Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A Baicoi Cupa "Paralela 45" 9 aprilie 2011

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de elmano Vezi post
    la amatori..cu o victorie in grupele superioare...clasarea este intre 49-64?...la prima postare a clasamentului eram pe 33-48..multumesc
    Pozitia este corecta, locul IV in grupa superioara nr 11, cu o victorie.

    Comentariu


    • Felicitari pentru organizare cu atit mai mult cu cit cred ca a ramas singurul turneu la care este sectiune separata pentru copii. Inteleg ca acest lucru ingreuneaza desfasurarea concursului de amatori si open, dar nimic nu se realizeaza fara efort si bunavointa. Trebuie mentionat si faptul ca fiecare copil a primit sandvich, un fruct si o portocala gratis, ceea ce este un gest de gentlemen( la plural );reprezinta un mod de gindire care ar trebui transmis cit mai multor copii - GENEROZITATEA ( care in zilele acestea este foarte rara ). Sanatate si sa ne vedem la toamna.

      Comentariu


      • Postat în original de funbmw Vezi post
        Felicitari pentru organizare cu atit mai mult cu cit cred ca a ramas singurul turneu la care este sectiune separata pentru copii. Inteleg ca acest lucru ingreuneaza desfasurarea concursului de amatori si open, dar nimic nu se realizeaza fara efort si bunavointa. Trebuie mentionat si faptul ca fiecare copil a primit sandvich, un fruct si o portocala gratis, ceea ce este un gest de gentlemen( la plural );reprezinta un mod de gindire care ar trebui transmis cit mai multor copii - GENEROZITATEA ( care in zilele acestea este foarte rara ). Sanatate si sa ne vedem la toamna.
        Foarte corecta aprecierea cu ingreunarea concursului de copii.Practic sunt tot acelasi numar de mese,pe care se disputa trei concursuri separate,dar este un inconvenient asumat de catre organizatori si foarte putin inteles de catre unii participanti.
        BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
        FH - TENERGY 64
        BH - XIOM VEGA EUROPE

        Comentariu


        • Cei care n-au inteles acest lucru , poate n-au fost copii nici odata le-a lipsit copilaria ,ori sau nascut maturi dintrodata ?

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X