Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cupa Odin, Târgoviște - 05/06.06.2021

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de Comitetul Director Vezi post

    Ca urmare a încălcării art. 3 din Anexa VI a Regulamentului Amatur, organizatorii acestui turneu primesc un avertisment!
    Eșecul acestui turneu îmi aparține în totalitate . Mircea Matei nu trebuie avertizat ! In consecinta ; rog C.d-ul sa-mi dea suspendare sau excludere din rândul organizatorilor . A fost o plăcere să lucrez cu dvs ! Multumesc pentru tot !

    Comentariu


    • Nu stiu de ce as vrea sa fac ceva sa te denigrez pe tine?Sincer,ce interes as avea?Daca erai corect acceptai sa te uiti la video ,dupa ce toti din jurul tau au spus sa ne uitam pe filmare si ca nu are rost sa te lamentezi si sa ii spui arbitrului sa iti puna tie punctul.Nu as fi amintit nici macar ca si scorul l-ai trecut gresit(din cauza noastra ca am cerut sa te uiti pe video si sa nu stam o gramada de oameni sa ne rugam de tine sa te uiti la video), daca nu vedeam ca din cauza faptului ca eu am modificat domnul Lazaroiu nu a inteles si a trecut scorul final 3/1 si eu am iesit pe 4.Ar trebui sa iti fie maxima rusine de domnul Pribeagu pentru ce ai putut spune despre dansul dar poate cer eu prea mult cand vad ca nu ai respect fata de nimeni si nimic.Inchei aici fiindca nu are sens,postarile tale nu au legatura cu ce s-a intamplat si ai ajuns tot tu sa te victimizezi.Aceasta este ultima mea postare cu privire la aceasta disputa si ultima data cand ii raspund acestui individ.

      Comentariu


      • Felicitări Adrian, Mircea ( în loc să- i felicităm că își asumă organizarea turneelor, e mai ușor ... ) !

        ?n final totul a fost bine, când ajung acasă ( în jur de 23.00) o să postez secvența mult discutată, dar am rugămintea să terminăm cu alte discuții .

        Mulțumim și felicitări tuturor ( organizatori, jucători) !

        Comentariu


        • Am asistat cu mare placere la acest turneu foarte bine organizat.Cinste organizatorilor, oameni care cred in viitorul acestui circuit! Cu ceva timp in urma am vrut sa particip la un turneu deplasandu-ma la locatia acestuia si mi a fost refuzata participarea pe motiv ca nu mai sunt locuri.Cum ar fi putut organizatorii sa l trimita acasa pe un amator care a facut o cheltuiala si un sacrificiu tocmai in ideea de a schimba cateva impresii cu prietenii dupa aceasta perioada dificila?Consider ca suntem in primul rand oameni legati de o pasiune comuna si asta trebuie sa se reflecte inclusiv in deciziile C.D.!

          Comentariu


          • Prea multi carcotasi pe mp , fratilor ! Neaveniti fara valoare se baga singuri in seama , semnand fals postarile. Habar nu aveti cat efort, risc asumat, daruire de care ei dau dovada oferind ospitalitate ocelor care le calca pragul , cupe , medalii si ce primesc in schimb ? AVERTISMENTE ? ( Dl. Lazaroiu a intampinat oaspetii in foisorul clubului cu pita si slana, rosii dulci , branzeturi , etc.) Nu mai fiti rai . Negativismul nu ajuta. Dimpotriva . Multumesc personal, pe acest " post national " celor care au pus umarul pt ca acest frumos turneu sa aiba loc !

            Comentariu


            • Nea Gigi bine le zici!

              Chiar le.am spus in particular domnilor Adrian si Mircea ca modestie si bunacuviinta mai mare ca a organizatorilor de la Targoviște nu am vazut inca la alte turnee.

              Penttru iubitorii de MP am o singura remarca: uitati-va la noi hobbystii cum jucam de placere fara invidie sau rautati, pentru noi placerea joculuiui e totul. Si credeti.ma sunt hobbysti care s.ar clasa lejer intre primii de la avansati.

              Imi aduc aminte de tanarul Andrei Truta....in momentul in care se facea lobby pentru el, de catre noi hobbystii sa joace la avansati sau open elite il luati a misto....si dupa ce a ajuns ,,intre voi" ati inceput sa da.ti in el cu pietre ca va fura victoriile..

              Sa fie clar: Adrian si Mircea sunt oameni de mare caracter, dumnealor iubesc tenisul de masa neconditionat. Aratati-mi un singur organizator Amatur in carje(obtinute in urma unui groaznic accident), care.si risca sanatatea pentru a organiza un turneu si ridic statuie...

              Dragi jucatori de tenis de masă care vreti MP.uri si va considerati valorosi va rog jucati tenis in superliga sau veniti la noi la hobby dati.ne puncte handicap ca pe vremuri(cine a jucat inainte de 89 stie ce zic) si aratati-ne ce stiti. Cu ocazia asta vom invata unii de la altii. Noi hobbistii sa jucam tenis de masă si voi meseriasii sa invatati bazele sportivitatii. Cu totii vom avea de castigat.

              Sa auzim de bine!

              De am deranjat pe cineva va rog sa ma iertati! Dar omenia si sportivitatea pentru mine suns mai sus decat orice MP. Fie el si al luii Ma Long!

              Seara buna sa aveti!

              Comentariu


              • Ref. " dat cu pietre " - eu NU ! Ii sunt bun prieten. I-am lipit o iarba OX , L- am incurajat si apreciat de cum l-am cunoscut ! Chiar Andrei iti poate confirma. Poate alti invidiosi nu-i recunosteau valoarea .

                Comentariu


                • Postat în original de Gigi Spin Vezi post
                  Prea multi carcotasi pe mp , fratilor ! Neaveniti fara valoare se baga singuri in seama , semnand fals postarile. Habar nu aveti cat efort, risc asumat, daruire de care ei dau dovada oferind ospitalitate ocelor care le calca pragul , cupe , medalii si ce primesc in schimb ? AVERTISMENTE ? ( Dl. Lazaroiu a intampinat oaspetii in foisorul clubului cu pita si slana, rosii dulci , branzeturi , etc.) Nu mai fiti rai . Negativismul nu ajuta. Dimpotriva . Multumesc personal, pe acest " post national " celor care au pus umarul pt ca acest frumos turneu sa aiba loc !
                  Poți să faci o traducere? Sincer, nu se înțelege unde bați, cine semnează postările în fals? MP =media ? AVERTISMENTE? Are legătură cu MP-ul obținut în urma "victoriilor" tale?...sau Mp=metru pătrat?
                  Să fie de la pandemie? Aaa, poate este răspunsul la faptul că se trîntesc meciurile, da, da, este posibil., sau naiba știe, ai amestecat si "AVERTISMENTE".
                  Bine zici, da' nu prea!
                  Ultima editare de GeluBv; 08.iun.2021, 06:59.
                  Hobby: Motoare si ski !
                  http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                  Comentariu


                  • Postat în original de GeluBv Vezi post

                    Poți să faci o traducere? Sincer, nu se înțelege unde bați, cine semnează postările în fals? MP =media ? AVERTISMENTE? Are legătură cu MP-ul obținut în urma "victoriilor" tale?...sau Mp=metru pătrat?
                    Să fie de la pandemie? Aaa, poate este răspunsul la faptul că se trîntesc meciurile, da, da, este posibil., sau naiba știe, ai amestecat si "AVERTISMENTE".
                    Bine zici, da' nu prea!
                    Dragul meu, te voi suna azi. Barfele postate cu nume proprii nu trebuie permise in conduita unor membri Amatur care se respecta ! Am doar cuvinte de lauda pentru organizatori, caci merita !

                    Comentariu



                    • Comentariu


                      • Postat în original de pribeagu Vezi post
                        Felicitări Adrian, Mircea ( în loc să- i felicităm că își asumă organizarea turneelor, e mai ușor ... ) !

                        ?n final totul a fost bine, când ajung acasă ( în jur de 23.00) o să postez secvența mult discutată, dar am rugămintea să terminăm cu alte discuții .

                        Mulțumim și felicitări tuturor ( organizatori, jucători) !
                        Am postat eu pentru domn profesor, trebuie ascultat cu atenție in secundele din Slow Motion (se va auzi zgomotul acela specific de tuș)
                        Watch this video on Streamable.

                        Comentariu


                        • Postat în original de CorbuMihai Vezi post

                          Am postat eu pentru domn profesor, trebuie ascultat cu atenție in secundele din Slow Motion (se va auzi zgomotul acela specific de tuș)
                          Buna ziua,
                          De pe "timpuri" eu stiu ca daca este un arbitru (chiar si "neoficial"), decizia arbitrului ramane cea corecta, ca in toate sporturile.
                          Arbitrul cam trebuie sa isi asume ce vede si ce nu vede, de aceea este pus, ca sa nu existe discutii intre jucatori,
                          Normal, daca ambii jucatori sunt de acord cu un punct pus gresit de el, se conformeaza.
                          Arbitrul a pus punctul ca si cum nu a fost tus, apoi a schimbat la opinia celor de pe margine.
                          Cum e corect ?
                          p.s. din filmare eu unul nu am vazut si nici auzit tusul

                          Comentariu


                          • ?mi spun și eu umila mea părere :
                            Cine nu a fost de față, nu poate sa decidă în cunoștință de cauză, din câteva motive :
                            1.Din imaginile redate nu poți să corelezi imaginea cu sunetul, deoarece se știe că în realitate, pe internet, există un decalaj de timp la recepție, între sunet și imagine.
                            2. Cadrele redate slow motion sunt mai înșelătoare decât cele redate la viteză normală, deoarece nu poți sesiza exact momentul impactului mingii cu masa și nici schimbarea traiectoriei mingii.
                            În cazurile astea, cel mai bine decid doi arbitri obiectivi, care sunt bine poziționați și foarte atenți.
                            Cel mai fair-play era ca mingea să fie repetată. Acum degeaba vă mai certați.
                            Să auzim de bine !

                            Comentariu


                            • Și eu sunt de părere că un slow motion este înșelător. în timp real este mult mai ușor să corelezi sunetul cu momentul impactului mingii cu masa.
                              Exemplu din propria experiență (o finală la Brăila): în timp real se aude destul de clar contactul.
                              https://www.facebook.com/10000949598...4568231/?t=660
                              ?n slow motion în calculator abia se distinge.
                              Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
                              FH: Butterfly Dignics 05
                              BH: Tibhar Grass D.TecS

                              Comentariu


                              • Fara sa tin partea cuiva, cel mai aproape de minge aude mult mai bine tusul, comparativ cu cel de la 3 sau 4 metri ! Fiecare doreste punctul, fiind suiectiv ! Arbitrii sunt decisivi !

                                Comentariu


                                • Scuze, SUBIECTIV.

                                  Comentariu

                                  Who has read this thread:
                                  Procesare...
                                  X