Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Marian Bogdan
    a răspuns
    Postat în original de Iulian Gherasim Vezi post

    Exact asta face Comitetul Director împreună cu Echipa Amatur.

    Iar în privința regulilor schimbate în timpul jocului va pot spune ca este specificat în Regulament faptul ca jucătorii pot fi trecuți la categoria superioara în timpul anului competițional de către C.D.
    În concluzie Regulamentul a rămas neschimbat. .

    Acel paragraf din regulament la care se face referire 4.1.7., pe ce criterii se aplica? Preferentiale? La o analiza mai atenta mergand pe aceleași …. deductii ambigue care se vor invocate, ( presupuneri, pareri , interpretari si in unele cazuri orgolii), sunt peste 100 de participanti, cotizanti, ai frumoasei miscari AmaTur, care se simnt persecutati de reguli neclare, transparenta hotărârilor si reguli clare spuse punctual ar simplifica si ar depresuriza situatia actuala.
    Acea nominalizare despre care se face vorbire este foarte ambigua,, pentru viitorul regulament, aceasta “chichita” ar trebui definita clar.
    Scuze daca am deranjat.

    Lasă un comentariu:


  • ADN
    a comentat la răspunsul lui
    Sunt anumiți colegi amaturisti care citesc doar ce le convine din Regulamentul Amatur,probabil o considera pierdere de vreme....mai sunt și alții care petrec mai mult timp calculând decât jucând tenis.

  • Iulian Gherasim
    a răspuns
    Postat în original de mateidumitru Vezi post
    În privința regulilor, acestea trebuie propuse în mod democratic de către toți membrii Amatur iar CD le analizează și votează implementarea celor mai avantajoase reguli pentru majoritatea membrilor.
    Exact asta face Comitetul Director împreună cu Echipa Amatur.

    Iar în privința regulilor schimbate în timpul jocului va pot spune ca este specificat în Regulament faptul ca jucătorii pot fi trecuți la categoria superioara în timpul anului competițional de către C.D.
    În concluzie Regulamentul a rămas neschimbat. .

    Lasă un comentariu:


  • mateidumitru
    a răspuns
    Schimbarea regulilor în timpul jocului este un act necinstit. Este la fel ca atunci când faci un împrumut de la o bancă și ți se promite o anumită dobândă iar peste un timp banca îți spune : ne pare rău dar dobânda Dv. a crescut .
    În privința regulilor, acestea trebuie propuse în mod democratic de către toți membrii Amatur iar CD le analizează și votează implementarea celor mai avantajoase reguli pentru majoritatea membrilor.

    Lasă un comentariu:


  • Marian Bogdan
    a răspuns
    Schimbarea regulilor în timpul desfășurării anului competițional AmaTur este o practică controversată care a fost discutată de ani de zile. Există argumente pro și contra acestei practici, iar decizia de a o face sau nu este în cele din urmă una care trebuie luată de CD AmaTur decat dupa supunerea la vot cu echipa Amatur .

    Unul dintre principalele argumente pro schimbarea regulilor este că aceasta poate ajuta la îmbunătățirea competiției. Dacă există o problemă cu regulile actuale, schimbarea lor poate ajuta la crearea unei competiții mai echitabile și mai distractive pentru toți participanții. De exemplu, dacă o regulă este considerată a fi prea favorabilă unui anumit tip de jucător, schimbarea acesteia poate ajuta la echilibrarea avantajelor.

    Un alt argument pro schimbarea regulilor este că aceasta poate ajuta la menținerea jocului în viață. Dacă jocul nu este actualizat și modernizat, poate deveni plictisitor și inatractiv pentru jucători. Schimbarea regulilor poate ajuta la menținerea jocului fresh și interesant, ceea ce poate duce la creșterea numărului de jucători.

    Cu toate acestea, există și argumente contra schimbării regulilor în timpul desfășurării anului competițional AmaTur. Unul dintre principalele argumente contra este că aceasta poate fi nedreptă pentru jucătorii care au deja început să concureze. Dacă regulile se schimbă, jucătorii care s-au pregătit pentru jocul conform regulilor vechi pot fi puși în dezavantaj.

    Un alt argument contra schimbării regulilor este că aceasta poate fi dificilă de implementat. Dacă regulile se schimbă în mijlocul unui an competițional, poate fi dificil pentru jucători mai slab pregatiti, mai învarsta să se adapteze la noile reguli. Acest lucru poate duce la erori și inconsecvențe în timpul jocurilor.

    În cele din urmă, decizia de a schimba sau nu regulile în timpul desfășurării anului competițional în AmaTur este una care trebuie luată de CD AmaTur .
    Echipa AmaTur trebuie să cântărească cu atenție argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie.

    Iată câteva sfaturi pentru Echipa AmaTur care consideră schimbarea regulilor în timpul desfășurării anului competițional AmaTur:
    • Faceți o cercetare atentă înainte de a lua o decizie. Discutați cu jucători pentru a obține puncte de vedere diferite.
    • Faceți publicitate schimbărilor cu mult timp înainte de a le implementa. Acest lucru va oferi jucătorilor timp să se adapteze la noile reguli.
    • Oferiți asistență jucătorilor pentru a se adapta la noile reguli. Acest lucru poate include oferirea de materiale de instruire și organizarea de antrenamente.
    ​Succes in activitate va doresc!

    Lasă un comentariu:


  • Cornel 67
    a răspuns
    Este o foarte mare diferență între organizatorii care sunt și participanti activi în turnee și organizatorii care nu participă la turnee. Primii mai organizează și din alte considerente decât cele financiare și nu fac atâtea calcule și manevre încât să iasă neapărat pe plus, mult plus eventual.
    Evident îmi sunt mult mai dragi primii.

    Lasă un comentariu:


  • iulian.vrasti
    a răspuns
    Si cu un pret unic si un anunt "tip", fara "all inclusive-uri" in anunt, elimini si discutiile aste pt.totdeauna.
    Ce sa se mai comenteze cat castiga unul altul, ce ofera de taxa etc... cand toate vor fi la fel si e treaba fiecaruia cum se organizeaza si cat vrea sa castige/piarda.

    Si se va duce vorba despre fiecare ce extra oferte are, nu vor pierde clientii care vin pt astea.

    Lasă un comentariu:


  • iulian.vrasti
    a răspuns
    Este un caz, se poate intampla. A doua oara nu mai calci pe acolo.
    Sunt si plusuri, dar pot fi si minusuri si riscuri cand schimbi, incerci alte locatii.
    Conteaza cine are si mesele lui si o primarie si un sponsor etc...
    Dar si mesele alea au fost o investitie si restul sunt poate ca urmare la alte servicii care le-ai facut sau le faci.

    Asa cum a mai zis si Emi, acum fiecare cum se organizeaza, ce sustineri isi mai gaseste etc.
    Castigurile nu sunt fabuloase, mai ales ca ti-ai pierdut si weekendul.
    Parca se plateste dublu weekendul lucrat...😉

    Comentariile acestea le vad ca si cum m-as duce la un magazin sa ii cert, judec, ca isi vand produsele cu adaos de la 100% la 1000%.
    Desi acolo se castiga mereu, nu se pierde.

    Este un pret care are in spate o munca si o logistica fiecare cum se organizeaza.

    Este normal sa alegi sa te duci unde iti convine ca pret, ca oferta "crontanele", distanta, premii, atmosfera etc.

    De aia am mai zis si sustin, un pret standard sa acopere aceste cheltuieli, nu unul mai mult, altul mai putin.
    Si oferta de "crontanele" sa fie surpriza din partea organizatorului la fata locului.
    Respectiv sa fie un anunt "tip" pentru toata lumea.
    A.i. alegerea concursului sa se faca dupa aceleasi criterii la toate.

    Lasă un comentariu:


  • Vije
    a răspuns
    Eu sincer am rămas prost când am întrat in amatur și am aflat de acest sistem cu grupe inf+sup.
    - La biliard aproape toate concursurile sunt cu sistem de dubla piramida( pe scurt daca pierzi de 2 ori pleci acasa)...deci 25% din jucători joaca 2 meciuri
    - La tenis de camp in circuitul bcr tenis partener sistemul era direct eliminatoriu deci 50% din jucători pleacă acasă după primul meci.
    - In Japonia la tenis de masa se făceau grupe de 3 apoi se făcea 3 concursuri eliminatorii: un eliminatoriu cu toți locul 1 din grupe și la fel un eliminatoriu cu toți locul 2 și un eliminatoriu cu toți locul 3. Cu alte cuvinte 50% din jucători jucau doar 3 meciuri.
    Pentru mine la 45 de ani sa joc în medie 10-11 meciuri pe turneu este extrem de obositor. Îmi revin foarte greu și statistic ma accidentez la 10% din turnee. Fiecare cu obiectivele lui. În cazul meu cel mai important e sa nu ma accidentez.

    Lasă un comentariu:


  • iulian.vrasti
    a răspuns
    Si inca ceva... cam cat v-ati oferi voua pentru munca asta.
    Sa zicem ca aveti aceeasi sala, nu cautati una noua, sa va fie mai usor.

    Postati anuntul, faceti inscrierile timp de aprox. 1 luna.
    Vineri, luati ape, vorbiti sa vina mesele, sa ajungeti sa le asezati, mantinelele, dar asta dupa 17-18 cand termina cu mesele.
    Umblati dupa ce mai oferiti, cafea, crontanele etc
    Vineri pe la 23-24 sunteti acasa, vedeti cine s-a mai retras-inscris, faceti iar actualizari, postati si la nani, ca la 7 ne sculam, la 8 sa fim la sala.
    Sambata sculati de la 7, intors acasa la 19 cu noroc, poate si la 21-22.
    Seara actualizari iar, degeaba, ca dimineata se mai retrag, se mai inscriu.
    Duminica inapoi sculat la 7, intors la fel 19-20, strange mesele, matinelele, incarca-le, fa curat prin sala.
    Ajungi acasa, posteaza clasamentele, poze, filmulete ce mai ai si ce mai apuci ca maine te duci dimineata la serviciu.

    Recapitulam, 1 luna, 2-3 saptamani, actualizati, stati de vorba, faceti inscrieri de pe site, facebook, uatap, telefoane, mesagerie etc,,, asta la cafea sau la un sprit seara, nu se pune.
    Vineri hai sa zicem jumatate de zi.
    Sambata si duminica, sa zicem 12 ore/zi.

    Cat v-ati plati, de obicei sunt 2 organizatori.

    Cam cat v-ati plati pe voi, 2 insi, cate 12 ore timp de 2 zile in weekend, plus vineri jumatate de zi.​

    Lasă un comentariu:


  • Eltibi
    a răspuns
    Pt 7000 de lei ar trebui sa aducă și 100 de suporteri ca sa le dau banii astia 😂

    Lasă un comentariu:


  • ClaudiuManoiu
    a răspuns
    In următoarea perioadă este foarte greu de închiriat o sală!!! Toate au crescut și vor crește, iar cei care organizează ar trebui să pună bani deoparte de pe acum, ca să plătească datoriile! Cei care aduc în discuție acest lucru, nu cred că ar fi în stare nici să care o masă, iar despre stres și altele, că o fi, că n-o fi; deci nu prea ne mai atingem de săli și ne va fi foarte greu dacă prețurile o iau razna!!!

    Lasă un comentariu:


  • iulian.vrasti
    a răspuns
    Astept oricand cu mare drag ajutor pentru organizare.
    Dar nu numai cand e sala buna la pret, timp de 1 an.
    Impartim munca, impatim castigul 50/50, dar si pierderile la fel / per an.

    Adunati la ce e mai jos inca 6 mese inchiriate si transport, adunati ce a mai zis Emi, adunati pe cei care te ajuta la aranjat, adunati cate o atentie la cei de pe la sala etc.
    Nu mai gasesc oferta de curatenie primita... parca era si aia cam 1600 lei pe 2 zile.
    Am strans noi sticle si mizeria lasata, am spalat noi wc-urile, holurile...

    Ps... banii ca la curve... inainte...



    Lasă un comentariu:


  • Constantin Sursilov
    a răspuns
    Postat în original de mateidumitru Vezi post
    Renunțarea la grupele superioare va duce, încet, încet, la autodizolvarea Amaturului. Eu unul, promit că n-o să mai particip la turnee fără grupe superioare, decât în cazuri excepționale.
    Idem

    Lasă un comentariu:


  • dani 0205
    a răspuns
    Postat în original de Zosim1 Vezi post

    NU.
    Costurile unui turneu sunt influentate in mare parte de logistica(daca trebe inchiriata), chiria salii care de obicei este pe zi sau la ora ,dar min 12 ore, costurile cu premierea si dupa cu facilitatile,apa,cafea etc.
    In mare puteti face cam urmatoarele socoteli de la 12 mese, 30 mantinele per zi, transport cam 1500 lei, la 20 mese 140 mantinele trans plus cazare 3500 lei , o sala cam costa per zi intre 1000 lei si 5000 lei pe zi si poate si depasi,anumite Polivalente, si o premiere de 700-1500 lei.
    Deci ca se joaca sup ,sau nu, costurile calculate de un organizator nu pot varia prea mult.Daca iei media lor la 2000+3000+1000 =6000 lei impartit la 140 participanti =43 lei doar aceste lucruri nu punem si apa,cafea etc si daca faci o economie de 2-3 ore fara sup rezulta 2000+2500+1000 =5500 lei impartit la 140 participanti = 40 lei , deci acei 3 lei ii regasiti in alta parte cu siguranta.

    Nu are rost sa tot speculati cu aceste costuri ca ele tin strict de organizator si atat, si va spun eu care am peste 350 de turnee la care am luat parte in Amatur ca la f. multe organizatorii au pus bani de acasa, iar cei care reusesc sa gestioneze costurile mai bine sa stiti ca fac asta in urma altor servici fata de anumiti factori care ii sprijina, gen logistica , sala ,premieri.

    Vremurile in care salile erau gratis si consumurile au cam trecut, si branza a cam inceput sa coste.Si unde mai pui ca legea sponsorizarii este pe masa Parlamentului si mai toate firmele se feresc in aceasta perioada de sponsorizari.Eu personal stau in stand by cu mai multe cluburi pe care la sprijin si situatia se arata neagra, au ramas doar cluburile care sunt sub patronaj public.
    Total de acord!
    Cei care cred ca organizatorii de turnee se imbogatesc, ar trebui sa se lanseze si ei in acest business profitabil…


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Lasă un comentariu:


  • dani 0205
    a răspuns
    Postat în original de Zosim1 Vezi post

    NU.
    Costurile unui turneu sunt influentate in mare parte de logistica(daca trebe inchiriata), chiria salii care de obicei este pe zi sau la ora ,dar min 12 ore, costurile cu premierea si dupa cu facilitatile,apa,cafea etc.
    In mare puteti face cam urmatoarele socoteli de la 12 mese, 30 mantinele per zi, transport cam 1500 lei, la 20 mese 140 mantinele trans plus cazare 3500 lei , o sala cam costa per zi intre 1000 lei si 5000 lei pe zi si poate si depasi,anumite Polivalente, si o premiere de 700-1500 lei.
    Deci ca se joaca sup ,sau nu, costurile calculate de un organizator nu pot varia prea mult.Daca iei media lor la 2000+3000+1000 =6000 lei impartit la 140 participanti =43 lei doar aceste lucruri nu punem si apa,cafea etc si daca faci o economie de 2-3 ore fara sup rezulta 2000+2500+1000 =5500 lei impartit la 140 participanti = 40 lei , deci acei 3 lei ii regasiti in alta parte cu siguranta.

    Nu are rost sa tot speculati cu aceste costuri ca ele tin strict de organizator si atat, si va spun eu care am peste 350 de turnee la care am luat parte in Amatur ca la f. multe organizatorii au pus bani de acasa, iar cei care reusesc sa gestioneze costurile mai bine sa stiti ca fac asta in urma altor servici fata de anumiti factori care ii sprijina, gen logistica , sala ,premieri.

    Vremurile in care salile erau gratis si consumurile au cam trecut, si branza a cam inceput sa coste.Si unde mai pui ca legea sponsorizarii este pe masa Parlamentului si mai toate firmele se feresc in aceasta perioada de sponsorizari.Eu personal stau in stand by cu mai multe cluburi pe care la sprijin si situatia se arata neagra, au ramas doar cluburile care sunt sub patronaj public.
    Total de acord!
    Cei care cred ca organizatorii de turnee se imbogatesc, ar trebui sa se lanseze si ei in acest business profitabil…


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Lasă un comentariu:


  • dani 0205
    a răspuns
    Postat în original de Zosim1 Vezi post

    NU.
    Costurile unui turneu sunt influentate in mare parte de logistica(daca trebe inchiriata), chiria salii care de obicei este pe zi sau la ora ,dar min 12 ore, costurile cu premierea si dupa cu facilitatile,apa,cafea etc.
    In mare puteti face cam urmatoarele socoteli de la 12 mese, 30 mantinele per zi, transport cam 1500 lei, la 20 mese 140 mantinele trans plus cazare 3500 lei , o sala cam costa per zi intre 1000 lei si 5000 lei pe zi si poate si depasi,anumite Polivalente, si o premiere de 700-1500 lei.
    Deci ca se joaca sup ,sau nu, costurile calculate de un organizator nu pot varia prea mult.Daca iei media lor la 2000+3000+1000 =6000 lei impartit la 140 participanti =43 lei doar aceste lucruri nu punem si apa,cafea etc si daca faci o economie de 2-3 ore fara sup rezulta 2000+2500+1000 =5500 lei impartit la 140 participanti = 40 lei , deci acei 3 lei ii regasiti in alta parte cu siguranta.

    Nu are rost sa tot speculati cu aceste costuri ca ele tin strict de organizator si atat, si va spun eu care am peste 350 de turnee la care am luat parte in Amatur ca la f. multe organizatorii au pus bani de acasa, iar cei care reusesc sa gestioneze costurile mai bine sa stiti ca fac asta in urma altor servici fata de anumiti factori care ii sprijina, gen logistica , sala ,premieri.

    Vremurile in care salile erau gratis si consumurile au cam trecut, si branza a cam inceput sa coste.Si unde mai pui ca legea sponsorizarii este pe masa Parlamentului si mai toate firmele se feresc in aceasta perioada de sponsorizari.Eu personal stau in stand by cu mai multe cluburi pe care la sprijin si situatia se arata neagra, au ramas doar cluburile care sunt sub patronaj public.
    Total de acord!
    Cei care cred ca organizatorii de turnee se imbogatesc, ar trebui sa se lanseze si ei in acest business profitabil…


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Lasă un comentariu:


  • Niculae.G
    a răspuns
    Ghinion

    Lasă un comentariu:


  • Niculae.G
    a răspuns
    Postat în original de Eltibi Vezi post
    E cam aiurea ca la elite nu mai aveți ce blaturi sa faceți 😂
    Te așteptăm la Elite. ( dacă vei avea valoare) Poate găsești un județ să ieși Lider.
    La Open la i găsit târziu. GINION.

    Lasă un comentariu:


  • Bubucrys
    a răspuns
    Mulți calculează Emi doar încasările, dar nu și scad costurile ,am făcut turneu împreună unde am ieșit pe minus cu 450 lei sau 500 lei numai rețin,poate îți amintești tu, și cata munca e în spatele unui turneu, dar na fiecare are dreptul la opinie....

    Lasă un comentariu:


  • Zosim1
    a răspuns
    Postat în original de Gabriel Catana Vezi post
    Bună ziua,
    In problema eliminării grupelor superioare,
    nu vi se pare corect ca acel turneu să coste mai puțin decât unul care are și grupe superioare.
    NU.
    Costurile unui turneu sunt influentate in mare parte de logistica(daca trebe inchiriata), chiria salii care de obicei este pe zi sau la ora ,dar min 12 ore, costurile cu premierea si dupa cu facilitatile,apa,cafea etc.
    In mare puteti face cam urmatoarele socoteli de la 12 mese, 30 mantinele per zi, transport cam 1500 lei, la 20 mese 140 mantinele trans plus cazare 3500 lei , o sala cam costa per zi intre 1000 lei si 5000 lei pe zi si poate si depasi,anumite Polivalente, si o premiere de 700-1500 lei.
    Deci ca se joaca sup ,sau nu, costurile calculate de un organizator nu pot varia prea mult.Daca iei media lor la 2000+3000+1000 =6000 lei impartit la 140 participanti =43 lei doar aceste lucruri nu punem si apa,cafea etc si daca faci o economie de 2-3 ore fara sup rezulta 2000+2500+1000 =5500 lei impartit la 140 participanti = 40 lei , deci acei 3 lei ii regasiti in alta parte cu siguranta.

    Nu are rost sa tot speculati cu aceste costuri ca ele tin strict de organizator si atat, si va spun eu care am peste 350 de turnee la care am luat parte in Amatur ca la f. multe organizatorii au pus bani de acasa, iar cei care reusesc sa gestioneze costurile mai bine sa stiti ca fac asta in urma altor servici fata de anumiti factori care ii sprijina, gen logistica , sala ,premieri.

    Vremurile in care salile erau gratis si consumurile au cam trecut, si branza a cam inceput sa coste.Si unde mai pui ca legea sponsorizarii este pe masa Parlamentului si mai toate firmele se feresc in aceasta perioada de sponsorizari.Eu personal stau in stand by cu mai multe cluburi pe care la sprijin si situatia se arata neagra, au ramas doar cluburile care sunt sub patronaj public.

    Lasă un comentariu:


  • dolly
    a răspuns
    tricoul de care ziceti e un nonsens
    nimeni nu are nevoie de asa ceva, e doar inca o inventie inutila
    eliminati abominatia asta si lasati oamenii sa joace corect

    Lasă un comentariu:


  • Eltibi
    a răspuns
    E cam aiurea ca la elite nu mai aveți ce blaturi sa faceți 😂

    Lasă un comentariu:


  • Gabriel Catana
    a răspuns
    Bună ziua,
    In problema eliminării grupelor superioare,
    nu vi se pare corect ca acel turneu să coste mai puțin decât unul care are și grupe superioare.

    Lasă un comentariu:


  • Niculae.G
    a răspuns
    Mai faceți si strategiila joc nu la calculul medei. Raspunsul ar putea fi rezultatele dumneavoastra.uni dintre promovați au stat 2 , 3 ani cu aceeași medie la cateva zecemi de categoria superioara.

    Lasă un comentariu:

Procesare...
X