Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A SIBIU - 07.06.2014 Cupa "ARIA"editia I

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • foarte fain...

    sper să-l țină balamalele (și alte lucruri care ar mai trebui să-l țină) pe „domnul Ambient” cât mai mult.
    că nu se știe niciodată, poate mă mai antrenez și eu, sau ?i țin în formă pe alții...

    Comentariu


    • Postat în original de marius1964 Vezi post
      Ma vad "obligat" sa incep acest post cu 2 notificari ce mi se par cele mai importante : jos palaria pt Ciobi , care a cedat data turneului din Agnita pt. a se putea inaugura arena Aria TDM din Sibiu ( Doamne-Doamne a avut grija de acest gest si te-a rasplatit cu locul 1 pt care meriti toate felicitarile ) si toata stima si consideratia pt. OAMENII Mureșan Alex ( care s-a zbatut de un an de zile pt. ca noi sa ne bucuram de aceasta sala splendida ) si d-nului Ciolan ( care a avut "nebunia" sa investeasca pt. ca pasiunea noastra sa aiba o locatie de 5 stele ) .
      In alta ordine de idei , in acest Amatur exista inca probleme care creaza suspiciuni si pot fi inlaturate cu putina bunavointa din partea celor ce gestioneaza regulamentele si buna desfasurarea a acestui tur . Geo are dreptate cand se refera la cei care ar trebui sa aiba bye in eliminatorii - corect ar fi fost ca din cei 12 castigatori de superioare cei mai bine clasati in clasament sa fie bye si nu castigatorii grupelor 1-8 ( ce vina are saracu Geo ca sortii i-au harazit nr 11 la grupa lui ) , astfel incat Geo si Darian Somlea ar fi fost bye in detrimentul lui Iordache si Nechita si altfel ar fi aratat clasamentul final in partea lui superioara . Alt punct care ar trebui stipulat in regulament pt. a fi foarte clar totul este faptul ca indiferent de grupe ( inferioare sau superioare ) daca exista participanti din aceeasi localitate acestia sa joace primele meciuri intre ei si apoi sa se respecte ce a mai ramas din tintarul grupei in ordinea stabilita . Alt punct nevralgic il reprezinta punctajele acordate in turnee - de exemplu , nu exista in grila locurile 25-36 sau 37-48 , ceea ce lasa loc de interpretari la nr de puncte obtinut ( aici se poate rezolva problema sau largind grila cu toate combinatiile posibile tuturor numerelor de participanti care ar trebui sa fie stipulate tot prin regulament - sau prin jocuri de clasament care ar da o ierarhie mai corecta ) . Si ar trebui acordata cred mai multa atentie sistemului KO adus de Emi , care cred ca ar avea un viitor bun , deoarece exista acolo acele jocuri de clasament . Una peste alta insa , cel mai important e faptul ca participantii sunt tot mai numerosi si se leaga tot mai multe prietenii adevarate .
      Marius sunt cateva lucruri pe care nu le inteleg nici in ruptul capului,sau logica mea se abate de la reguli.Cei care au participat la testarea sistemului propus de mine au fost foarte incantati ,printre care si tu ,si altii (mai putin incantat a fost Gelu care a trebuit sa munceasca mai mult decat la alte turnee.),chiar a aparut interesul si in randul organizatorilor de a creea un program pentru a gestiona mai usor acest sistem,Adonis chiar a pus la punct un astfel de program intr-un timp relativ scurt,fiind foarte nerabdator sa-l puna in aplicare,dar spre surprinderea mea nu s-a intamplat nimca in directia aceasta.

      Tot mai mult vad ca se joaca extra turneu,din dorinta de a juca cat mai multe meciuri cu cat mai multa lume,sistemul meu da posibilitatea de a juca aproape dublu decat la cel clasic,face o clasificare aproape exacta a valorii fiecaruia,dar vad ca se prefera la fiecare turneu sa apara aceste discutii pe aceste teme care vor fii inevitabile si interminabile.
      Postat în original de tokosp Vezi post

      Eliminarea mea a facut insa posibila si prezenta la un alt turneu special, organizat la masa 12.
      Astfel am mai adunat cateva seturi (pe langa cele 26+4 din turneul de la amatori + un amical de 5 cu Gelu), mai precis inca 25, ajungand la frumoasa cifra de 60 de seturi...
      ...Gabi Tipser m-a provocat la un turneu de seara, organizat "la gramada" semi-open + semi-amatori in doi.
      Rezultatele de la turneul paralel:
      Gabi - Pali 5 - 1,5 (3-2, 3-1, 2-3, 3-1, 3-2, 0-2).
      Interesul pentru evolutie si dezvoltare este foarte mic,si asta este o caracteristica a romanului,si ca sa sustin ceea ce afirm va aduc la cunostiinta ca in America la inceputurile secolului mai exact in 1907-1908 se inaugureaza primi zgarie nori de peste 150 de metri (Philadelphia City Hall,Ulmer M?nsters,Singer Building ),iar in Romania are loc rascoala din 1907 cu furci si coase,si asta va ramane distanta daca nu vedem in viitor.

      Nu am vrut sa fiu sarcastic ,dar sunt un pic deranjat pe acest mod de acceptare .

      EMI

      Comentariu


      • sal Emi
        am testat programul pentru eliminatorii KO si am avut citeva erori la el , mai am ceva de lucru deoarece am facut un eliminatoriu pâna la 64 de concurenți

        nu puteam să stric un turneu Inaugural cu experimente promit ca atunci cind il termin să il pun pe forum sa il testeze și alți.

        am vorbit cu Alex și atunci când programelul va fi gata îl vom folosi la primul turneu B pentru a vedea cum lucreaza , am fi foarte bucuroși daca vei putea să participi la turneu pt a ne ajuta sa punem în practică acest sitem deoarece sunt încântați mulți jucători

        si ?i mulțumesc lui Gelu pentru sfaturile și explicațiile pe care mi le-a dat pentru a âmbunatăți progamul exitent deoarece nu funcționează cu "Bye"
        dar va funcționa

        Comentariu


        • Măi Emi, cum procedezi tu daca ajungi in situatia unui tabel eliminatoriu de 64 (amatori) si in acelasi timp mai trebuie sa faci si tragerea la sorti pt open?
          Alte intrebari:
          - de ce nu aduci programul sa il adapteze Adof?
          -cate meciuri trebuie sa se joace pe un tablou de 64 pe tabloul actual?
          -cate meciuri trebuie sa se joace pe tabloul de 64 in sistemul ko?

          Eu zic sa intram direct pe tabloul de 128 ko,...chiar asa, aici cate meciuri trebuiesc jucate?
          -
          Hobby: Motoare si ski !
          http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

          Comentariu


          • Postat în original de GeluBv Vezi post
            Măi Emi, cum procedezi tu daca ajungi in situatia unui tabel eliminatoriu de 64 (amatori) si in acelasi timp mai trebuie sa faci si tragerea la sorti pt open?
            Alte intrebari:
            - de ce nu aduci programul sa il adapteze Adof?
            -cate meciuri trebuie sa se joace pe un tablou de 64 pe tabloul actual?
            -cate meciuri trebuie sa se joace pe tabloul de 64 in sistemul ko?

            Eu zic sa intram direct pe tabloul de 128 ko,...chiar asa, aici cate meciuri trebuiesc jucate?
            -
            Măi Emi, cum procedezi tu daca ajungi in situatia unui tabel eliminatoriu de 64 (amatori) si in acelasi timp mai trebuie sa faci si tragerea la sorti pt open?....

            In cazul unui singur organizator foarte greu si stresant in acelasi timp,dar se poate elimina tragerea la sorti care este o inventie romaneasca,din cauza neincrederi,suspiciunilor .Si mai punctez pentru a nu stiu cata oara sistemul lasa loc de aranjamente.

            de ce nu aduci programul sa il adapteze Adof?

            nu exista un program anume ci este o adaptare a cerintelor amatur cu citeva implementari din sistemele ce se aplica in lume.Sistemul Dublu Ko creeaza posibilitatea mai multor partide jucate,si o mai buna clasare a participantiilor,dupa valoarea reala.

            -cate meciuri trebuie sa se joace pe un tablou de 64 pe tabloul actual? 63

            -cate meciuri trebuie sa se joace pe tabloul de 64 in sistemul ko? 125

            Eu zic sa intram direct pe tabloul de 128 ko,...chiar asa, aici cate meciuri trebuiesc jucate? 252

            Adica pe 12 mese tot turneul de 128 Ko aprox 4,5 -5 ore
            Ultima editare de Zosim1; 08.iun.2014, 21:56.

            Comentariu


            • Postat în original de GeluBv
              Dute-n puii mei, ...nu mi.ai raspuns la nimic...
              Am mai menionat azi odata,cred ca logica mea imi joaca feste,"unde dai, si unde crapa"

              Comentariu


              • Buna seara "nebuni" frumosi ai tenisului de masa.Ma simt obligat sa va multumesc pentru participare la primul turneu A -Cupa ARIA-SIBIU.Am citit feed-back-urile voastre care m-au frapat si mi-au incalzit inima.Eu si intreaga echipa a centrului nostru ARIA SPORT am muncit mult intr-un timp foarte scurt sa cream o sala de tenis de masă la adevarate standarde .Au fost multe puncte bune dar si unele pe care le vom remedia ,pentru ca le avem in calcul(umiditate ,vestiare,etc),ca in cel mai scurt timp sa ajungem ceea ce ne dorim.O parte dintre voi au vazut ca tenisul de masa nu este sigura activitate a centrului nostru. Pe aceasta cale vreau sa multumesc OMULUI fara de care nu se putea face nimic:IOAN CIOLAN.Datorita acestuia ,noi cei care suntem pasionati de tenis de masă avem o sala adecvata acestui spot.Am inceput usor, cu rabdare,fara sa ne pripim ,ca sa fim atenti la toate detaliile:suprafata de joc,mese,iluminat,etc.Am discutat in timpul turneului cu multi dintre dvs despre ce ar mai trebui acestei sali.am primit sfaturi bune de care vom time seama.

                Vreau sa multumesc personal prietenilor mei (organizatorii) pe care vreau sa-i enumar :GELU(sultanul)-operativ,diplomat,un adevarat caracter,ADONIS -pragmatic,muncitor,sufletist ,PAUL -de care am tras pana la epuizare, VICTOR-voluntar care s-a oferit fara interes sa ne ajute,Dr.Adi Selejan -care V-a servit ca un adevarat profesionist la snack-ul improvizat.VA MULTUMESC DIN SUFLET!Am reusit sa oferim un turneu placut.

                In incheiere , ARIA SPORT TDM va multumeste pentru participare si va astepata cu drag si la alte turnee.


                Cu stima si respect al dvs,


                Alexandru Mureșanu

                Manager Sportiv
                ARIA SPORT

                Comentariu


                • va dau eu raspunsul
                  1- 63 fara finala mică
                  2- 121 fara finala mică

                  eu zic sa mutam discuțiile pt sistemul Ko în altă în altă parte poate mai apar si idei pt âmbunătățire sistem si pt programel
                  Ultima editare de adof; 08.iun.2014, 22:28.

                  Comentariu


                  • Plecaciuni in fata investitorului , a organizatorilor si a tuturor celor care au transpirat si s-au felicitat la sfirsitul meciurilor. Deja s-a umplut podul cu laude si multumiri ( toate pe deplin meritate ). Eu promit ca, in limita posibilitatilor fizice, voi participa la toate turneele ce se vor desfasura in aceasta locatie.
                    Va multumesc !

                    Comentariu


                    • Postat în original de mateidumitru Vezi post
                      Plecaciuni in fata investitorului , a organizatorilor si a tuturor celor care au transpirat si s-au felicitat la sfirsitul meciurilor. Deja s-a umplut podul cu laude si multumiri ( toate pe deplin meritate ). Eu promit ca, in limita posibilitatilor fizice, voi participa la toate turneele ce se vor desfasura in aceasta locatie.
                      Va multumesc !
                      Dar fara sa mai ajungi pe "Bye",...nu esti bine clasat
                      Hobby: Motoare si ski !
                      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                      Comentariu


                      • lipseste PREMIERE "AVANSATI"...hai ca o atasez eu...
                        Hobby: Motoare si ski !
                        http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                        Comentariu


                        • Postat în original de adrian11 Vezi post
                          Chivu Adrian-Slobozia
                          Adriane, poate ne zici si noua care este motivul pt care nu te-ai retras,...si ai primit un "N".
                          Trebuie sa cunosti ca toti participantii de la open au asteptat sa ajungi,...
                          Hobby: Motoare si ski !
                          http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                          Comentariu


                          • Felicitari lui Csaba Zedler, Alex Nechita si Cornel Pacurar pentru rezultate, consecinta fireasca a seriozitatii, placerii de a juca, transpiratiei si ... inspiratiei !!!
                            La mai sus !!!

                            Comentariu


                            • CHAPEAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
                              Turneul inaugural "ARIA" Sibiu va fi memorat multa vreme de-acum inainte de catre toti participantii,si nu numai ei,chiar si numai pentru premierile pe care ni le-a propus tuturor!Am remarcat in mod deosebit:
                              -conditiile de joc IMPECABILE:spatiul de joc,lumina si mesele ITTF aproved!
                              -organizare ireprosabila(organizatori si claboratori intr-o adevarata echipa!)
                              -participare selecta la ambele sectiuni
                              -jocuri echilibrate si pline de suspans la ambele sectiuni,dar si unele surprize notabile
                              -prestatia frumoasa de la amatori a grupului din Agnita,cu clasari remarcabile
                              -performanta deosebita a tanarului Bence Farkas-finala in premiera la un "A"(pentru unii surprinzatoare,dar nu si pentru cei care l-au avut ca adversar!!!),practicant al unui joc foarte pragmatic si eficient aproape de masa.Felicitari Bence,felicitari familiei care il sustine la toate turneele!(Bravo Gabi)
                              -locul I si o premiera(nesperata,dar foarte mult visata-vezi Saptamana Amatur!!!!) pentru subsemnatul
                              -pestatia mai mult decat curajoasa a elevului nostru Alex Nechita,ocupant al unui remarcabil loc V.Felicitari Alex,si........ la mai mare!!!!!!
                              -finala "in familie" de la Open intre Toma si Petrescu,doi pitesteni redutabili,partida de inalt nivel tehnico-tactic,cu un invingator meritat.Felicitari Florin Toma!
                              -revenirea in circuit a lui "Lopatica",cel mai carismatic dintre sibieni.Welcome back,Gabi!
                              -atmosfera cu totul speciala pe toata durata turneuluirestatia magnifica a Simonei sustinuta cu sufletul la gura de catre toti cei prezenti,pana de curent,glumele si buna dispozitie care nu au fost influentate nici de furtuna de afara,protocolul oferit de generosii sponsori ai turneului si,nu in ultimul rand,coeziunea echipei de organizatori ...iata ingredientele care au contribuit la realizarea unui turneu inaugural de exceptie!!!
                              Felicitari tuturor si multe succese in continuare.
                              ARIA Tenis de Masa-CHAPEAUUUUUU!
                              I love table tennis !

                              Comentariu


                              • Postat în original de GeluBv Vezi post
                                Dar fara sa mai ajungi pe "Bye",...nu esti bine clasat
                                Promit sa nu se mai intimple

                                Comentariu


                                • Va multumesc fam Ambient,organizatorilor,Gelu,Alex,Adonis si celor care au fost implicati.Aveti toata stima si respectul meu pentru acest turneu. ola ola,ola.

                                  Comentariu


                                  • eu țin să mai remarc un lucru.

                                    se întâmplă după multă vreme să nu mai câștige la Sibiu nici Florin Govoreanu, nici Rodica Sicoe.
                                    Asta demonstrează ce turneu valoros a avut loc aici sâmbătă! Cei doi erau „abonați” serioși la trofeele de aici și din împrejurimi.
                                    Felicitări organizatorilor că au reușit să atragă atâta „cremă” amaturistă la Sibiu. Nu mai zic nimic de Gabi Gogu, că se înțelege de la sine.
                                    ?n plus, am simțit din mesaje că le-a cam plăcut la toți și că vor mai veni. Mă simt mîndru că-s sibian în momentele astea...

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de adimucu Vezi post
                                      eu țin să mai remarc un lucru.

                                      se întâmplă după multă vreme să nu mai câștige la Sibiu nici Florin Govoreanu, nici Rodica Sicoe.
                                      Asta demonstrează ce turneu valoros a avut loc aici sâmbătă! Cei doi erau „abonați” serioși la trofeele de aici și din împrejurimi.
                                      Felicitări organizatorilor că au reușit să atragă atâta „cremă” amaturistă la Sibiu. Nu mai zic nimic de Gabi Gogu, că se înțelege de la sine.
                                      ?n plus, am simțit din mesaje că le-a cam plăcut la toți și că vor mai veni. Mă simt mîndru că-s sibian în momentele astea...
                                      Felicitari organizatoriilor , au fost la inaltime din toate punctele de vedere , deci voi revenii cu placere la Sibiu la Turnee "A ", referitor la participarea mea si d-nul Govoreanu , la turnee la Sibiu s.a intamplat la turnee B ...si nu la cel de" A"...este o diferenta intrun turneu " A " si cel B.....Felicitari sponsoriilor si organizatoriilor ..mai astept sa particip ....

                                      Comentariu


                                      • Distanta dintre Ocna Sibiului si Sibiu este de numai 12km..si tot nu am putut sa ajung.. regret ca nu am putut sa-mi intalnesc prietenii si sa dam cateva "mingi"..eee.asta e..data viitoare..tin sa felicit la randul meu absolut pe toata lumea in special pe "Farkas junior".. nu stiam ca a facut un salt enorm dupa cate vad eu..felicitari Alex,Adonis si lui Gelu pt reusita turneului..
                                        Felicitari Csaba..pe la ora 13...putem sa jur ca ai sa castigi turneul..
                                        Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
                                        Pe spate: Tenergy 80
                                        Pe fata.: Tenergy 64

                                        Comentariu


                                        • Vreau sa ma alatur si eu celor care au avut cuvinte de lauda pentru turneul inaugural; intr-adevar un turneu cu adevarat reusit datorita conditiilor de de joc (*****) si organizatorilor care au fost la inaltime. Nici macar pana de curent nu a reusit sa stirbeasca reusita unui turneu ca acesta. Domnilor, felicitari, voi reveni cu placere!

                                          Comentariu


                                          • Postat în original de cule Vezi post
                                            Distanta dintre Ocna Sibiului si Sibiu este de numai 12km..si tot nu am putut sa ajung.. regret ca nu am putut sa-mi intalnesc prietenii si sa dam cateva "mingi"..eee.asta e..data viitoare..tin sa felicit la randul meu absolut pe toata lumea in special pe "Farkas junior".. nu stiam ca a facut un salt enorm dupa cate vad eu..felicitari Alex,Adonis si lui Gelu pt reusita turneului..
                                            Felicitari Csaba..pe la ora 13...putem sa jur ca ai sa castigi turneul..
                                            De abia acuma imi dau eu seama ce efort ai facut sa vii pana la Victoria doar sa ne saluti,si acum ma simt onorat Nicule.

                                            Comentariu


                                            • Felicitari pentru organizare ! Sa tot joci in asemenea conditii. Totul a fost la inaltime. Cu siguranta vom veni de fiecare data la Sibiu. FELICITARI TURUROR ORGANIZATORILOR si PARTENERILOR lor.

                                              Comentariu


                                              • Postat în original de cule Vezi post
                                                Distanta dintre Ocna Sibiului si Sibiu este de numai 12km..si tot nu am putut sa ajung..
                                                nu distanța e problema acolo...

                                                problema e că ești plin de sare. ai fi putut să verși niște apă pe drum, peste noapte îngheța și ?ți dădeai drumul prin alunecare, nu mai aveai nici un motiv să zici că nu poți să ajungi... dar așa, cu toată sarea aia pe care o ai și pe tine și în suflet, nici măcar soluția asta nu mai prinde

                                                zi mai bine că ai fost la muncă, doar nu-i nici o rușine... unde mai stă omu toată ziua și câteodată și în zi de sărbătoare: la muncă sau la cr?șmă

                                                (scuză-mi gluma, sper că n-a fost altceva mai grav)

                                                Comentariu


                                                • felicitari ptr organizare, ne-am simtit excelent si sper sa revin cat de des se poate. Felicitari castigatorilor si tutuiror participantilor si nu in ultimul rand ms Pali ptr partidele amicale....

                                                  Comentariu


                                                  • Felicitari Boby!!! Tie si lui Danut!!!

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X