Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU "A" LA MEDIAS - 21 nov. 2009
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
DE LA GARA SE AJUNGE GREU LA SALA?
MA AJUTA CINEVA CU INFORMATII?
bogdaneeee...8-10 min se face de la gara pana la sala..
cu Metroul si asta daca nu-i in greva !
sau ..poate stiu cei din Bucuresti un drum mai scurt ..pana la Medias [/quote:20sm8tof]
valiiiii...la medias nu e metrou..(inca)..daca nu stiai..:P..sau bateai apropo la cei din bucuresti?
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Mai Nicu-Cule,
eu nu ma prea pricep la subtilitati la fel de bine cum le simti tu,sunt convins ca au sa vina prieteni si din Bucuresti(si-n momentul cand au sa o faca ai rog sa ma contacteze,eu sunt in Bucuresti de 3 saptamani....) ,din pacate nu am sa reusesc sa ajung la Medias...Imi doresc , cu ajutorul lor ca la aceasta competitie sa ajunga la Medias si ceva cadouri dulci de la Dr.Oetker!
Rog pe cei din Bucuresti care au sa plece la Medias sa ma contacteze !
Mai Nicu-Cule,
eu nu ma prea pricep la subtilitati la fel de bine cum le simti tu,sunt convins ca au sa vina prieteni si din Bucuresti(si-n momentul cand au sa o faca ai rog sa ma contacteze,eu sunt in Bucuresti de 3 saptamani....) ,din pacate nu am sa reusesc sa ajung la Medias...Imi doresc , cu ajutorul lor ca la aceasta competitie sa ajunga la Medias si ceva cadouri dulci de la Dr.Oetker!
Rog pe cei din Bucuresti care au sa plece la Medias sa ma contacteze !
R-E-S-P-E-C-T..^^
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Multumesc tuturor celor care mi-au urat "la multi ani",indiferent ce mai scrie si dupa urare.Le doresc si eu la fel.Va asteptam cu toata placerea la Medias.
P.S : de la gara se ajunge astfel : se trece pasarela , se face dreapta,se merge cca. 300-400 m si pe partea stanga veti intalni sediul ROMGAZ(cladire nou construita).Pe aceeasi parte urmeaza un mic complex cu frizerie si coafor .Dupa complex se face o straduta la stanga.Intrati pe straduta si mergeti cca. 200 m ,pe partea dreapta veti intalni sala.
Organizatorii sunt la sala disponibili incepand cu ora 6:00.Asa ca daca cineva ajunge mai devreme, il rugam sa vina la sala nu este absolut nici o problema.
Comentariu