Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A - LUDUS - 02 aprilie 2011

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Mi se pare ca cazul de la Luduș, este mai mult o problema personala între participanți. Cei în masura, organizatorii au luat cea mai buna decizie pentru acel moment conform regulamentului. Dar cred ca nu exista disciplina sportiva și fair- play, din partea celor în cauza și înca nuștim sa acceptam înfrângerea.

    Claudiu Anca
    PONG | Story & Store
    http://www.facebook.com/pongsince2019

    Comentariu


    • Obligatia morala a ori carui legitimat [fost ] la F.R T.M. este sa se inscrie la avansati adica la Open dupa parerea mea , ce satisfactie are cand intalneste pe unul care abia nimereste mingea de pin-pong si castiga numai din servele pe care adversarul le da peste tot daca il nimereste numai pe masa nu !
      Parca-mi aminteste de primul meu meci cu Dorel N. dupa terminarea jocului l-am rugat sa-mi mai dea cateva serve si mi-a explicat cat de cat si acum ii datorez multumiri .

      Comentariu


      • Domnul Antal, nu este chiar asa cum va imaginati, deoarece cei care comenteaza acum sunt probabil inca deranjati de faptul ca au pierdut la dl Litean, care este si mai in varsta un pic si nu ar fi rezolvat "mare lucru" la open.Nici unul dintre finalisti de fapt....fara suparare!
        Toate cele bune!
        Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
        Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

        Comentariu


        • Postat în original de ank_octavian Vezi post
          Mi se pare ca cazul de la Luduș, este mai mult o problema personala între participanți. Cei în masura, organizatorii au luat cea mai buna decizie pentru acel moment conform regulamentului. Dar cred ca nu exista disciplina sportiva și fair- play, din partea celor în cauza și înca nuștim sa acceptam înfrângerea.

          Claudiu Anca
          Eu spun totusi(sper) ca nimeni nu are ceva personal cu altcineva.
          Apoi cred totusi ca toti amatorii s-au prezentat la masa de joc avand o disciplina de invidiat si au jucat si acceptat cu fair-play infrangerile.Problema vine in momentul in care unii vin la concurs,platesc,investesc timp si pun pasiune in ceea ce fac si sunt luati de fraieri .
          La concurs s-au prezentat o serie de jucatori amatori cu sperante ca vor iesi din grupe sau vor trece de eliminatorii in obtinerea unei medalii si cu ideea ca isi masoara fortele cu jucatori amatori,nicidecum cu jucatori de divizie.Ceea ce s-a intamplat(prin acceptarea de catre organizatori a unui legitimat la amatori) a fost bataie de joc si lipsa de fair-play.
          Daca tot vorbim de fair-play ma gandesc totusi ca un jucator divizionar cu onoare nu se inscrie la un concurs in Amatur la categoria amatori.
          Blade: Bty Primorac Carbon off+
          Bh:Tenergy 80 fx
          Fh:Tenergy 80 fx

          Comentariu


          • Nu vreau sa intru in polemica, cei care au avut de înțeles, au înțeles mesajul, fapt pentru care și-au aratat nemulțumirea. Dar, de multe ori cel de pe locul II este învingator. Niciodata, nu poți sa faci totul perfect sa ?i mulțumești pe toți.

            Claudiu Anca
            PONG | Story & Store
            http://www.facebook.com/pongsince2019

            Comentariu


            • Nu are rost sa se bata apa in piua degeaba.
              S-a luat deja o masura, asa cum spunea dl. Dan Bodeanu s-a facut schimbarea de regulament care obliga fostii divizionari sa participe la open.
              Daca nu au valoare acolo o sa retrogradeze automat dupa primul turneu.
              (at)ank_octavian
              Chiar nu ma afecteaza acest subiect dar te ambalezi cam tare.
              Nu ai nici macar un singur argument pentru ceea ce afirmi (cine ce a inteles?? si pentru ca a inteles e nemultumit??, iar cel de pe locul II e campion?? - astea-s aberatii), sau poate vorbeste de pe contul tau domnul in cauza?
              Lucrurile sunt foarte clare, de fapt s-au vazut si rezultatele, castigator net in inferioare, apoi in superioare la fel, cei din grupa lui se plangeau ca nu au nici o sansa cu un profesionist. Ce sa mai zicem de eliminatorii unde a castigat sec de fiecare data cu 3-0 in 1/8, in 1/4 in 1/2 si chiar si in finala... Scuze, e posbil sa fi cedat un set pe undeva.
              Cum zicea cineva mai sus, macar din mandrie te bati cu cei de valori apropiate.
              Concluzie:
              Terminati cu argumente pro/contra, data viitoare o sa fie mai bine.
              lemn: Waldner Dotec Carbon
              fețe: Dignics 05/Dignics 05

              Comentariu


              • Multam fain...Claudiu.
                D64
                Tp_Ligna All
                YaP

                Comentariu

                Who has read this thread:
                Procesare...
                X