Daca cei din Adjud mai vor si mai pot organiza un turneu A eu zic ca in data de 23 septembrie ar fi destul de buna. Astept raspunsul lor pe aceasta tema.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A ADJUD!!!!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
ideea e ca noi putem face un super turneu A pe 23 SEPTEMBRIE,am avea si sponsori....avem sala ,despartitoare in lucru,mese bunicele-practic toate conditiile dar as vrea sa stiu daca veti avea placerea sa veeniti la Adjud......
......astept pareri,sugestii si eventualele inscrieri,pe forum sau telefonic:0745351407.TB ALC/05FX
Comentariu
-
Trebuie facut ceva cu acea lumina laterala care bate pe mese, altfel va fi ca si la celelalte turnee...nu se poate juca pe partea opusa. De mascat cumva si sa fie folosita doar lumina artificiala de la proiectoare...daca sunt suficiente.
Eu nu sunt super jucator, dar, la Suceava si Oradea, de ex., si am inteles ca si la Cluj, acest gen de ferestre au creat multe neplaceri. Mie personal mi-a pierit tot cheful si nu am mai jucat nimic.Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
-
Pt. Filo: Sa aduci, te rugam, la zi clasamentul sa fie gata inainte de turneu ptr. stabilirea capilor de serie.
Pt. Triumph: sa postati sistemul de joc pe forum inainte de a se deplasa lumea la fatza locului. Astfel nu vor mai fi discutii inutile. Din experienta de la Cluj pot sa va zic ca varianta cu o singura grupa finala cu multi jucatori imediat dupa grupele de calificare, nu-i practica.Butterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
-
Interes exista numai ca eu unul nu prea am cum sa ajung asa ca de asta n-am zis nimic. Mi-ar fi placut sa merg si la Adjud dar de data asta nu se poate.......... Cu toate astea, trebuie sa mai fie cativa interesati prin Bucuresti si care ar putea merge. Numai ca ar trebui sa va hotarati mai repede ca mai e putin timp.
Comentariu
Cine a citit topicul
Comentariu