doamne nu stiu cine este antrenor si nu ar avea dreptul sa ...e cale lunga.
                          Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
                          FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
                          BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

                          Comentariu


                          • #14
                            Postat în original de george, c-ta
                            din ce am citit, cosapewe se exprima clar, romaneste, pe intelesul oricui, ca dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista), desi pustiul nu avea drept de participare la amatori! aici era povestea!... de aici si pana la discutii de a avea drept de a privi/participa ca antrenor, e cale lunga si malitiozitate gratuita!!
                            oricum s-a luat o hotarare dreapta privind excluderea lui, si poate si premiul ii trebuia retras, ca sa fie un exemplu si pentru alti antrenori/jucatori activi(fie ei pusti) doritori de cupe/echipament din turnee amatori...
                            e regulamentar, fair-play si fara suparare!
                            o seara placuta!
                            )))dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista),

                            vai de mine, sunteti departe de subiect domnilor...Vasile Fodoran nu l-a antrenat in viata lui pe Traista si nu este si nu a fost niciodata antrenorul lui, cum sa isi doreasca cupa pt el prin jucatorul Traista??/

                            Vasile a venit cu mine si cu un prieten ca sa bem bere si sa ne simtim bine...si asta am si facut...nu s-a gandit nicio clipa la trofeu. doar a spus ca arata frumos cupa...in fine, vad ca deja toata lumea exagereaza, pai cupa aia era exact ce isi mai dorea Vasile saracul, dupa ce a castigat zeci de cupe la viata lui, si ca jucator si ca antrenor...domnilor, eu zic sa fim seriosi si sa nu aruncam cu cuvintele aiurea, mai ales cand nu ii cunoastem pe oamenii respectivi...

                            Comentariu


                            • #15
                              atunci eu am inteles gresit spusele d-lui cosapewe... mea culpa!
                              mai "vorbim si noi discutii", in loc sa ne antrenam!
                              Xiom -Mitzutani - Xiom

                              Comentariu


                              • #16
                                Postat în original de george, c-ta
                                atunci eu am inteles gresit spusele d-lui cosapewe... mea culpa!
                                mai "vorbim si noi discutii", in loc sa ne antrenam!
                                nu e nevoie de mea culpa din partea ta... doar ca vad ca aceasta miscare superba pornita de filo si ceilalti se lasa marcata de fel de fel de discutii contradictorii care nu isi au locul...traista e un copil, care, asa cum spunea si Vali, se chinuie sa joace pe unde poate, desi joaca la club...[/code][/list]

                                Comentariu


                                • #17
                                  revenire

                                  ma scuzati eu am spus ca vasile a venit cu elev la competitie si nu cu traista nus cum il cheama pe baiatul cu care a venit el. nu am spus ca a participat vasile nus de unde ati scos-o.dar daca voi credeti ca e normal ca tipi care dau cate 4 ore pe zi cu mingia sa vina la astfel de concurs nu e treaba mea sunt banii vostrii faceti ce vreti cu ei.scz
                                  nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

                                  Comentariu


                                  • #18
                                    cosapewe

                                    Domnule imi pare rau ca am participat la acest concurs si ca din cauza mea pustiul tau nu a castigat cupa. Adevaru ca eram DISPERAT sa castig CUPA asta ca s-o pun langa celelalte 1500 pe care le-am castigat la turnee de profesionisti. Ce usor e sa arunci cu vorbe fara sa cunosti despre ce vb. Nu mai posta pe acest forum, te rog!
                                    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

                                    Comentariu


                                    • #19
                                      se pare ca tu nu ai auzit niciodata de pereri si opinii.pt cultura ta?afla ca toata lumea are dreptul la ele si daca te doare e treaba ta nu cre cea tre sa-ti dau tie socoteala daca scriu sau nu.te doare nu citi
                                      nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

                                      Comentariu


                                      • #20
                                        Postat în original de Eugen
                                        Postat în original de george, c-ta
                                        din ce am citit, cosapewe se exprima clar, romaneste, pe intelesul oricui, ca dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista), desi pustiul nu avea drept de participare la amatori! aici era povestea!... de aici si pana la discutii de a avea drept de a privi/participa ca antrenor, e cale lunga si malitiozitate gratuita!!
                                        oricum s-a luat o hotarare dreapta privind excluderea lui, si poate si premiul ii trebuia retras, ca sa fie un exemplu si pentru alti antrenori/jucatori activi(fie ei pusti) doritori de cupe/echipament din turnee amatori...
                                        e regulamentar, fair-play si fara suparare!
                                        o seara placuta!
                                        )))dl Vasile a declarat ca isi doreste cupa in vitrina(prin jucatorul sau, Andrei Traista),
                                        vai de mine, sunteti departe de subiect domnilor...Vasile Fodoran nu l-a antrenat in viata lui pe Traista si nu este si nu a fost niciodata antrenorul lui, cum sa isi doreasca cupa pt el prin jucatorul Traista??/
                                        Vasile a venit cu mine si cu un prieten ca sa bem bere si sa ne simtim bine...si asta am si facut...nu s-a gandit nicio clipa la trofeu. doar a spus ca arata frumos cupa...in fine, vad ca deja toata lumea exagereaza, pai cupa aia era exact ce isi mai dorea Vasile saracul, dupa ce a castigat zeci de cupe la viata lui, si ca jucator si ca antrenor...domnilor, eu zic sa fim seriosi si sa nu aruncam cu cuvintele aiurea, mai ales cand nu ii cunoastem pe oamenii respectivi...

                                        nu stiu unde ai vazut ca am spus de traista ca este elevul lui vasile poate in mintea ta eu am spus de celalalt repet nus cum il cheama daca vrei dau un tel. si aflu dar tu stii mai bine zi-ne tu cum il cheama ca sa nu ne mai chinuim ca tot esti prieten cu vasile.si ca sa nu te ma fortezi sa scrii p acilea era vorba de un singur lucru punct.faceti-va concursuri pe banii vostrii platiti-va mesele si stergeti-va ranjetul ala hidos cand intrati in sala

                                        turneul ar trebui sa se cheme impozit pe naivitate ca sa nu spun altceva.la re
                                        nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

                                        Comentariu


                                        • #21
                                          cosapawe

                                          nu e vorba ca ma doare, pe tine te doare ca tu te agiti aiurea. Ideea e ca faci niste afirmatii fara nici o baza. Citeste regulamentul Amatour si ai sa vezi cum stau lucrurile. Si imi pare rau ca pustiul tau nu a participat DIN CAUZA MEA. Nu sunt profesionist. te asigur. Si eu am fost la turnee unde stiam ca o s-o fur...asta insemna sa nu mai particip ? mentalitatea asta...dar fiind copil e de inteles...
                                          Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

                                          Comentariu


                                          • #22
                                            Re: cosapawe

                                            Postat în original de Alex.C
                                            nu e vorba ca ma doare, pe tine te doare ca tu te agiti aiurea. Ideea e ca faci niste afirmatii fara nici o baza. Citeste regulamentul Amatour si ai sa vezi cum stau lucrurile. Si imi pare rau ca pustiul tau nu a participat DIN CAUZA MEA. Nu sunt profesionist. te asigur. Si eu am fost la turnee unde stiam ca o s-o fur...asta insemna sa nu mai particip ? mentalitatea asta...dar fiind copil e de inteles...
                                            dar eu nu ma agit deloc nus unde vezi tu ca ma agit pt ca eu doar discutam daca te deranjeaza hai sa discutam altfel.ceva de genu vai domnule dar ce bine va miscati la masa ce unduieli aveti cu paleta in mana,vai ce net frumos stai sa imi aduc aparatul foto nu va miscati va rog
                                            asa e bine?
                                            nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

                                            Comentariu


                                            • #23
                                              ...

                                              Nu stiu ce-ai vrut sa scoti in evidentza cu ultimul tau comentariu...
                                              Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

                                              Comentariu


                                              • #24
                                                Re: ...

                                                Postat în original de Alex.C
                                                Nu stiu ce-ai vrut sa scoti in evidentza cu ultimul tau comentariu...
                                                am vrut sa-ti spun ca afirmatiile au o baza si nu sunt singurul care a fost deranjat de situatia creata la turneul bucuresti dar tu nu esti dispus sa asculti tu nu cauti decat sa disculpi nus pe cine ca de fapt nu ai ce pt ca avem si noi ochi si am vz ce s-a intamplat
                                                nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea

                                                Comentariu


                                                • #25
                                                  "si ca sa nu te ma fortezi sa scrii p acilea era vorba de un singur lucru punct.faceti-va concursuri pe banii vostrii platiti-va mesele si stergeti-va ranjetul ala hidos cand intrati in sala"

                                                  in ce ordine doresti sa facem aceste lucruri? adica intai sa stergem zambetele noastre hidoase si dupa aia sa facem concursuri din banii nostri sau invers?

                                                  si cand vorbesti despre "noi", cei care zambim hidos, la cine anume te referi? la mine si la Vasile, sau la Alex, sau la Traista, la cine anume?

                                                  Comentariu

                                                  Who has read this thread:
                                                  Procesare...
                                                  X