Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

EMI-TT & SELGROS, Dumbrăvița - 17.02.2018

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Va rugam sa nu micsorati spatial de joc,,care facem aparare..ne lovim de mantinele,,am patit asa in multe locuri,,,mai bine ne intindem ca timp,,decat sa ne accidentam..cu multumiri!

    Comentariu


    • Emi spune-ne te rog din timp daca suplimentezi locurile la Elite si Open. Pana acum ai facut tot timpul surprize si i-ai primit pe toti.

      Sper ca si acum sa faci aceeasi surpriza placuta. Intreb in mod special pentru Munteanu Constantin zis "Chuck Norris". Multumesc.
      Blade: Mizutani ZLC
      FH Nittaku Fastarc G1
      BH Xiom Sigma II Euro

      Comentariu


      • Postat în original de Johnny Erasure Vezi post
        Emi spune-ne te rog din timp daca suplimentezi locurile la Elite si Open. Pana acum ai facut tot timpul surprize si i-ai primit pe toti.

        Sper ca si acum sa faci aceeasi surpriza placuta. Intreb in mod special pentru Munteanu Constantin zis "Chuck Norris". Multumesc.

        No ma Joe nu ma pot face deloc inteles.
        -No tu cum vrei sa fie ?
        -Alba ,Verde sau maro
        -Ce ma ?
        -Temperatura
        -No ase ma ca io credeam ca zici de umiditate.

        Comentariu


        • Postat în original de Zosim1 Vezi post

          No ma Joe nu ma pot face deloc inteles.
          -No tu cum vrei sa fie ?
          -Alba ,Verde sau maro
          -Ce ma ?
          -Temperatura
          -No ase ma ca io credeam ca zici de umiditate.

          Atunci se muta Munteanu Constantin de la Open la Avansati.
          PS No eu tăt n-am înțeles.
          Blade: Mizutani ZLC
          FH Nittaku Fastarc G1
          BH Xiom Sigma II Euro

          Comentariu


          • Postat în original de doru popet Vezi post
            Va rugam sa nu micsorati spatial de joc,,care facem aparare..ne lovim de mantinele,,am patit asa in multe locuri,,,mai bine ne intindem ca timp,,decat sa ne accidentam..cu multumiri!
            Nea Doru,puteti preintampina accidentarea si va astept la urmatoarea tabara si invatam jocul de langa masa.
            Glumesc nu,vad nu reusim niciodata sa impacam nici capra ,nici varza ,si nici lupu.

            Daca nu ar fii regulamentele astea ce trebe sa le respectam sau sa incercam sa le respectam a-si fi facut un turneu pe o masa cu 14x7 de joc unde sa joace numai cei care au nevoie de spatiu,taxa 100 lei mpatrat ,impartit la nr de persoane.,un turneu cu asigurarea a 10 meciuri de caciula ,taxa 10 lei per meci per persoana,un turneu cu vreo 400 de persoane pe vreo 50 de mese dar puse una lipita de cealalta ,taxa 5 lei.si un turneu cu o masa unde se joaca un meci si o ora pauza de tigare si socializare si bere ,taxa 5 lei per tigare fumata ,5 lei pe bere bauta etc si atunci cred ca ii IDEALUL.

            NEA TITI ,NEA TITI mai ie ceva de adaugat.?Vata in urechi si ochelari de soare?

            Comentariu


            • Trecem peste astea,,dar rugamintea mea este ca..daca spunem ora X SA SE RESPECTE,,,,,pentru ca am mers la turnee si ora de incepere era depasita cu mai bine de un ceas,,,asta de ce,,pentru ca suntem romani ?Am fost in Ungaria la turnee si ora era respectata,,in Serbia la Becej..la fel,,dar la noi,,ca la noi..intreaba la Radio Erevan,,se poate ca in Romania,,?raspuns,,daaaaaa se poate.

              Comentariu


              • Postat în original de doru popet Vezi post
                Va rugam sa nu micsorati spatial de joc,,care facem aparare..ne lovim de mantinele,,am patit asa in multe locuri,,,mai bine ne intindem ca timp,,decat sa ne accidentam..cu multumiri!
                Nu ma certa pe mine Nea Doru,cearta-l pe Nea TiTi ca pentru el fac sa prinda gulas cald si mult.
                Nu ma certa pe mine Nea Doru,cearta-l pe Joe ca nu are ce face trebuie sa il aduca si pe Chuch Norris sa avem de cine rade.
                Nu ma certa pe mine Nea Doru,cearta-i pe cei ce nu vor sa inteleaga cum functioneaza un sistem.
                Nu ma certa pe mine Nea Doru,cearta-i pe acei frustrati care nu cauta decat sa obstructioneze desfasurarea unui turneu prin diferite feluri.
                Nu ma certa pe mine Nea Doru,care pregatesc un turneu ore ,zeci de ore si fac sute ,mii de km ,si chieltui din bani personali ca sa se simta lumea bine,cearta-i pe cei ce cauta numai discordie si zanzanie.
                Dar nu pe mine care vreau sa fac pe placul tuturor ,si tot timpul se trezeste cineva sa ma muste de fund.

                Comentariu


                • Postat în original de doru popet Vezi post
                  Trecem peste astea,,dar rugamintea mea este ca..daca spunem ora X SA SE RESPECTE,,,,,pentru ca am mers la turnee si ora de incepere era depasita cu mai bine de un ceas,,,asta de ce,,pentru ca suntem romani ?Am fost in Ungaria la turnee si ora era respectata,,in Serbia la Becej..la fel,,dar la noi,,ca la noi..intreaba la Radio Erevan,,se poate ca in Romania,,?raspuns,,daaaaaa se poate.
                  Vezi Turneele EMI-TT,sau vezi Turneul de la Mediaș,validarea la orele exacte si inceperea meciurilor cu precizie de ceasornicar sau mai repede.

                  Comentariu


                  • Emy, tu ai dreptate de cele mai multe ori ( doar când te enervezi, mai tragi concluzii pripite ). ,,Vina “ ta consta in faptul ca vrei ca lucrurile sa iasă ca in Germania. Dar pentru asta, trebuie si oameni ca in Germania. Tu ai o încăpăț?nare ,demnă de toată lauda, de a crede ca se poate si la noi. Eu am încetat sa mai cred asta. Oricât s-ar strădui, organizatorii nu vor reuși sa satisfacă pe toată lumea. Eu am înțeles asta si acum știu ca soluția pentru a ma simți bine, depinde de mine. Si nu am sa mai aștept de la organizatori sa-mi dea ceea ce nu se poate. Am sa-mi aleg singur ceea ce pot lua. Pe tine te admir pentru perseverenta ta si pentru eforturile ( de multe ori exagerate ) pe care le faci.
                    Ne vedem la Dumbravita si nu plec de acolo pina nu recuperez gulașul pierdut.

                    Comentariu


                    • Pfff...cum sa fac, cum sa fac,sa ajut și eu sa fie mulțumiți măcar cei ce au pierdut atâtea gulaș -uri??😃 Gata,am găsit soluția! Vineri seara fac și eu un gulaș și aduc doua porții pt domn' Titi... Sau chiar trei ca sa nu rateze și pe cea de sâmbătă... Și pun lângă și o palincă adevărată și astfel avem convingerea ca sâmbătă seara avem cu siguranță un om (mare domn..&#128515 mulțumit pe deplin... Poate se înscrie astfel la elite și nimeresc în aceeași grupă, am și eu pe cine bate și mai avem un jucător mulțumit 😄😄

                      Comentariu


                      • Furca Marius - Timișoara Avansati

                        Comentariu


                        • Postat în original de Gabriel Curut Vezi post
                          Pfff...cum sa fac, cum sa fac,sa ajut și eu sa fie mulțumiți măcar cei ce au pierdut atâtea gulaș -uri??😃 Gata,am găsit soluția! Vineri seara fac și eu un gulaș și aduc doua porții pt domn' Titi... Sau chiar trei ca sa nu rateze și pe cea de sâmbătă... Și pun lângă și o palincă adevărată și astfel avem convingerea ca sâmbătă seara avem cu siguranță un om (mare domn..&#128515 mulțumit pe deplin... Poate se înscrie astfel la elite și nimeresc în aceeași grupă, am și eu pe cine bate și mai avem un jucător mulțumit 😄😄
                          Tentanta oferta, dar cu atâta gulaș si palinci, mai repede ajung la spital

                          Comentariu


                          • Postat în original de mateidumitru Vezi post
                            Emy, tu ai dreptate de cele mai multe ori ( doar când te enervezi, mai tragi concluzii pripite ). ,,Vina ? ta consta in faptul ca vrei ca lucrurile sa iasă ca in Germania. Dar pentru asta, trebuie si oameni ca in Germania. Tu ai o încăpăț?nare ,demnă de toată lauda, de a crede ca se poate si la noi. Eu am încetat sa mai cred asta. Oricât s-ar strădui, organizatorii nu vor reuși sa satisfacă pe toată lumea. Eu am înțeles asta si acum știu ca soluția pentru a ma simți bine, depinde de mine. Si nu am sa mai aștept de la organizatori sa-mi dea ceea ce nu se poate. Am sa-mi aleg singur ceea ce pot lua. Pe tine te admir pentru perseverenta ta si pentru eforturile ( de multe ori exagerate ) pe care le faci.
                            Ne vedem la Dumbravita si nu plec de acolo pina nu recuperez gulașul pierdut.
                            Pana la urma gasim Nea Titi solutii pentru toata lumea numai sa stim si sa discutam sa vedem ce vrea lumea.Cu Matale am rezolvat-o, maine cumpar un ceaunel de 5 litri si facem foc langa ala mare asa cred ca prind si eu cate ceva.

                            Comentariu


                            • Va salut! De la Sannicolau Mare se inscrie Sârbu Florin ( jucator nou ! Nu a mai participat ) La incepatori sau avansati ! Clar daca gasiti loc/ am vazut ca lista e full deja!

                              Comentariu


                              • [QUOTE=Zosim1;398009]
                                Postat în original de alex.pop Vezi post

                                Spatiul de joc v-a fi oricum mai generos decat la TOATE turneele amatur din cate stiu eu,NU am vazut niciodata vreo sala Nastase cu Turneu A pe 9 mese. .

                                DOLEANTELE MULTORA reprezinta cateodata imposibilul ,dar noi tindem sa satisfacem cat mai multe.

                                Sa incepem turneul pe la 11-12 ,sa jucam 8-9 meciuri,in spatiu de CAMPIONAT MONDIAL,cu cel putin 1000 lucs pe masa la 21 de grade in umiditate relativa de 50-60%,si daca se poate sa servim masa calda pe la 13.00-13.30 si cel putin 200 de participanti sa putem socializa cu cat mai multi,si daca se poate in timpul turneului sa vorbim prin semne si sa trimitem cate o invitatie celor care intarzie la masa de joc de cele mai multe ori intentionat ,sau din indiferenta.

                                La ora actuala am o experienta destul de mare in ceea ce priveste organizarea unui turneu amatur cap -coada,de la anunt,pregatire,planificare ,bugetare,logistica,desfasurare,coordonare ,etc pana la curatenia finala ,si nu cred si nici nu stiu sa mi -se fi reprosat vreodata ceva din aceste aspecte,ci doar inversunarea mea ,cateodata exagerata ,de a functiona totul bine si a multumi cat mai multa lume,si acestea cateodata la o tonalitatea mai ridicata (de multe ori necesara) care pe uni ii deranjeaza,si sau inversunarea mea de a nu tolera ,si de a lua masuri impotriva celor care demonstreaza un caracter nesportiv.

                                Tin sa anunt ca la acest turneu ORICARE participant da semne de nesportivitate v-a fi eliminat din sala,si v-a incalca una din reglementarile punctului 6.5 din REGULAMENTUL AMATUR.


                                6.5. Disciplina;
                                Jucătorii de tenis de masă vor evita comportări care ar putea avea un caracter nesportiv, ar jigni participanții sau ar dăuna imaginii sportului:
                                - expresii grosolane;
                                - distrugerea cu bună intenție a mingii;
                                - distrugerea cu bună intenție a mesei;
                                - aruncarea mingii;
                                - aruncarea paletei;
                                - lovirea mesei sau mantinelei cu palma, paleta sau piciorul;
                                - schimbarea paletei în timpul meciului;
                                - completarea cu lucruri care nu-i aparțin;
                                - părăsirea sălii în momentul în care ar trebui să dispute un meci;
                                - prelungirea fără motiv a timpului destinat încălzirii;
                                Jucătorii de tenis de masă au dreptul:
                                - la 2 minute de pauză între seturi;
                                - să folosească prosopul la fiecare 6 puncte jucate;
                                - să ceară time-out cu o durată de un minut, o singură dată pe meci.
                                Organizatorul are dreptul să avertizeze, iar la recidivă să elimine din concurs jucătorii care nu respectă regulamentul. Orice eliminare din concurs va fi luată în discuție de către Comitetul Director care poate să avertizeze sau să suspende jucătorul pe o perioadă de 3 luni. Organizatorul are dreptul să refuze participarea la turneu a jucătorilor care au creat conflicte vechi sau au absențe nemotivate.



                                Aproape la toate turneele din ultima vreme am studiat filmarile de pe intreg parcursul turnului
                                de la cap coada si indentificat majoritatea celor ce savarsesc acte incalificabile de sportiv,sau om,de la furtul paletelor ,caz Mangalia,la disparitia fetelor,caz turneu final,la intarzieri la masa de joc dupa ce asteapta sa se termina jocul anterior si dupa aceea parasirea sali pe motiv de o tigara pt emotii,la toaleta ,la o gura de aer,cazuri nenumarate si repetate,la disparitia mingilor de joc FOARTE MULTE CAZURI,dar am sa pregatesc un topic special unde voi posta toate aceste aspecte filmate cu care am fost inclusiv la Politie si din cauza neomolagarii filmarilor nu sunt luate in considerare de nici o instanta.Tin sa mentionez ca actul de furt este o infractiune oriunde s-ar afla ea si inclusiv in SPIRITUL AMATUR.

                                ROG INSISTENT PERSOANELE CARE STITI CA ATI INCALCAT DE MAI MULTE ORI PUNCTELE DIN PARAGRAFUL DISCIPLINA 6.5 SA EVITATI INCONTINUARE PARTICIPAREA LA TURNEELE MARCA EMI-TT ORIUNDE S_AR AFLA ELE:

                                ACELASI EMI
                                Foarte bine punctat!!!

                                Trimis de pe al meu HUAWEI SCL-L01 folosind Tapatalk

                                Comentariu


                                • Super ....intarzierile de care spuneam nu erau cu referire la turneele EMI_TT.ci in general la noi romanii.totul e fara cearta doar ca ma doare cand vad cum nu se intarzie la turneele de afara,,si sunt convins ca putem si noi..iar orice disputa se stinge cu o ,,,BERE.-Mult success la organizarea turneului de la Dumbravita.

                                  Comentariu


                                  • Hancig Mircea,Amalia Turcanu.Manea Adrian.Fekete Zoltan. Iana Remus

                                    Comentariu


                                    • Orban Madalina Open

                                      Comentariu


                                      • Postat în original de Zosim1 Vezi post
                                        Rezervat inscrieri
                                        Inscrieri ELITE - on 13.02.2018 at 15:11:05

                                        1. Sorescu Deian - Resita, 178 - 44 - EL
                                        2. Gajta Jonel - Varset, 148 - 43,6 - E
                                        3. Sicoe Rodica - Cugir, 6 - 41,51 - ELF
                                        4. Mutrescu Eugen - Timișoara, 11 - 41,18 - E
                                        5. Beca Iliesen - Timișoara, 129 - 41,12 - EL
                                        6. Roman Bogdan - Arad, 7 - 40,39 - E
                                        7. Put Gabriel - Oravita, 8 - 39,57 - E
                                        8. Avram Victor - Arad, 5 - 39,46 - E
                                        9. Corburean Ioana - Mediaș, 38 - 36,9 - EF
                                        10. Pavel Calin - Hunedoara, 33 - 36,63 - E
                                        11. Sufletel Radu - Alba Iulia, 32 - 36,34 - ELW
                                        12. Daneliuc Gabi - Selimbar, 14 - 35,59 - EW
                                        13. Verdet Adrian - Oravita, 19 - 35,09 - E
                                        14. Zbancu Leo - Deva, 97 - 34,21 - E
                                        15. Vaida Sorin - Oradea, 46 - 33,19 - EW
                                        16. Creinicean Liviu - Oravita, 43 - 32,86 - E
                                        17. Spatariu Daniel - Arad, 123 - 32,71 - E
                                        18. Mihalescu Dinu - Timișoara, 57 - 32,63 - EW
                                        19. Popet Doru - Timișoara, 180 - 31,52 - EW
                                        20. Petersi Nuri - Varset, 318 - 30,7 - E
                                        21. Kaposta Victor - Arad, 45 - 30,6 - E
                                        22. Curut Gabriel - Timișoara, 67 - 30,56 - E
                                        23. Oprea Adrian - Lugoj, 62 - 30,19 - E
                                        24. Zsok Arcadie - Deva, 871 - 30 - E
                                        -----------------------------------------
                                        Lista de asteptare:
                                        1. Wild card Elite 1 - Timișoara, 5001 - 0 - A
                                        2. Wild card Elite 2 - Timișoara, 5002 - 0 - A
                                        3. Istrate Cristian - Timișoara, 835 - 30,75 - E
                                        4. Butnariu Daniel - Timișoara, 477 - 41,7 - EL
                                        5. Popescu Carol - Timișoara, 1419 - 32 - E
                                        6. Thouzard Adrian - Drobeta Tr Severin, 208 - 30 - E
                                        7. Crisanov Aurel - Timișoara, 913 - 34 - E
                                        8. Boru Lucian - Timișoara, 220 - 35,93 - E

                                        Inscrieri OPEN - on 13.02.2018 at 15:27:15

                                        1. Drinceanu Lilian - Oravita, 113 - 27,23 - O
                                        2. Turburan Ion - Resita, 232 - 27,14 - O
                                        3. Fieraru George - Timișoara, 720 - 26,4 - O
                                        4. Veres Francisc - Oravita, 83 - 26,17 - O
                                        5. Ciublea Vichente - Oravita, 338 - 25,7 - O
                                        6. Schiopulescu Ion - Lugoj, 369 - 25,46 - O
                                        7. Murgu Ioan - Oravita, 146 - 25,42 - O
                                        8. Lungu Marius - Oravita, 150 - 25 - O
                                        9. Georgescu Constantin - Orastie, 296 - 24,73 - O
                                        10. Vuca Adrian - Berzovia, 341 - 24,42 - O
                                        11. Deak Valentin - Sebis, 437 - 23,62 - O
                                        12. Paladuta Victor - Timișoara, 1245 - 23,25 - O
                                        13. Degianschi Obrad - Resita, 246 - 23,21 - O
                                        14. Jichici Svetozar - Timișoara, 151 - 22,79 - OW
                                        15. Roseti Ionut - Lugoj, 800 - 22,67 - O
                                        16. Csaky Tiberiu - Resita, 308 - 22,46 - O
                                        17. Curpas Ioan - Oradea, 201 - 22,23 - OW
                                        18. Botea Fabian - Hunedoara, 365 - 22,11 - O
                                        19. Ardelean Raul - Arad, 345 - 21,98 - O
                                        20. Boznea Daniel - Deva, 357 - 21,93 - O
                                        21. Demian Daniel - Arad, 825 - 21,7 - O
                                        22. Venter Liviu - Resita, 724 - 21,5 - O
                                        23. Cecan Vasile - Timișoara, 252 - 21,4 - O
                                        24. Costache Rosioru Cristian - Timișoara, 839 - 21,2 - O
                                        25. Vijaica Paul - Drobeta Tr Severin, 301 - 20,8 - OW
                                        26. Matei Dumitru - Deva, 239 - 20,67 - OW
                                        27. Postelnicu Mihai - Deva, 229 - 20,33 - O
                                        28. Draghici Dumitru - Drobeta Tr Severin, 776 - 20 - O
                                        29. Vijaica Florin - Drobeta Tr Severin, 385 - 18,13 - A
                                        30. Manu Nicolae - Resita, 1209 - 18 - A
                                        31. Bozosan Petre - Sibiu, 278 - 17,92 - A
                                        32. Tarlea Adrian - Deva, 782 - 14,82 - A
                                        33. Caraus Sorin - Deva, 488 - 14,33 - A
                                        34. Pop Ioan - Timișoara, 711 - 10,12 - A
                                        35. Wild card OPEN 1 - Timișoara, 5001 - 0 - A
                                        36. Wild Card OPEN 2 - Timișoara, 5002 - 0 - A
                                        -----------------------------------------
                                        Lista de asteptare:
                                        1. Belba Caius Petrica - Baile Herculane, 1110 - 25,2 - O
                                        2. Olah Remus - Arad, 479 - 16,29 - A
                                        3. Chiriac Paul - Drobeta Tr Severin, 743 - 13 - A
                                        4. Cornianu Sebastian - Baile Herculane, 1139 - 22 - O
                                        5. Ilia Ionicut - Oravita, 915 - 22 - O
                                        6. Balmez Dorel - Oravita, 887 - 23,6 - O
                                        7. Geamanu Robert - Drobeta Tr Severin, 688 - 22,83 - O
                                        8. Codau Vlad - Oradea, 171 - 28,3 - O
                                        9. Dani Leo - Arad, 270 - 21,3 - OH


                                        Inscrieri AVANSATI - on 13.02.2018 at 02:02:35

                                        1. Cresneac Mihail, Resita, 657 - 19,75 - A
                                        2. Nagy Iosif, Arad, 289 - 19,65 - AW
                                        3. Pop Alexandru, Oradea, 251 - 19,41 - A
                                        4. Stancu Tiberiu, Deva, 730 - 19,33 - AW
                                        5. Kramarsic Milos, Belgrad, 1694 - 18,55 - A
                                        6. Pop Ioan Florin, Lugoj, 1376 - 18,45 - A
                                        7. Ignuta Sebastian, Voiteg, 1074 - 18,37 - A
                                        8. Popovici Ciprian, Hunedoara, 1010 - 18,33 - A
                                        9. Tatar Dorel, Simeria, 881 - 17,44 - AW
                                        10. Veres Adrian, Timișoara, 383 - 17,33 - A
                                        11. Szekeres Zoltan, Timișoara, 1363 - 16,85 - A
                                        12. Ticu Sorin, Lugoj, 447 - 16,24 - A
                                        13. Szemciuk Istvan, Deva, 1563 - 16,1 - A
                                        14. Stoica Ioan Florin, Lugoj, 452 - 16,06 - A
                                        15. Kaszta Harrald, Arad, 1660 - 16 - A
                                        16. Avasilcai Marcel, Arad, 598 - 15,9 - A
                                        17. Budiu Lorin, Timișoara, 1654 - 15,75 - A
                                        18. Putnik Tiberiu, Varset, 819 - 15,58 - A
                                        19. Tedi Ioja, Calan, 955 - 15,02 - A
                                        20. Cioveie Marian, Oravita, 374 - 14,81 - A
                                        21. Gipsy King, Hunedoara, 949 - 14,58 - A
                                        22. Craiovan Victor, Resita, 655 - 14,43 - A
                                        23. Faur Lucian, Jimbolia, 781 - 14,23 - AW
                                        24. Dorjan George, Lokve, 2645 - 13,6 - A
                                        25. Borcsi Jozsef, Timișoara, 579 - 13,53 - A
                                        26. Lascu Marius, Timișoara, 635 - 13,17 - A
                                        27. Jusca Sorin, Lugoj, 2663 - 13 - A
                                        28. Trisca Silviu, Timișoara, 827 - 12,78 - A
                                        29. Glavan Radu, Timișoara, 823 - 12,68 - A
                                        30. Tamsa Titus, Resita, 971 - 12,68 - A
                                        31. Iliuta Adrian, Sannicolau Mare, 972 - 11,95 - A
                                        32. Totin Tosa, Timișoara, 2883 - 11,6 - A
                                        33. Clisic Iosif, Sannicolau Mare, 1399 - 11,5 - A
                                        34. Frunza Alexandru, Timișoara, 1451 - 11,5 - A
                                        35. Oprean Andrei, Baia de Cris, 607 - 11,04 - A
                                        36. Midvichi Alexandru, Deva, 986 - 11 - AJ
                                        37. Botas Constantin, Sannicolau Mare, 994 - 10,7 - A
                                        38. Mitar Marius Tiberiu, Sannicolau Mare, 980 - 10,33 - A
                                        39. Dobanda Alexandru, Arad, 1183 - 10,17 - AW
                                        40. Tutudan Nicu, Arad, 1708 - 9,85 - A
                                        41. Barbu Tiberiu, Simeria, 1329 - 9,75 - A
                                        42. Capotescu Tiberiu, Lugoj, 3213 - 8 - A
                                        43. Sain Emil, Timișoara, 1362 - 7,5 - A
                                        44. Belgun Ionut, Timișoara, 2076 - 0 - A
                                        45. Oproi Eugen, Sannicolau Mare, 2685 - 0 - A
                                        46. Moldovan Valer, Calan, 5001 - 0 - A
                                        47. Coroescu Cristian, Calan, 5002 - 0 - A
                                        48. Wild card 1 , Rezerva, 5004 - 0 - A
                                        49. Wild card 2, Rezerva, 5005 - 0 - A


                                        Inscrieri INCEPATORI - on 13.02.2018 at 01:57:47

                                        1. Pralea Constantin, Alba Iulia, 631 - 9,59 - AW
                                        2. Florescu Marius, Timișoara, 1014 - 9,2 - A
                                        3. Guta Catalin, Hunedoara, 2288 - 9 - A
                                        4. Postelnicu Eric, Deva, 1433 - 8,25 - AJ
                                        5. Sabau Victor, Arad, 1380 - 8,2 - A
                                        6. Popa Dorina, Deva, 2147 - 8 - AF
                                        7. Stoica Mihai, Hateg, 3212 - 8 - A
                                        8. Midvichi Daniel, Deva, 1687 - 6,8 - A
                                        9. Gligor Paul, Arad, 1815 - 6 - A
                                        10. Ternauciuc Adrian, Lugoj, 2475 - 5,5 - A
                                        11. Popa Cosmin, Arad, 2885 - 5,5 - A
                                        12. Rusu Ciprian, Arad, 3725 - 5,3 - A
                                        13. Albu Alexandru, Arad, 2247 - 5 - A
                                        14. Achim Paul, Arad, 2248 - 5 - A
                                        15. Gherlea Laurentiu, Sannicolau Mare, 2507 - 4 - A
                                        16. Nopcea Marius, Hateg, 3879 - 4 - A
                                        17. Tudor Buta, Timișoara, 3102 - 0 - A
                                        18. Cimpean Nicu , Utvin, 5001 - 0 - A
                                        -----------------------------------------
                                        Lista de asteptare:
                                        1. Marcus George, Timișoara, 1668 - 6,17 - A
                                        2. Stoinescu Raul, Arad, 5002 - 0 - A
                                        3. Zegheanu Alina, Timișoara, 3881 - 4 - A
                                        4. Matusan Florin, Timișoara, 1913 - 6 - A
                                        5. Faur Constantin, Timișoara, 5003 - 0 - A
                                        6. Balaj Roli, Arad, 2357 - 0 - A
                                        7. Gherman Romulus , Arad, 5004 - 0 - A
                                        8. Dobanda Dinu, Arad, 1484 - 6,17 - A
                                        9. Adam Claudiu, Arad, 5006 - 0 - A
                                        [/QUOTE]

                                        Buna ziua,
                                        In primul rand trebe sa i multumesc la acea persoana care ma sunat , si mi a spus ca am intrat pe lista ....eu care mam inscris si am fost pusa pe lista de asteptare...care miam luat gandul de a mai participa la Turneuu....cu parere de rau nu mai particip.....miam facut alt program. Multumesc d-lui Emi.

                                        SE RETRAGE RODICA SICOE - CUGIR

                                        Succes participantilor.....

                                        Comentariu


                                        • Editat..
                                          Blade: Mizutani ZLC
                                          FH Nittaku Fastarc G1
                                          BH Xiom Sigma II Euro

                                          Comentariu


                                          • Postat în original de Johnny Erasure Vezi post
                                            Atunci se muta Munteanu Constantin de la Open la Avansati.
                                            Emi sa nu uiti te rog de Munteanu Constantin. După ultimele liste nu se mai regăsește nici la Open nici la Avansați.
                                            Multumesc.
                                            Blade: Mizutani ZLC
                                            FH Nittaku Fastarc G1
                                            BH Xiom Sigma II Euro

                                            Comentariu


                                            • Gheorghe Nicu, Severin, open

                                              Comentariu


                                              • Nicola Gabriela Timișoara Avansati

                                                Comentariu


                                                • Cu parere de rau se retrage Cresneac Mihail
                                                  Blade: Mizutani ZLC
                                                  FH Nittaku Fastarc G1
                                                  BH Xiom Sigma II Euro

                                                  Comentariu


                                                  • Poenar Alin - Reșița - Avansați

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X