Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Īntrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te īnregistrezi
īnainte de a putea posta: dă click pe linkul de īnregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Anunț
Adună
Nici un anunț īncă.
Turneu A "Cupa DEVA" - Editia I - 02 iulie 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Bravo Rodica!
Esti prima fata care castiga un turneu A AmatuR! Felicitari si asteptam rezultate si mai buine! Arata-le baietilor ca esti mai buna decat ei!
E posibil ca si Luminita din Constanta sa fi castigat nu stiu sigur dar nu va contrazic oricum fetele nu s-au facut niciodata de ras in Amatur!!!Toata stima
Bravo Rodica!
Esti prima fata care castiga un turneu A AmatuR! Felicitari si asteptam rezultate si mai buine! Arata-le baietilor ca esti mai buna decat ei!
A fost un turneu frumos si bine organizat.
Felicitari organizatorilor si multumiri sponsorilor(pe care, cu modestie,Leo abia i-a mentionat intr-un post scurt) pentru premiile oferite.
Am dat o cutie de speed glue de 250 ml la un prieten si, din greseala, in loc s-o puna la loc in sacosa mea, a pus-o in alta sacosa.
Gasitorului recompensa !!!... Multumesc !
Felicitari dnei Rodica pentru victoria finala,confirmand forma buna in care se afla!Felicitari Valentin pentru finala,de cand o astepti!?
Felicitari tuturor,invingatori si invinsi,pentru contributia adusa la reusita turneului.Felicitari lui Dragos si amicilor sibieni!
Bravo Deva!Felicitari Leo,Florin si Sorin pentru organizare!
No, aseara era cam tarziu si nu mi-am dat seama, dar si la Cristea scrie ca a castigat cu 3-2 la dvs.
Daca ziceti ca l-ati batut, inseamna ca el are doar o victorie - o sa corectez si clasamentul.
Poate ca, de suparat ce a fost, o fi scris 3-2 pentru el, dar a fost 3-2 pentru mine.
Lasă un comentariu: