Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"SUN PLAZA", București - 21.07.2019

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • ?n primul rand 2 grupe la 3 mese ?nseamnă 4 meciuri pe masa, mai multe decât 3 pe o masa, soluție aleasa de noi. ?nseamnă cel puțin o jumătate de ora în plus. Nici sa aștepți sa se elibereze una din cele 2 mese destinate Openului nu se putea fiindcă după semifinale urmau finala mica și finala mare.

    Comentariu


    • Postat în original de Cornel 67 Vezi post
      ?n primul rand 2 grupe la 3 mese ?nseamnă 4 meciuri pe masa, mai multe decât 3 pe o masa, soluție aleasa de noi. ?nseamnă cel puțin o jumătate de ora în plus. Nici sa aștepți sa se elibereze una din cele 2 mese destinate Openului nu se putea fiindcă după semifinale urmau finala mica și finala mare.
      Doar 2 grupe bagai la 3 mese. restul jucau o grupa la 2 mese. Intre timp ar mai fi fost si grupe cu multe 3-0/0-3 care ar fi terminat mai repede si am fi putut juca in paralel la un moment dat pe mai multe mese. E o solutie probabilistica, dar cu un grad ridicat, vad eu.

      Oricum sa jenezi 4 oameni cu mesele acelea, care nu apareau pe fisa turneului, a fost mai inspirata. Dar a generat mai multe probleme in sfarsit. Pentru ca eu cred ca toti cei 4 jucatorii ai grupei au avut un gust amar al situatiei. Plus dl Macarenco, bineinteles.

      Comentariu


      • Postat în original de Dan2 Vezi post
        rog pe cei care sustin punctul de vedere al d-lor Guluta si Moca sa spuna cateva cuvinte critice privind decizia lor;
        Va multumesc pentru intelegere.
        Domnule Sursilov, nu comentez discutiile patimase de mai sus, dar revin cu rugamintea de a spune in doar cateva cuvinte daca refuzul d-lor de a juca la masa rezervata a fost corect sau nu, daca si d-vs veti proceda la fel intr-o situatie asemanatoare.

        Comentariu


        • Buna ziua
          Eu as trage următoarele concluzii, poate utile pentru jucatorii înscriși în Amatur pentru viitor.

          Regulamentul Amatur este pentru jucători dar este interpretat de organizatorii turneelor.
          Asta este situația cel puțin deocamdată.
          Pentru buna desfășurare a turneelor, odată ajuns la locație, cu taxă plătită, ești nevoit să te supui deciziilor organizatorului. Odată ce înțelegi asta ca jucător nu e logic și nu ajuta la nimic să comentezi ulterior.
          Greșelile de organizare sunt inerente, pot fi acceptate organizatorului, nu și jucatorilor.
          Ca jucător, odată ce înțelegi asta, nu ai de ce sa mai comentezi.
          Unii inteleg și acceptă mai repede și au o limita mai mare sau mai mica a răbdării. Atât organizatori cât și jucători.

          Totuși, pentru organizatori:
          Primiți comentarii datorita faptului că organizarea dpdv al comunicării este deficitara. Nu e un acuz și nici nu apreciez dacă până acum se putea face mai mult. E doar o situație dată și o recomandare pentru viitor. De altfel, comentariile sunt(sau ar putea fii dacă acceptați) o sursa utila de idei de dezvoltare.
          Dacă vreți să primiți respect nu trebuie sa abdicați de la ideea de a trata cu respect partenerii. Cred că e foarte important.
          Am văzut și restul discuțiilor din jurul modului de organizare al Amaturului. Sunt multe idei bune și cred că ar fi bine sa prioritizati finalizarea oficializării Amaturului, indiferent de forma aleasa.
          Ținând cont de succesul pe care îl are și pentru care ii felicit pe jucătorii care au creat istoria Amatur, eu însămi fiind un susținător al sportului pentru toți, cred că e util pentru viitor să recunoașteți ce resursele necesare organizării implica o alta abordare. Va urez succes pentru viitor și va stau la dispoziție în măsura în care veți considera util ajutorul unui jucător proaspăt și nu chiar experimentat.

          Nu va simțiți obligați să-mi răspundeți, mai ales daca nu reușiți să înțelegeți ce intenții a avut postarea mea.

          încă odata succes jucătorilor și o vara frumoasa.

          Sent from my ONEPLUS using Tapatalk

          Comentariu


          • Postat în original de Leonard Serban Vezi post
            Buna ziua
            Eu as trage următoarele concluzii, poate utile pentru jucatorii înscriși în Amatur pentru viitor.

            ...
            Am citit cu placere concluziile d-vs, lucide si la obiect. Puteti fi persoana care sa explice din interiorul TTW care au fost punctele slabe si greselile, atat ale organizatorilor, cat si -mai ales in acest caz pentru cei doi participanti. De fapt ati facut-o deja.
            Va multumesc.

            Comentariu


            • Postat în original de Dan2 Vezi post
              Domnule Sursilov, nu comentez discutiile patimase de mai sus, dar revin cu rugamintea de a spune in doar cateva cuvinte daca refuzul d-lor de a juca la masa rezervata a fost corect sau nu, daca si d-vs veti proceda la fel intr-o situatie asemanatoare.
              Sunt de acord cu intelegerea facuta intre ei de a juca pe una din cele doua mese, cea cu blat de 25. Toata sala a jucat pe mese ok, ei au nimerit pe cele mai rele doua mese si, de comun acord au ales totusi sa joace pe cea mai buna din cele doua. Daca s-ar mai fi eliberat si o alta masa s-ar fi mutat la o alta masa pentru a contriubui intr-un mod optim la buna desfasurare a acestui concurs. Prin urmare, daca ei, desi dezavantajati de alti concurenti, au incercat sa gaseasca o solutie optima jucand pe una din cele doua mese desemnate, de ce dl. Dena nu a putut gasi intelegerea si bunavointa necesara sa accepte macar partial alegerea lor si eventual sa fi abordat intr-un mod constructiv aceasta situatie? De ce radicalism, vorbe lipsite de politete (chiar si acel ba cu care dansul se justifica ca il foloseste aproape in orice conversatie nu isi avea locul intr-o situatie delicata ca aceea) si decizii luate in pripa, fara drept de apel? De ce trebuiesc sanctionati doar cei care se pare ca au incalcat regulamentul conform spuselor dvs. insa comportamentul dlui. Dena nu este luat in discutie?
              Va rog cititi cu atentie toate postările mele... Am acuzat abuzul si lipsa de intelegere... Restul au fost contraargunente la regulamentul cu care ni s-a dat in cap... Era normal sa aduc contraargumente legate de mese si organizatori cand an vazut in ce directie a degenerat aceasta situatie neplacuta... Dar problema reala a acestei situatii a plecat de la atitudinea radicala a organizatorului... S-ar fi rezolvat pe loc daca exista comunicare...

              Ma intrebati pe mine ce as fi facut? Eu personal am invatat sa joc tenis de masă pe mese de beton. Ca jucator activ in Amatur si oarecum plimbat prin toate zonele din tara nu am reclamat niciodata nimic... Am jucat pe condens (la Gura Humorului) , am jucat pe ploaie scursa pe pereti si chiar in terenul meu (fix la Giurgiu), am jucat cu mingii care m-au deranjat intr-o oarecare masura, chiar nu a contat.. Vin in Amatur datorita comunitatii si socializarii... Mi-am facut prieteni peste tot in tara si sunt poate printre putinii care a plecat întotdeauna de la sala dupa ce am salutat organizatorii si le-am multumit pentru ospitalitate. Inclusiv dlui. Dena, dlui. Giosan sau dvs. Stiti bine!
              Orice ar zice dl. Dena despre reputatia creata de mine, faptele mele dezmint. Vin sa ma simt bine si da, eu personal as fi jucat in orice conditii... Rar mi se intampla sa imi stric buna dispozitie din cauza astfelor de probleme... Dar acesta sunt eu... Acest lucru nu inseamna ca toti ceilalti jucatori sunt la fel. Eu sunt sănătos, vad bine, joc intuitiv si nu sesizez condensul si nu pun competitivitatea inaintea distractiei... Dar poate ca pe dl. Guluta cu dioptrie - 4 il deranjeaza lumina, poate pe Serban Leonard care s-a antrenat intens numai la Top Tenis Arena pe mese profesionale il deranjeaza acea masa de 20 si nu de 25. E dreptul lui... Chiar nu are relevanta ce as fi ales eu. Dar daca este important raspunsul meu, NU! Nu m-ar fi deranjat sa joc pe acea masa msi subtire... Pentru ca nu tin sa castig! Caut relaxare si distractie dupa o saptamana grea de munca...

              Le tin pumnii celor 2! Dreptatea sa triumfe! Desi observ ca de cand omenirea a "evoluat" devine din ce in ce mai imposibil ca cineva sa mai poata avea dreptate pentru ca, invariabil, partea adversa va gasi intotdeauna contraargumente si cel mai "inteligent" castiga intotdeauna... Daca ma intelegeti unde bat! [emoji4]

              Nu intentionam sa mai postez si nici nu mai vreau dar ar fi fost lipsa de respect sa va ignor!
              Mult succes in luarea unei decizii corecte!

              Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
              Blade: Andro Treiber H
              Fh: Nittaku Fastarc G-1
              Bh: Nittaku DHS Hurricane 3 Neo

              Comentariu


              • Eu am scris ca am experienta si taria din 2017 cand am jucat ca Incepator cu multe participari din acel an pe mese diferite ca aspect si calitate. Am si eu istoria mea in acest Circuit si n-am avut divergente cu nimeni (jucatori sau Organizatori), in afara, poate, de cateva de catre dojeniri cu calm oferite de mine unor jucatori care serveau din mana, creandu-si un real avantaj.

                Si iarasi am scris ca as fi jucat pe orice masa din turneu, la turneul cu pricina de la Sun Plaza, daca toti membrii grupei am fi jucat pe aceeasi suprafata.

                Comentariu


                • Postat în original de Dan2 Vezi post
                  Domnule Sursilov, nu comentez discutiile patimase de mai sus, dar revin cu rugamintea de a spune in doar cateva cuvinte daca refuzul d-lor de a juca la masa rezervata a fost corect sau nu, daca si d-vs veti proceda la fel intr-o situatie asemanatoare.
                  Nu inteleg de ce lansati aceasta plasa ieftina pentru Constantin. (ca sa pronuntati si suspendarea lui, asa la calup?!) .

                  Nu inteleg de ce vreti cuvinte din exterior despre refuzul meu la masa, nefacand referire la contextul dat - ci doar la actul pur, dar gol al deciziei mele. Care nici macar n-a fost o decizie de nestramutat. Pur si simplu Cornel nu a coop?ration - desi era rolul sau sa explice imputernicirea sa, sa explice de ce mesele acele nu apar in fisa tehnica si sa ne dea un avertisment, chiar si asa.

                  Nu inteleg de ce nu vreti cuvinte din exterior si pentru abuzul tehnic al lui Cornel ?

                  Comentariu


                  • Postat în original de Constantin Sursilov Vezi post
                    Sunt de acord cu intelegerea facuta intre ei de a juca pe una din cele doua mese, cea cu blat de 25. Toata sala a jucat pe mese ok, ei au nimerit pe cele mai rele doua mese si, de comun acord au ales totusi sa joace pe cea mai buna din cele doua. Daca s-ar mai fi eliberat si o alta masa s-ar fi mutat la o alta masa pentru a contriubui intr-un mod optim la buna desfasurare a acestui concurs. Prin urmare, daca ei, desi dezavantajati de alti concurenti, au incercat sa gaseasca o solutie optima jucand pe una din cele doua mese desemnate, de ce dl. Dena nu a putut gasi intelegerea si bunavointa necesara sa accepte macar partial alegerea lor si eventual sa fi abordat intr-un mod constructiv aceasta situatie? De ce radicalism, vorbe lipsite de politete (chiar si acel ba cu care dansul se justifica ca il foloseste aproape in orice conversatie nu isi avea locul intr-o situatie delicata ca aceea) si decizii luate in pripa, fara drept de apel? De ce trebuiesc sanctionati doar cei care se pare ca au incalcat regulamentul conform spuselor dvs. insa comportamentul dlui. Dena nu este luat in discutie?
                    Va rog cititi cu atentie toate postările mele... Am acuzat abuzul si lipsa de intelegere... Restul au fost contraargunente la regulamentul cu care ni s-a dat in cap... Era normal sa aduc contraargumente legate de mese si organizatori cand an vazut in ce directie a degenerat aceasta situatie neplacuta... Dar problema reala a acestei situatii a plecat de la atitudinea radicala a organizatorului... S-ar fi rezolvat pe loc daca exista comunicare...

                    Ma intrebati pe mine ce as fi facut? Eu personal am invatat sa joc tenis de masă pe mese de beton. Ca jucator activ in Amatur si oarecum plimbat prin toate zonele din tara nu am reclamat niciodata nimic... Am jucat pe condens (la Gura Humorului) , am jucat pe ploaie scursa pe pereti si chiar in terenul meu (fix la Giurgiu), am jucat cu mingii care m-au deranjat intr-o oarecare masura, chiar nu a contat.. Vin in Amatur datorita comunitatii si socializarii... Mi-am facut prieteni peste tot in tara si sunt poate printre putinii care a plecat întotdeauna de la sala dupa ce am salutat organizatorii si le-am multumit pentru ospitalitate. Inclusiv dlui. Dena, dlui. Giosan sau dvs. Stiti bine!
                    Orice ar zice dl. Dena despre reputatia creata de mine, faptele mele dezmint. Vin sa ma simt bine si da, eu personal as fi jucat in orice conditii... Rar mi se intampla sa imi stric buna dispozitie din cauza astfelor de probleme... Dar acesta sunt eu... Acest lucru nu inseamna ca toti ceilalti jucatori sunt la fel. Eu sunt sănătos, vad bine, joc intuitiv si nu sesizez condensul si nu pun competitivitatea inaintea distractiei... Dar poate ca pe dl. Guluta cu dioptrie - 4 il deranjeaza lumina, poate pe Serban Leonard care s-a antrenat intens numai la Top Tenis Arena pe mese profesionale il deranjeaza acea masa de 20 si nu de 25. E dreptul lui... Chiar nu are relevanta ce as fi ales eu. Dar daca este important raspunsul meu, NU! Nu m-ar fi deranjat sa joc pe acea masa msi subtire... Pentru ca nu tin sa castig! Caut relaxare si distractie dupa o saptamana grea de munca...

                    Le tin pumnii celor 2! Dreptatea sa triumfe! Desi observ ca de cand omenirea a "evoluat" devine din ce in ce mai imposibil ca cineva sa mai poata avea dreptate pentru ca, invariabil, partea adversa va gasi intotdeauna contraargumente si cel mai "inteligent" castiga intotdeauna... Daca ma intelegeti unde bat! [emoji4]

                    Nu intentionam sa mai postez si nici nu mai vreau dar ar fi fost lipsa de respect sa va ignor!
                    Mult succes in luarea unei decizii corecte!

                    Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
                    Observ ca ești foarte m?hnit de limbajul folosit de mine la acel turneu, zici ca esti vreo persoana cu s?nge albastru care strâmbă din nas când aude cuv?ntul Ba. Ce să-i faci nu toți am făcut școlile tale ?nalte și nici nu am luat lecții de salon. Ai fost la atâtea și atâtea turnee de ale mele și nu ai comentat ceva despre limbajul meu. De acum încolo când o sa fi prin preajma mea o sa vorbesc ca la carte sa nu te zg?rie Ba-ul meu pe urechi. Cred ca te bagi în seama pe aici fiindcă te consideri șef de haita, tu știi cum sa combați, ei nu. Lăsa-i sa se descurce ca sunt oameni mari. Cei doi au avut o poziție cu mult mai normala decât a ta, nu au avut reacția asta bolovanoasa și total aiurea pe care o ai tu. Pari foarte afectat, cred ca ai pl?ns chiar, de grija celor doi. Eu le spun ca nu ma bucur de ce s-a întâmplat, îmi pare rău că au suferit atât, ba eu zic ca au cam exagerat cu supărarea, au făcut o adevărată drama. Zici ca ar fi câștigat turneul dacă nu erau eliminați.

                    Comentariu


                    • Eu sunt aici, vociferand critic, dar in decenta limbajului, pentru abuzul tehnic al lui Cornel. Pentru ca nu se mai pot schimba rezultatele pe foaie, pentru ca nu am fost lasati sa ne jucam macar meciul deja inceput.
                      Vad ca Dvs sunteti aici pentru pentru a da si alte suspendari, eventual daca se poate si altor jucatori, fie si neparticipanti la turneu. Ca sa inteleaga lumea taria puterii unui Organizator.

                      Comentariu


                      • Postat în original de vasile.moca Vezi post
                        Eu sunt aici, vociferand critic, dar in decenta limbajului, pentru abuzul tehnic al lui Cornel. Pentru ca nu se mai pot schimba rezultatele pe foaie, pentru ca nu am fost lasati sa ne jucam macar meciul deja inceput.
                        Vad ca Dvs sunteti aici pentru pentru a da si alte suspendari, eventual daca se poate si altor jucatori, fie si neparticipanti la turneu. Ca sa inteleaga lumea taria puterii unui Organizator.
                        Gresesti. Nu doresc suspendari. Indraznesc sa sper ca fiecare dintre actori (mai nou si avocati) sa inteleaga unde a facut bine si unde a gresit. Inclusiv eu.

                        Comentariu


                        • Deci ca să încheiem subiectul, mai spun încă odată, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, cei doi au fost de multe ori la Giurgiu și ii cunosc. Nu am vrut sa fie atât de supărați. Sunt de acord ca trebuie sa rămânem în termeni amiabili între noi. Asa ca pot spune încă odată ca îmi pare rău de tămbălăul ăsta care a iesit. Rog Comitetul Director sa aibă în vedere dragul de tenis de masă al celor doi și sa nu ia nici o măsură. într-adevăr d-l Bodeanu a simțit bine, poate ca dacă eram într-o dispoziție mai buna nu ii eliminam.

                          Comentariu


                          • Ma abtin de la orice comentariu cu privire la situatia conflictuala pentru ca nu am fost acolo. Singurii care stiu adevarul sunt cei patru jucatori de la cele doua mese cu pricina si domnul Dena. Doresc insa sa va dau un sfat. De 5 zile traiti si unii si altii intr-o stare de stres. Am inteles punctul de vedere al fiecarei parti si nu ma pronunt, dar va rog sa va ganditi ca sunt lucruri mult mai importante in viata decat un meci de tenis de masă, pentru ca de la asta s-a pornit, lasand la o parte implicatiile referitoare ulterior la regulamente, politie, etc. care nu au facut decat sa puna gaz pe foc. Oare merita atatea ore de stat si scris pe forum , de combatut si recombatut cu idei mai mult sau mai putin pertinente, cu argumente mai mult sau mai putin valide? Oare ce s-ar intampla daca ieri v-ati fi intalnit undeva? Cred ca se ajungea si la violenta fizica vazand cat de patimas isi exprima unii sau altii opinia. Eu zic sa ve intelegeti ca niste oameni maturi, sa lasati deoparte supararile mai mult sau mai putin intemeiate si sa incercati sa treceti peste acest moment si poate ca atunci cand va reintalniti sa va strangeti mana. In timp, cand lucrurile se vor mai raci, isi va da seama fiecare ce parte de vina a avut. Lasati deoparte supararea aceasta si stresul generat de ea pentru ca nu poate aduce nimic bun sanatatii fiecaruia.
                            Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
                            FH: Butterfly Dignics 05
                            BH: Tibhar Grass D.TecS

                            Comentariu


                            • Postat în original de Mihai905 Vezi post
                              Ma abtin de la orice comentariu cu privire la situatia conflictuala pentru ca nu am fost acolo. Singurii care stiu adevarul sunt cei patru jucatori de la cele doua mese cu pricina si domnul Dena. Doresc insa sa va dau un sfat. De 5 zile traiti si unii si altii intr-o stare de stres. Am inteles punctul de vedere al fiecarei parti si nu ma pronunt, dar va rog sa va ganditi ca sunt lucruri mult mai importante in viata decat un meci de tenis de masă, pentru ca de la asta s-a pornit, lasand la o parte implicatiile referitoare ulterior la regulamente, politie, etc. care nu au facut decat sa puna gaz pe foc. Oare merita atatea ore de stat si scris pe forum , de combatut si recombatut cu idei mai mult sau mai putin pertinente, cu argumente mai mult sau mai putin valide? Oare ce s-ar intampla daca ieri v-ati fi intalnit undeva? Cred ca se ajungea si la violenta fizica vazand cat de patimas isi exprima unii sau altii opinia. Eu zic sa ve intelegeti ca niste oameni maturi, sa lasati deoparte supararile mai mult sau mai putin intemeiate si sa incercati sa treceti peste acest moment si poate ca atunci cand va reintalniti sa va strangeti mana. In timp, cand lucrurile se vor mai raci, isi va da seama fiecare ce parte de vina a avut. Lasati deoparte supararea aceasta si stresul generat de ea pentru ca nu poate aduce nimic bun sanatatii fiecaruia.
                              Ai dreptate.

                              Comentariu


                              • L-am sunat atat pe dl Dan Bodeanu, cat si pe Cornel Dena, ne-am explicat lucrurile care mai erau de lamurit si am ajuns impreuna la impaciuire sentimente bune, asa cum e firesc sa se intample, dupa ce un conflict a pierdut multa energie.
                                Cred ca este momentul oportun sa pun capat criticilor mele asupra celor intamplate, inainte de pronuntarea Comitetului, pentru ca nu cumva aceasta pronuntare sa re-energizeze in vreun fel focarul disputelor.

                                Mii de regrete lui Cornel, dlui Bodeaunu, dlui Macarenco, colegilor de grupa si tuturor de pe forum care au citit sau au intrat in vreun conflict de constienta.

                                Rog si eu pe cei indreptatiti de o pronuntare sa accepte impacarea noastra si sa nu ia o nicio masura disciplinara pentru niciuna dintre partile implicate (jucatori, organizatori, sustinatori sau nu al vreuneia dintre parti).
                                Sper ca pe viitor sa exista o relatie de constientizare din ce in mai avansata intre partenerii acestei Organizatii (jucatori, organizatori, sponsori, directorat): Organizatorii sa explice consiv si potrivit o anume situatie pe contextul respectiv, cat si Jucatorii sa ajute si sa ceara decent explicatii despre natura unei probleme, inainte de a degenera o situatie energetica colosala.

                                Suntem pe Pamant pentru a ne manifesta dupa modul de constientizare pe care fiecare il are si il acumuleaza permanent. Nu intotdeauna ne vom intelege, pentru ca doar prin neintelegeri iti poti da seama mai repede cine esti la momentul respectiv si cine poti deveni. Noi am ales, dupa ce s-au constientizat toate lucrurile (acesta a fost motivul pentru care i-am sunat), sa ne intelegem, sa ne impacam, si sa oferim un suport mai bogat unor eventimente similare in viitor, care poate nici nu se vor mai intampla.


                                Postat în original de Cornel 67 Vezi post
                                Deci ca să încheiem subiectul, mai spun încă odată, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, cei doi au fost de multe ori la Giurgiu și ii cunosc. Nu am vrut sa fie atât de supărați. Sunt de acord ca trebuie sa rămânem în termeni amiabili între noi. Asa ca pot spune încă odată ca îmi pare rău de tămbălăul ăsta care a iesit. Rog Comitetul Director sa aibă în vedere dragul de tenis de masă al celor doi și sa nu ia nici o măsură. într-adevăr d-l Bodeanu a simțit bine, poate ca dacă eram într-o dispoziție mai buna nu ii eliminam.
                                Ultima editare de vasile.moca; 26.iul.2019, 14:05.

                                Comentariu


                                • A fost de bun augur intarzierea unei decizii a Comitetului, s-ar fi dovedit a fi pripită in conditiile actuale. Este bine că ati ajuns la un consens si asta contează cel mai mult.
                                  Felicitări!!!
                                  Ultima editare de GeluBv; 26.iul.2019, 15:26.
                                  Hobby: Motoare si ski !
                                  http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                  Comentariu


                                  • Ca la noi,la nimeni...
                                    FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
                                    BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
                                    BH:Stiga Energy Absorber

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de GeluBv Vezi post
                                      A fost de bun augur intarzierea unei decizii a Comitetului, s-ar fi dovedit a fi pripită in conditiile actuale. Este bine că ati ajuns la un consens si asta contează cel mai mult.
                                      Felicitări!!!
                                      Ai dreptate Gelu, mi-ar fi părut rău.

                                      Comentariu


                                      • gandul cel bun !

                                        Comentariu


                                        • Comentariu

                                          Who has read this thread:
                                          Procesare...
                                          X