TURNEU A LA PIATRA-NEAMT 22 SEPTEMBRIE '07 urmeaza detalii
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A LA PIATRA-NEAMT 22 SEPTEMBRIE ,07
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
[color=red]SUNTETI BINEVENITI IN PERLA MOLDOVEI MUNICIPIUL PIATRA-NEAMT.Sala de sport unde se va desfasura concursul este situata in cadrul Colegiului Calistrat Hogas,langa Posta centrala sau vis a vis de serviciul de pasapoarte .In sala vor fi 8 mese.Pentru cei care vin cu o zi mai devreme locuri de cazare sunt berechet pentru toate buzunarele. Asteptam cu drag o participare cat mai mare. cat despre premii: medalii, cupe,diplome si sa vedem ceva sponsori. Taxa de participare 15-20 ron.Vom avea si gustari+apa .ANDREI DAN TEL.0744379756 ORA DE INCEPERE 9
Comentariu
-
eu am sa va dau cateva repere pt. cazare, dar va rog sa imi spune-ti din timp pt. rezervare(vorbim de grupuri). Centrul de agrement cozla ,camere 4-6-8 paturi 26 lei, H .Ceahlau 190 lei cam. 2 paturi(pt. grupuri reducere) ,pensiunea Aris ,cam.2 loc.70 lei,cam. 3 loc. 90 lei ,4 loc.120 lei(toate cu baie in camera, pretul este pe camera),cam.2 loc. 50 lei, fara baie(baie pe hol)....ATAT DEOCAMDATA...R E V I N, aici numarul pensiunilor si hotelurilor depaseste (cred) numarul de locuitori (a, uitam si bancile),am mai vazut asa ceva pe valea Prahovei si in Apuseni
Comentariu
-
ca sa captez si mai mult interesul pot spune ca orasul se transforma (pt. cei care-l stiu) cu 360 grade,incepand de la telecabina partii de schi,sanius(sa speram ca vom mai prinde ani cu ninsoare),toata infrastructura schimbata,stadion de ***** ,este situat intre munti pe valea Bistritei,manastiri la tot pasul,ctitori ale lui Stefan si nu numai
Comentariu
-
Beeeton! Venim si din Bistrita citiva.
Care ar fi varianta mai fara gropi Bistrita-Piatra N.?
La ora 9 incepe inscrierea sau meciurile?
Pensiunea Aris (camera cu 2 paturi - 70ron ) e departe de sala?TEnergy 05 (FX) // Viscaria // TEnergy 05
When everything else is going wrong ... just hit the ball on the table!
Rule no.1 - The ball must reach the table
Rule no.2 - The ball will return on the table
Turnee Amatur - Bistrita ... ... Clasament - BN
Comentariu
-
o varianta buna ar fi prin Reghin,Gheorgheni chei, nu e cu multi km. mai lunga decat prin Tihuta, V-Dornei.Chestia cu inscrierea sau inceperea meciurilor,nu cred ca se pune problema sa vina omul de la sute de km. anuntat si sa-i spui ca nu participa(la un drum se pot intampla multe, ma refer la o pana de cauciuc),toate hotelurile si pensiunile sunt in zona(nu este Bucuresti) ,am sa revin in cursul zilei de maine cu alte pensiuni si alte preturi
Comentariu
Cine a citit topicul
Comentariu