Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Memorialul Eugen Roman", Arad - 03.03.2018

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de alandala Vezi post
    Piți, din punctul nostru de vedere nu ne considerăm organizatori rivali - nici teoretic nici practic. îmi pare rau că poate din punctul altora de vedere suntem percepuți așa. Și da intotdeauna am considerat -că are prioritate dezvoltarea tenisului de masă indiferent de localitate și indiferent de rivalitate- si cand mai puteam juca si acuma cand din pacate genunchiul nu ma mai lasa sa joc.
    Și în legătură cu problema cealaltă, eu chiar am crezut că clasamentul postat de tine e valabil și că a fost o eroare la scrierea pe foaie a câștigătorilor finalei mici, mai ales că la Elite, ai postat în clasament pe locul III pe câștigătorul finalei mici pe Curut Gabriel și nu pe Mihăilescu Dinu care a pierdut finala mica. Și și să fie așa că noua variantă a programului inversează câștigătorul finalei mici cu pierzătorul, nu cred ca are rost sa-l mai deranjezi pe Florin, ca nu cred ca se supara nimeni daca inversezi jucatorii manual in clasamentul final, mai ales daca se joaca finala mica - sa se poata mandri la prieteni cel care a castigat locul III. Daca tin eu bine minte, da Florin in clasamentul pe care il posteaza -din cauza ca se primeste acelas numar de puncte- ii trece pe locul III si pe castigatorul si pe pierzatorul finalei mici, dar nu tin minte ca vreun organizator sa fii trecut pe clasamentul paginii principale a turneului, locul III inversat cu locul IV.
    Si vin si eu cu invitatia de a onora Aradul cu participarea la concursul de Ping Pong, pe care il organizeaza Ioji saptamana viitoare, la care voi participa si eu si Ghita -din pacate eu nejucand- ci logistic (ceva in legatura cu sandviciurile).
    Curut Gabriel a aparut pe locul III direct tot din generarea automata a programului deoarece a jucat semifinala cu castigatorul turneului si asa cum am mai spus odata, programul automat il pune pe cel care a jucat semifinala cu castigatorul turneului primul , atunci cand afiseaza locurile 3-4 . Nu vreau sa imi gasesc scuze pentru aceasta "greseala majora " in urma careia am devenit "singurul organizator care a trecut pe pagina principala a turneului locul III inversat cu locul IV" (azi am si verificat si versiunile anterioare ale programului puneau automat pe prima pozitie la 3-4 pe locul 3 castigatorul iar versiunea noua februarie 2018 s-ar putea sa nu fii fost folosita de prea multi pana acum dar desigur alti organizatori poate au fost si mai atenti si au remediat manual in ziua concursului ) dar asa se intampla cand vrei ca totul sa iasa bine si in timp relativ rezonabil si pe patru categorii distincte din care o categorie tinuta in alta sala cu comunicare la distanta . Pe viitor probabil va trebui sa postez clasamentele finale doar duminca dupa ce le verific pe toate manual si asa mai departe ca sa sa nu raman in continuare "singurul organizator care a trecut pe pagina principala a turneului locul III inversat cu locul IV". Pe de alta parte a doua zi am corectat manual asa cum am spus si aici pe forum insa din pacate de la afisarea lui pana la corectare a generat se pare multe probleme .Scuze pentru neplacerile provocate . Programul facut de Florin este un program foarte fiabil si intotdeauna ma bazez pe el . ( desigur in mare fac si verificari ca totul decurge corect ...din pacate nu am crezut ca va genera atatea dezbateri acesta afisare inversata a locurilor 3-4 mai ales ca am postat si finala mica cu rezultatul corect ...dar se pare ca acel rezultat a fost ignorat de unii ) .
    Ultima editare de Pitzi; 05.mar.2018, 09:46.

    Comentariu


    • Postat în original de Gabriel Curut Vezi post
      Sugestiile pot crea progres. Și doar în sensul ăsta mă găsesc, din când în când să remarc câte ceva... Astfel,consider că un turneu de ele de 13 jucători, cu două grupe și de multe ori câte două mese la dispoziție, nu e firesc sa se joace finala pe ora 22:00... Indiferent ce presupune asta: Atitudine, implicare a celor care coordonează concursul,etc. Unii oameni nu vor să joace,efectiv
      Și astfel lungesc nejustificat întreg concursul. Locurile 3-4 trebuie notate astfel când nu se joacă finala mică. Când se joacă, se trece locul 3: cutare, locul 4:cutare
      Și gata. Indiferent ce presupune asta dpdv al tehnicii... Nu poți câștiga finala mică și sa apari pe locul 4... în rest, un concurs frumos, degajat,lăsat la latitudinea jucătorilor,ca să se simtă ei ca acasă... Toate cele bune!
      Duminica am corectat problema sesizata legata de locul 3 si 4 de la celelalte categorii .
      Nu am facut insa corectarea sa trec locul 3 si locul 4 separat deoarece Florin banuiesc ca proceseaza automat clasamentele si sa nu primeasca eroare avand in vedere ca din cate stiu 3-4 sunt punctate la fel deocamdata.
      Multumesc pentru intelegere .
      Ultima editare de Pitzi; 05.mar.2018, 09:08.

      Comentariu


      • Postat în original de Dinu Vezi post
        In primul rand vreau sa multumesc organizatorilor pentru concurs.
        In al doilea rand as sugera ca cei care comenteaza clasamentul sa fie un pic mai atenti la ce citesc. Intr-adevar, eu sunt pe locu trei pe LISTA DE INSCRIERI !!! In clasament sunt trecut foarte corect pe locul 4 si Curut Gabriel pe locu 3 !!!
        Il felicit inca o data pe Gabi pentru meciul frumos, dar si pe Pitzi pentru corectitudinea clasamentului !!
        Multumesc pentru apreciere dar la celelalte categorii a fost intr-adevar o problema de afisare a locurilor 3-4 pe care am explicat-o in alte postari .

        Comentariu


        • Sper că am fost bine înțeles,era o sugestie pt âmbunătățire pe viitor,nu o critică, chestia cu clasamentul final. Nu a fost cazul la elite,unde a fost corect trecut clasamentul,ci,observând de mult timp și la alte concursuri ca nu apar diferențiat și menționate corect locurile 3-4, am punctat și eu acest aspect. Iar faptul că ține de program,cu siguranță că maestrul Apian care vede tot ce mișcă pe forum nu va rămâne insensibil la această "gravă deficiență" (sic &#128515 a concursurilor și o va rezolva cumva...

          Comentariu


          • OK Gabi, nu se jucau asa multe finale mici inainte si n-am complicat programul, dar pare o idee buna sa fie afisate distinct locurile 3-4 daca este cazul ( 3. xxx, 4. yyy). Voi pune saptamana asta o noua varianta cu cateva chestii in plus.
            TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

            Comentariu


            • Da...4 minute i-a luat 😃

              Comentariu


              • Asta-i mult sau putin?
                TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

                Comentariu


                • Postat în original de FlorinBN
                  http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php?w=files

                  P?nă când scot o variantă nouă, am corectat fișierul existent unde aveam două erori:
                  - ordinea pentru locurile 3-4 în cazul în care se joacă finala mică;
                  - modificări la tabloul de 64, părea OK dar nu ieșea bine clasamentul;
                  Mesajul postat de Florin aseara care poate atenueaza oleaca vina pe care o aveam ca nu am postat corect locurile 3-4 sambata si am corectat doar duminica .
                  Scuze inca odata celor carora le-am creat neplaceri din aceasta cauza .

                  Comentariu


                  • Inca o sugestie dacă se poate: Nu mi se pare corect in cazul bye-urilor, cand se califica toti cei de pe locul 1 din cele 5 grupe superioare, impreuna cu un loc 2, acel loc 2 sa fie luat aleatoriu, la "buton". Vezi cazul de la Amatori, turneul A de la Arad, cand locul 2 din ultima grupa ( dupa MP ) s-a calificat in detrimentul meu ( dar putea la fel de bine sa fie altcineva), care am jucat si in inferioare si in superioare cu primii doi clasati dupa MP.( nu vad de ce nu s-ar respecta aceeasi regula de bye ca pentru locurile 1 ). Sau, daca e foarte greu de setat excelul sa fie o tragere la sorti impartiala sau dupa numarul de seturi castigate in superioare .... ( e o idee ). Atunci nu s-ar mai intampla sa ne banuim de aranjamente. Cu stima, Ducu

                    Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

                    Comentariu


                    • Postat în original de FlorinBN Vezi post
                      Asta-i mult sau putin?
                      probabil ai vreo alerta care te semnalizeaza cand esti pomenit de catre cineva sau cand se discuta de ceva care priveste partea tehnica a concursurilor...
                      Daca e mult sau putin...practic cred ca tu vedeai in timp real ce scriu, altfel nu imi explic viteza...

                      Comentariu


                      • Postat în original de Pitzi Vezi post
                        din pacate nu am crezut ca va genera atatea dezbateri acesta afisare inversata a locurilor 3-4 mai ales ca am postat si finala mica cu rezultatul corect ...dar se pare ca acel rezultat a fost ignorat de unii ) .
                        Din pacate chiar nu am crezut ca simpla mea postare de felicitare a castigatorilor aradeni va genera atatea dezbateri. Eu nefiind de fata la jucarea semifinalelor -ca de altfel multi din cititorii forumului- felicitarile mi le-am bazat pe afisarea clasamentului, dupa ce am vazut ca tu ai ignorat rezultatele la unele finale mici. Chiar nu am vrut sa fiu caustic "ca unii". N-am avut de unde sa stiu motivatia ta - sa nu apara eroare la Florin.
                        Si acum sa mai destindem un pic atmosfera vezi ca Aradul a avut doua locuri II - si pe Deme Dan la cat. incepatori, nu de alta, dar chiar nu cred ca la vreun concurs anterior desfasurat la Arad, aradenii sa fii luat asa multe cupe la toate categoriile, ceea ce din punctul meu de vedere "de aradean", consider ca este o mandrie.
                        Postat în original de Pitzi Vezi post
                        Felicitari tuturor participantilor si in primul rand premiantilor printre care se numara foarte multi colegi din Arad Victor Avram ,Ovidiu Bulz si Claudiu Pop pe locul I , Jozsi Nagy pe locul II si Eugen Mihu si Victor Sabau pe locul III.[/URL]

                        Comentariu


                        • Postat în original de alandala Vezi post
                          Din pacate chiar nu am crezut ca simpla mea postare de felicitare a castigatorilor aradeni va genera atatea dezbateri. Eu nefiind de fata la jucarea semifinalelor -ca de altfel multi din cititorii forumului- felicitarile mi le-am bazat pe afisarea clasamentului, dupa ce am vazut ca tu ai ignorat rezultatele la unele finale mici. Chiar nu am vrut sa fiu caustic "ca unii".
                          Mi-ar fi placut sa te cred ca este vorba de "simpla mea postare de felicitare a castigatorilor aradeni " .
                          Din pacate asa cum zici din nou foarte subtil si necaustic desigur " felicitarile mi le-am bazat pe afisarea clasamentului, dupa ce am vazut ca tu ai ignorat rezultatele la unele finale mici"
                          Daca tot ai observat neconcordanta puteai sa ma suni sau sa imi dai mesaj sa te lamuresc si sa si corectez dar se pare ca aveai alte planuri .
                          Ti-au iesit perfect . Felicitari !

                          Felicitari domnului Deme Dan pentru locul II la categoria INCEPATORI . Din pacate m-am uitat doar dupa nume si am nominalizat doar cunoscutii . Noroc ca este cineva foarte atent la toate postarile mele si atrage atentia direct pe forum ca asa ii frumos .

                          P.S.Din nefericire nu sunt perfect ca unii .Nu o sa mai raspund pe forum pe aceasta tema considerand ca s-a scris suficient .

                          Comentariu


                          • Postat în original de FlorinBN Vezi post
                            Asta-i mult sau putin?
                            Foarte putin

                            Comentariu


                            • Stai liniștit Pitzi, ca nu-ți taie nimeni capul. Eu te știu un tip foarte conștiincios, care nu lasă lucrurile la întâmplare si cred ca ai făcut totul in limitele regulamentului. E adevărat ca nici programele după care lucrați, nu acoperă perfect toate situațiile care apar. Din fericire, Florin e atent si are grija sa găsească tot timpul solutii la problemele noi care apar. E bine ca ele sunt sesizate si rezolvate in timp util !

                              Comentariu


                              • Nea Titi, ce postare echilibrata si pacifista v-a iesit. Iar ați schimbat tratamentul? Sau vreți sa impresionați conducerea Amatur?
                                4/3 din oameni au probleme cu fractiile

                                Comentariu


                                • Postat în original de &1c Vezi post
                                  Nea Titi, ce postare echilibrata si pacifista v-a iesit. Iar ați schimbat tratamentul? Sau vreți sa impresionați conducerea Amatur?
                                  Da, încerc din răsputeri,dar mi-e frica, ca dacă ma străduiesc prea mult, s-ar putea sa ma suspende pe viața.

                                  Comentariu


                                  • Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                    Da, încerc din răsputeri,dar mi-e frica, ca dacă ma străduiesc prea mult, s-ar putea sa ma suspende pe viața.
                                    Sunteți prea prapastios, 'nea Titi!!!

                                    Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

                                    Comentariu

                                    Who has read this thread:
                                    Procesare...
                                    X