Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 2009
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
UN APEL DE SUFLET PENTRU PETRU SI ALIN !!!
AVETI MILA, NE PUNETI RABDAREA LA GREA INCERCARE.
TOATA LUMEA ESTE NERABDATOARE SA AFLE CLASAMENTUL CELUI MAI BINE ORGANIZAT TURNEU ( SAU NU AM DREPTATE ? )...CONTRAZICETI-MA VA ROG MULT !!!
AR TREBUI SA PUN MAI MULTE SEMNE DE EXCLAMARE, DAR NU NE DA VOIE CLAU.
SA AUZIM DE BINE SI SA VEDEM IN SFIRSIT CLASAMENTUL, NU DE ALTA, DAR MAI ESTE UN PIC SI SE FACE ANUL NOU !
Timisoara.decadere s-au ignoranta? Nimeni nu se intreaba oare de ce nu s-a asigurat macar o cafea sau o apa plata ori minerala.In alte locati au fost cerute si cum s-au cheltuit bani.Sper sa nu supar pe nimeni,poate exista o explicatie?
Turneul s-a incheiat, rezultatele au fost validate, au participat 78 de concurenti, din care 4 in afara de concurs (Iana Virgil fost jucator de superliga s-a retras dupa grupele inferioare).
Multumim pentru clasament.
Felicitari la Mandru Bogdan.La mai mare omule.
Organizatorii au pus la dispozitia participantilor,apa plata,minerala,sandwich-uri si platouri reci.Nu stiu cum de nu ai vazut pentru ca erau cateva mese mari in hol.
daca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batut
Sa inteleg ca unul il tine si celalalt il bate? Cheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.[/quote:3f2afrye]
Vad ca e o intreaga "conspiratie" impotriva lui Daneliuc .....Mister Forehand va asteapta la Medias....dar sa nu va uitati "cheia" acasa...
a fost foarte fain concursul , conditii f bune .... organizare buna doar cu mici exceptii ( anumite persoane nu le dau numele serveau f evident din mana sau ascundeau serviciul ... si stau sa ma gandesc oare nu trebuie sa existe si aici un minim de bun simt ??? ) stiu ca ii competitie de amatour dar in mod normal trebuie sa existe cateva reguli de bun simt voi ce spuneti de asta
in rest n-am ce zice .... a fost foarte frumos
salutari din arad , si ne vedem si la alte concursuri..... Victor
Comentariu