Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Propunere de reînființare AmaTur!

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Propunere de reînființare AmaTur!

  Deschid acest subiect intru-cat nu sunt de acord cu metoda folosită de unii, care după ce aruncă grenade prin deschiderea unui subiect , închid postul cu rugămintea de a se muta intr-o zona a forumului unde au acces numai organizatorii.

  Am sa pun mai jos citatul integral compus la dorința dlui Țigău Dan si putem dezbate mai departe acest subiect. Orice discuție denaturată merge spre Fight.

  Nu văd compatibilitate între subiectul care are mesajul clar: "organizatorii nu fac parte din conducere" , cu mutarea subiectului chiar în zona specială acestora.

  Din subiect mai se intelege clar ca "membri..", păi membri sunt cu acces în zona această, asa că orice discuție se va purta acolo, am sa fac efortul să dau copy-paste integral aici.
  Ultima editare de GeluBv; 12.dec.2017, 05:47.
  Hobby: Motoare si ski !
  http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y


 • #2
  Mesajul principal al dlui Țigău Dan:

  Multumesc Dan Bodeanu pentru topicul creat care imi da ocazia sa va prezint ideile mele pentru organizarea "AMATUR"
  Ma adresez astfel tuturor membrilor " AMATUR" in speranta ca daca veti considera aceste idei interesante vom dezvolta impreuna o solutie completa si functionala.
  Am structurat materialul , fara detalii complicate , in scopul de a fi usor de asimilat si de a nu genera polemici gen “nu se poate”.
  Va sigur ca daca sunt aspecte sau probleme care nu sunt abordate,pentru acestea pot fi identificate solutii optime( orice problema are cel putin o solutie).
  Va multumesc !

  • Premise: Este necesara organizarea miscarii " AMATUR" intr-o forma juridica legala pentru o legitima reprezentativitatea , pentru continuitate si un viitor mai bun.
  Istoria "AMATUR"- la scrierea fiecarei file am participat toti -inseamna adeziune la o miscare sportiva aparte si contributia fiecaruia la ceva care are valoare adaugata reala si e pacat sa se piarda .
  E ca si cum noi toti actual prezenti dar si cei care nu mai participa azi ( din pacate ) am fi contribuit la un concept car -o mașină superbă extrem de performantă și sofisticată - care ramane doar un vis in loc sa mearga pe strada si sa fie apreciata de toata lumea .
  • SCOP: 
  • Continuarea miscarii "AMATUR" in noua structura nou infiintata si organizarea de competitii in cadrul Asociatiei Sportive "AMATUR",intr-un ciclu anual, in diverse locatii omologate de catre Asociatie conform normelor si Statutului votat ,in organizare proprie sau in colaborare cu organizatori certificati de catre Asociatie, prin Comisiile abilitate si conform Regulamentelor votate de membri .
  • Promovarea sportului amator de masa si a ideei ca este baza crearii sportivilor de mare performanță și că sportul amator trebuie să fie accesibil tuturor, la orice varsta, indiferent de rasa , sex, categorie sociala .Sportul organizat amator (mai ales avand o logistica de tip "AMATUR" ) este un liant social esential si o componenta viabila a politicii de sanatate pentru populatie in secolul XXI .
  • Alte scopuri: participarea "AMATUR" ca initiator si membru fondator la infiintarea unei unei organizatii internationale , mondiale care are ca scop organizarea de competitii la nivel national , regional , international, mondial de competitii pentru amatori pentru diverse sporturi 
  Astfel pot fi organizate competitii de mare amploare local , regional, international, similare si paralele cu cele din sportul profesionist , similare cu cele pentru veterani dar fara limita de varsta si alte diferente ( religie, sex, etc).
  Insa ca la concursurile de biciclete toata lumea intra la start dar pot fi premiate categoriile specifice.

  Comentariu: in realitate nu se face o distinctie clara ( conform definitiei - https://en.wikipedia.org/wiki/Amateu...g/wiki/Sportiv) intre sportul amator si cel profesionist si exista multe organizatii care sustin ca pactica sport profesionist sau de masa dar fara a delimita clar notiunile .In general exista o jena in a promova sportul amator din cauza concurentei sportului profesionist, astfel neexistand organizatii de sport amator la nivel international ,cu exceptia celor de veterani. Aceasta bresa trebuie speculata iar ceaa ce noua amatorilor din "AMATUR" ni se pare esential in viata noastra poate fi promovat ca o solutie pentru sanatate , socializare si spirit tanar si competitie pentru restul lumii.

  • FORMA DE ORGANIZARE : 

  • Asociatie Sportiva sau Federatie- pentru un sport sau mai multe sporturi cu sau fara drept de comert (optiunea membrilor) 

  Exemple : 
  -Federatia Romana de Sport Corporatist ( 10 sporturi ) : http://www.afcr.eu/ si tenis de masa :http://www.afcr.eu/incepe-editia-a-i...-de-ping-pong/ 
  http://www.amatorsport.ro/


  • Nume ( propunere):- Asociatia Sportiva de Sport Amator "AMATUR" , Federatia Romana de Sport Amator "AMATUR" 

  • Sediu -oriunde in tara ,in functie de locatia mambrilor fondatori si este mai usor 

  • Act Constitutiv : va prevedea organizarea de competitii de sport amator pentru tenis de masa si/sau alte sporturi in cadrul Asociatiei/ Federatiei pentru membrii Asociatiei/Federatiei sau/ si altii . Actul constitutiv se va supune ulterior dezbaterii si va face subiectul unui topic separat, ca si Statutul si forma de organizare . O forma legala va fi propusa de o firma specializata –oferta prezentata in topic si va putea fi corectata de membri specializati ai nostri ( avocati , juristi)

  • Statut "AMATUR": Nu imi propun sa dezvolt un Statut astazi , voi propune la mopmentul potrivit ,va fi intr-un topic separat , deschis pentru membri acestia fiind cei care vor decide forma lui finala ( cu conditia sa nu complicam inutil si sa facem actiunea sa esueze).Statutul si forma de organizare vor trebui sa plece insa de la principii general acceptate.


  • Principii :

  1. Sportul creaza modele umane demne de urmat 
  2. Norme morale : demnitate , fair-play, cinste, motivatie, disciplina, respect pentru efortul adversarului 
  3. Regulamentul ITTF-daca se alege modelul de sport tenis de masa ,carta drepturilor omului trebuie respectate : nu se pot face reguli pentru 4000 de oameni nesocotind reguli hotarate, statuate de 7 miliarde de oameni deja,doar pentru ca nu sunt cunoscute 
  4. Nu se schimba regulile in tinpul jocului ( un ciclu competitional) 
  5. Organizatorii si coordonatorii "AMATUR" pot fi si sportivi participanti dar organizatorii nu pot face din structurile alese ale Amatur .Nu pot fi in conflict de interese.
  6. Structura simpla, operationala 3 -maxim 5 membri( orice comisie) pentru comunicare buna si eficienta , dar aleasa prin vot pe site 
  7. Alegeri la interval de 2, 3 4sau 5 ani -de preferat 5 
  8. Calitatea de membru : orice practicant ,simpatizant ( inclusiv profesionist)sau susținător a sportului amator care este membru temporar al asociației. Calitatea de membru se obține prin plata taxei de membru .Odată cu plata noul membru are drepturile conferite de statut și susține "AMATUR" și respectă statutul și toate regulamentele "AMATUR"
  9. Dreptul de participare la competitii este diferit de statutul de membru si este reglementat prin regulamentul concursului, competitiei 
  10. Dreptul de utilizare: nume, sigla, logo , site si proprietatea intelectuala trebuie cesionat de detinatori Asociatiei " AMATUR".Trebuie facute contracte cu detinatorii drepturilor pentru a fi transferate drepturile de proprietate intelectuală catre organizatia "AMATUR" 
  11. Active "AMATUR" :membri, modelul de competitie , site-ul amatur.ro si tenisdemasa.ro , logo ,posibile drepturi de franciza ,etc. 
  12. Dacă patrimoniul se vinde sau se licitează , pretul obtinut se împarte între toți membri cotizanți proporțional cu cotizația totala plătită până la acel moment

  • Afilierea: -la Federatia Romana de Tenis De Masa , participarea la competitiile din cadrul Federatiei( promovarea de echipe de copii proveniti din structura "AMATUR") .ATENTIE : taxele la FRTM pentru o astfel de echipa sunt mai mici de 1000 Ron anual si nu se aplica jucatorilor care nu joaca efectiv in competitiile FRTM .Aceasta propunere se face deoarece "AMATUR" ca structura a dat sportivi de performanta care s-au format in cadrul "AMATUR" si cu siguranta este unul din scopurile sportului amator si al "AMATUR"
  - la organizatii si structuri similare , nationale sau internationale, generarea de structuri ca initiator 

  • Structura organizationala( propunere- va fi discutata si aprobata ulterior dezbaterii , nu acum)
  -Adunarea Generala a membrilor "AMATUR"
  -Structura Operativa 
  1. Presedinte 
  2. 2 vicepresedinti : executiv, marketing -de discutat 
  3. Secretar General 
  4. Comisia de competitii (care reglementeaza , verifica , aproba regulamentele de concurs si omologheaza - valideaza - organizatorii si salile de competitii -pot fi coordonatori zonali, regionali 
  5. Comisia de supraveghere -coordonare -disciplina--solutioneaza reclamatiile si dispune corectii la distorsiuni si abateri de la regulamente 
  6. Structura IT -Florin Apian
  7. Trezorier -Contabilitate ( poate fi extern)

  • Taxe (propuse doar ca exemplu ) : o zi -o saptamana -5 RON , o lună -15 RON ,3 luni -25 Ron , 6 luni -40 Ron , un an -50 RON. Pentru pensionari , copii,elevi, studenți reducere 50%, handicapati reducere 80%. Calitatea de menbru este simultana cu plata taxei si presupune acceptul la Statutul si principiile organizatiei. Calitatea de membru poate fi obtinuta de oricine( sportivi profesionisti, simpatizanti , etc) si nu implica obligatoriu dreptul de a participa la competitii, acesta fiind definit in regulamentele competitiilor "AMATUR". Se poate acorda statutul de membru onorific( sau altele) de catre organul abilitat( in statut) pentru merite deosebite in promovarea sportului amator . Din colectarea taxelor de membru , sponsorizari si alte surse( acte de comert, etc) se formeaza bugetul din care : se pot plati cheltuielile ( IT , contabilitate, operationale), negocia si plati cupe, promotionale,cheltuieli de deplasare, materiale, competitii,curent, inchirieri , sevicii medicale pentru concursurile proprii, sponsoriza activitati( echipa-echipele de copii in competitiile FRTM -de ex) etc 
  • Relatia cu organizatorii: Organizatorii incaseaza taxele de participare in mod direct de la participanti si contra acestor taxe asigura conditiile de desfasurarea a competitiei conform regulamentelor "AMATUR". Salile si organizatorii sunt certificati de "AMATUR", verficati si pot pierde dreptul de organizare daca nu indreapta aspectele sesizate de comisile de specialitate.Organizatorii nu pot face parte din conducerea "AMATUR" evitand astfel conflictul de interese.In situatia in care un sportiv amator care nu este membru doreste sa participe la competitie, poate plati taxa de membru organizatorului care o vireaza ulterior in contul "AMATUR" validand astfel optiunea noului membru.


  • ETAPE:
  1. -validarea unui grup de membri fondatori si a unui mod de lucru pentru generarea structurii organizationale .Propun ca fiecare zona sa isi faca un topic separat, sa discute, sa faca modificari si la sfarsit sa se asambleze numai concluziile .Fiecare zona isi alege un reprezentant caruia ii da un mandat pentru validarea formei finale 
  2. -discutarea principiilor , regulamentelor, a modului de organizare si aprobarea unei forme finale .
  3. -redactarea Actului Constitutiv , a statutului si validarea lor 
  4. -infiintarea "AMATUR"
  5. -alegerea structurilor operationale prin vot ( daca Florin si ceilalti pot face si asta -sa numere voturile si sa le securizeze pentru discutii, validarea documentelor si alegeri deja devine un instrument incredibil) 


  • Oferta de infiintare ( Reinvent Consulting) :
  • serviciile REINVENT CONSULTING, marca lider in operatiunile inregistrate la Registrul Comertului, peste 17.000 de dosare inregistrate pana in prezent, si detinatoare al celui mai vizitat site de consultanta independent din Romania: http://www.reinventconsulting.ro si ...tconsulting.ro, cu peste 4.500 de vizitatori unici pe zi.
  • In vederea infiintarii unei asociatii sunt necesare urmatoarele documente:
  • - cartile de identitate ale membrilor;
  • - 3 variante de denumire pentru asociatie.
  • - dovada sediului social (copie actul de la spatiu + C.i proprietari - copie), daca sediul va fi la dvs.
  • Costul total al constituirii asociatiei este de 1.200 RON (toate taxele incluse) pentru Bucuresti. Costurile se refera la asociatiile cu 3 membri. Pentru asociatii de proportii mai mari, se adauga 50 LEI/ membru in plus.
  • Daca sediul va fi in alte judete, in functie de distanta, se pot adauga costuri de deplasare (pana la 1000 RON).
  • Capitalul social minim este de 200 RON, sens in care trebuie deschis un cont la o banca pe care o agreati, recomandabil limitrofa zonei in care va veti desfasura activitatea. In situatia in care doriti, va putem depune si noi capitalul social, la Garanti Bank, sucursala Piata Muncii, fara sa percepem taxe suplimentare. Dovada varsarii capitalului se anexeaza la dosar, iar ulterior infiintarii asociatiei, intreaga suma poate fi folosita in interesul desfasurarii activitatilor comerciale.
  • In ceea ce priveste gazduirea sediului social, avem urmatoarele oferte valabile :
  • - 6 luni - 170 euro + tva;
  • - 1 An platit + 1 An GRATUIT – la doar 270 euro + tva;
  • - 2 Ani platiti + 2 Ani GRATUIT – la doar 450 euro + tva.
  • Sediul social va fi disponibil doar la locatia noastra din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti. 
  • Avantajul pe care il implica gazduirea sediului social in cadrul Reinvent Consulting este dat de faptul ca sediul va fi situat intr-o cladire de birouri, si nu intr-un apartament, fapt ce are relevanta pe o carte de vizita, iar in cadrul controalelor de la diferite institutii ale statului, puteti fi asistat de catre o echipa profesionista cu o vasta experienta pe linie juridica, financiara si contabila. Evident, oferta presupune si asigurarea tuturor serviciilor de primire a corespondentei si de notificare cu privire la aceasta. Si nu in ultimul rand, va oferim posibilitatea de a folosi in prima luna, tot gratuit, pentru doua ore, Sala de Conferinte Vision, sala moderna, dotata in mod corespunzator pentru a putea desfasura o sedina sau o intalnire de succes. Mai multe detalii, gasiti pe site-ul nostru:
  http://www.reinventconsulting.ro/inf...-sedii-sociale
  • Pentru servicii de evidenta financiar-contabila, va punem la dispozitie cea mai buna calitate la cele mai bune tarife de pe piata. Detalii despre serviciile financiare puteti discuta cu un expert contabil : 0733.050.151
  • Daca sunteti posesorul unui card de credit Raiffeisen, Banca Romaneasca sau Banc Post, aveti posibilitatea de a plati oricare din pachetele de mai sus, in sase rate egale.
  • In prima instanta puteti fie sa ne transmisteti actele pe e-mail, scanate, fie putem stabili o intalnire la sediul nostru din Splaiul Independentei nr. 273, Sector 6. 
  • Asteptam cu deosebit interes sa va raspundem la orice intrebare suplimentara pe care doriti sa ne o adresati, astfel incat sa fiti pe deplin lamurit in toate privintele, odata ce demaram colaborarea.
  • Cu deosebita stima,
  • --
  • Adina Ene
  • Consultant
  • Splaiul Independentei 273, Bucuresti
  • mobil: (+4)0733.050.404
  • tel./fax: 021. 318. 69. 60
  •adina.ene@reinventconsulting.ro
  www.reinventconsulting.ro  • PERSPECTIVE DE DEZVOLTARE :
  1. organizare de concursuri internaționale,franciză site pentru alte sporturi, federație, membru fondator Federația Internațională de Sport Amator, organizare de campionate naționale și internaționale și chiar mondiale
  2. Site-uri in toata lumea -franciza structura organizatorica 
  3. Federatia Mondiala de Sport Amator si campionatele aferente
  4. Accesarea de fonduri europene pentru centre de pregatire , sali de sport, organizarea de competitii , de turism sportiv si dezvoltare regionala prin fonduri europene 
  5. Activitati specifice de economie sociala pentru sport ( se coreleaza cu accesarea de fonduri pentru un centru competitional propriu -de exemplu) 
  6. Accesarea sponsorilor 
  7. Acte de comert 
  • Afilierea: -la Federatia Romana de Tenis De Masa , participarea la competitiile din cadrul Federatiei( promovarea de echipe de copii proveniti din structura "AMATUR") .ATENTIE : taxele la FRTM pentru o astfel de echipa sunt mai mici de 1000 Ron anual si nu se aplica jucatorilor care nu joaca efectiv in competitiile FRTM .Aceasta propunere se face deoarece "AMATUR" ca structura a dat sportivi de performanta care s-au format in cadrul "AMATUR" si cu siguranta este unul din scopurile sportului amator si al "AMATUR"
  Ultima editare de GeluBv; 11.dec.2017, 18:14.
  Hobby: Motoare si ski !
  http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

  Comentariu


  • #3
   Bravo,Gelu!
   Pentru cei care vin sa joace tenis de masa de placere, forma juritica a Amaturului nu va fi imbratisata. Oameni buni, in dragoste nu exista legi!
   Ideea construirii acestui circuit a fost in scopul de a fi departe de orice lege, sa fim intr-un sanctuar al nostru in care sa ne simtim liberi. Am reusit, pentru o perioada!
   Orice interdictie pe care ati eliberat-o a adus rugina peste acest circuit. Multi dintre noi care dadeau culoare intalnirilor nu mai vin deoarece "legile voastre" i-au calmat intr-un mod nociv.
   Cand Motoroi vroia acest lucru acum cativa ani, l-ati crezut alienat.
   Cand esti coordonatorul zonei mele, singurul lucru care ar trebui sa te intereseze este intensitatea zambetului meu. Fericirea trebuie sa ocupe locul talentului.
   Nu vreau reguli de ITTF pentru ca sunt amator, ce naiba! Ca amator, ar trebui sa joc liber si cu ce m-am invatat ori imi face placere.
   Daca se legalizeaza acest amatur, eu zic sa mai cladim un pod de piatra mai trainic, ilegal, in care fiecare vine cum vrea si joaca cu ce vrea.
   Trebuie sa se constientizeze odata ca orice propunere votata, decimeaza. Stima!
   Poți vorbi neîntrebat dar nu întreba nevorbit.

   Comentariu


   • #4
    Nu inteleg de ce sa mutat in acea zona a organizatorilor....Gelu.. multumim!!
    Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
    Pe spate: Tenergy 80
    Pe fata.: Tenergy 64

    Comentariu


    • #5
     Postat în original de GeluBv Vezi post
     Deschid acest subiect intru-cat nu sunt de acord cu metoda folosită de unii, care după ce aruncă grenade închide postul cu rugămintea de a se muta intr-o zona a forumului unde au acces numai organizatorii.

     Am sa pun mai jos citatul integral compus la dorința dlui Țigău Dan si putem dezbate mai departe acest subiect. Orice discuție denaturată merge spre Fight.

     Nu văd compatibilitatea între subiectul care are mesajul clar: "organizatorii nu fac parte din conducere" , cu mutarea subiectului chiar în zonă specială acestora.

     Din subiect mai se intelege clar ca "membrii..", păi membrii sunt cu acces în zona această, asa că orice discuție se va purta acolo am sa fac efortul să o aduc integral aici.
     Asa este Gelu, ai dreptate. Eu vreau sa mi se răspundă cine își aroga dreptul sa secretizeze anumite postări de pe forum. Va rog frumos, lăsați accesul liber la toate subiectele postate, pentru toți utilizatorii, fiindcă sunt subiecte care afectează pe toată lumea si de aceea ele trebuie cunoscute, pentru a putea toată lumea sa-si aducă contribuția la luarea celor mai potrivite măsuri, pentru multumirea majoritatii. Nu va mai bateți joc de oameni, căci datorită lor exista Amaturul.

     Comentariu


     • #6
      Postat în original de NoRo Vezi post
      Bravo,Gelu!
      Pentru cei care vin sa joace tenis de masa de placere, forma juritica a Amaturului nu va fi imbratisata. Oameni buni, in dragoste nu exista legi!
      Ideea construirii acestui circuit a fost in scopul de a fi departe de orice lege, sa fim intr-un sanctuar al nostru in care sa ne simtim liberi. Am reusit, pentru o perioada!
      Orice interdictie pe care ati eliberat-o a adus rugina peste acest circuit. Multi dintre noi care dadeau culoare intalnirilor nu mai vin deoarece "legile voastre" i-au calmat intr-un mod nociv.
      Cand Motoroi vroia acest lucru acum cativa ani, l-ati crezut alienat.
      Cand esti coordonatorul zonei mele, singurul lucru care ar trebui sa te intereseze este intensitatea zambetului meu. Fericirea trebuie sa ocupe locul talentului.
      Nu vreau reguli de ITTF pentru ca sunt amator, ce naiba! Ca amator, ar trebui sa joc liber si cu ce m-am invatat ori imi face placere.
      Daca se legalizeaza acest amatur, eu zic sa mai cladim un pod de piatra mai trainic, ilegal, in care fiecare vine cum vrea si joaca cu ce vrea.
      Trebuie sa se constientizeze odata ca orice propunere votata, decimeaza. Stima!
      Postul asta ar trebui sa devină sloganul Amaturului. Ai toată admirația mea,Noro,pentru felul cum gândești si simți !

      Comentariu


      • #7
       1.Se deființează comisia de disciplină (unde rămăsese o singură persoană), sarcinile acesteia fiind preluate de Comitetul Director, care are acum 5 membri:
       - Marcel Giosan - Coordonator Principal;
       - Gelu Vlădoiu;
       - Claudiu Vela;
       - Florin Apian;
       - Florin Toma.
       Coordonatori AmaTur:
       -Cătălin Cozma;
       -Costin Corcoz;
       -Aurel Fratea;
       -Gheorghe Vlase;
       -Dan Bodeanu;
       -Mihai Vranceanu;
       -Lucian Bozga;
       -Sorin Botirca;
       -Kantor Imre Zoltan;
       -Bogdan Roman;

       Comentariu


       • #8
        Postat în original de dantim Vezi post
        1.Se deființează comisia de disciplină (unde rămăsese o singură persoană), sarcinile acesteia fiind preluate de Comitetul Director, care are acum 5 membri:
        - Marcel Giosan - Coordonator Principal;
        - Gelu Vlădoiu;
        - Claudiu Vela;
        - Florin Apian;
        - Florin Toma.
        Coordonatori AmaTur:
        -Cătălin Cozma;
        -Costin Corcoz;
        -Aurel Fratea;
        -Gheorghe Vlase;
        -Dan Bodeanu;
        -Mihai Vranceanu;
        -Lucian Bozga;
        -Sorin Botirca;
        -Kantor Imre Zoltan;
        -Bogdan Roman;
        Poate voteaza alesii sa vedem si noi rezultatul

        Comentariu


        • #9
         Postat în original de dantim Vezi post
         Poate voteaza alesii sa vedem si noi rezultatul
         Sa vedem si noi demnitate de amaturisti si nu de politicieni

         Comentariu


         • #10
          Am citit atent am analizat oferta D-lui Tigau si raspunsurile trebuiesc date la fiecare punct.
          Postat în original de GeluBv Vezi post
          • Premise: Este necesara organizarea miscarii " AMATUR" intr-o forma juridica legala pentru o legitima reprezentativitatea , pentru continuitate si un viitor mai bun.
          KIZ-) La ora actuala turneele Amatur se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii sportului in sensul in care aproape fiecare organizator are o asociatie sportiva si in numele acestei asociatii organizeaza turneul, iar daca nu are atunci organizeaza in mod independent. Legea Sportului nr. 69/2000În sensul prezentei legi, prin educație fizică și sport se înțelege toate formele de activitate fizică menite, printr-o participare organizată sau independentă, să exprime sau să amelioreze condiția fizică și confortul spiritual, să stabilească relații sociale civilizate și să conducă la obținerea de rezultate în competiții de orice nivel.
          Istoria "AMATUR"- la scrierea fiecarei file am participat toti -inseamna adeziune la o miscare sportiva aparte si contributia fiecaruia la ceva care are valoare adaugata reala si e pacat sa se piarda .
          KIZ- Pentru a intra in circuitul Amatur nu este nevoie de o adeziune de tip" partid", dupa actualele reglementari prin inscrierea la un concurs, participantul a devenit membru Amatur.
          E ca si cum noi toti actual prezenti dar si cei care nu mai participa azi ( din pacate ) am fi contribuit la un concept car -o mașină superbă extrem de performantă și sofisticată - care ramane doar un vis in loc sa mearga pe strada si sa fie apreciata de toata lumea .
          • SCOP: 
          • Continuarea miscarii "AMATUR" in noua structura nou infiintata si organizarea de competitii in cadrul Asociatiei Sportive "AMATUR",intr-un ciclu anual, in diverse locatii omologate de catre Asociatie conform normelor si Statutului votat ,in organizare proprie sau in colaborare cu organizatori certificati de catre Asociatie, prin Comisiile abilitate si conform Regulamentelor votate de membri .
          KIZ- Asta este BOMBA!!!! Organizez de aproape 12 ani turnee Amatur si acum Turneele de la Reghin trebuie omologate de la CENTRU!!! ... in organizare proprie, dar BANII obtinuti trebuie sa ii predau asociatiei, ca ei sa dispuna ulterior de achitarea sau neachitarea cheltuielilor!!!! Dar cei 3 pe care vreti sa-i puneti in fruntea Amaturului, cu ce ajuta: vin sa aranjeze sala, depune Amaturul cerere pentru sala, ridica ei mesele??? Ei COORDONEAZA- nu lucra. Se vrea ca ei sa vina cu orientari si directive date de "TRIUMVIRATUL" propus( Nici in imperiul roman nu au avut succes)Acest articol este o rusine si o sfidare a organizatorilor locali!!!
          • Promovarea sportului amator de masa si a ideei ca este baza crearii sportivilor de mare performanță și că sportul amator trebuie să fie accesibil tuturor, la orice varsta, indiferent de rasa , sex, categorie sociala .Sportul organizat amator (mai ales avand o logistica de tip "AMATUR" ) este un liant social esential si o componenta viabila a politicii de sanatate pentru populatie in secolul XXI .
          • Alte scopuri: participarea "AMATUR" ca initiator si membru fondator la infiintarea unei unei organizatii internationale , mondiale care are ca scop organizarea de competitii la nivel national , regional , international, mondial de competitii pentru amatori pentru diverse sporturi 
          KIZ- La nivel de Reghin avem legaturi bune la nivel national si international si NU trebuie sa vina cineva de la centru sa imi dea voie sa particip sau nu la turnee nationale , internationale, etc. Practic este o propozitie dulceeee.
          Astfel pot fi organizate competitii de mare amploare local , regional, international, similare si paralele cu cele din sportul profesionist , similare cu cele pentru veterani dar fara limita de varsta si alte diferente ( religie, sex, etc).
          Insa ca la concursurile de biciclete toata lumea intra la start dar pot fi premiate categoriile specifice.

          Comentariu: in realitate nu se face o distinctie clara ( conform definitiei - https://en.wikipedia.org/wiki/Amateu...g/wiki/Sportiv) intre sportul amator si cel profesionist si exista multe organizatii care sustin ca pactica sport profesionist sau de masa dar fara a delimita clar notiunile .In general exista o jena in a promova sportul amator din cauza concurentei sportului profesionist, astfel neexistand organizatii de sport amator la nivel international ,cu exceptia celor de veterani. Aceasta bresa trebuie speculata iar ceaa ce noua amatorilor din "AMATUR" ni se pare esential in viata noastra poate fi promovat ca o solutie pentru sanatate , socializare si spirit tanar si competitie pentru restul lumii.
          KIZ - Poate ca Wikipedia nu face distinctie clara intre sportul amator si cel profesionist dar Legea Sportului face:
          Art. 14 din Legea Sportului zice:
          Sportivii de performanță pot fi amatori și nonamatori, conform prevederilor cuprinse în statutele și regulamentele federațiilor sportive naționale, în condițiile legii.

          (2) Sportivii amatori sunt cei care, pentru practicarea sportului respectiv, nu au relații contractuale de muncă cu cluburile sau cu asociațiile sportive la care sunt legitimați.

          (3) Sportivii nonamatori sunt cei care, pentru practicarea sportului respectiv, încheie, în condițiile legii, cu cluburile sau cu asociațiile sportive la care sunt legitimați:
          o convenție civilă de prestări de servicii;

          b) un contract individual de muncă pe baza căruia obțin licența de sportiv profesionist, care le conferă statutul de sportiv profesionist.
          Sa stabiliti : creti sport dupa Wikipedia sau dupa Legea Sportului( tot vorbiti de legalitate)
          • FORMA DE ORGANIZARE : 

          • Asociatie Sportiva sau Federatie- pentru un sport sau mai multe sporturi cu sau fara drept de comert (optiunea membrilor) 
          KIZ- Asociatii avem, functioneaza iar pentru Federatie sunt incidente prevederile art. 35 din Legea Sportului:Federațiile sportive naționale sunt structuri sportive de interes național, constituite prin asocierea cluburilor sportive și asociațiilor județene și ale municipiului București, pe ramuri de sport.
          Iar conform art. 36 Federațiile sportive naționale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului și Sportului.
          Ca o concluzie-Federatia este un vis erotic.

          Exemple : 
          -Federatia Romana de Sport Corporatist ( 10 sporturi ) : http://www.afcr.eu/ si tenis de masa :http://www.afcr.eu/incepe-editia-a-i...-de-ping-pong/ 
          http://www.amatorsport.ro/


          • Nume ( propunere):- Asociatia Sportiva de Sport Amator "AMATUR" , Federatia Romana de Sport Amator "AMATUR" 

          • Sediu -oriunde in tara ,in functie de locatia mambrilor fondatori si este mai usor 

          • Act Constitutiv : va prevedea organizarea de competitii de sport amator pentru tenis de masa si/sau alte sporturi in cadrul Asociatiei/ Federatiei pentru membrii Asociatiei/Federatiei sau/ si altii . Actul constitutiv se va supune ulterior dezbaterii si va face subiectul unui topic separat, ca si Statutul si forma de organizare . O forma legala va fi propusa de o firma specializata –oferta prezentata in topic si va putea fi corectata de membri specializati ai nostri ( avocati , juristi)

          • Statut "AMATUR": Nu imi propun sa dezvolt un Statut astazi , voi propune la mopmentul potrivit ,va fi intr-un topic separat , deschis pentru membri acestia fiind cei care vor decide forma lui finala ( cu conditia sa nu complicam inutil si sa facem actiunea sa esueze).Statutul si forma de organizare vor trebui sa plece insa de la principii general acceptate.

          KIZ- NU este de actualitate!!!
          • Principii :

          1. Sportul creaza modele umane demne de urmat 
          2. Norme morale : demnitate , fair-play, cinste, motivatie, disciplina, respect pentru efortul adversarului 
          3. Regulamentul ITTF-daca se alege modelul de sport tenis de masa ,carta drepturilor omului trebuie respectate : nu se pot face reguli pentru 4000 de oameni nesocotind reguli hotarate, statuate de 7 miliarde de oameni deja,doar pentru ca nu sunt cunoscute 
          4. Nu se schimba regulile in tinpul jocului ( un ciclu competitional) 
          KIZ- Atunci sa nu incercati sa le schimbati. La sedinta de sfarsit de an NU s-a votat infiintarea asociatiei , avand in vvedere ca a inceput noul an competitional va rog sa respectati punctul 4 pe care l-ati propus.
          5. Organizatorii si coordonatorii "AMATUR" pot fi si sportivi participanti dar organizatorii nu pot face din structurile alese ale Amatur .Nu pot fi in conflict de interese.
          ESTE JENANT. Noi putem fi palmasi si cotizanti, in rest mukless!!! Bravo
          6. Structura simpla, operationala 3 -maxim 5 membri( orice comisie) pentru comunicare buna si eficienta , dar aleasa prin vot pe site 
          7. Alegeri la interval de 2, 3 4sau 5 ani -de preferat 5 
          Eu va propun pe viata. De aici se vede ca sunteti avizi dupa putere si odata ajunsi sus nu vreti sa mai cedati scaunul!!! Daca ati fi avut un minim de respect ati fi votat pentru 2 ani si maxim 2 mandate, dar voi vreti pe viata!!! Rusine.
          8. Calitatea de membru : orice practicant ,simpatizant ( inclusiv profesionist)sau susținător a sportului amator care este membru temporar al asociației.
          KIZ- ce intelegeti prin membru temporar??? Cand nu mai este membru temporar, atunci ce este cu el??? Cum si-a pierdut calitatea de membru??? Adica cei care NU suntem de acord cu orientarile si directivele date de conducatori vom zbura??? Am inteles atunci ca ati si ales sigla Amaturului: Porumbelul si inghetata- adica cine nu linge zboara!!! Frumos. Calitatea de membru se obține prin plata taxei de membru .Odată cu plata noul membru are drepturile conferite de statut și susține "AMATUR" și respectă statutul și toate regulamentele "AMATUR"
          9. Dreptul de participare la competitii este diferit de statutul de membru si este reglementat prin regulamentul concursului, competitiei 
          KIZ Veti stabili cine poate si cine nu poate participa!!! Mai sus erati cu indiferent de rasa, sex, religie, etc.
          10. Dreptul de utilizare: nume, sigla, logo , site si proprietatea intelectuala trebuie cesionat de detinatori Asociatiei " AMATUR".Trebuie facute contracte cu detinatorii drepturilor pentru a fi transferate drepturile de proprietate intelectuală catre organizatia "AMATUR" 
          11. Active "AMATUR" :membri, modelul de competitie , site-ul amatur.ro si tenisdemasa.ro , logo ,posibile drepturi de franciza ,etc. 
          12. Dacă patrimoniul se vinde sau se licitează , pretul obtinut se împarte între toți membri cotizanți proporțional cu cotizația totala plătită până la acel moment
          RUSINE!!!! Se pare ca asta este scopul vostru final!! Adica vreti sa vindeti patrimoniul!!! Mai sus povesteati de continuitate, dezvoltare, lapte miere si aici sunteti in stare sa vindeti AMATURUL. Se pare ca unii isi vand si mama pentru bani!!! DE aceea NU se va constitui Asociatia, ca voi sa nu aveti ce vinde!!!!Asta este nesimtire la MAXIM. DUPA Aceasta, ar trebui sa fiti interzisi la TURNEE!!! Daca aveti coloana vertebrala NU mai deschideti subiectul!!!

          • Afilierea: -la Federatia Romana de Tenis De Masa , participarea la competitiile din cadrul Federatiei( promovarea de echipe de copii proveniti din structura "AMATUR") .ATENTIE : taxele la FRTM pentru o astfel de echipa sunt mai mici de 1000 Ron anual si nu se aplica jucatorilor care nu joaca efectiv in competitiile FRTM .Aceasta propunere se face deoarece "AMATUR" ca structura a dat sportivi de performanta care s-au format in cadrul "AMATUR" si cu siguranta este unul din scopurile sportului amator si al "AMATUR"
          - la organizatii si structuri similare , nationale sau internationale, generarea de structuri ca initiator 
          KIZ- Acum vreti afiliere la FRTM sau la Asociatia Sportul pentru toti??? Acum toti devenim profesionisti sub obladuirea FRTM??? Vreti sa ne bagati pe toti in FRTM????In ce alte organizatii vreti sa ne mai inscrieti???
          • Structura organizationala( propunere- va fi discutata si aprobata ulterior dezbaterii , nu acum)
          -Adunarea Generala a membrilor "AMATUR"
          -Structura Operativa 
          1. Presedinte 
          2. 2 vicepresedinti : executiv, marketing -de discutat 
          3. Secretar General 
          4. Comisia de competitii (care reglementeaza , verifica , aproba regulamentele de concurs si omologheaza - valideaza - organizatorii si salile de competitii -pot fi coordonatori zonali, regionali 
          5. Comisia de supraveghere -coordonare -disciplina--solutioneaza reclamatiile si dispune corectii la distorsiuni si abateri de la regulamente 
          6. Structura IT -Florin Apian
          7. Trezorier -Contabilitate ( poate fi extern)
          KIZ- Sunt reglementate si functioneaza bine!!! Vreti sa va bagati proprii oameni, ca dupa aceea sa ne bagati pumnul in gura.
          • Taxe (propuse doar ca exemplu ) : o zi -o saptamana -5 RON , o lună -15 RON ,3 luni -25 Ron , 6 luni -40 Ron , un an -50 RON. Pentru pensionari , copii,elevi, studenți reducere 50%, handicapati reducere 80%.
          KIZ- Pe langa taxe, mai vreti sa mariti si taxa de inscriere si ce mai vreti??? Actualmente persoanele cu dizabilitati NU platesc nici o taxa si voi vreti sa le impuneti sa plateasca. Se vede clar dorinta de a face bani!!!
          Calitatea de menbru este simultana cu plata taxei si presupune acceptul la Statutul si principiile organizatiei. Calitatea de membru poate fi obtinuta de oricine( sportivi profesionisti, simpatizanti , etc) si nu implica obligatoriu dreptul de a participa la competitii, acesta fiind definit in regulamentele competitiilor "AMATUR". Se poate acorda statutul de membru onorific( sau altele) de catre organul abilitat( in statut) pentru merite deosebite in promovarea sportului amator . Din colectarea taxelor de membru , sponsorizari si alte surse( acte de comert, etc) se formeaza bugetul din care : se pot plati cheltuielile ( IT , contabilitate, operationale), negocia si plati cupe, promotionale,cheltuieli de deplasare, materiale, competitii,curent, inchirieri , sevicii medicale pentru concursurile proprii, sponsoriza activitati( echipa-echipele de copii in competitiile FRTM -de ex) etc 
          Acum vreti sa sustinem copiii din competitiile FRTM?????? D-lor ! De fapt vreti sa ne vindeti, vreti sa faceti bani pe spatele celor care joaca saptaminal!!! Aveti directive de partid sa aduceti bani la bugetul FRTM????

          • Relatia cu organizatorii: Organizatorii incaseaza taxele de participare in mod direct de la participanti si contra acestor taxe asigura conditiile de desfasurarea a competitiei conform regulamentelor "AMATUR". Salile si organizatorii sunt certificati de "AMATUR", verficati si pot pierde dreptul de organizare daca nu indreapta aspectele sesizate de comisile de specialitate.Organizatorii nu pot face parte din conducerea "AMATUR" evitand astfel conflictul de interese.In situatia in care un sportiv amator care nu este membru doreste sa participe la competitie, poate plati taxa de membru organizatorului care o vireaza ulterior in contul "AMATUR" validand astfel optiunea noului membru.
          KIZ-La inceputul Amaturului s-a jucat prin camine, culturale, diferite sali si nimeni nu a avut super pretentii. Acum va veni de la centru o delegatie( cheltuielile platite de fraieri) sa imi zica cum sa asez masa, sa fie la boloboc, toaleta curata, etc...
          In ce va consta certificarea organizatorului???? Voi da un examen sau ajunge sa platesc comisiei de verificare o masa la restaurant, sa le pun la dispozitie niste fetite, si sa se intoarca la Bucuresti cu 10 litri de Palinca.

          • ETAPE:
          1. -validarea unui grup de membri fondatori si a unui mod de lucru pentru generarea structurii organizationale .Propun ca fiecare zona sa isi faca un topic separat, sa discute, sa faca modificari si la sfarsit sa se asambleze numai concluziile .Fiecare zona isi alege un reprezentant caruia ii da un mandat pentru validarea formei finale 
          2. -discutarea principiilor , regulamentelor, a modului de organizare si aprobarea unei forme finale .
          3. -redactarea Actului Constitutiv , a statutului si validarea lor 
          4. -infiintarea "AMATUR"
          5. -alegerea structurilor operationale prin vot ( daca Florin si ceilalti pot face si asta -sa numere voturile si sa le securizeze pentru discutii, validarea documentelor si alegeri deja devine un instrument incredibil) 


          • Oferta de infiintare ( Reinvent Consulting) :
          • serviciile REINVENT CONSULTING, marca lider in operatiunile inregistrate la Registrul Comertului, peste 17.000 de dosare inregistrate pana in prezent, si detinatoare al celui mai vizitat site de consultanta independent din Romania: http://www.reinventconsulting.ro si ...tconsulting.ro, cu peste 4.500 de vizitatori unici pe zi.
          • In vederea infiintarii unei asociatii sunt necesare urmatoarele documente:
          • - cartile de identitate ale membrilor;
          • - 3 variante de denumire pentru asociatie.
          • - dovada sediului social (copie actul de la spatiu + C.i proprietari - copie), daca sediul va fi la dvs.
          • Costul total al constituirii asociatiei este de 1.200 RON (toate taxele incluse) pentru Bucuresti. Costurile se refera la asociatiile cu 3 membri. Pentru asociatii de proportii mai mari, se adauga 50 LEI/ membru in plus.
          • Daca sediul va fi in alte judete, in functie de distanta, se pot adauga costuri de deplasare (pana la 1000 RON).
          • Capitalul social minim este de 200 RON, sens in care trebuie deschis un cont la o banca pe care o agreati, recomandabil limitrofa zonei in care va veti desfasura activitatea. In situatia in care doriti, va putem depune si noi capitalul social, la Garanti Bank, sucursala Piata Muncii, fara sa percepem taxe suplimentare. Dovada varsarii capitalului se anexeaza la dosar, iar ulterior infiintarii asociatiei, intreaga suma poate fi folosita in interesul desfasurarii activitatilor comerciale.
          • In ceea ce priveste gazduirea sediului social, avem urmatoarele oferte valabile :
          • - 6 luni - 170 euro + tva;
          • - 1 An platit + 1 An GRATUIT – la doar 270 euro + tva;
          • - 2 Ani platiti + 2 Ani GRATUIT – la doar 450 euro + tva.
          • Sediul social va fi disponibil doar la locatia noastra din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti. 
          • Avantajul pe care il implica gazduirea sediului social in cadrul Reinvent Consulting este dat de faptul ca sediul va fi situat intr-o cladire de birouri, si nu intr-un apartament, fapt ce are relevanta pe o carte de vizita, iar in cadrul controalelor de la diferite institutii ale statului, puteti fi asistat de catre o echipa profesionista cu o vasta experienta pe linie juridica, financiara si contabila. Evident, oferta presupune si asigurarea tuturor serviciilor de primire a corespondentei si de notificare cu privire la aceasta. Si nu in ultimul rand, va oferim posibilitatea de a folosi in prima luna, tot gratuit, pentru doua ore, Sala de Conferinte Vision, sala moderna, dotata in mod corespunzator pentru a putea desfasura o sedina sau o intalnire de succes. Mai multe detalii, gasiti pe site-ul nostru:
          http://www.reinventconsulting.ro/inf...-sedii-sociale
          • Pentru servicii de evidenta financiar-contabila, va punem la dispozitie cea mai buna calitate la cele mai bune tarife de pe piata. Detalii despre serviciile financiare puteti discuta cu un expert contabil : 0733.050.151
          • Daca sunteti posesorul unui card de credit Raiffeisen, Banca Romaneasca sau Banc Post, aveti posibilitatea de a plati oricare din pachetele de mai sus, in sase rate egale.
          • In prima instanta puteti fie sa ne transmisteti actele pe e-mail, scanate, fie putem stabili o intalnire la sediul nostru din Splaiul Independentei nr. 273, Sector 6. 
          • Asteptam cu deosebit interes sa va raspundem la orice intrebare suplimentara pe care doriti sa ne o adresati, astfel incat sa fiti pe deplin lamurit in toate privintele, odata ce demaram colaborarea.
          • Cu deosebita stima,
          • --
          • Adina Ene
          • Consultant
          • Splaiul Independentei 273, Bucuresti
          • mobil: (+4)0733.050.404
          • tel./fax: 021. 318. 69. 60
          •adina.ene@reinventconsulting.ro
          www.reinventconsulting.ro

          NU AVEM nevoie de firme de consultanta si sa aruncam banii aiurea.

          • PERSPECTIVE DE DEZVOLTARE :
          1. organizare de concursuri internaționale,franciză site pentru alte sporturi, federație, membru fondator Federația Internațională de Sport Amator, organizare de campionate naționale și internaționale și chiar mondiale
          2. Site-uri in toata lumea -franciza structura organizatorica 
          3. Federatia Mondiala de Sport Amator si campionatele aferente
          KIZ-Mai sus vorbeati sa sustinem echipele de copii sub tutela FRTM, iar acum vorbiti de sport amator!!! Ceva nu pusca, da cu virgula. Stabiliti ce vreti( In afara de bani, pt. ca asta stim}
          4. Accesarea de fonduri europene pentru centre de pregatire , sali de sport, organizarea de competitii , de turism sportiv si dezvoltare regionala prin fonduri europene 
          Trebuie sa fi persoana juridica de utilitate publica, si aceasta certificare este foarte greu sa o obtii!!!!
          5. Activitati specifice de economie sociala pentru sport ( se coreleaza cu accesarea de fonduri pentru un centru competitional propriu -de exemplu) 
          6. Accesarea sponsorilor 
          7. Acte de comert 
          • Afilierea: -la Federatia Romana de Tenis De Masa
          STABILITI: Vreti si Federatia mondiala de sport amator, vreti si FRTM!!!! Acestea nu sunt incompatibile, numai organizatorii cu conducerea asociatiei???
          , participarea la competitiile din cadrul Federatiei( promovarea de echipe de copii proveniti din structura "AMATUR") .ATENTIE : taxele la FRTM pentru o astfel de echipa sunt mai mici de 1000 Ron anual si nu se aplica jucatorilor care nu joaca efectiv in competitiile FRTM .Aceasta propunere se face deoarece "AMATUR" ca structura a dat sportivi de performanta care s-au format in cadrul "AMATUR" si cu siguranta este unul din scopurile sportului amator si al
          Dupa mine este o cacealma de 2 lei, in care vreti sa vindeti AMATURUL, intr-un cuvant sa va fie rusine!!!

          Comentariu


          • #11
           Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post
           Am citit atent am analizat oferta D-lui Tigau si raspunsurile trebuiesc date la fiecare punct.

           Dupa mine este o cacealma de 2 lei, in care vreti sa vindeti AMATURUL, intr-un cuvant sa va fie rusine!!!
           Foarte bine punctat. Sper ca argumentele tale sa constituie un semnal de alarma pentru toți amaturistii cinstiti. Nu trebuie sa-i lăsam sa ne fure Amaturul, care a fost creat pentru amatorii care si-au creat un hoby, nu pentru a profesa in tenis. Cei care au crescut in joc si au ajuns la nivelul care le-a permis sa fie profesioniști, au avut libertatea sa aleagă între amatori si profesionisti. Noi, majoritatea, vrem sa rămânem amatori si deci, nu avem de ce sa ne afiliem la FRTM. FRTM-ul ne vrea pentru banii pe care-i va lua de la noi si, la schimb, ne vor da numai restrictii. Mulțumim frumos domnilor Bodeanu si Tigau ! Nu dorim așa ceva. Căutați-va alți fraieri, dar nu din Amatur.

           Comentariu


           • #12
            Domnule Kantor
            Nu vreau nimic eu : nici sa vand , nici sa cumpar!
            Si nua ma facut nici o oferta ci o propunere care vizeaza in primul rand legitimitatea AMATUR si a coordonatorilor actuali care pot fi alesi legal si astfel ar avea dreptul sa coordoneze, sa actioneze, etc.
            Cu atentia este exagerat : nu sunteti atent!
            Cu intelegerea.... Va stau la dispozitie si va explic orice cu placere , pe timpul meu.
            Adica explicatii de genul: de ce FRTM ar lua 300 RON anual unui mebru pentru participarea la competitii -retineti mebrul este asociatia nu jucatorii-adica un cost de 0.10 ron /membru AMATUR -fiind optional (daca vreti sau nu sa aveti o echipa de copii in divizia B) , de ce organizatorii nu trebuie sa fie in conflict de interese ( adica sa nu faca parte din Comisia de omologare -cred ca pot fi coordonatori), de ce AMATUR ar avea mari avantaje financiare( eventual proiect de sala , sponsorizari mari,etc) , cum se rezolva organizarea competitiilor de catre persoane fizice in cadrul AMATUR legal si foarte avantajos, cum se regleaza raportul cu Primariile care vor putea usor sponsoriza competitii AMATUR ca miscare sportiva legal infiintata - prin motivarea simpla a unui aport social si al sustinerii economiei sociale, cum prin utilizarea noilor reglementari a legii economiei sociale puteti ajuta nenumarati jucatori de tenis de masa fara venituri, samd.
            Dar ca sa imi fie rusine ca vreau ca AMATUR sa existe si in viitor , ca Dvs si multi altii nu intelegeti , ca sunteti supiciosi , ca sustineti ca sunteti atent dar nu sunteti , ca aveti bunavointa sa catalogati munca mea si a altora drept o cacealma , scuzati-ma , va asigur ca nu imi e rusine de loc!
            Impartirea intre membri : "amaturistii cinstiti si cei necinstiti"-vorba securitatii (nu au ei multe vorbe dar sunt consecventi) este un semn de violenta , de instigare care confirma inca o data ca violenta este dovada suprema a incompetentei.
            Asa ca daca doriti sa redeveniti calmi si constructivi scrieti simplu ce credeti ca e bine sau ce credeti ca e rau,argumentati , discutati ,evaluati, respectati opiniile celorlalti, construiti, analizati,propuneti si contribuiti.
            Nu mai pierdeti timpul sa puneti etichete fara continut, problema exista si nu poate fi tratata superficial.
            AMATUR sufera de lipsa de autoritate si de legitimitate .
            De aceea este nevoie sa existe ca o structura organizata.
            In 2018 in Europa nu este permisa o astfel de structura fara legitimitate.
            Ca sa ii raspund si lui simpaticul Noro : dragostea e urmata de casatorie, adica de semnarea unui act la starea civila care defineste un contract intre parti.
            Daca nu pui mana sa te casatoresti cand e disponibila te muti la sah, pescuit, etc si ramai vesnic indragostit.De dragoste!

            Bravo Gelu pentru ca ai postat si ai obiectivitatea de a vedea ca sunt multe lucruri in neregula.

            Felicitari Pali Tokos pentru subiectul deschis pe aceaasi tema si tuturor celor care il citesc si scriu ca si contributori pentru un scop si obiectiv corect si bun pentru toti!

            In rest numai de bine !
            Salutare tuturor!!

            Dan Tigau

            Comentariu


            • #13
             Domnilor, sunt de acord ca trebuie gasita o modalitate legala de desfasurare a acestui campionat dar cautati o formula cat mai simpla, fara constrangeri prea mari, fara prea multe reguli. Tinenti cont de faptul ca 80% dintre noi venim la concursuri numai din placere, fara ambitii, cheltuim bani si timp numai pentru a ne simti bine. Cei care vor sa faca performanta se pot inscrie in alte structuri care permit acest lucru. Lasati turneul AmaTur pentru amatori. Cred ca ar fi bine sa-l rugam pe d-l Apian sa faca un topic, cu 2-3 intrebari simple, cu raspuns DA sau NU, ca sa vedem parerea majoritatii participantilor si dupa aceea trebuie luata o decizie.

             Cele exprimate aici sunt numai o parere personala .

             Doresc organizatorilor si tuturor participantilor in turneele AmaTur multa sanatate, rabdare, nervi de otel, putere de munca si SARBATORI FERICITE.
             LA MULTI ANI.
             Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.

             Comentariu


             • #14
              CORECT,
              sau mai facut votari pe aici ,
              si voturile au ramas secrete,
              ceea ce a facut PALI a fost o eroare,
              a deschis un subiect in care aveau voie sa se exprime doar cei care erau pro, si cei care erau contra sa taca, ... nu se face asa ceva,
              drept urmare subiectul nu a rezistat si a trebuit sa-l inchida.
              Deschide-ti un sistem de votare sa vedem si noi cati sunt pro si cati contra...
              Multumim!
              Blade: SCHLAGER CARBON OF+
              FH: Tenergy 05 FX
              BH: Tenergy 05 FX

              Comentariu


              • #15
               Domnule Ursulean, daca logica m-ar lasa sa deschid un subiect numit initiativa "nu acceptam persoana juridica in sprijinul turneelor mai mici din circuit", as fi atins o cota frumusica la popularitate.

               Despre lucruri firesti n-ai cum sa deschizi votări... Inchipuiti-va un sondaj de genul: Ar fi bine sa respectam constitutia? Sau: De maine soarele n-ar trebui sa-si începe drumul de la apus?

               In chestiunea initiata de mine - daca cititi linistit textul initiativei sau rugati o persoana neutra cu scaun la cap sa va ajute - e foarte greu, aproape imposibil de votat. Însă cei care vad in textul meu cuvintele frtm, fura, profesionisti se pot gândi la votare.

               Initiativa s-a adresat de fapt, pe termen lung, celor care poarta responsabilitate in circuit: Organizatori si coordonatori. Scuzati-ma, dar un participant n-are cum sa voteze intr-o problema despre simplificarea/micsorarea responsabilitatii/problemelor organizatorilor. Când este canicula de 40 de grade la inceput de august si ma gândesc patru zile la consecintele căldurii din ziua turneului, credeti-ma, puteti vota împotriva a orice...

               Daca va razganditi asupra cuvântului eroare, gasiti mai jos butonul răspuns la subiect.

               No offence.
               FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
               Tel : 0742 257 995

               Comentariu

               Cine a citit topicul
               Procesare...
               X