Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A ?CUPA DE SIDEF-editia a II-a ? - MANGALIA ? 10 SEPTEMBRIE 2016

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de iulitof Vezi post
    Când s-au făcut grupele băiatul era în clasament pe locul 5 și a căzut în grupele inferioare cu jucătorul care era pe locul 4. Deci jucau doi capi de serie intre ei în inferioare. A venit și v-a întrebat i-ati oferit explicații ca ați uitat sa înscrieți pe cineva și din cauza ăsta.
    Ok nu a fost nici o supărare am înțeles se întâmplă nu ăsta era important.
    O mică lămurire în legătură cu alcătuirea grupelor inferioare după regula șarpelui.
    ?n postul nr. 2, rezervat înscrierilor, apar înscriși 20 de jucători la data de 09.09.2016 ora 22:01:23.
    Așadar șarpele nostru este următorul:
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.
    Repartizarea acestor 20 de jucători în 4 grupe inferioare se face astfel:
    I. 1 8 09 16 17
    II. 2 7 10 15 18
    III. 3 6 11 14 19
    IV. 4 5 12 13 20
    I se spune regula șarpelui pentru că, după cum puteți vedea din tabelul de mai sus, sensul de aranjare al jucătorilor în grupele inferioare: coboară, urcă, coboară, urcă și coboară.
    Prin urmare, în cazul a patru grupe inferioare avem doar 4 favoriți, sau 4 capi de serie, iar faptul că jucătorul cu nr. 4 este în aceiași grupă cu jucătorul cu nr. 5 este perfect regulamentar.
    Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

    Comentariu


    • Nu am fost de fata ca sa confirm sau sa infirm atitudinea lui EMI fata de participantii acestui turneu, dar am putut observa ardoarea cu care se implica in dezvoltarea acestui sport atat de drag noua. Implicare in mai mica sau mai mare masura o avem toti cei care suntem virusati de acest sport, dar putini sunt dispusi sa alerge dintr-un colt al tarii in celalalt si mai ales sa "investeasca" din buzunarul propriu sume consistente cum face EMI. Cati dintre noi ar fi dispusi ca la o singura tabara " saptamana de tenis" ca sa poata acoperi cheltuielile ar "investi" cca.20.000 lei? ( situatie petrecuta acum un an ).Sa ma scuze dl. Lica George dar investitia dansului - pensiunea , necesita comportamentul pomenit, daca vrea profit.
      Nu este si cazul lui EMI care " investeste" in pregatiri varianta sponsorizata , donatii , tabere etc. Dupa ce faci atat de mult bine fara sa te bati cu pumnul in piept sa mai fii si furat , ar fi o situatie in care cred ca multi dintre noi am fi avut unele iesiri necontrolate.
      Parerea mea este ca inainte de a "judeca" ar trebui sa ne punem in pielea si contextul "faptasului", pentru a nu-i indeparta de acest fenomen pe acei putini la numar care ne fac sambetele frumoase.

      Comentariu


      • Sa nu lasam sa se destrame circuitul ''Amatur'' indiferent de problemele organizatorice sau de scaparile celor care dirijeaza un anumit turneu. Sa semnalam doar chestiile cu adevarat ''deocheate''. Haideti oameni buni sa fim OAMENI si sa nu mai facem caz de niste lucruri marunte. Sa dam continuitate prin bunavointa noastra sufleteasca si prin voia bunului Dumnezeu acestui fenomen fericit care da tarcoale oamenilor inteligenti. Sa fim inteligenti cu totii cu plusurile si minusurile organizarii fiecarui concurs. Sa fim fericiti ca iesim din casa (la sfarsit de saptamana), ca socializam, ca ne facem noi amici sau chiar prieteni. Nu jucam decat pentru niste ''titluri'' prezentate familiei noastre si pentru propria noastra sanatate.
        Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.

        Comentariu


        • De acord GabryAdi, Ana... si eu am vrut sa ma simt bine, nu am venit sa caut nod in papura, dar atmosfera creata de organizator a fost una incordata, nervoasa, neprieteneasca!... Daca am intrebat de apa, la inscriere, organizatorul s-a uitat urat la mine si mi-a aruncat exact in sictir... "la dozator, pe hol!"... unui alt coleg din Tulcea, de la incepatori, cand a intrebat de ce (dupa bye) joaca tot cu un loc 1-bye si nu asteapta sa se termine meciurile celor de pe doi sa joace cu cei de acolo...i-a raspuns in zeflemea "pt ca 1+1=2 !"....!? Fain!
          ... involuntar, trecand spre iesire in dese randuri, l-am vazut rastindu-se la copii si chiar la adulti...unora facandu-le un gest cu dosul maini, gen "lovitura de rever", adica "flit!". Mai sus v-a explicat si dl. Tofan interactiunea cu dl. organizator!... iar pe afara la tigara, se discuta cu naduf de atitudinea acestuia... repet, eu am inteles si am acceptat in mare parte aceasta atitudine, (pe fondul celor intamplate de dimineata cu furtul paletelor), dar cand am postat primul mesaj, nu stiam despre acele evenimente. Si, hai s-o lasam moale cu vina lui "copy-paste" (Bila) pt ca aceasta problema s-a discutat inca din 2.9, cu 8 zile inainte de turneu, cand s-a sesizat copierea eronata a anuntului de anul trecut. Sunt convins ca dupa aceea sesizare cu MP-ul, s-a parcurs anuntul din nou si s-a corectat ce era de corectat.
          Nu vreau sa denigrez pe nimeni, pt ca nu sunt in vreo competitie cu cineva pe planul asta, dar cand minimul RESPECT (nu aveam nevoie de "zambete de showman") fata de colegi lipseste, atunci DA, este o problema!... cam cum zicea si dl. Tofan, ne-am simtit ca niste musafiri nepoftiti!...
          De acord ca organizatorii merita stima tuturor din circuit, asa mi-am si inceput primul mesaj...dar hai sa incercam sa ne respectam ca si oameni in primul rand...indiferent de pozitii (organizator, simplu jucator, incepator, adult, copil). Eu inchei aici aceasta discutie si am puterea sa imi cer scuze, daca am lezat !... Am semnalat un comportament inadecvat spiritului Amatur, nu sunt singurul, am acceptat si circumstantele atenuante....daca mi se intampla si mie sa mi se fure acele palete, nu stiu cum reactionam!...end of story!
          Weekend placut tuturor!
          Ultima editare de lica george; 16.sep.2016, 09:01.
          Xiom -Mitzutani - Xiom

          Comentariu


          • Postat în original de iulitof Vezi post
            Vă exemplific eu dar nu ca sa va denigrez Doamne ferește , nu asta este intentia mea ci ca sa înțelegeți ce m-a deranjat pe mine personal, nu vorbesc în numele altor persoane.
            Am intrat în sala, și cum am procedat la toate concursurile primul lucru a fost sa ne inscriem sa confirmam participarea la concurs.I-am dat copilului banii sa se înscrie și sa facă confirmarea, după ce a stat zece minute în fata mesei și a dumneavoastră și nu l-a băgat nimeni în seama l-am chemat sa se schimbe și sa înceapă încălzirea urmând sa plătesc eu. Dupa alte cinci minute am venit la dumneavoastră și v-am întrebat politicos dacă pot sa plătesc. Mi-ati răspuns pe un ton foarte ostil citez :
            " mai târziu și nu mai stați aici.." .
            Pai credeți ca eu venisem sa mă așez la masa cu dumneavoastră? ??
            M-am conformat și m-am așezat în tribuna, ce puteam sa fac la un așa răspuns...
            Ați anunțat înscrierea , am venit sa plătesc v-am spus ca este copil și mi-ati cerut 15 lei eu aveam pregătiți 10 lei ca așa citisem pe site ca este pentru copii.
            Nu am comentat deoarece am zis ca poate nu am citit eu bine nu era mare lucru 5 lei. Deci cum am spus nu banii în plus au problema ci faptul ca nu se respecta ceea a fost scris pe site.
            Când s-au făcut grupele băiatul era în clasament pe locul 5 și a căzut în grupele inferioare cu jucătorul care era pe locul 4. Deci jucau doi capi de serie intre ei în inferioare. A venit și v-a întrebat i-ati oferit explicații ca ați uitat sa înscrieți pe cineva și din cauza ăsta.
            Ok nu a fost nici o supărare am înțeles se întâmplă nu ăsta era important.
            Am înțeles și faptul ca nu era apa la fiecare masa și era un dozator pe hol nu era o tragedie.
            După ce s-au terminat și grupele superioare ați anunțat eliminatoriile , băiatul a avut bye la fel și jucătorul cu care a căzut.
            Atâta vreme cât nu ați afisat un regulament de joc normal ca cei de la mese nu înțelegeau sistemul de joc. Băiatul și partenerul lui m-au rugat sa va întreb în numele lor deoarece ei erau la masa cum de au ajuns sa joace intre ei .
            ?n momentul în care ați ajuns lângă masa lor v-am oprit și la fel de politicos v-am cerut sa ne explicați ce s-a întâmplat. V-ati uitat la mine mai aveați puțin și mă pocneati asa de nervos erati și mi-ati spus citez " ăsta va interesează pe dumneavoastră ??? Pe mine mă interesează cine câștiga dintre ei doi atât. " Am plecat în tribuna când am văzut ca nu am cu cine sa mă înțeleg.
            Eu v-am abordat deoarece îmi reprezint copilul care este încă mic sa poată sa se apere singur.
            Ati revenit la masa jucatorilor la fel de nervos cu tabloul și le-ati explicat pe același ton ridicat.
            Era mai simplu sa ne ziceți pe un ton mai politicos ca din cauza ca au fost putini jucători s-a întâmplat acest lucru și înțelegeam din prima.
            Cam asta a fost interacțiunea mea cu dumneavoastră nu am nimic de obiectat referitor la mingi, mese, paletele cu care s-au jucat deoarece am înțeles este un concurs de amatori și lumea vina sa se simtă bine nu sa joace campionate mondiale.
            Este exact ca și cu musafirii nu au ei nici o vina ca tu te cerți cu sotul/soția,copiii sau nu ?ți place de ei măcar mimam plăcerea de ai avea in vizita ��.
            După explicațiile dumneavoastră am înțeles că ați avut o zi mai proastă dar eu va întreb dacă va duceati la un concurs și va trata cineva așa va pica bine?
            Poate lucrurile povestite așa vi se par banale dar sa știți ca sunt deranjante atâta vreme cât eu respect persoana cu care vorbesc am și eu pretenția sa fiu respectata.
            Acestea au fost constarile mele iar daca prin comportamentul meu v-am ofensat cu ceva îmi cer scuze.
            Va urez sa organizați și alte concursuri ca sunt binevenite dar sa fiți mult mai atent și sa aveți mai muta rabdare cu cei din jurul dumneavoastră.
            Multă sănătate!
            Ceea ce ati detailiat aici este in proportie de 99% asa cum s-a intamplat ,din punctul Dumneavoastra de vedere.
            Citez
            "V-ati uitat la mine mai aveați puțin și mă pocneati asa de nervos erati și mi-ati spus citez " ăsta va interesează pe dumneavoastră ??? Pe mine mă interesează cine câștiga dintre ei doi atât. "" -nu am avut aceasta intentie aici nu aveti dreptate.

            In rest trebuie sa intelegeti ca pe langa dumneavoastra mai erau si ceilalti participanti care veneau cu aceleasi probleme ,nu chiar asa de insistenti cum ati fost dumneavoastra si baiatul pe deasupra,si cred ca ceilalti organizatori vor intelege foarte bine situatia ,Dan Chirap a stat multa vreme langa mine si cand verificam rezultatele de pe fise care in proportie mare erau partial completate sau deloc si incercam sa deslusim rezultatele ,a venit insistent un participant de la cat incepatori care a invocat o problema si l-am rugat sa astepte 2-3 min ca eram la verificat rezultate si sa nu gresesc,a asteptat dupa care l-am intrebat,sau Dan l-a intrebat ce problema are si a venit intrebarea-"Aveti servetele" eu am replicat -"Poftim" pe un ton bineinteles acru iar el -"De sters nasul,pentru muci".La care Dan s-a ridicat a ras si a plecat.

            Sunt multe de povestit pe aceasta tema, dar concluzia mea este urmatoarea .Daca ORGANIZATORI nu vor stabili niste reguli in privinta asta ,adica de a fi un pic protejati de insistentele,neimplicarea in buna desfasurare,nerespectarea regulilor de bun simt ,a participantiilor care nu inteleg complexitatea organizarii unui turneu Amatur vad o tot mai multa tendinta in retragere.Unul dintre motivele este si categoria INCEPATORI pe care eu unul am promovat-o si am insistat in multe zone sa aiba loc,dar cu regret sunt pentru desfintarea ei deoarece numarul mare de necunoscatori ai sistemului duc la tensiuni suplimentare in ceea ce inseamna organizare.

            Comentariu


            • In inferioare au fost 5 grupe nu au fost patru . Deci au fost 5 capi de serie. Dar am inteles ca a fost o incurcatura organiztorul a uitat sa treaca un participant pe lista inscriere care era pozitionat conform punctelor pe locul 2 si automat baiatul a trecut pe 6 si era normal acum sa fie in grupa 5. Eram doar nedumeriti atata tot nu intelegeam de ce.
              Nu a fost o problema v-am zis domnul Emi i-a explicat politicos copilului si a inteles .

              - - - Actualizat - - -

              Probabil confuzia a venit ca pe site nu a fost afisat regulamentul concursului sa stie toata lumea ce are de facut, sa nu mai puna atatea intrebari si sa va streseze.
              Daca era afisat stiau toti participantii cum se joaca , isi vedeau de treaba lor si asa puteati sa va ocupati de alte lucruri.
              Aveti perfecta dreptate este greu sa organizezi de unul singur si mai ales sa multumesti o gramada de oameni.
              Ma repet nu am avut intentia de a va denigra sau jigni ci doar sa lamuresc cateva aspecte.
              Acum ca s-au lamurit nu pot decat sa va urez succes in continuare!

              Comentariu


              • Dupa cavalcada de acuze aduse organizatorilor de la concursul de la Mangalia, vreau sa mentionez faptul ca dupa asazisa "proasta organizare" as vrea sa am 10 concursuri pe an. Nu ridic in slavi pe nimeni dar dupa o competitie la care a fost promovat tenisul de masa cu conditii de joc excelente, un club care este la inceput de drum TT&T Mangalia a fost sponsorizat cu 1000 de lei constand in fete noi si lemne de paleta. Daca concursul era organizat in alta regiune a tarii poate as mai fi inteles atacurile care au venit chiar de la colegii nostrii!!! Oricum nu e nici o problema, stim ca orice fapta buna nu ramane nepedepsita.

                Comentariu


                • Postat în original de viorel sterea Vezi post
                  Dupa cavalcada de acuze aduse organizatorilor de la concursul de la Mangalia, vreau sa mentionez faptul ca dupa asazisa "proasta organizare" as vrea sa am 10 concursuri pe an. Nu ridic in slavi pe nimeni dar dupa o competitie la care a fost promovat tenisul de masa cu conditii de joc excelente, un club care este la inceput de drum TT&T Mangalia a fost sponsorizat cu 1000 de lei constand in fete noi si lemne de paleta. Daca concursul era organizat in alta regiune a tarii poate as mai fi inteles atacurile care au venit chiar de la colegii nostrii!!! Oricum nu e nici o problema, stim ca orice fapta buna nu ramane nepedepsita.
                  ....100% de acord cu Viorel....

                  ...nu stiu ce s-a intamplat la acest turneu ....dar pot sa spun doar ca Amaturul ar fi mult mai sarac fara Emi.......!!!!!!tocmai pentru ca suntem oameni avem si momente mai proaste in viata noastra......o nereusita NU trebuie sa stearga 100 de reusite....!!!!!!!
                  ....din fericire .......suntem cu totii diferiti......

                  Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
                  Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine

                  Comentariu


                  • Am citit tot ce s-a scris despre acest turneu. Trag concluzia ca este un atac concentrat asupra lui Emi. Nu a zâmbit, nu a pupat mana, nu a făcut plecăciuni, nu a cantat imnul României la premiere. Merita cel puțin un cartonaș galben. Sau chiar portocaliu. Sa se ?nvețe minte. Sa nu mai vina o zi și o noapte din Germania cu escala la Dumbrăvița. Sa nu mai care mese de la Sibiu, sa nu mai facă greșeli cu apa de la firmele autorizate de ministerul abilitat, sa vina el cu medaliile, cupele etc.Pentu toți cei care -l atacați, va rog postați meritele pe care le aveți în circuitul Amatur, și de ce nu ,?n tenisul de masa romanesc.

                    Comentariu


                    • Trandafir Vasile la amatori,tg mures

                      Postat în original de Shoko Vezi post
                      Gabriel Lita - București - Incepatori

                      Comentariu


                      • ?mi cer scuze dacă am jignit pe cineva!
                        Ultima editare de ClaudiuManoiu; 18.sep.2016, 09:53.
                        Blade - Timo Boll ZLF - OFF
                        FH - Xiom Sigma II Pro
                        BH- Xiom Sigma II Pro

                        Comentariu


                        • Iata o persoana neutra (nu-l cunosc pe dl. Manoiu), care a sesizat corect esenta discutiei! Parerile celor care sunt din anturajul lui Emi, sunt nonsalant de...subiective! Nu pot decat sa le doresc tratamente asemanatoare cu cel de la Mangalia! Nu cred ca sunt eu vreun sensibil pt ca nu am fost singurul deranjat de "forma" si prestatia lui Emi. E clar ca a fost un accident si ca a avut motive intemeiate! A si recunoscut ca a avut scapari!...asa ca...lasati-o cum a cazut, d-lor "avocati"! Sa auzim de bine!
                          Xiom -Mitzutani - Xiom

                          Comentariu


                          • Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi post
                            Am vazut aici ceea ce s-a întâmplat la acest turneu si nu trebuie sa lăsăm capul jos pt.ca nici Emi, nici altul nu este mai presus de bunul simt si de fair-play in ceea ce privește acest sport!
                            Dacă m-as fi comportat asemenea lui, in secunda urmatoare as fi ieșit pe ușa din dos si m-as retrage din postura de organizator!!
                            Deci, noi organizatorii trebuie să fim exemple pentru participanti si atâta timp cât oamenii vin din toate colturile tarii si plătesc sa joace acest minunat sport, nu este normal ca un organizator sa ?ti taie pofta de joc, indiferent cine ar fi acesta!! Poti sa faci orice si oricât pentru acest sport, dar dacă nu respecti jucătorii prezenti care vin de la câteva sute de kilometrii, ești cam depășit si trebuie sa te gîndești ca nu prea ai ce cauta pe acolo!!!
                            Am fost in situația asta la turneul regional de la Baicoi si m-am cam săturat să astept eliminatoriile si i-am spus lui Bozga sa dea drumul mai repede la acestea, la care el mi-a reproșat ca eu să fac ce vreau la mine la Fieni, că el face ce si când vrea!!! Imediat am plecat fără să mai particip la urmatoarea fază a competitiei!! Eu nu am nimic cu persoana lui, dar trebuie să înteleagă ca am venit ca jucător plătitor si am dreptul sa ?i atrag atenția dacă nu deranjez!!! Am facut tot posibilul ca la Fieni jucătorii prezenti sa se simtă exact ca la ei acasă!! Așa ar trebui să facem toti, organizatori, concurenti etc!!!
                            Stimate coleg! Faptul ca platesti la un turneu nu te indreptateste sa stabilesti organizarea!!! Regulile le stabileste organizatorul( cel care isi ia responsabilitatea) iar participantii accepta desfasurarea turneului in conditiile si posibilitatile impuse de organizator! Dupa mine NU ar trebui sa sarim la gatul organizatorilor. pe zi ce trece este tot mai greu sa organizezi un turneu si dupa ce veti organiza minim 10 turnee as dori sa va aud parerea. Ati organizat un singur turneu, sunteti sub euforia reusitei si considerati ca alti organizatori nu isi fac datoria. Noi organizatorii ar trebui sa intelegem cel mai bine ce inseamna un turneu si nu se cade sa aruncam noroi asupra colegilor organizatori. Noi organizatorii trebuie sa respectam participanti,sa le zambim, sa le facem toate poftele, dar ei nu au nici o obligatie fata de organizatori???Ei au voie sa se inscrie in numar mare, sa se retraga cand vor, sa dea peste cap socotelile organizatorilor, au dreptul de a intarzia la turneu, au voie sa faca incalzirea 30 de minute, au dreptul sa bage in buzunar mingile de joc, nu sunt obligati sa traga apa la WC, au dreptul ca mizeria sa o lase in tribune, intr-un cuvant au dreptul la ce vor ei pentru ca sunt platitori si noi nu avem voie numai sa zambim. Nici organizatorii nu sunt slugile participantilor, cred ca trebuie sa existe mai mult respect din partea participantilor si mai mult bun simt. . Stima Ocsi Kantor. aceste randuri sunt scrise de un om care organizeaza de 10ani turnee in cadrul Amatur si care in cei 10 ani a tras cateva concluzii. Va doresc sa sarbatoriti 10ani de organizare si dupa aceea puteti sa aveti parere despre organizatori si organizare.

                            Comentariu


                            • Domnul meu, organizez turnee din 2002 dupa ce am terminat facultatea, dar nu sub egida amatur si nu numai la tenis!!! Sa vedeti la fotbal sau handbal cum se injura ca la usa cortului!!!Sa nu vindeti gogosari la gradinar!!! Sunt uns cam cu toate alifiile in ceea ce inseamna sport, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai o atitudine negativista!!!
                              Ultima editare de ClaudiuManoiu; 17.sep.2016, 13:22.
                              Blade - Timo Boll ZLF - OFF
                              FH - Xiom Sigma II Pro
                              BH- Xiom Sigma II Pro

                              Comentariu


                              • Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi post
                                Domnul meu, organizez turnee din 2002 dupa ce am terminat faultatea, dar nu sub egida amatur si nu numai la tenis!!! Sa vedeti la fotbal sau handbal cum se injura ca la usa cortului!!!Sa nu vindeti gogosari la gradinar!!! Sunt uns cam cu toate alifiile in ceea ce inseamna sport, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai o atitudine negativista!!!
                                Stimate Domn! Eu din 1986 sunt prezent in lumea sportului ca participant si ca organizator !!! Din 1986 se pun medalii la gatul meu, fa un calcul cati ani aveai pe atunci si mai discutam despre gradinari si gogosari. Poate noi ardelenii nu folosim texte de mitici, dar nu ne lua de fraieri.

                                Comentariu


                                • Ma bucur ca a-ti fost si sunteti un om de sport! Dar nu luati apărarea unora care sar calul!!! Nici eu si nici unul dintre noi nu suntem de neînlocuit!! Sa dăm dovadă de bun simt fată de oamenii care vin la aceste competitii!!
                                  Blade - Timo Boll ZLF - OFF
                                  FH - Xiom Sigma II Pro
                                  BH- Xiom Sigma II Pro

                                  Comentariu


                                  • Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi post
                                    Ma bucur ca a-ti fost si sunteti un om de sport! Dar nu luati apărarea unora care sar calul!!! Nici eu si nici unul dintre noi nu suntem de neînlocuit!! Sa dăm dovadă de bun simt fată de oamenii care vin la aceste competitii!!
                                    Cu respect va rog ca noi organizatorii intre noi sa ne respectam si neajunsurile sa nu le discutam public. fiecare turneu are specificul lui, fiecare turneu intampina greutati in organizare, fiecarui organizator ii revin sarcini deosebite si daca aveti nemultumiri sa le discutam in privat si mai ales atunci cand ne intalnim cu totii( turneul final). Am considerat sa intervin in discutii, deoarece EMI este un organizator deosebit din zona 6 Transilvania, zona pastorita de Gelu Vladoiu si cu mine si cunoastem eforturile lui Emi in dezvoltarea AMATURULUI. El ne ajuta pe toti, este prezent de la EST-la VEST si de la NORD la SUD, iar daca greseste cred ca suntem datori sa il iertam pentru ca nu face ceva gresit in mod voit. Este un perfectionist, doreste totul sa fie ca la carte, dar de multe ori si el si noi suntem depasiti de situatie. Stim bine ca de la retragerea D-lui Fane Medeleanu a ramas un gol imens in Mangalia. Era mai bine daca EMI nu se implica in turneu??? Dupa mine NU. Haideti sa ne bucuram ca a organizat turneul si sa speram ca la anul va organiza din nou. Turneul final este aproape si cred ca acolo linga un pahar de bere ( daca se vrea atunci si palinca) putem sa luam deciziile corecte care sa bucure participantii in acest circuit minunat numit AMATUR.

                                    Comentariu


                                    • De fiecare data îmi ies spaghetele cu fructe de mare. Din modestie va spun ca sunt bun și de bucătar.
                                      Mulțumesc de aprecieri!
                                      Hobby: Motoare si ski !
                                      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                      Comentariu


                                      • ..de ce nu mutați "fight" toate discuțiile acestea? Deja începe sa deranjeze marlania unora..

                                        Comentariu


                                        • Interminabilele discutii !!
                                          a se vedea filmul de la minutul 1.20 si asta-i la final,multe asemenea exemple le vezi de foarte multe ori ca organizator pe tot parcursul turneului,si-n asemenea conditii trebuie sa zambesti la toata lumea,nu ?!..(uite ca nu-i musai )
                                          Ce stupizenii..apa era de la nu stiu ce firma controvorsata cu un ph prost pentru elita internationala a tenisului de masa si ce sa-ti spun...nu era in sticla-pai ia de vezi maestre in film ce se intampla cu sticlele.., a intarziat masa o ora..ma futui, ti-oi fi "calat" stomacul te pomeni.. !?

                                          De ce nu ati cerut "socoteala" atunci organizatorului si abia acum in spatele calculatorului ?

                                          auzi, a intarziat masa cu o ora....mare fomila esti ma !..
                                          Ultima editare de Vali Suta; 18.sep.2016, 06:00.

                                          Comentariu


                                          • Ingropam securea razboiului!!
                                            Ultima editare de ClaudiuManoiu; 18.sep.2016, 09:51.
                                            Blade - Timo Boll ZLF - OFF
                                            FH - Xiom Sigma II Pro
                                            BH- Xiom Sigma II Pro

                                            Comentariu


                                            • ..turneul e fost reusit pana la urma, rămân amintiri plăcute pentru majoritatea participantilor. Când accesezi site-ul turneului vezi din pacate si toate aceste discutii care formeaza o părere gresită pentru cei care nu au timp de vorbe, (cum e cazul copiilor). Trebuie sa ne punem toți in situatia celuilalt.. sau măcar sa mai lăsăm ceva timp inainte de ne spunem parerea.. vom vedea ca e de fapt "o furtuna intr-un pahar cu apa".

                                              PS. Claudiu.. cu toate prietenia, ai raspuns la fel.. vânzătorii de tarabe sunt majoritatea oameni cinstiți..vorbesc foarte serios.

                                              Comentariu


                                              • Cred ca sunteti de acord cu mine ca bunatatea vine de la un inalt grad de intelepciune. S-au discutat de toate aici, culmea pe cel mai dorit turneu al anului. Continuati va rog pe privat daca simtiti ca securea are coada prea lunga, desi consider ca nu merita deranjul neuronilor. Personal, mi-as dori macar odata sa mai traiesc clipele unui turneu MARE de la ManGalia. Chiar si fara apa, fara minge, fara stres. Si fara sa filosofez, v-as sugera sa vorbiti/scrieti mereu cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragoStea cuvintelor! Stima!
                                                Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

                                                Comentariu


                                                • Credeam ca s-a inchis subiectul, dar, usor-usor... unii insista sa isi dea arama pe fata! Maestre Emi, "ai comis-o"!...si nu doar fata de mine!...cum am spus mai sus, am discutat la sala cu colegii, am primit mesaje pe privat si telefoane de cei deranjati care vad ca nu doresc sa intervina si aici (si bine fac!). Te legi ca un disperat (ca nu ai tu vreodata ce sa imi reprosezi mie!) de faptul ca am luat o fata contrafacuta la "bani de nimic"!... ca un "pungas de strada!" ))) pai prietene!...am dat 235 lei pe fata aia, cat nu valoareaza nici cea mai scumpa Joola a ta de pe taraba! ... altceva mai fain nu ai gasit cu ce sa ma incriminezi?... nu sunt vreun orgolios, ca de eram, din 2010 incoace nu imi rupeam vara de vara din timpul meu liber sa cobor la tenis cu orice amaturist care m-a sunat, vezi numai recenzii pozirive de la jucatori din toata tara pe http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ment-masa-ittf vezi ...fie ca era cazat la mine sau nu, sau ca era incepator si ii dadeam la mana sau faceam genoflexiuni!(vad ca mai nou te deranjeaza aceasta categorie de jucatori!)... apropo, nu le percep nicio taxa!... ca ma facea unul pe-aici "fomist" Apoi, si eu am organizat din 2002 incoace competitii de tenis de picior si fotbal de sala in Constanța...infinit mai dificile ca cele de t.m.!... (da, orgolii mari, injuraturi si chiar batai)...
                                                  Cat priveste pe dl. Vali Suta... omul e antrenat la polemici, nu trebuie sa intri pe terenul lui!...ca te papa porcii!.// ii spun doar ca nu am beneficiat de pomana nimanui !... nu eu!... si da, ma deranjeaza intarzierea de o ora si lipsa de respect in orice domeniu, pentru ca eu sunt civilizat cu cei cu care interactionez..,si caut(reusesc) sa fiu si punctual ! Sunt aspecte minime de bun-simt, peste care nu pot sa trec cu vederea!...cu atat mai mult cu cat avem pretentii de la un organizator de reputatia lui Emi, nu-i asa?!

                                                  Gelu, sa imi dai reteta la fructele de mare!
                                                  Ultima editare de lica george; 18.sep.2016, 08:39.
                                                  Xiom -Mitzutani - Xiom

                                                  Comentariu


                                                  • George, te rog frumos sa-ți ceri scuze pentru ca tu ai deschis subiectul si dupa care ai atașat un buletin de analize la apa "Cumpana", iar pe factura de achiziție este apa "Craiului".

                                                    Emi acum greșește ca răspunde (urat) la provocări, dar și mie dacă mi-ar fi spus cineva "..Emi ăsta, Mare Smecher..) as fi luat foc.

                                                    Una este sa-ți spui părerea despre turneu/organizator, și alta este sa denigrezi/calomniezi.

                                                    Eu am încercat sa o dau în spaghete, dar ma doare ca deși nu sunt avocatul lui Emi știu cel mai bine cat suferă și cat beneficiază alții de pe urma lui.

                                                    Cei care îl cunosc pe Emi ar trebui sa-ți spună cat de smecher este.
                                                    Hobby: Motoare si ski !
                                                    http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X