Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Postat în original de buzatu vasile Vezi post
  Costi și eu ma simt onorat sa joc cu jucători mai buni decât mine dovada ca în momentul când am trec la open am jucat la Elite!!!!! dar totuși lasă-ne noua obțiunea de a alege și nu ne impuneți. Eu personal nu am nimic cu voi și întotdeauna am vr sa joc cu cei mai buni și de multe ori am și câștigat dar marea masa a Elitistilor nu sunt de acord cu aceasta măsură! Cat timp jucătorul plătește la concurs sa joace cu unul cu valoare apropiata fi sigur ca nu va mai plăti sa fie "Carne de Tun". Ști cum e când iei o palma de la un Vip prima data zici că-i mângâiere dar a doua oara se schimba treaba. Asa cum am mai spus eu nu am chiar nici o problem cu voi da nici nu pot sa joc cu voi când toți elitistii vor pleca de la masa!
  Păi tocmai aici nu mai este problemă. Majoritatea jucătorilor de la Elite vor sa joace... Dacă acum o sa-mi spui ca nici asa nu-i bine...,atunci sa fim iertați.

  Comentariu


  • Asa știi tu! Eu știu cu totul altceva! Și tine minte e vb de jucători de la Elite din primii50 în clasament! Mulți fac eforturi considerabile sa vina la turnee (timp, bani, probleme familiale) și nu cred ca se vor lăsa *violati*de div A sau SL și tine minte ca îți spune unul care nu se da după colt când v-a juca cu unul din divizie ca știi bine ca am jucat la Albena și eu și tu la toate categoriile și am avut amândoi rezultate meritorii și am jucat pe bani europeni!

   Comentariu


   • Un lucru care intriga foarte tare este că a fost creat un topic de propuneri în care ni s a cerut părerea despre lucrurile care trebuie sa se îmbunătățească in amatur urmând să se dezbată in cadrul conducerii amatur la turneul final./noi ne am dat cu părerea și unii am fost catalogați că troll.s a dezbătut ceva din probleme sau comisia încă mai analizeaza si acum.pentru ce ni s a cerut părerea?oare e fayr play sa creezi un topic care nu are nici o finalitate?

    Comentariu


    • Domnu Cozma nu aveti somn de la cafea sau ati ramas catelul de paza al circuitatului circuit (ca vad ca stai in cur..cubeul .. hai pa)

     Comentariu


     • Deci unii dintre noi aberează și cad de fraieri pe niște topicuri care de fapt nu au nici o finalitate!!!!!sa va fie rușine!!!!

      Comentariu


      • Daca tot faceti ce vreti voi atunci sa vedem daca este legal ce faceti

       Comentariu


       • Mihai ,dute si te culca ca iar ma asociaza lumea cu tine

        Comentariu


        • Postat în original de buzatu vasile Vezi post
         Asa știi tu! Eu știu cu totul altceva! Și tine minte e vb de jucători de la Elite din primii50 în clasament! Mulți fac eforturi considerabile sa vina la turnee (timp, bani, probleme familiale) și nu cred ca se vor lăsa *violati*de div A sau SL și tine minte ca îți spune unul care nu se da după colt când v-a juca cu unul din divizie ca știi bine ca am jucat la Albena și eu și tu la toate categoriile și am avut amândoi rezultate meritorii și am jucat pe bani europeni!
         Or fi Vasile contestatari. Cert este ca procentul "Pentru " a fost peste 85%...

         Comentariu


         • Postat în original de Zosim1 Vezi post
          Nu inteleg de unde ati dedus dumneavoastra din postarea mea ca analizez ce e corect sau nu.Eu am relatat doar simplul fapt ca momentan ne invartim intr-un cerc vicios al dreptului de participare referitor la divizionari catalogati in Divizionari B,Divizionari A,divizionari SL.
          Referitor la Cioca ,Creanga,Dodo momentan nu au drept de participare in Amatur deoarece statutul lor este sau a fost de legitimati intr-o divizie superioara diviziei B din Romania sau strainatate.Traian Ciociu nu stiu momentat ce statut poarta si nici nu e relevant.

          P.s.Referitor la cele 3 nume grele ,acestia au dreptul.de participare deoarece acuma au statut de divizionari B.
          dar feher si barlan nu au fost legitimati intr-o liga superioara diviziei b ?toata stima.

          Comentariu


          • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
           dar feher si barlan nu au fost legitimati intr-o liga superioara diviziei b ?toata stima.
           Si?
           Tocmai asta ti-a explicat!
           Toată stima
           Hobby: Motoare si ski !
           http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

           Comentariu


           • Postat în original de Corcoz Costin Vezi post
            Or fi Vasile contestatari. Cert este ca procentul "Pentru " a fost peste 85%...
            85% ori fi pe hârtie dar fizic cred ca mai mult de 20% nu sunt.
            Și ață se poate proba ușor. La primele 10 Turnee A să se facă experimental și categ MASTER. Tare curios as fi sa vad 85% din Elite acolo. Poate vin la primul de curiozitate dar pe urma nici 10% nu mai găsești. Tine cont ca din primii 100 de la Elite 23 sunt Veterani. Pai nu zic de cei activi din A sau SL dar îl iau ex pe Durdun. Dacă se antrenează o săptămână crezi că-i mai ia cineva vreun set?

            Comentariu


            • Si eu vreau sa vad peste 1% dintre Div A sau SL (cu excepția celor "crescuti" în AmaTur) ca se prezintă la turneele noastre. Îs vedete, nu se "coboară"!
             Hobby: Motoare si ski !
             http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

             Comentariu


             • Gelu asa cum te cunosc ești om rațional și gândești profund. Părerea mea (și am cam av dreptate mereu) este ca veți da Amaturului cu *fundul în sus*O sa dispară mulți jucători din Amatur.Marea maj de la Elite care vor sa joace o sa cada la Open(și nu poți să-i învinovățesti) iar cei de la Open o sa vina peste Avansați și tot asa. Chiar și acum când valorile sunt cât de cât egale între categ se întâmplă lucruri ciudate!!! Uitate la Dincă Daniel care a juc returul în A la Cluj ce a făcut.... absolut nimic ca să nu fiu cinic. Și e unul din primii 10 la Elite!

              Comentariu


              • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
               dar feher si barlan nu au fost legitimati intr-o liga superioara diviziei b ?toata stima.

               Domnul Cornel,din postul dumneavoastra eu inteleg 2 lucruri.
               1.Ori vreti sa faceti misto de mine.
               2.Ori nu cunoasteti Regulamentul AmaTur aflat in vigoare ca bineinteles o mare parte din membrii acestei comunitati.

               Postat în original de marcelgiosan
               4. Organizarea turneelor și dreptul de participare[/FONT][/COLOR]
               4.1.Participanții

               4.1.1.Jucătorii legitimați într-o divizie superioară diviziei B (divizia A și SuperLigă, băieți sau fete) pot participa în circuitul AmaTur imediat după ce fac dovada că au retrogradat și/sau nu mai sunt legitimați în diviziile superioare, iar acceptul de intrare în această competiție va fi verificat și acordat de către Comitetul Director AmaTur;
               Pentru a se evita posibilitatea de joc a eventualilor jucători ce doresc să participe numai pe perioada de vacanță se va interzice a doua participare de acest gen pe o perioadă de doi ani de la data ultimei activități în divizia A sau SL;
               4.1.2.Jucătorii activi legitimați în divizia B pot participa în circuitul AmaTur, la prima participare numai la categoria Elite, sau Open/Elite și începînd cu adoua participare acolo unde-i recomandă media. În cazul jucătorilor legitimați în diviziile inferioare din străinătate participarea acestora în circuit va trebui aprobată de Comitetul Director.
               4.1.3.Orice organizator poate organiza competiții de tip Masters cu concurenți din toate categoriile, inclusiv jucători profesioniști (Div. A și SuperLigă), cu condiția ca acestea să nu afecteze buna desfășurare a turneului de bază, acestea nefiind punctate în clasamentul AmaTur;

               4.1.4.Pentru stabilirea categoriei valorice, jucătorul care nu figurează în clasamentul AmaTur, se repartizează astfel:
               -dacă provine din rândul foștilor legitimați prima participare va fi la categoria "Open", după care media obținută va avea efect de repartiție;[COLOR=#333333][FONT=Verdana]

               Daca ramane varianta a doua am sa va explic mai pe inteles cam cum sta treaba.
               Jucatorii Barlan si Feher activeaza acuma in Diviziei B ,deci sunt divizionari B cu drept de joc in Amatur.
               Jucatorii Cioca,Creanga,Dodo sunt legitimati intr-o liga superioara Diviziei A din Romania sau strainatate ,deci au obligatia sa vina cu dovezi ca nu mai activeaza in acele divizii si ca promit ca nu se mai intorc ,ca altfel risca o suspendare din Circuit pe o perioada de 2 ani.

               P.S.Cu tot respectul ,dar necunoasterea si bagatul in seama se asociaza cu prostia.Pentru a evita astfel de situatii sunt 2 posibilitati,informarea si sau "statul in banca lui".

               Comentariu


               • buna seara acum inteleg totul :Orice prost poate să ştie. Scopul este să înţelegi.albert einstein !

                Comentariu

                Cine a citit topicul
                Procesare...
                X