Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A-Curtea de Arge?-27 iunie 2009
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
multumesc frate
inseamna ca ar trebui sa ne luam un aparat sa ne fotografiem reciproc
in orice caz distractia ramane in sufletul nostru
apropo????
ti-ai gasit paleta ???sau ai mai intrebat de ea??? pt negria
mai multe poze de la turneu?????filmulete ceva?????
multumesc
au sa vina Florine,un pic de rabdare ! am spus mai devreme ca in maxim 2 zile am sa postez mai multe fotografii,si mici detalii !
Multumesc pentru intelegere !
Am gasit azi dupa ce am eliberat sala:
-prosop alb cu dungi la capete,
-tricou alb Nike,masura M"90",
-prosop STR8,
-maieu albastru masura M,
-tricou masura L negru WF,
-ciorapi...fara masura (nu m-am putut uita,ma usturau oq-ii ,nu stiu de ce ...)
Pierdut:
-paleta Stiga(nu conteaza de care).
Se declara nule !
Glumesc ! Cei care au avut ceva din lista de mai sus sa ma contacteze !
Cred ca la fiecare turneu mai ramine cite ceva prin sala (in afara de sticle, banane etc).
Prosoapele si maieurile se pot refolosi cu succes atunci cind cineva vrea ceva umed de pus linga masa, pentru antiderapare.
Ciorapii, conservati adecvat, sint buni in loc de amoniac daca lesina cineva prin sala, de atita efort.
TEnergy 05 (FX) // Viscaria // TEnergy 05 When everything else is going wrong ... just hit the ball on the table!
Rule no.1 - The ball must reach the table Rule no.2 - The ball will return on the table
adevarat
dar cand cineva uita o paleta???????????poate sa spuna doar atat: ASTA ESTE O SA ASTEPT SALARIUL SA IAU UNA SI MAI BUNA SI MAI PERFORMANTA SI MAI FRUMOASA SI MAI DESTEAPTA ,IN CZ ,,SA JOACE SINGURA''
valabil pt negria
Un turneu foarte reusit din punctul meu de vedere, felicitari domnului Vali pentru efortul depus. Cred ca era timpul ca intr-un oras ca si Curtea de Arges (unde un grup de amatori entuziasiasti tinde sa prinda contur gratie domnului Vladu Nicolae - Stima!) sa aiba un prim eveniment de acest gen. Desigur eu cred ca ambitia de a face lucrurile foarte bine si-a gasit roadele din plin si sper ca cei care au fost prezenti s-au simtit pe masura. Felicitari inca o data domnului Vali si inchei in speranta ca nu a fost prima si ultima editie de acest gen.
Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu