Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Dan,
    Ai dreptul la opinie, dar cand jignesti pe cineva trebuie sa argumentezi acea opinie. As putea spune ca măcar din bun simt ar trebui sa o argumentezi...

    Ce legi sunt incalcate? Concret, cu subiect si predicat.

    Comentariu


    • Articolul 16 din Constituție și articolul 21 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene.Discriminare directă ,,când o persoană beneficiază de un tratament mai puțin favorabil decât o persoană care...este într-o situație comparabilă,,.Și discriminare indirectă,,orice comportament...care prin efectele pe care le generează favorizează sau defavorizează nejustificat,supune unui tratament injust sau degradant o persoană sau un grup de persoane față de altele care se află în situații asemănătoare ".





      Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk

      Comentariu


      • Ministrul Tineretului si Sportului, Eduard Novak, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa fie publicat un nou ordin in Monitorul Oficial prin care fanii vor avea acces pe stadioane, la 25 la suta din capacitatea acestora, fara a mai fi nevoie ca organizatorul sa trimita cereri in acest sens.

        "Dupa un an si ceva in care sportul romanesc a suferit, cand totul a fost realmente inchis avem o veste buna. Suporterii asteapta o noua sansa sa se afle iar pe stadioane, sa-si sustina favoritii. Astazi vom da o veste extraordinara, ieri seara dansam de unul singur, 25 la suta va fi procentul liber al fanilor pe stadion, fara birocratie, nu mai trebuie trimise cereri catre MTS, noi catre MS si apoi CNSU.


        Pentru toate competitiile se poate aplica regula de 25 la suta. In situatii exceptionale, pentru mai mult de 25 la suta, organizatorii au nevoie de cereri. La evenimente in salile inchise organizatorul trebuie sa solicite la MTS si noi facem avizarile mai departe. Acest nou ordin va fi publicat in urmatoarele ore in Monitorul Oficial. Suporterii trebuie sa fie vaccinati, sa aiba test PCR de 72 de ore sau teste antigen de 24 de ore. Se pot face si la stadion teste rapide", a declarat Novak.

        El a mai spus ca sportivii care s-au vaccinat nu mai trebuie sa faca teste anti-covid inainte de competitii. "Pentru sportivi, am decis ca vaccinarea sa tina loc acestor teste, daca te-ai vaccinat cu ambele doze, dupa 10 zile te poti duce la competitii, fara niciun test".

        Novak a mai spus ca la finala Cupei Romaniei vor putea asista 25 la suta de spectatori, asa cum va fi cazul si la primele trei meciuri gazduite de Bucuresi la Euro-2020. "In schimb, ne gandim ca la al patrulea meci sa avem 45 la suta de spectatori", a afirmat Novak.

        La evenimente in salile inchise organizatorul trebuie sa solicite la MTS si noi facem avizarile mai departe, a precizat ministrul.

        Subsecretarul de stat Cristian Ghita a declarat ca este in sarcina organizatorului ca biletele puse in vanzare sa nu depaseasca 25 la suta. "Dupa publicarea ordinului, se poate organiza orice meci, dar probabil ca finala Cupei va fi primul meci cu spectatori".

        Comentariu


        • Fiecare are propriile opinii, propriile idei despre ce se întâmplă în jurul nostru. E și normal să fie așa. Numai că organizarea unei competiții nu se face în funcție de dorințele și opiniile personale. Un organizator, mai ales în aceste vremuri, trebuie să respecte anumite reguli, reguli impuse de către statul român. Nici nu are sens aici să facem dezbateri pe acest subiect. Pur și simplu statul român oferă posibilitatea organizării unor competiții sportive în acest cadru legal. Indiferent de opiniile și credințele personale nimeni nu poate cere unui organizator să încalce legea, așa cum este ea acum. E răspunderea acelui organizator pentru ce se întâmplă în sală. Participarea la orice eveniment deschis publicului: concert, întrecere sportivă, piesă de teatru etc. se face conform regulilor impuse de statul român organizatorilor și participarea oricărei persoane este benevolă. Mulți dintre noi apreciază faptul că ne vom putea întâlni din nou, chiar și în niște condiții destul de stricte. E totuși mai bine decât să nu ne întâlnim deloc. Cu siguranță sunt destui care consideră prea restrictive aceste reguli, dar la acest moment, atât oferă situația legală actuală, altă soluție nu există. în nume personal, eu cred că nu se vor putea ține competiții sportive într-un alt cadru mai puțin restrictiv mai devreme de un an de zile, prin urmare sunt fericit că mă voi putea reîntâlni foarte curând măcar cu o parte a prietenilor din AmaTur și sper să ne revedem cu toții într-un viitor cât mai apropiat.
          Ultima editare de Bogdan V; 20.mai.2021, 09:11.
          Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
          FH: Butterfly Dignics 05
          BH: Tibhar Grass D.TecS

          Comentariu


          • Postat în original de Dan12 Vezi post

            Nu imi vine sa cred
            Am impresia ca totul este aievea..
            Ceea ce se petrece acum incalca drepturile si libertatile noaste, inscrise in Constitutia Romaniei.
            Este o discriminare facuta pe fata,
            facuta cu rautate si dispret.. netinand de nimic.. nici macar de parerea jucatorilor..

            Stiti cum se numeste ceea ce ati facut, voi cei din "comitetul director" ..?

            o imbecilitate
            Dane, cum vrei să repornim?
            Am înteles că esti sigur de faptul că majoritatea participanților sunt de acord cu tine. De unde știi?

            Din partea mea,, după atâta liniște, mai de grabă stăm acasă, asa nu încălcăm drepturile omului.

            Hobby: Motoare si ski !
            http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

            Comentariu


            • "Voi lupta până la ultima mea picătură de s?nge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine" - Ion Rațiu.

              De la început vă spun că nu vreau să polemizez cu nimeni, însă nu pot să nu remarc că Bogdan Vișan îl ceartă pe Dan Sârbu pentru că a îndrăznit să aibă o opinie (chiar dacă modalitatea de exprimare a acestuia din urmă, nu a fost una adecvată), dar nu se sesizează când, Alin Damian, pe un ton autoritar le spune celor pe care mai ieri ?i âmbrățișa cu sportivitate:
              Stați acasă să nu ne âmbolnăviți!
              ?n unul din ultimele interviuri ale marelui nostru actor Dorel Vișan, acesta spunea că doi dintre cei trei băieți ai lui s-au vaccinat, iar el nu. Cum ar fi, ca cei doi fii să-i spună tatalui să stea departe de ei să nu cumva să-i pună în pericol.
              ?n altă ordine de idei, este clar, legea, bună sau rea, trebuie respectată!
              Ur?te vremuri trăim!
              închei cu urarea obișnuită, dar puțin modificată:
              Cei care aveți dreptul, bucurați-vă de tenis și de sănătate, iar cei care nu aveți dreptul, bucurați-vă de ce v-a rămas!
              Toate cele bune tuturor!


              Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

              Blade: Nittaku Acoustic;
              FH: Butterfly Tenergy 05;
              BH: Victas Stiff.

              Comentariu


              • Buna seara dragi iubitori de tenis de masă,oameni care indiferent de profesie indragiti acest sport fosti jucatori profesionisti sau campioni in a da cu parerea.Domnilor in aproape 12 luni a fost o liniste bolnavicioasa."De trei zile incoace"am scos sau redescoperit sabia razboiului.Fiecare dintre noi a trecut greu peste perioada de restrictii.Hai sa nu fim degraba "varsatoriu de sange".Cred ca fiecare om are dreptul sa aleaga daca vrea sau nu sa se vaccineze .Aici vorbim despre o miscare care va angrena incet incet o mare masa de oameni(asa cum a fost si inainte)Am siguranta ca atat conducerea Amatur cat si organizatori stiu ceea ce au de facut.Vad ca se pune problema vaccinarii....oare cei care au trait in vremea lui Vlad Tepes si-au pus problema de ce nu au dreptul la rapel?

                Comentariu


                • Nea Gigi, te rog mai citeste o data ceea ce am scris si spune-mi, te rog, unde anume il cert pe Dan.

                  Postat în original de Bogdan V Vezi post
                  Dan,
                  Ai dreptul la opinie, dar cand jignesti pe cineva trebuie sa argumentezi acea opinie. As putea spune ca măcar din bun simt ar trebui sa o argumentezi...

                  Ce legi sunt incalcate? Concret, cu subiect si predicat.
                  In alta ordine de idei, am fost sunat astazi de diversi jucatori din Amatur si intrebat, cat se poate de calm din partea interlocutorilor, ce solutii exista daca nu s-au vaccinat (si nu doresc sa faca asta) si sa gasim o cale de mijloc pentru a inlesni participarea a cat mai multor doritori la viitoarele turnee. Se pot oare purta discutii civilizate, chiar si in contradictoriu, cu argumente bine intemeiate intre doi sau mai multi oameni? Da, se poate discuta, nu este necesar sa aruncam injurii doar pentru ca nu ne convine ceva... Hai sa fim oameni.



                  ​​​​​​Daca nu ati reusit pana acum, va sugerez sa citi ORDINUL nr. 197/462/2021, cu adaugirile si anexele sale, si veti vedea că ce incearca sa puna in practica Conducerea Amatur se muleaza exact pe rigorile cerute de legile din acest moment. Asta este situatia, trebuie sa ne conformam, ca ne place sau nu.
                  Il gasiti aici:

                  http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/240817


                  Comentariu


                  • Postat în original de Bogdan V Vezi post
                    Nea Gigi, te rog mai citeste o data ceea ce am scris si spune-mi, te rog, unde anume il cert pe Dan.




                    ​​​​​​Daca nu ati reusit pana acum, va sugerez sa citi ORDINUL nr. 197/462/2021, cu adaugirile si anexele sale, si veti vedea că ce incearca sa puna in practica Conducerea Amatur se muleaza exact pe rigorile cerute de legile din acest moment. Asta este situatia, trebuie sa ne conformam, ca ne place sau nu.
                    Il gasiti aici:

                    http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/240817


                    In alta ordine de idei, am fost sunat astazi de diversi jucatori din Amatur si intrebat, cat se poate de calm din partea interlocutorilor, ce solutii exista daca nu s-au vaccinat (si nu doresc sa faca asta) si sa gasim o cale de mijloc pentru a inlesni participarea a cat mai multor doritori la viitoarele turnee. Se pot oare purta discutii civilizate, chiar si in contradictoriu, cu argumente bine intemeiate intre doi sau mai multi oameni? Da, se poate discuta, nu este necesar sa aruncam injurii doar pentru ca nu ne convine ceva... Hai sa fim oameni.


                    Bogdan, sunt un tip principial și care am proprietatea cuvintelor pe care le folosesc.
                    Nu tu i-ai spus că ?mproașcă cu noroi, nu tu i-ai spus că e frustrat?
                    Ce Dumnezeu, Bogdane!
                    Referitor la mesajul meu, nu cred că conține injurii la adresa cuiva; nu sunt genul de om căruia ?i place să jignească.


                    Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

                    Blade: Nittaku Acoustic;
                    FH: Butterfly Tenergy 05;
                    BH: Victas Stiff.

                    Comentariu


                    • Inainte de a incepe turneele banuiesc ca ne va trebui un regulament..Mai precis Regulamentul Amatur 2021
                      of all the things i lost i miss my mind the most

                      Comentariu


                      • Postat în original de tobyas69 Vezi post
                        Bogdan, sunt un tip principial și care am proprietatea cuvintelor pe care le folosesc.
                        Nu tu i-ai spus că �mproașcă cu noroi, nu tu i-ai spus că e frustrat?
                        Ce Dumnezeu, Bogdane!
                        Referitor la mesajul meu, nu cred că conține injurii la adresa cuiva; nu sunt genul de om căruia �i place să jignească.


                        Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
                        Referitor la invitația pe care mi-ai făcut-o, de a lectura legislația, ?ți spun că sunt foarte informat și că niciunde în cuprinsul mesajului meu nu am spus că nu trebuie să respectam legea, ba dimpotrivă.
                        Și ca să-i răspund și d-nului Dumitrescu, aici nu este vorba de vaccinare (eu nu sunt împotriva ei), e vorba despre cât de ușor își pierd oamenii umanitatea în situații de criză.
                        Referitor la pasajul cu Vlad Țepeș, nu am înțeles dacă e vorba de rapel sau, mai curând, de apel.
                        Cu toții, rămâneți prietenii mei, Bogdane!


                        Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

                        Blade: Nittaku Acoustic;
                        FH: Butterfly Tenergy 05;
                        BH: Victas Stiff.

                        Comentariu


                        • Nea Gigi, hai sa mai recitim ce am scris, cu atentie, si nu printre randuri:

                          Postat în original de Bogdan V Vezi post
                          Banuiesc ca ai si niste argumente solide pentru afirmatiile pe care le faci, nu? Ca nu doar imprastii cu noroi, exprimandu-ti frustarile personale in public...
                          Nu am afirmat nicaieri ca Dan este frustrat, ci doar ca isi exprima nemultumirile personale intr-un mod total neadecvat si irelevant pentru subiectul discutat. Una este sa cataloghezi un om drept frustat, lucru pe care nu mi l-as permite cu absolut nimeni, pentru ca nu sunt eu in masura sa judec acel om, si cu totul altceva este sa sa iti exprimi parerea referitoare la ceea ce afirma, in cazul de fata niste afirmatii fara argumente.

                          Toti ceilalti care v-ati exprimat parerea in legatura cu subiectul dezbatut ati facut-o intr-un mod complet civilizat. Cum de s-a putut?

                          Comentariu


                          • Postat în original de Bogdan V Vezi post
                            Nea Gigi, hai sa mai recitim ce am scris, cu atentie, si nu printre randuri:



                            Nu am afirmat nicaieri ca Dan este frustrat, ci doar ca isi exprima nemultumirile personale intr-un mod total neadecvat si irelevant pentru subiectul discutat. Una este sa cataloghezi un om drept frustat, lucru pe care nu mi l-as permite cu absolut nimeni, pentru ca nu sunt eu in masura sa judec acel om, si cu totul altceva este sa sa iti exprimi parerea referitoare la ceea ce afirma, in cazul de fata niste afirmatii fara argumente.

                            Toti ceilalti care v-ati exprimat parerea in legatura cu subiectul dezbatut ati facut-o intr-un mod complet civilizat. Cum de s-a putut?
                            Bogdan, rămâne cum spui tu, tocmai pentru că nu vreau să polemizez.
                            Crede-mă că am citit foarte mult în viața mea, "cu atenție și nu printre rînduri":
                            Frustrările personale (așa cum ai scris în primul mesaj) sunt emanate de un frustrat, nemulțumirile personale (cum ai scris în al doilea mesaj) sunt emanate de un nemulțumit. Nu e același lucru!




                            Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

                            Blade: Nittaku Acoustic;
                            FH: Butterfly Tenergy 05;
                            BH: Victas Stiff.

                            Comentariu


                            • Postat în original de Dan12 Vezi post
                              Alin,
                              Ma numesc Dan Sarbu (nu Dan 12),
                              In primul rand imi exprim regretul sincer, din toata inima mea, in legatura cu nenorocirea avuta; Dumnezeu sa il odihneasca pe tatal tau..
                              Am participat impreuna la mai multe turnee.. primul la București, in urma cu vreo 4 ani, cred. Pentru mine esti un om si un sportiv deosebit.
                              Ceea ce am postat se refera la incalcarea legilor acestei tari, in care traim cu totii.
                              Prin aceasta postare mi-am exprimat dreptul la opinie,
                              Sunt sigur ca majoritatea membrilor AmaTur au aceeasi parere ca mine.
                              Nu !

                              Comentariu


                              • Ce-ar fi dacă am lua și noi modelul japonez, care se bazează pe respect față de cel de lângă noi. Atunci, bunul-simț ne-ar spune că nu ?i respectăm pe cei cu care ne intersectam în viață, dacă, cu bună știință, le periclitam sănătatea.

                                Comentariu


                                • Divizarea societății ?n,,cei buni"(vaccinații)și,,cei răi"(nevaccinații),este prezentă (și) în Amatur! Păcat!!!


                                  Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk

                                  Comentariu


                                  • Da, PACAT ca nu intelegeti ca Amaturul trebuie sa respecte legile si masurile luate de Guvernul acestei tari!

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de Adi Panait Vezi post
                                      Divizarea societății ?n,,cei buni"(vaccinații)și,,cei răi"(nevaccinații),este prezentă (și) în Amatur! Păcat!!!


                                      Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk
                                      Părerea dvs! Aici respectăm regulile, ...se poate cu orice dovadă , nu numai cu Vaccin. Cei care nu riscă să treacă peste ce au trecut unii, nu sunt de aceiasi părere. Asa dacă vorbim despre discriminare, chiar si la unele restaurante sunt anumite reguli, cum ar fi ținuta obligatorie.
                                      Păcat că nu spuneți cum trebuie să fie bine si pentru Dvs.
                                      Hobby: Motoare si ski !
                                      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                      Comentariu


                                      • Postat în original de Adi Panait Vezi post
                                        Articolul 16 din Constituție și articolul 21 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene.Discriminare directă ,,când o persoană beneficiază de un tratament mai puțin favorabil decât o persoană care...este într-o situație comparabilă,,.Și discriminare indirectă,,orice comportament...care prin efectele pe care le generează favorizează sau defavorizează nejustificat,supune unui tratament injust sau degradant o persoană sau un grup de persoane față de altele care se află în situații asemănătoare ".

                                        Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk

                                        Cititi mai departe Carta DrepturilorFundamentale a Uniunii Europene in speta:
                                        Articolul 52 întinderea și interpretarea drepturilor și principiilor (1)
                                        Orice restrângere a exercițiului drepturilor și libertăților recunoscute prin prezenta cartă trebuie să fie prevăzută de lege și să respecte substanța acestor drepturi și libertăți. Prin respectarea principiului proporționalității, pot fi impuse restrângeri numai în cazul în care acestea sunt necesare și numai dacă răspund efectiv obiectivelor de interes general recunoscute de Uniune sau necesității protejării drepturilor și libertăților celorlalți.

                                        Ori Hotăr?rea nr. 29/14.05.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, răspunde efectiv obiectivelor de interes general recunoscute de Uniune sau necesității protejării drepturilor și libertăților celorlalți. ( Aici vorbim de prevederile art. 35 conform careia- Protecția sănătății Orice persoană are dreptul de acces la asistența medicală preventivă și de a beneficia de ?ngrijiri medicale în condițiile stabilite de legislațiile și practicile naționale. în definirea și punerea în aplicare a tuturor politicilor și acțiunilor Uniunii se asigură un nivel ridicat de protecție a sănătății umane.

                                        Articolul 21 Nediscriminarea (1) Se interzice discriminarea de orice fel, bazată pe motive precum sexul, rasa, culoarea, originea etnică sau socială, caracteristicile genetice, limba, religia sau convingerile, opiniile politice sau de orice altă natură, apartenența la o minoritate națională, averea, nașterea, un handicap, vârsta sau orientarea sexuală.
                                        Care din aceste drepturi v-au fost incalcate???



                                        Comentariu


                                        • Nu i-a fost încălcat nici un drept, în schimb, unii își aroga dreptul de a periclita sănătatea celorlalți.
                                          Eu propun ca, în regulamentul Amatur, să se prevadă clar dreptul de participare la turnee, numai a celor ce respectă prevederile impuse de guvern.

                                          Comentariu


                                          • Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                            Nu i-a fost încălcat nici un drept, în schimb, unii își aroga dreptul de a periclita sănătatea celorlalți.
                                            Eu propun ca, în regulamentul Amatur, să se prevadă clar dreptul de participare la turnee, numai a celor ce respectă prevederile impuse de guvern.
                                            Comunistule

                                            Comentariu


                                            • Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                              Nu i-a fost �ncălcat nici un drept, �n schimb, unii �și aroga dreptul de a periclita sănătatea celorlalți.
                                              Eu propun ca, �n regulamentul Amatur, să se prevadă clar dreptul de participare la turnee, numai a celor ce respectă prevederile impuse de guvern.
                                              Titi, eu zic să-l supunem oprobiului public pe d-nul Panait și pe cei ca el. Ce părere ai?
                                              Propunerea ta pentru Regulamentul Amatur, cred că a fost o glumă, nu-i așa?




                                              Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

                                              Blade: Nittaku Acoustic;
                                              FH: Butterfly Tenergy 05;
                                              BH: Victas Stiff.

                                              Comentariu


                                              • Observ ca se tot discuta despre drepturi si libertati si unii spun ca se face discriminare. Unde e discriminarea cand sunt 3 (trei) variante, nu una, dintre care doua sunt la indemana absolut oricui: vaccinul (gratis) si testul antigen? Nu se putea spune ca ar fi discriminare nici macar atunci cand era doar pentru vaccinati, dar e pe principiul nu te obliga nimeni sa mergi pe stadioane sau la concerte. Daca noi cu 3 optiuni ne simtit discriminati, oare cluburile de Superliga Nationala si Div A & B nu s-or fi simtit si ele discriminate cand au trebuit sa aduca cate un test PCR de 100euro/jucator, in conditiile in care traiesc de azi pe maine? Traim vremuri un pic mai optimiste fratilor, haideti sa ne bucuram de acest nou inceput.

                                                Comentariu


                                                • Postat în original de tobyas69 Vezi post
                                                  Titi, eu zic să-l supunem oprobiului public pe d-nul Panait și pe cei ca el. Ce părere ai?
                                                  Propunerea ta pentru Regulamentul Amatur, cred că a fost o glumă, nu-i așa?




                                                  Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
                                                  Gigi, cu așa ceva nu se glumește. Este vorba despre sănătatea unei nații.

                                                  Comentariu


                                                  • Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post


                                                    Cititi mai departe Carta DrepturilorFundamentale a Uniunii Europene in speta:
                                                    Articolul 52 �ntinderea și interpretarea drepturilor și principiilor (1)
                                                    Orice restr�ngere a exercițiului drepturilor și libertăților recunoscute prin prezenta cartă trebuie să fie prevăzută de lege și să respecte substanța acestor drepturi și libertăți. Prin respectarea principiului proporționalității, pot fi impuse restr�ngeri numai �n cazul �n care acestea sunt necesare și numai dacă răspund efectiv obiectivelor de interes general recunoscute de Uniune sau necesității protejării drepturilor și libertăților celorlalți.

                                                    Ori Hotăr�rea nr. 29/14.05.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, răspunde efectiv obiectivelor de interes general recunoscute de Uniune sau necesității protejării drepturilor și libertăților celorlalți. ( Aici vorbim de prevederile art. 35 conform careia- Protecția sănătății Orice persoană are dreptul de acces la asistența medicală preventivă și de a beneficia de �ngrijiri medicale �n condițiile stabilite de legislațiile și practicile naționale. �n definirea și punerea �n aplicare a tuturor politicilor și acțiunilor Uniunii se asigură un nivel ridicat de protecție a sănătății umane.

                                                    Articolul 21 Nediscriminarea (1) Se interzice discriminarea de orice fel, bazată pe motive precum sexul, rasa, culoarea, originea etnică sau socială, caracteristicile genetice, limba, religia sau convingerile, opiniile politice sau de orice altă natură, apartenența la o minoritate națională, averea, nașterea, un handicap, v�rsta sau orientarea sexuală.
                                                    Care din aceste drepturi v-au fost incalcate???


                                                    ... Convingerile, d-nu Kantor!

                                                    Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

                                                    Blade: Nittaku Acoustic;
                                                    FH: Butterfly Tenergy 05;
                                                    BH: Victas Stiff.

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X