Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CUPA ROMANIEI AMATUR - Turneu A+ TARGOVISTE 22.03.2014

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de laky Vezi post
    Am o problema de semnalat. Eliminatoriile de la amatori au durat extrem de mult, in conditiile in care, paradoxal la un moment dat am numarat opt mese la care nu se juca!!! Cei ce urmau sa joace stateau nedumeriti la masa oficialilor si nu intelegeau nimic. li s-a explicat ca nu mai sunt mingi, si pana nu se termina unul din meciurile aflate in desfasurare si implicit nu se elibereaza o minge, nu se poate incepe meciul. Replica competitorilor a fost promta, dar ei au minge si vor sa inceapa odata! Raspunsul a fost stupefiant si absolut HILAR!!! Nu se poate juca decat cu mingile organizatorilor!!!!!!! A fost un episod demn de Vacanta Mare si in acest caz nu cred ca "EZISTA O ESPLICATIE"!!!

    Dl.Laky (imi cer scuze daca este doar pseudonim, dar n-am avut onoarea sa va cunosc personal cand am ajuns la Ciuc si am luat bataie vreo 3 ore de la dl. Levi si dl. Attila), dati-mi voie sa incerc o "esplicatie" pentru episodul cu mingiile, desi nu stiu daca este cea mai pertinenta, dar, pana apare tovarasu' Lazaroiu cu varianta oficiala, o putem dezbate pe aceasta: cu ajutorul mingiilor organizatorilor, haideti sa le spunem "oficiale", se putea tine evidenta meselor unde se jucase si se incheiase meciul, invingatorului revenindu-i obligatia de a se prezenta, dupa meci, la masa organizatorilor cu mingea, pe care era trecut numarul mesei, si sa comunice scorul partidei. In acest fel era, teoretic, simplu de tinut evidenta si de a evita la maxim timpii morti, deoarece se putea vedea ce minge/masa devine disponibila si dat drumul la urmatorul meci.
    Problema a intervenit doar atunci cand simultan s-au spart cateva mingi iar la masa organizatorilor nu mai erau toti organizatorii (tov. Lazaroiu, dl. Darmaz,dl. Bozganu si, pe alocuri, dl. Marian Florea ), unul cate unul plecand sa faca figur...pardon, sa joace. Drept urmare, ulterior acestui episod, au mai fost cumparate mingi si problema s-a remediat pana la urma. Ca fapt divers, au fost totusi meciuri (4 sau 5, daca nu ma insel) care s-au jucat cu mingile participantilor, dar, stupoare, nici macar invingatorul nu a venit sa declare scorul, drept urmare la un moment dat se chemau la masa jucatori care deja disputasera meciul, totul riscand sa devina un mare haos iar tov. Lazaroiu sa ramana fara vocea proprie si personala....

    Cel mai hilar moment l-a reprezentat, de fapt, comunicarea, microfonul din dotarea salii avand vointa proprie si functionand aleatoriu, dupa bunul sau plac, nicidecum dupa cum se chinuiau oamenii ce-l foloseau. In consecinta au fost rostite muuuulte vorbe "de duh" care, din fericire, nu au ajuns si la urechile salii, totusi acel microfon nefiind atat de parsiv incat sa inceapa sa functioneze cand se facea referire la diverse parti ale corpului uman... Pe aceasta cale le-as recomanda d-lor organizatori ca, pentru viitorul turneu de la Targoviște, ori sa gaseasca o scula ca lumea (la microfon ma refer, evident ), ori sa coopteze o persoana de sex feminin, care se presupune ca stie sa comunice mai bine cu aceste obiecte.

    Comentariu


    • Postat în original de GeluBv Vezi post
      Este setat pe acces "Public"...il mai scarpin pana porneste. Merci!

      O dedicatie pentru tine maistore Gelu

      Comentariu


      • Dragi prieteni,
        va marturisesc ca deja la ora sosirii acasa (duminica la 02,30) vroiam sa le transmit multumirile mele domnului Adi Lazaroiu si echipei sale, precum si persoanei fara de care sunt sigur ca AmaTur n-ar putea fi acest AmaTur indragit de noi, Florin Apian. Da, in mod sigur n-a fost aproape nimeni din cei 256 concurenti prezenti la fata locului (indiferent de numarul de km in spate si in fata din orele de dinaninte si de dupa concurs), desigur in afara de cei de la "butoanele" turneului, care sa nu fi fost macar un pic deranjat de timpii morti si de afectele acestora. DAR sa nu uitam ca foarte multi dintre noi - cum e si cazul nostru, cei porniti la drum de la Odorhei - am fost bucurosi ca toti dintre noi care au dorit sa participe la aceasta sarbatoare au fost primiti la concurs.

        Desigur, pe zi ce trece, AmaTurul se gaseste in fata a noi provocari (sa nu amintesc mai mult: Florin a postat turneul de la Mediaș acu' 8 ore si deja din 78 de locuri la amator sunt libere numai 5, dar si la open o treime dintre locuri ocupandu-se, tot asa si la ultimul turneul A de la Bistrița)... Este clar, coordonatorii si organizatorii regionali, dar si cei locali trebuie sa ne gandim la solutii de optimalizare. Insa sunt patru factori, care nu trebuie neglijati: publicul/cercul larg al amatorilor, fara de care n-ar functiona sistemul; jucatorii de valoare care s-au indragostit (temporar sau pentru mult timp) de acest fenomen; cateva personalitati-cheie ale AmaTurului care au investit o energie incomensurabila in dezvoltarea sistemului si a laturii informatice a acestuia; respectiv, nu in ultimul rand organizatorii locali si ajutoarele lor, de multe ori anonime - printre care si sponsorii multor turnee - fara a caror munca de exemplu eu n-as avea pe moment dilema Media/Focsani pt. 5 aprilie?
        So, thanks, inca o data, pentru cei din a patra categorie care au fost la rand in weekendul trecut cu sarcinile si responsabilitatile pentru ca noi sa avem parte de infruntarile pentru care ne-am pus pe drum: Adi, Florin si tuturor pe care nu-i cunosc personal si astfel nu le pot aminti numele, dar au avut un aport la desfasurarea acestei sarbatori!

        PS: m-am uitat duminica in zori la statisticile domnului Giosan in topicul de la Organizare AmaTur, si Targoviștele a depasit la prezenta toate A+urile din 2013 de dinainte de Brașov, chiar si Reghinul.

        Era sa uit vorba domnului Chirap: Hai ai nostri!!

        Multa sanatate tuturor din cele patru categorii de mai sus, ca sa ne putem vedea la cat mai multe sambete amaturistice!

        Cu respect:
        Pali
        FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
        Tel : 0742 257 995

        Comentariu


        • Postat în original de FlorinBN Vezi post
          Absenti nemotivati:

          Migea Cornel - Sibiu
          Olaru Costin - Filipesti Targ
          Radu Daniel - București
          Comis Marian - Slobozia
          Dobre Adrian - Comarnic
          Dragomir Marinica - București
          Dumitru Traian - București
          Moldovanu Dragos Stefan - Brașov
          Oprea Alex - Targu Jiu
          Trandafir Radu Catalin - București
          Zanfir Aurel - Gura Sutii
          Tanasescu Florin - Buftea
          M-au sunat Migea si Zamfir dar am uitat sa-l anunt pe Florin.Scuze!

          Comentariu


          • Postat în original de Adrian Lazaroiu Vezi post
            M-au sunat Migea si Zamfir dar am uitat sa-l anunt pe Florin.Scuze!
            I-am motivat!
            Hobby: Motoare si ski !
            http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

            Comentariu


            • EROARE in eliminatoriile de la OPEN????
              La un anumit tur favoritul 2 se intalneste cu favoritul 7 iar favoritul 3 cu favoritul 6 .
              GOGU GABRIEL vs LUKAS(invingator la favorit7)
              STOINEA vs UTA

              - - - Actualizat - - -

              Postat în original de iondinicescu Vezi post
              EROARE in eliminatoriile de la OPEN????
              La un anumit tur favoritul 2 se intalneste cu favoritul 7 iar favoritul 3 cu favoritul 6 .
              GOGU GABRIEL vs LUKAS(invingator la favorit7)
              STOINEA vs UTA
              in finala suma 3,semif suma 5 iar mai departe 9,17,33,samd si trebuie impus ca jucatorii din aceeasi grupa cu 4 calificati numai in semifinale se pot intalni prima data loc 1 cu 4 si 2 cu 3 dc . se respecta riguros regula favoritilor stabilita prin regula sarpelui.

              Comentariu


              • REFERITOR LA TURNEUL INTITULAT '' CUPA ROMANIEI''.Aceasta competitie se regaseste in toate disciplinele sportive si se adreseaza tuturor categoriilor de sportivi din ramura respectiva,de la baza pana la varful piramidei,angrenand int-un fel sau altul toata masa de practicanti.In amatur,Cupa Romaniei,este ,conf regulamentului,un turneu A+,destinat varfurilor competitiei.Pt ca nu am ce face,vin cu propunerea,ca pe viitor,acest turneu sa plece mai de jos si sa cuprinda toata masa de amatur-isti(bineinteles benevol):8 turnee A,pe cele 8 zone,in conditii de A+,iar fiecare zona isi desemneaza ierarhic participantii la turneul final.Sunt 168 de locuri la turneul final,fiecare zona ar avea dreptul la 21 locuri,asta in mod egal,sau procentual din cati inscrisi in zona din total tara.Cred ca ar fi mult mai atractiv,mai echilibrat,mai usor pentu organizare,fara liste de asteptare(eventual acestea sa fie doar pe zone),iar la turneul final,ar fi chiar varfurile.

                Comentariu


                • Postat în original de serbanica ilie Vezi post
                  cand a ajuns SUMITRA DAVID la concurs caci la pranz era la SLATINA la etapa
                  Un tur de forta pentru David Dumitra si efortul a meritat. Pentru ca evolutia buna in jocurile etapei de la Slatina a fost completata de rezultatul onorabil de la Targoviște. In aceeasi zi!... “Vinovat” pentru aceasta aparent surprinzatoare dubla prezenta este d-l Dan Bodeanu. Cel care, depasindu-si conditia de participant sau pe cea de organizator de turnee, face multe astfel incat cei mai tineri si promitatori jucatori din circuit sa duca numele AmaTur-ului si in afara sa! Iar David este doar un exemplu.
                  Ultima editare de bogdandoru; 25.mar.2014, 15:32.

                  Comentariu


                  • Multumim organizatorilor, a fost de exceptie.
                    Felicitari castigatorilor si participantilor. Un turneu foarte reusit.
                    blade: Zhang Jike Super ZLC
                    fh: Butterfly Tenergy 05
                    bh: Dr. Neubauer Killer

                    Comentariu


                    • Postat în original de Bogdan V Vezi post
                      Dl.Laky (imi cer scuze daca este doar pseudonim, dar n-am avut onoarea sa va cunosc personal cand am ajuns la Ciuc si am luat bataie vreo 3 ore de la dl. Levi si dl. Attila), dati-mi voie sa incerc o "esplicatie" pentru episodul cu mingiile, desi nu stiu daca este cea mai pertinenta, dar, pana apare tovarasu' Lazaroiu cu varianta oficiala, o putem dezbate pe aceasta: cu ajutorul mingiilor organizatorilor, haideti sa le spunem "oficiale", se putea tine evidenta meselor unde se jucase si se incheiase meciul, invingatorului revenindu-i obligatia de a se prezenta, dupa meci, la masa organizatorilor cu mingea, pe care era trecut numarul mesei, si sa comunice scorul partidei. In acest fel era, teoretic, simplu de tinut evidenta si de a evita la maxim timpii morti, deoarece se putea vedea ce minge/masa devine disponibila si dat drumul la urmatorul meci.
                      Greu totusi de inteles.in cazull in care jucatori au inteles lipsa mingilor,organizatori de ce?
                      Daca se anunta un meci la masa 24 prin microfof de aude toata sala ,dupa care vine cineva frea sa joace la aceea masa care striga de undeva din sala ca vrea masa 24 si sa vina organizatorul sa tipe ca ai un numar pe minge si la masa respectiva sa joci cand in fata mea dl. Darmaz a pus mingea 24 de o parte si mi-a dat nr. 21 si le am intrebat de ce 21 si nu 24 raspusn ca este retinut,probabil a vrut sa zica DETINUT ,rusine rusine sa te mai preziti la fata locului!
                      Problema a intervenit doar atunci cand simultan s-au spart cateva mingi iar la masa organizatorilor nu mai erau toti organizatorii (tov. Lazaroiu, dl. Darmaz,dl. Bozganu si, pe alocuri, dl. Marian Florea ), unul cate unul plecand sa faca figur...pardon, sa joace. Drept urmare, ulterior acestui episod, au mai fost cumparate mingi si problema s-a remediat pana la urma. Ca fapt divers, au fost totusi meciuri (4 sau 5, daca nu ma insel) care s-au jucat cu mingile participantilor, dar, stupoare, nici macar invingatorul nu a venit sa declare scorul, drept urmare la un moment dat se chemau la masa jucatori care deja disputasera meciul, totul riscand sa devina un mare haos iar tov. Lazaroiu sa ramana fara vocea proprie si personala....

                      Cel mai hilar moment l-a reprezentat, de fapt, comunicarea, microfonul din dotarea salii avand vointa proprie si functionand aleatoriu, dupa bunul sau plac, nicidecum dupa cum se chinuiau oamenii ce-l foloseau. In consecinta au fost rostite muuuulte vorbe "de duh" care, din fericire, nu au ajuns si la urechile salii, totusi acel microfon nefiind atat de parsiv incat sa inceapa sa functioneze cand se facea referire la diverse parti ale corpului uman... Pe aceasta cale le-as recomanda d-lor organizatori ca, pentru viitorul turneu de la Targoviște, ori sa gaseasca o scula ca lumea (la microfon ma refer, evident ), ori sa coopteze o persoana de sex feminin, care se presupune ca stie sa comunice mai bine cu aceste obiecte.

                      Comentariu


                      • Multumim Adrian pentru concursul organizat, ne-am simtit bine si ne-am crescut valoarea.
                        Un film :

                        Cateva poze :

                        Comentariu


                        • Postat în original de Antal Denes Vezi post
                          Greu totusi de inteles.in cazull in care jucatori au inteles lipsa mingilor,organizatori de ce?
                          Daca se anunta un meci la masa 24 prin microfof de aude toata sala ,dupa care vine cineva frea sa joace la aceea masa care striga de undeva din sala ca vrea masa 24 si sa vina organizatorul sa tipe ca ai un numar pe minge si la masa respectiva sa joci cand in fata mea dl. Darmaz a pus mingea 24 de o parte si mi-a dat nr. 21 si le am intrebat de ce 21 si nu 24 raspusn ca este retinut,probabil a vrut sa zica DETINUT ,rusine rusine sa te mai preziti la fata locului!
                          [Cam greu mi-am dat seama de ce apare o postare doar din "Quote", dar m-am holbat mai bine si am observat printre randuri raspunsul dvs.... ]

                          Dl. Darmaz v-a inmanat mingea pe care era scris "21". L-ati intrebat in acel moment la care masa veti juca, 21 sau 24? Se putea evita usor o situatie jenanta...

                          Nimeni nu a sustinut ca lucrurile au mers perfect la acest turneu. Multe au mers de-a-ndoaselea sau, cel putin, in lateral, dar cu putina ingaduinta si intelepciune un asemenea clinci putea fi ocolit cu usurinta. Totusi a folosi superlativul absolut al cuvantului "rusine" mi se pare destul de dur, mai ales ca nu cred ca a fost un capat de tara sa jucati la masa 21 si nu la 24...
                          Domnule Antal, am rugamintea sa nu mi-o luati in nume de rau, dar observ ca sub nick-ul dvs. apare cuvantul "Intelept". Presupun ca acest titlu v-a fost conferit in urma unei indelungate experiente pe forum si in organizarea de turnee pentru circuitul Amatur. Daca din partea dvs. vin asemenea expresii pentru o greseala organizatorica minora, ce ne putem astepta din partea unui newbie?

                          Toata stima!

                          Comentariu


                          • multam pentru poze

                            - - - Actualizat - - -

                            sper sa mai postezi si alte filmuletze!

                            - - - Actualizat - - -

                            Cind ne mai vedem ?

                            Comentariu


                            • Mai pe seara o sa postez cateva filmulete restante, cate un set din fiecare.....acum am vz ca au mai ramas pe țeava neprelucrate vreo zece bucati...David-Nascu...David -Adi Uta....David-Dan Mocean....Gabriela...Dumitrescu Mircea....Razvan-Lulu...finala amatori...(Spatariu-Stanciu Alin)...Vlad-Papacu
                              Scuze pentru intarziere!
                              Ultima editare de GeluBv; 28.mar.2014, 13:54.
                              Hobby: Motoare si ski !
                              http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                              Comentariu


                              • David Dumitru - Nascu Serban
                                https://www.youtube.com/watch?v=2hQX...ature=youtu.be

                                David Dumitru- Dan Mocean


                                Gogu Gabriel-Adrian Uta (rectific)


                                Gabriela Constantin


                                Dumitrescu Mircea


                                Stanciu Alin - Spatariu Daniel


                                Vladu Nicolae- Papacu Bejoli
                                Ultima editare de GeluBv; 28.mar.2014, 18:56.
                                Hobby: Motoare si ski !
                                http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                Comentariu


                                • Gelutu ,cel mai tare operator de filmari

                                  Comentariu

                                  Who has read this thread:
                                  Procesare...
                                  X