Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Bună ziua!
  Având în vedere relaxările epidemiologice aprobate de Guvernul României începând cu data de 15.06.2020 și asimilând numărul de sportivi prezenți în sălile de fitness și aerobic cu jucătorii de tenis prezenți la turneele AmaTur, Comitetul Director a hotârăt reluarea graduală a competițiilor AmaTur, astfel:
  Faza I: 15.06.2020 - 01.07.2020
  Turnee B
  locale cu număr maxim de participanți de 5 jucători/masă (în această primă etapă nu se acceptă formatul cu grupe inferioare de 6 jucători).
  Competițiile se vor desfășura în sălile de sport specializate pentru tenisul de masă (sălile de antrenament) pe un minim de 2 mese și cel puțin 10 jucători prezenți.
  Din măsurile prevăzute în Regulamentul prezentat în Ordin sintetizăm câteva care vor fi adoptate pentru a permite desfășurarea Turneelor B:

  Acces în sală:
  1. Accesul în sală trebuie să se facă numai în baza unei programări prealabile (se consideră înscrierea la turneu programare prealabilă).
  2. Se va ține o evidență nominală a persoanelor care au folosit sala în fiecare interval orar, astfel încât să se poată face cu ușurință identificarea contacților, în eventualitatea depistării unui caz de infectare cu COVID-19 printre utilizatorii respectivei săli de fitness sau aerobic (pe listele de concurs vor trebui trecute și numerele de telefon).
  3. Se va realiza termoscanarea participanților la intrarea în sală și nu se va permite intrarea persoanelor cu temperatura mai mare de 37,3 °C sau cu simptome de infecție respiratorie;
  4. Se vor monta la intrarea în sala de sport dozatoare cu produse biocide pentru dezinfectarea mâinilor;
  5. Se vor monta panouri informative cu regulile și indicațiile guvernamentale privind măsurile pentru combaterea răspândirii infecției cu COVID-19.


  Spațiul de joc:
  1. Organizarea spațiului de pregătire fizică aerobică astfel încât să permită menținerea unui spațiu de siguranță pentru fiecare persoană de minimum 10 mp (având în vedere faptul că spațiul de joc la o masă este de minim 35-40 mp, considerăm că la masa de tenis se pot afla simultan maxim 3 persoane: cei doi jucători și un eventual arbitru);
  2. Se delimitează spațiile de exerciții, cu menținerea distanței fizice de minimum 1,5 m între oricare două persoane și asigurarea unui spațiu de minimum 7 mp/persoană în cazul exercițiilor anaerobe (pe aparate), respectiv de 2 metri între oricare două persoane și asigurarea unui spațiu de minimum 10 mp/persoană în cazul exercițiilor de tip aerobic. Se va asigura aceeași distanță inclusiv între sportiv și personalul tehnic (antrenor, medic etc.) (De regulă, spațiile de joc în sălile de tenis de masă sunt organizate cu mantinele, astfel încât se respectă spațiile minime de 7 mp, respectiv 10 mp de persoană).
  3. Cu excepția perioadei de efort fizic intens (desfășurarea meciurilor), este obligatorie purtarea măștii (medicale/non-medicale) în spațiile comune, care pentru o protecție eficientă trebuie să acopere atât gura, cât și nasul;
  4. Se vor dezinfecta și ventila sălile o dată la fiecare 4 ore (practic se poate face ventilarea și dezinfectarea sălii după grupele inferioare și după grupele superioare).

  Recomandări AmaTur:
  a. Pe perioada desfășurării meciurilor la masă și în jurul acesteia se vor afla doar jucătorii programați să dispute meciurile și un eventual arbitru. Celorlalți jucători din grupă li se recomandă să aștepte următorul meci în exteriorul sălii respectând regulile de distanțare socială.
  b. Nu este indicată prezența în sală a altor persoane în afară de jucători (spectatori, rude, etc.);
  c. Nu este indicată servirea mesei în incinta sălii de sport;
  d. Momentan NU se acceptă la concursurile AmaTur copiii cu vârsta mai mică de 14 ani, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani vor trebui să fie însoțiți la înscriere de către unul din părinți pentru a semna formularele legate de sănătate;
  e. Recomandăm persoanelor cu vârsta peste 65 de ani (cei mai afectați la o eventuală infectare cu COVID-19) să se gândească de două ori înainte de a se înscrie la turnee.

  Primele Turnee B anunțate de către Organizatori vor fi:
  1. Tulcea - 20/21.06.2020;
  2. București - 23/24/25/26.06.2020;
  3. Constanța - 27.06.2020;
  4. Târgoviște - 27/28.06.2020;
  5. Botoșani - 27/28.06.2020
  Anunțurile de turneu se vor posta începând de mâine 17.06.2020.

  Vă urăm la toți succes și, cel mai important, să fiți sănătoși!
  Bubucrys, sterczer sandor și 24 alții apreciază asta.

  Comentariu


  • Când se deschide și faza a doua?

   Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk

   Comentariu


   • Postat în original de petrecreta71 Vezi post
    Când se deschide și faza a doua?

    Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk
    Imediat ce aflăm și noi, vă spunem și dumneavoastră!
    Bubucrys și mihais mioveni apreciază asta.
    Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

    Comentariu


    • Rezultatele obtinute la aceste turnee se contabilizeaza in clasament?

     Comentariu


     • Da, sunt turnee B.
      Bubucrys apreciază asta.

      Comentariu


      • Multumesc. Am intrebat deoarece am vazut azi ca a ramas clasamentul pt. aprilie 2020.

       Comentariu


       • Buna Ziua
        Am primit cateva telefoane si mesaje referitoare la turneul de la Falticeni 25.07
        Avem pregatie 80 tricouri,medalii,diplome..salile sunt libere si gata de actiune
        Dar......Doi reprezentanti DSP au fost sapt trecuta sa inspecteze locatiile unde se vor desfasura competitiile sportive prilejuite de Zilele Orasului 2020.
        Au interzis ferm orice competitie indoor cu mai mult de 8 participanti simultan..plm...Amanam..mai precis,anulam

        of all the things i lost i miss my mind the most

        Comentariu


        • Ca urmare a escaladării numărului de infectări zilnice am recomandat Organizatorilor de turnee să se gândească de două ori înainte de a se aventura la organizarea de turnee B în prima parte a lunii August.
         Nu vrem să închidem total activitatea așa cum s-a întâmplat în Starea de urgență și trăim cu speranța că se va ajunge cât mai curând la vârful acestui al doilea val, iar curba numărului de cazuri noi va începe să se aplatizeze.

         Momentan există intenții de turnee B la Botoșani și Tulcea în week-end-ul 15/16 August, Târgoviște și Constanța în week-end-ul 22/23 August, iar la București Turneul dorit în prima săptămână din August va fi reprogramat cât de curând în funcție de evoluția numărului de cazuri noi din perioada următoare.
         Toate cele bune și sănătate maximă!
         marian oancea, dani 0205 și 7 alții apreciază asta.

         Comentariu

         Procesare...
         X