Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A "Cupa CFR Simeria", Simeria - 22.04.2017

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ai fost la ?nălțime ca de fiecare dată!(Claudiu)!Mulțumim ptr revederea cu dl Apian și ceilalți colegi!!Și vreau sa-l felicit pe Dl Andone care ma bătut după atâtea meciuri echilibrate(promit sa nu se mai întâmple,respect!!)Respect Radu Sufletel!!!Va pupam pe toți!!

    Comentariu


    • Și vreau să mai fac un comentariu ptr dl Zbancu Leo!!Din ce a-ți vorbit și va-a-ți exprimate opțiunea,Eu cred,Put Gabriel și noi Oraviteni nu suntem chiar atât de slăbuți,și din cate sau văzut și întâmplat d.stra va-ți și împiedicat (când ne-ați vazut) . Și nimic mai mult!!Felicitări tuturor.

      Comentariu


      • Nea Titi..vezi ca se poate..cum ziceai matale" e muult mai usor sa participi decat sa organizezi"..ne-ai surprins foarte placut..asta datorita zecilor de turnee la care ai participat sa vazut rezultatul organizarii fara cusur zic eu..Felicitari..!! Eu inca de pe acu astept editia a 2 a,daca va fi aceeasi echipa Nea Titi - Clau ( Kralizec)..ireprosabil la butoane.
        Felicitari tuturor..in special baietilor de la Timișoara,Lugoj, Targu Mureș si bineinteles colegilor de la Sibiu..bravo Dane..multumesc Marius pt transport..sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee
        Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
        Pe spate: Tenergy 80
        Pe fata.: Tenergy 64

        Comentariu


        • Un turneu foarte bine bine organizat, chiar perfect. Multe turnee care au vechime si organizatori cu experienta nu se ridica la nivelul turneului organizat la Simeria in prima editie. Faptul ca la fiecare masa s-a adus o alimentare suplimentara de lumina (reflector led), sau ca toare geamurile au fost obturate cu perdele pentru a evita lumina naturala atat de eranjanta in timpul jocului sunt doar doua aspecte ce doresc sa le scot in evidenta.Felicitari organizatorilor!!!!!

          Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

          Comentariu


          • ...Hello,,pentru început vreau să mă felicit pe mine, personal și individual,,Bravo Gipsy pentru curajul de a intra intr-un concurs de asemenea nivel cu o paletă cu ,care nu ai jucat nici măcar o secunda,,știu ca nu se face asa ceva niciodată,,dar jaful meu de paleta era foarte vechi și foarte copt,iar un prieten binevoitor mi-a facut un cadou,,,așadar după cinci ani de pauză revin sănătos voios,frumos(mai ales voi) încet și încrezător că mai am mute de ?nvătat..Mulțumesc Simeria ,odată cu fericirea de a fi reîntâlnit prieteni dragi...și cu satisfacție enormă de a fi câștigat meciul cu ,câștigătorul turneului,,,cu drag pentru voi..același..Long live rock and roll...
            Ultima editare de gipsy king; 23.apr.2017, 08:28.

            Comentariu


            • Tin sa felicit pe dl.Matei Dumitru pentru frumoasa organizare,ne-am simtit f. bine si nu in ultimul rind ca a cistigat in fata mea.Deasemenea pentru Botea Fabian felicitari pt. locul 2 obtinut ca tot nu l-a felicitat nimeni.

              Comentariu


              • Felicitari Fabi!!!

                Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

                Comentariu


                • Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Am avut o "salbă" de meciuri frumoase și o finala "fără istorie" din păcate pt. mine. Cu toate astea Dan Bărbulescu este un tip f. prietenos și a fost suficient sa nu simt vreun fel de dezamăgire. înțeleg că și jocul cu materiale are un farmec ...înca nu știu care anume dar mă îndrept in aceasta direcție. Bravo Dane.
                  Cel mai greu a fost cu D-l Schiopulescu.
                  Mulțumesc d-lui Busu care m-a susținut la cote maxime. Sper sa nu fi depășit vreo limita a fairplay-ului --la un moment dat a trebuit sa-l domolesc chiar eu))
                  ?mi pare rău că Mircea HORVATH nu a avut energie suficientă (că știința are) să treacă de Dan B. Aveam o pofta de reeditare teribilă )
                  Blade : 729 Dinasty Hinoki off
                  FH: Xiom Asia Japan
                  BH:Xiom Asia Japan

                  Comentariu


                  • La Simeria a fost placut - daca nu era nu va spuneam sa nu-l supar pe nea Titi - atmosfera cam rece la propriu de la inceput s-a transformat o data cu trecerea timpului intr-una aproape incendiara , datorate si jocurilor tot mai intense si de un nivel tot mai ridicat . Dupa foarte mult timp am avut onoarea sa fiu tavalit de elitisti de la care ai tot timpul de invatat - Sicoe Rodica , Apian Florin , Roman Bogdan - si mi-am dovedit in meciurile cu openistii ca se va putea mai mult cu munca si perseverenta . La amatori m-a bucurat faptul ca toti cei 6 sibieni au reusit macar o victorie in superioare si o clasare in prima jumatate a clasamentului , cu o mentiune speciala pentru cei pe care i-am transportat - Brașoveanu Vali cu prima experienta la avansati in eliminatorii , Banu Nicu cu clasare in primii 8 si Barbulescu Dan - merituos castigator si viitor openist . Nu inchei fara a multumi sufletului acestui turneu care s-a achitat cu brio de sarcinile organizarii - Matei Dumitru si omului de la butoane - Kralizec si deja astept a doua editie . Felicitari invingatorilor si cinste participantilor , precum si un gand bun pentru toti prietenii cu care m-am reintalnit si cu aceasta ocazie . Sa ne revedem sanatosi la urmatoarele turnee .

                    Comentariu


                    • Multumesc Simeria, de la organizatori la participanti, toti sunteti minunati! Multumiri speciale lui Marius Barac, fara de care nu asi fi fost aici! Astept sa ne revedem cu drag la viitoarele turnee!

                      Comentariu


                      • Salutare tuturor!
                        ?n primul rand felicitări organizatorilor pentru modul în care s-au ocupat de această ediție inaugurală a turneului. Puțin cam răcoare dimineața, dar totul a durat până s-au anunțat grupele inferioare
                        Felicitări celor care au animat această competiție și câștigătorilor! Un mare BRAVO pentru Fabian și, de ce nu, pentru Gipsy pentru prestația avută!

                        Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

                        Comentariu


                        • Felicitari nea Titi pt tuneu!

                          Comentariu


                          • Comentariu


                            • Frumoase poze dar,mai frumos e fotograful.

                              Comentariu


                              • Domnul profesor Titi ,are stofa de organizator.Elogiile aduse,sunt bine-meritate.Felicitari!

                                Comentariu


                                • Uf !!! Bine ca s-a terminat... ba nu, ca trebuie sa mai incarcam mesele lui Emi si pe mine ma dor rinichii de nu mai pot. Am avut ambitia prosteasca sa organizez si eu un turneu, sa fiu si eu in rândul lumii, dar mi- a iesit pe nas. Am hotarat de la inceput ca va fi primul si ultimul turneu pe care-l organizez. Am vrut doar sa demonstrez ca se poate si mai bine,dar mi-am dat seama ca e foarte greu si, de aceea, acum apreciez mai mult decat inainte, eforturile si curajul pe care l-au avut toti organizatorii de turnee. Am reusit sa organizez acest turneu datorita sprijinului acordat de primaria orasului Simeria, de clubul sportiv C.F.R.,de profesorul Mircea Bozdog,de inginerul Adi Tascau si cativa oameni care ne-au ajutat la caratul si montatul meselor si a draperiilor de la geamuri. Ii multumesc lui Emi pentru logistica si lui Claudiu pentru implicarea totala si eficienta in organizarea tehnica a desfasurarii turneului.
                                  Multumesc tuturor participantilor pentru ca ne-au onorat cu prezenta, le multumesc pentru comportamentul civilizat pe care l-au avut si pentru sportivitatea cu care si-au aparat sansele ( cu mici exceptii - vezi cazul Mureșan Florin si Tatar Dorel ). Felicitari castigatorilor care au fost de necontestat. Va multumesc tuturor pentru aprecieri si, pe viitor, daca vom mai avea conditii propice,voi incerca sa reeditez turneul.
                                  Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee !

                                  Comentariu


                                  • Din pacate, inainte de ultimul meci, Mureșan Florin s-a simtit frustrat de faptul ca nu se mai poate califica si nu a mai fost motivat sa joace la castig meciul cu Pop Sabin. Pop Sabin nu are nici o vina. El si-a jucat sansele pina la capat.

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de pedrosyto Vezi post
                                      Nea Matei ți-am promis că o să iau o cupa la dta!!Ai zis ca joc bine și degeaba!!Sper ca nu te-am dezamăgit!!Te pupa Oraviteni!
                                      Ma dezamageai daca nu luptai sa castigi, dar ai jucat foarte bine,insa, dupa cum stim cu totii, fiecare nas isi are nasul lui.

                                      Comentariu


                                      • A fost un Concurs frumos, felicitări Organizatorului Matei !!! ,Felicitări tuturor participanților și premianților !!! Ne-am simțit bine împreună....

                                        Comentariu


                                        • Felicitari Pedro pentru locul 2! Este fff bine! Intr-o companie de jucatori foarte buni ai tinut steagul foarte sus. Pe Roman Bogdan este foarte greu sa-l invingi chiar daca esti 100% sanatos. Felicitari deasemenea si celorlalti prieteni de la Oravita care s-au clasat excelent!
                                          Blade: Mizutani ZLC
                                          FH Nittaku Fastarc G1
                                          BH Xiom Sigma II Euro

                                          Comentariu


                                          • Felicitari Simeria. Felicitari mateidumitru, Kralizec & the team. Desi ati spus ca va opriti la unul, ganditi-va totusi sa-i mai faceti niste frati.

                                            PS - Nu ma asteptam la Sabin sa faca asa ceva. La sala avem o intelegere. De fiecare data cand il las sa ma bata el imi da 1000 de euro. De obicei ma bate fara sa-l las, dar eu ii zic ca l-am lasat si el marcheaza mia. Nu credeam sa faca asa ceva si in alte locuri. E dependent....... de tenis.
                                            PS 2 - Dl. daviris este rugat sa ne lase fetele in pace.
                                            PS 3 - La multi ani, Gheorghe si celor cu nume derivate! (Gheorghe)'.

                                            Sa fiti iubiti.
                                            Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
                                            https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
                                            Va rog sa aveti o viata frumoasa.

                                            Comentariu


                                            • Va rog sa ma iertati,dar mie nu-mi plac fetele dar,fotografii,-la nebunie.

                                              Comentariu


                                              • Blade : 729 Dinasty Hinoki off
                                                FH: Xiom Asia Japan
                                                BH:Xiom Asia Japan

                                                Comentariu


                                                • Felicitări pentru reusita turneului,'nea Titi!Se pare ca ti-ai gasit o noua (si potrivita) vocatie.
                                                  Felicitări lui Dan pentru victorie si saltul spectaculos realizat intr-un timp asa de scurt.
                                                  I love table tennis !

                                                  Comentariu


                                                  • Mulțumesc Csaby dar ți-am simțit lipsa, si ți-e si lui Iuliu si...multor altora. !

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X