Postat īn original de PRIZA TOK
Anunț
Adună
Nici un anunț īncă.
TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 2009
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 2009
-
Postat īn original de mateidumitruMa simt extrem de onorat si vreau sa va spun un singur lucru : La Medias va mananc ficatii.Deci, va rog sa nu consumati alcool inainte cu 48 de ore.
Va multumesc.
Cu respect Myster Forehandsteatoza hepatica(ficat gras).o ciroza ,un chist hidatic gigant hepatic,o metastaza,un neo...
Lasă un comentariu:
-
Ma simt extrem de onorat si vreau sa va spun un singur lucru : La Medias va mananc ficatii.Deci, va rog sa nu consumati alcool inainte cu 48 de ore.
Va multumesc.
Cu respect Myster Forehand
Lasă un comentariu:
-
Ma simt extrem de onorat si vreau sa va spun un singur lucru : La Medias va mananc ficatii.Deci, va rog sa nu consumati alcool inainte cu 48 de ore.
Va multumesc.
Cu respect Myster ForehandAsta adevarata atitudine de invingator !
Pe ei, nu-i lasa
!
Lasă un comentariu:
-
[quote=mandrubogdan]Postat īn original de PRIZA TOKPostat īn original de "roman bogdan":3iw3v2d5daca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batutCheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.
serva i se da in forhand pentru ca acolo nu se asteapta,taiata si scurt sa nu atace iar apoi atac in rever[/quote:3iw3v2d5]
Va multumesc.
Cu respect Myster Forehand
Lasă un comentariu:
-
[quote=PRIZA TOK]Postat īn original de "roman bogdan":ekyi0erpdaca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batutCheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.[/quote:ekyi0erp]
Noi avem alta strategie impotriva lui(hunedoara si deva)
serva i se da in forhand pentru ca acolo nu se asteapta,taiata si scurt sa nu atace iar apoi atac in rever
Lasă un comentariu:
-
Re: TURNEU A TIMISOARA 7 NOIEMBRIE 20
a fost foarte fain concursul , conditii f bune .... organizare buna doar cu mici exceptii ( anumite persoane nu le dau numele serveau f evident din mana sau ascundeau serviciul ... si stau sa ma gandesc oare nu trebuie sa existe si aici un minim de bun simt ??? ) stiu ca ii competitie de amatour dar in mod normal trebuie sa existe cateva reguli de bun simt voi ce spuneti de asta
in rest n-am ce zice .... a fost foarte frumos
salutari din arad , si ne vedem si la alte concursuri..... Victor
Lasă un comentariu:
-
[quote=PRIZA TOK]Postat īn original de "roman bogdan":3f2afryedaca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batutCheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.[/quote:3f2afrye]
Vad ca e o intreaga "conspiratie" impotriva lui Daneliuc.....Mister Forehand va asteapta la Medias....dar sa nu va uitati "cheia" acasa...
Lasă un comentariu:
-
Lasă un comentariu:
-
Postat īn original de roman bogdandaca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batutCheia succesului impotriva lui este:mingi scurte ,foarte taiate jucate pe reverul sau.
Lasă un comentariu:
-
Organizatorii au pus la dispozitia participantilor,apa plata,minerala,sandwich-uri si platouri reci.Nu stiu cum de nu ai vazut pentru ca erau cateva mese mari in hol.
Lasă un comentariu:
-
Clasamentul general va fi actualizat maine dupa-masa, asa ca daca cineva mai are observatii de facut (nume/localitate/loc ocupat) acum e momentul.
Lasă un comentariu:
-
Postat īn original de roman bogdandaca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batutn-am fost destul de bun
Lasă un comentariu:
-
daca ne mai intalnim la vreun turneu, te ajut eu sa-l bati pe gabi, are un joc dificil dar nu e greu de batut
Lasă un comentariu:
Cine a citit topicul
Lasă un comentariu: