Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu "A" Bucuresti AMATouR-Chrotex

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Daca e strict pana la ora 18, trebuie musai sa se ia masuri! Limitati nr de inscrisi, faceti grupe mai mici, se renunta CLAR la recalificari si meciuri de clasament... si propun(fara sa polemizez pe aceasta tema, e doar o propunere fair-play si de bun-simt) ca cei din grupa cu nr dublu de participanti sa aiba si tablou dublu de calificati in eliminatorii: daca la open o sa fie 30 inscrisi si merg 16 pe tablou, iar la amatori sunt 60 inscrisi, firesc si logic este sa mearga 32 pe tablou.
  8 meciuri in plus pe 8 mese se savarsesc in 10-12 minute si astfel se respecta "paritatea" sanselor de calificare !
  amator sau open, platim tot 20 ron,...sa avem atunci acelasi nr de procente ca sanse de calificare in turul urmator... echitate pt toti!
  Xiom -Mitzutani - Xiom

  Comentariu


  • Probabil ca exista si boi in spatele carului...SA FIE OARE NOUL MERS IN MARSARIER..descoperit dupa vreun tablou de Grigorescu
   Cred ca e simplu sa faci calcule din fotoliu dar aproape imposibil de pus in practica mai ales cand lucrezi cu oameni.
   D'asta atunci cand ne refeream la un calcul..foloseam termeni ca "probabil".
   Din experientele anterioare se poate trage concluzia ca 8-9 ore in cazul a 75-80 de participanti nu ajung, dar altii cu siguranta cunosc mai bine aceste aspecte. O seara buna!

   Comentariu


   • Daca vom fi multi solutia ar fi 2din3 in grupe...........

    Comentariu


    • ..... vom juca, oare, si tenis....... ? ... de masa... ?

     Comentariu


     • Postat în original de filo
      Daca vom fi multi solutia ar fi 2din3 in grupe...........
      Nici asta nu va rezolva problema. 5 grupe de 12 la amatori si 3 grupe de 10 la open inseamna in total 5*66+3*45=465 meciuri. Chiar daca se reduce numarul de seturi timpii "morti" raman la fel (prezentarea jucatorilor la masa, incalzirea de inceput, schimbul de terenuri chiar daca nu se asteapta minutul regulamentar, stersul pe prosop la fiecare 6 puncte, eventual un time-out, se joaca la 8 mese deci este inevitabil ca mingea sa poposeasca prin tarcurile vecine de cateva ori, etc) In aceste conditii o medie de 7, poate 8 (dar maxim 2 meciuri de 3 seturi din astea 8 ) meciuri pe ora rezulta in 392 spre 448 meciuri (calculate intr-un interval de 7 ore)

      E clar ca pentru turneele finale trebuie rezervata cel putin 1 ora. La un turneu de 16 finalistii vor juca 5 meciuri 3 din 5 seturi si o sa fie dificil sa ne incadram in timp .... din 8 meciuri in primul tur sigur o sa existe cel putin 1 meci de 5 seturi care va intarzia desfasurarea meciurilor urmatoare.

      Solutia de a potrivi numarul de grupe cu numarul de mese nu prea este viabila, e nevoie de mai multe grupe si implicit de un numar ceva mai mic de meciuri.
      Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

      FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
      BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

      Comentariu


      • da nu se poate plati 5 ron in plus , sau am inteles ca aveti sponsor(poate sa plateasca el)??? si mai inchiriam sala inca 2-3 ore....sau cat mai e nevoie...
       BalsaCarbo X5
       Tenergy 80 2.1
       Challenger Attack 2.1

       Comentariu


       • Postat în original de triumph
        Postat în original de filo
        Deocamdata sistemul de joc va fi cu 5 grupe inferioare la amatori si 3 la open.
        La Amatori se vor califica din fiecare grupa primii 3 + cel mai bun de pe locul 4 intr-un eliminatoriu de 16 fara grupe superioare, jucatorii care pierd primul meci in eliminatoriu vor mai juca un meci pentru departajarea locurilor 9-12 de 13-16.
        Organizarea in grupe va fi dupa sistemul localitatilor (jucatorii din aceeasi localitate vor fi `imprastiati` in toate grupele) si nu dupa cel al capilor de serie.
        La Open mai avem libere cateva locuri in ideea ca vom face 3 grupe din care se vor califica in functie de timp (aici probabil ca grupele vor tine mai mult) pe tablou eliminatoriu de 8 sau o varianta cu 12 calificati dar tot fara grupe superioare. Aici se va aplica sistemul capilor de serie dupa clasamentul AMATouR si valoarea eventuala a jucatorilor care nu au mai participat pana acum.
        Sistemul prezentat de Dan2 trebuie incercat la un turneu cu mai putini jucatori sa vedem cum iese organizarea+punctarea+intelegerea de catre jucatori si apoi putem sa tragem o concluzie.
        Rugamintea mea ar fi ca toti jucatorii sa se prezinte la sala cat mai rapid pentru a da drumul la turneu la 9 - 9 si ceva, sa ne incadram in timp.
        Jucatorii care doresc sa participe si inca nu sunt inscrisi pot sa participe la turneu daca dintre cei inscrisi nu se prezinta la concurs (de obice nu vin cativa), deci daca un jucator nu vine inscriem altul in concurs. Eu cred ca aprox. inca 10 persoane ar putea fi considerati ca rezerve (dintre cei care se inscriu de acum incolo) pentru turneul de amatori. La turneul Open avem inca 6 locuri libere si 4-5 locuri pentru rezerve.
        eu zic sa aiba prioritate cei care au mai participat la aceasta competitie nu cei care nu au nici o participare...
        eu de ex vroiam la amatori dar vazui ca nu mai este loc m am inscris la open!!!
        pe curand
        e corect prioritate sa aiba cei care au mai participat

        Comentariu


        • 1.sa ne spuneti cum este cu cei care nu au participat niciodata, caci avem si noi din cta doi jucatori fara turnee, sa nu-i punem pe drum degeaba...

         2.sistemul prezentat de Dan2 si Rflash cu grupe mai mici si mai multe(cate doua la o masa) este aplicabil tocmai la o competitie aglomerata, sa micsoram nr. de meciuri!
         nimeni nu doreste grupe gigant, unde se asteapta mult sa-ti vina randul, si care dureaza si per/total mai mult ca timp! (experienta galati a fost neplacuta din acest punct de vedere)
         cei care nu se vor califica mai departe, (poate si eu) vor fi multumiti ca au venit, au jucat 5 meciuri(sper, echilibrate) de 3 din 5 (sau 2 din 3) cu cei de teapa lor in grupa si nu se va supara nimeni! asa a fost si pana acum!

         3.e total incorect insa ca dintr-o categorie sa plece mai departe 50% (16 din 32), iar din cealalta cca 25% (16 din 60)!
         e vorba (asa cum spuneam) doar de opt meciuri in plus pentru a se face justete pt amatori, cu inca 16 juc. calificati (32 din 60) care vor juca in eliminatoriu.

         4. vom juca si tenis...de masa... dar nu oricum!...haideti sa organizam competitia in mod judicios, corect, sa fie toata lumea multumita de sistem, fie si daca platim 5 lei in plus

         5. anuntati va rog in timp util (pana vineri la pranz) ce hotarari se iau, pentru a stii ce ne asteapta (sunt colegi care vor sa renunte la deplasare pt un anumit sistem de joc ex: 2 din 3, sau grupe mamut de 10!)

         cele bune!
         Xiom -Mitzutani - Xiom

         Comentariu


         • ..in cazul in care se da prioritate jucatorilor cu participari mai multe este posibil ca in timp sa se ajunga sa participe doar o ''gasca'', celor noi fiindule mai greu sa patrunda- este doar o parere.
          ..ceva ceva mai corect si mai putin frustrant ar fi limitarea nr. de participanti din orasul gazda, acesta putand face inainte o calificare locala.

          Comentariu


          • Daca vom fi multi vom lua in calcul si varianta cu 2 grupe per masa si cu mai multi calificati (eliminatoriu de 32) dar totul depinde de cati vor fi prezenti la sala in momentul inceperii turneului. Este evident ca daca un jucator vine de la distanta mare nu il vom lasa pe dinafara.......

           Deci avem variatele la amatori:
           -5 grupe de 9-11 cu 16 calificati pe tabloul eliminatoriu cu 2din3 (mai sigur) sau 3din5 in grupe, 3din5 in eliminatoriu ( toti jucatorii calificati in eliminatoriu joaca cel putin 2 meciuri)
           -10 grupe de 6 cu 32 calificati pe tabloul eliminatoriu 3din5 (mai sigur) sau 2din3 in grupe, 3din5 in eliminatoriu si tot 2 meciuri in eliminatoriu minim.

           La open deocamdata ramane 3 grupe de 9 sau 10 (2din3 sau 3din5) cu 8 sau 12 calificati in eliminatoriu.

           Comentariu


           • Re: inscriere

            Postat în original de gigea
            ce inseamna sa am drept? sunt legitimat ...
            Pai daca esti legitimat nu ai drept de participare in AMATouR.............

            Comentariu


            • Sapam , cautam , cintarim si incercam sa adoptam cele mai bune variante care sa ne ajute sa putem face fatza numarului mare de jucatori .
             Sa dai pe cineva afara este usor dar nu este etic si nici moral .
             Am publicat o lista , mai adaugam acolo si pe Anghele cu Voinea din Galati care sau inscris de mult .Mai sint si alte aspecte nediscutate aici de care organizatorul trebuie sa tina cont .
             Mai inscriem si ptr. grupa open citiva , o sa public lista .
             Cautam solutie sa mai adaugam 1-2 ore la cele propuse , cu toate ca toti o sa fie obositi la acele ore .
             Vedem sistemul de joc , pina vineri sper sa-l clarificam , e posibil sa facem mai multe grupe ptr. cat. amatori .
             Varianta cu eliminatorii de 32 la cat. amatori se ia si ea in calcul .
             Numarul de participanti este in continua crestere , in schimb salile de tenis se demoleaza , nu avem unde sa punem mai multe mese , fenomenul depaseste vointa noastra .
             Cu calificarile locale deja e tirziu nu se mai poate pune problema .
             O sa revin cu inca un post .
             Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
             Fete de palete tenis de masa
             Mese tenis de masa
             TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

             Comentariu


             • Re: inscriere

              Postat în original de filo
              Postat în original de gigea
              ce inseamna sa am drept? sunt legitimat ...
              Pai daca esti legitimat nu ai drept de participare in AMATouR.............
              E legitimat in onoare.

              PS.Toti cei care se inscriu la grupa open,sa mentioneze faptul ca sunt legitimati in onoare sau calificari pentru ca nu are Filo de unde sa stie.

              Comentariu


              • daca este OPEN (O) ar trebui sa se inscrie oricine doreste, cu atat mai mult cu cat sunt mai putini inscrisi decat la cat. amatori (A).

               Numarul de mese pe care se va putea juca este de 8+1. Asta inseamna 9 mese de joc? A noua masa ar rezolva cateva probleme de organizare.

               Comentariu


               • completare la amatori :


                Vlase Dorin Iasi
                Ciobanu Marius Iasi
                Anghele Cristian Galati
                Voinea Sorin Galati
                Matei Dumitru Galati
                Olteanu Emil Buc
                Stefan Dumitru Buc
                Maritanu Luminita Ct

                completare la open:

                Pirvu Mircea Buc
                Florescu Eleodor Deva
                Popa Radu Deva
                Bodeanu Mihai Buc
                Soare Valentin Valeni de munte
                Mosloc Andrei Buc

                deci avem 58 la cat. amatori si 30 la cat. open

                Rog pe cei care nu au reusit sa se inscrie pina acum sa fie intelegatori si sa vina la urmatorul concurs .
                Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                Fete de palete tenis de masa
                Mese tenis de masa
                TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

                Comentariu

                Cine a citit topicul
                Procesare...
                X