Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A - Bistrița - 28 feb 2015

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

    Comentariu


    • Felicitari lui Florin Apian,acest prim ministru al amaturului, pentru tot ce face,cum face,cat face,cand face,pentu ce face si pentru ca mai mult tace si face.Felicitari tuturor participantilor si tuturor o primavara frumoasa.

      Comentariu


      • Hm...
        E greu cand vin greu cuvintele...

        Intai si intai, merci, Bistrița - Florine, jos palaria!

        Felicitari Bence, Feri, Kantor Ocsi, domu' Curpas. De asemenea este de mentionat si prestatia lui Nelutu Pelaghie - fenomenul Prodcomplex/Adial isi lasa cat mai mult urmele pe clasamentele turneelor.
        Lupte incinse la amatori, meciuri multe, tablou eliminatoriu mare. Bistrița s-a dovedit o locatie propice pentru grupele inferioare de 4.

        Iar in ce priveste fratii nostri mai mari, sunt macar doua aspecte.
        Felicitari pentru cei de pe podium, dar si pentru locurile 5-8, 9-16, sunteti de admirat, dragi colegi openisti. Si daca am amintit deja aceasta ultima categorie: de remarcat prezenta amatorilor mai simpli la open. Pe langa faptul ca un sfert dintre inscrisi eram cu media de sub 18, cativa fosti amatori au ajuns in partea superioara a clasamentului turneului, si mai mult de atat, de exemplu la nea Fazakas si la Nistor Iosif am vazut din nou ca le place sa se masoare - in primul rand la putere de lupta - cu adversarii mult mai tehnici, vin la open cu bucurie.
        De admirat si rezultatul micutei Fruzsina din echipajul nostru, cu victorii la Apian si la Laky in superioare, numai setaverajul tinand-o in afara tabloului principal.
        Iar in ce priveste subsemnatul: Am facut o singura fotografie in ziua de ieri, la indemnul colegilor: poza cu clasamentul grupei inferioare cu numarul 12.
        M-am simtit extrem de bine la open, sunt mandru si de seturile din superioare, indiferent de departajarea in grupa. Pe aceasta cale trebuie sa-i multumesc lui Farkas senior care a prevazut deja in vara 2014 ca o sa produc surprize la fratii nostri mai mari. Merci tuturor si pentru incurajarile + toate cuvintele frumoase primite ieri.

        Revenind la "amatori, eterna iubire a noastra":
        -Bence, in sfarsit ai aurul, erai aproape de mai multe ori... Ieri am fost si mai mandru cand inainte de semifinale deja incepea sa se prefigureze ca micutul meu coleg din echipa de la Odorhei are cele mai multe sanse la cupa mare... Felicitari, capul sus, si in zori cand am ajuns acasa am calcualt si eu, cum sunt sigur ca si doamna Farkas a facut-o: ai 18,018...
        -Feri, tu esti Denes Feri, si esti o valoare certa, ti-am spus in masina ca te asteptam macar in primii opt, si ca avem spatiu suficient pentru o cupa frumusica... Ne vedem la open.
        -Ocsi, cea mai tare faza a fost cand inainte de sferturi sau semifinale ziceai ca in sfarsit reghinenii trebuie sa stea dupa tine... Daca-mi amintesc bine, locul trei e cea mai tare performanta de-a ta! Bravo!!
        -Domnu' Curpas, felicitari, ati fost egalul lui Feri in semifinale. Pacat ca de pe ramura Dvs. trebuia sa iasa numai un singur finalist...

        PS:
        Merci colegilor care intr-o pauza de la pranz m-au ajutat la testarea a doua noi jocuri logice pe care le dezvoltam la Fit.Feel. + Inca o data-i cer scuze lui Dumitru ca am intarziat din aceasta cauza cateva minute de la cele mai disputate seturi pe care le-am avut ieri...
        PS2:
        Cand am venit acasa si mi-am deschis calculatorul de MP mi-am dat seama ca am numarat gresit inainte de Bistrița: daca nu ma prezentam ieri la concurs, ramaneam cu 17,91, nu cu 18 si ceva, cum credeam pana mai ieri.... Asta este...

        Hai ai nostri!
        FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
        Tel : 0742 257 995

        Comentariu


        • Felicitari Florin, multumim Bistrița. Excelent. Vom reveni cu placere si aici cred ca sunt si in asentimentul trupei din Targu Mureș&friends.
          Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
          https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
          Va rog sa aveti o viata frumoasa.

          Comentariu


          • https://www.youtube.com/watch?v=LW2k...ature=youtu.be

            https://www.youtube.com/watch?v=HEcR...ature=youtu.be

            Comentariu


            • Vă salut ..si cu această ocazie vreau să îmi exprim și eu o alternativă la tot ce s-a petrecut la Bistrița, începând cu Apian care face ca totul să decurgă perfect din punct de vedere organizatoric și în același timp să îl vezi la masă făcând niște meciuri fantastice .....au fost meciuri multe care ar trebui menționate dar aș scrie prea mult...dar vreau să vă spun că finala de la open a fost de poveste....doi jucători în adevăratul sens al cuv?ntului !!!
              PS. așa acuratețe la un arbitru din finala nu am văzut în viața mea ..!
              Vasile când ridicai m?na și spuneai scorul tremura sala frate........!!!!!!!

              Comentariu


              • Felicitari Bence , mare schimbare fata de Ianuarie de la Odorhei cam asa trebuie jucat de fiecare data cum ai jucat Sambata.

                Comentariu


                • Un turneu excelent, cu jucatori de mare valoare, organizare impecabila. pentru mine ramane o zi memorabila din viata mea , deoarece dupa 9 ani de prezenta in Amatur acum am reusit sa prind un loc pe podiumul de premiere. Multumesc tuturor adversarilor pe care i-am invins si care m-au invins pentu jocurile prestate.
                  Ca o observatie ( dar nu remarca) as dori sa spun ca grupa noastra atat in inferioare cat si in superioare NU am respectat grila de concurs, ci am stabilit ca 1 grupa isi joaca integral toate jocurile dupa care joaca cealalta grupa. Drept consecinta am fost prima masa care am terminat grupele si toata lumea a fost multumita ca nu a trebuit sa astepte mult pentru jocuri. Cred ca toata lumea a fost de acord cu noul sistem, asa ca pentru viitor ramane o alternativa. Ramane de vazut daca vom reusi sa implementam acest sistem.
                  Multumesc Bistrița, felicitari tuturor participantilor!!!

                  Comentariu


                  • Postat în original de FlorinBN Vezi post
                    S-a vazut ca Feri a avut emotii mari; data viitoare ii voi recomanda sa ia un intaritor-ceva inainte de meci, nu dupa
                    "Sucul" de strugure a fost cu mine , norocul deasemenea, altfel nu ajungeam in finala.
                    Bence imi cunoaste defectele mai bine ca mine, si daca cumva ar uita, este acolo Gabi sa-i aminteasca.
                    Multumesc acelora care au fost alaturi de mine, acelora care m-au felicitat si nu in ultimul rand acelora care au organizat acest eveniment fara cusur: FLORIN si DOREL.
                    M-am simtit foarte bine la Bistrița, dar la sfarsit m-au lasat nervii. Imi cer scuze fata de Irsai la care m-am rastit in timpul jocului din semifinala.

                    Comentariu


                    • Bravo Bence!Ai primit rasplata la toate sacrificiile pe care le-ai facut de cativa ani incoace,CHAPEAU!!!!!
                      Felicitari tuturor,invingatori si invinsi,in special lui Florin!CHAPEAU!!!
                      I love table tennis !

                      Comentariu


                      • Feri ar trebui sa-ti ceri scuze si de la mine si Florin pentru faptul ca ne-ai ,,terminat'' cu servele tale

                        Comentariu


                        • Postat în original de Nelutzu Vezi post
                          Feri ar trebui sa-ti ceri scuze si de la mine si Florin pentru faptul ca ne-ai ,,terminat'' cu servele tale
                          Iar pe viitor sa adopte serve mai "comestibile" )
                          Nittaku violin​Fastarc S-1 / Baracuda

                          Comentariu

                          Who has read this thread:
                          Procesare...
                          X