Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Brasov - 10.07.2010 - Open + Amatori
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
ideea este ca la un singur turneu ,bati sute de km,cheltuiesti o gramada de bani ,cazi intr-o grupa cu 3 jucatori in primii 70,iar dupa 3 ore pleci acasa.nici macar nu apuci sa respiri,nici macar nu apuci sa inveti ceva de la respectivii,nici macar nu joci tenis pt ca sunt unii mult mai buni ca tine care se distreaza cu tine.Nici macar nu apuci sa gusti din acest sport minunat ca bagajele sunt si facute.Asa de bine de rau la AMATOR dai peste cei mai de teapa ta.la urma urmei cam de asta exista Amator,pt noi astia mai mici.Jucatorii adevarati sa-si masoare fortele mai intre ei,noi astia mai micii lasati-ne cu stangaciile noaste.parerea mea .multumesc
se distreaza cu tine si unu de pe locul 500 de exemplu(am vazut cazuri), poate nu participa la turnee dar stie cate ceva....mergi sa joci pt experienta ....nu vreau sa deranjez cu mesaju'....
SALUT PRIETENI! Din Targoviste se inscriuumitra David, Dumitra Ovidiu, Ilie Marian, Bratescu Adrian si Lazaroiu Adrian, toti la AMATORI. P:S:Vin sa-mi revad prietenii!
Obisnuiam sa ma inscriu la open, dar pentru ca toti sunt amanturisti merg si eu cu ei, fiindca venim cu aceeasi masina si nu vreau sa ne incurcam programul.Va multumesc, ne vedem! Ramaneti niste valori!
Comentariu