Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Initiativa "persoana juridica in sprijinul turneelor mai mici din circuit"

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #76
  Susțin și eu inițiativa!

  Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

  Comentariu


  • #77
   Apoi sa vedem câteva aspecte din partea unui Organizator de Turnee dintr-o localitate mai mica din sud-vestul țării!!Nu ne-am rugat de nimeni sa ne ajute cu ceva,dar la început am fost ajutați și sustinuti de autorități..de vreo 2 ani ne ajutam noi, ca prieteni și colegii sa ne ducem mai departe pasiunea care ne leagă!!Avand și colegii și prietenii nostri(cunoscandune la masa de joc)cu care ne ajutam in ceea ce înseamnă:mese ,logistica si alte aspecte pe care le implică acest sport(Prietenii noștri din Reșița,Arad,Timisoara)in special tot Sud-Vestul Țării .Eu unul consider(si sper că sunt și in asentimentul colegilor mei) că ceea ce se întâmplă acum cu această frumoasa mișcare Amatur este un pas înainte,sa o lăsăm sa-si desfasoare activitatea pe mai departe ,sa caute soluții în această problemă "cu intrarea în legalitate ''!! Nu complicati situatia ,eu cred ca cu un minim de efort se poate rezolva problema la nivel local!!Echipa de la Oravița va saluta pe toti si va ureaza un Crăciun fericit alaturi de cei dragi!!Sărbători fericite!!������
   Ultima editare de pedrosyto; 23.dec.2017, 12:32.

   Comentariu


   • #78
    Sustin si eu initiativa lui Pali!

    Comentariu


    • #79
     Salutare tuturor !

     Toti sau majoritatea dintre noi ne dorim ca Amaturul sa creasca, sa se dezvolte. Prin dezvoltarea Amaturului se intelege, din comentariile de pe forum, imbunatatirea conditiilor de joc in majoritatea locatiilor de pe harta Amatur, aparitia unor noi locatii Amatur, reducerea sau de ce nu disparitia taxelor de inscriere, aparitia premiilor la turnee si multe altele. Toate aceste cerinte sau dorinte ale noastre sunt conditionate direct de factorul financiar, adica banii.
     In toata lumea, sporturile au trei surse mari de finantare: biletele/abonamentele/taxele membrilor, sponsorii si bugetele locale/judetene/de stat. Per ansamblu, deocamdata Amaturul foloseste doar prima. Pe plan local, unii organizatori au reusit, prin infiintarea de asociatii/cluburi, sa faca rost si de sponsorizari si chiar sa acceseze fondurile de la buget. Fara nici o suparare, se vad cu ochiul liber localitatile unde acest lucru s-a intamplat: turneele organizate acolo aproape ca nu au feedback-uri negative datorita faptului ca logistica de acolo este din ce in ce mai mare si de mai buna calitate, facilitatile oferite acolo sunt si ele ireprosabile, tocmai datorita plusului financiar oferit de sponsori si buget.
     Bun, dar pentru a putea spera ca atragi sponsori sau bani de la buget trebuie ca asociatia sau clubul sa fie afiliate la un for national, sa participe la competitii nationale si, de ce nu, sa ai si rezultate. Ei bine, din pacate, pana acum Amaturul nu a putut oferi "legal" acest lucru iar persoanele in cauza au fost nevoite sa apeleze (sa se afilieze) la FRTM si sa isi inscrie echipe in competitiile organizate de federatie. Pana aici toate bune si frumoase... dar... a aparut problema legitimatilor din cadrul Amatur: Ce facem cu ei? Ii mai lasam sa joace? Ii exilam? etc.
     Pe langa atragerea de noi surse de finantare cred ca se poate lua in discutie si... reducerea cheltuielilor turneelor Amatur. Care credeti ca ar fi preturile pentru cupe, medalii, diplome, pixuri, hartie imprimanta, tonere, mingi, apa si alte consumabile, daca toate acestea ar fi negociate si achizitionate pentru toate turneele dintr-un an competitional ? Sunt convins ca preturile ar fi considerabil mai mici decat acum cand fiecare organizator de turneu trebuie sa si le procure.
     In aprilie Amaturul a actionat ca o organizatie nationala si acest lucru s-a vazut: de Ziua Internationala a Tenisului de Masa ne-am batut cu tari de pe intregul Mapamond si am castigat. Asta este puterea pe care Amaturul o poate avea doar daca actioneaza unitar.
     Nu stiu daca propunerea d-lui Dan Tigau este cea mai buna sau cea a d-lui Pali sau altele. Cert este ca poate a venit momentul sa se faca si acest pas: aparitia la nivel national a organizatiei/asociatiei/federatiei/partidului AMATUR !

     Sarbatori fericite tuturor !
     BUTTERFLY Romania
     Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
     E-mail: office@prosoftbn.ro
     BUTTERFLY Store Bucuresti
     Tel. Mihai: 0736-887467
     E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
     Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
     Instagram: @butterflyromania
     YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

     http://www.tt-shop.ro
     http://www.butterfly.tt
     http://www.tenisdemasa.ro

     Comentariu


     • #80
      Salutare tuturor!
      Razvan a punctat foarte bine câteva din avantajele organizării AMATUR într-o forma legal de organizare.
      Indiferent ce se alege ( asociație, club sportiv -fundație fără impozit pe profit, federație, etc) vreau sa explic câteva din avantajele imediate ale organizatorilor, coordonatorilor și membrilor participanti.
      Principalul avantaj este LEGITIMITATEA AMATUR , a conducerii si a partenerilor ( co-organizatori,promotori, membri).
      Iată ce poate face AMATUR ca persoana juridica :fiind o entitate de prestigiu, recunoscuta de autoritati ,cu un timp de 2-3 luni înaintea începerii unui nou campionat ,AMATUR solicita primăriilor, consiliilor localităților care au săli conforme cu cerințele AMATUR sponsorizarea unei competiții în localitatile respective prezentând avantajele sponsorului :reclama, actiune sociala, turism sportiv cu avantaje economice pentru comunitate, promovarea sportului pentru toate categoriile sociale și toate vârstele, avantaje ale programului de economie sociala propus, etc.
      Se solicită acordul pentru a organiza competiția într-o anume perioada, în parteneriat cu un partener local -co-organizator ( asociatie) sau reprezentant -organizator local persoana fizica.
      În funcție de disponibilitatea sălii și având o baza legala pentru sponsorizare se stabilește intr-o perioada de 2-3 luni programul competițional pentru următorul an.
      Cu asociațiile agreate ca parteneri se știe:acestea încasează, dau bonuri , se ocupa de tot-inclusiv asistenta medicala -specifica tipului de concurs ,dar beneficiază de o reducere a costului privind sala și probabil alte sponsorizări, ca și de reducerile de costuri privind cupe, medalii, premii, etc achiziționare centralizat de AMATUR ( sau cel puțin negociate)
      ATENTIE: SPONSORII TREBUIE ATRAȘI CA FIIND REPREZENTAȚI ÎN TOATE COMPETIȚIILE AMATUR, NU DOAR LOCAL( SITE, ALTE TIPURI DE RECLAMA,ETC),
      În situația în care se stabilește organizarea de către AMATUR cu coordonarea de catre o persoana fizica -coorganizator certificat de AMATUR, acesta poate incasa în numele AMATUR și face platile pentru cheltuielile ocazionate de competiție în numele AMATUR iar suma care i se cuvine i se poate oferi sub forma legala ( prestare, drepturi diverse, economie sociala) sau alte forme legale care presupun plata de impozite mici ( 10% sau 16% sau 0 %) după caz ( se studiază legislatia).
      Alte avantaje:ACCESUL LA SPONSORI care au nevoie de contracte legale si de un beneficiu real -accesul la o comunitate care impartaseste o pasiune comuna PLANIFICAREA,eficientizarea logisticii (ex:mese care se plimba în locații diverse cu traseu predeterminat), achiziții centralizate ,stabilirea unor parteneriate pe termen lung cu primăriile și consiliile locale, cu partenerii locali, cu furnizorii de echipamente, infrastructura,.accesul la fonduri, la programe,PUTEREA DE A NEGOCIA și multe altele.
      De exemplu : FESTIVALUL AMATUR ( nu exista dar presupunem ca va exista în viitor ) desfășurat timp de 3-5 zile în propria sala ( presupunem ca se pot accesa fonduri și se poate construi în viitor intr-o zona defavorizata , pe fonduri europene în colaborare cu o primărie sau consiliu care oferă un teren pentru sala ) ,cu o participare de 2000 -3000 de sportivi ( inclusiv straini) și care este sponsorizat la inaugurare ( sala+competiție anuala)de un brand cunoscut cu 100 de mese, mantinele, etc.
      Costurile de înființare și menținere sunt mai mici decât cele actuale, nu trebuie înființate sucursale ( nu intru acum în amanunte) iar beneficiile din reducerea costurilor , sponsorizări și altele pot fi limitate doar de lipsa de interes a tuturor în ceea ce privește AMATUR.
      Din analiza mea-e doar o opinie ( fără detalii acum) ar fi bine ca AMATUR sa fie organizat ca și club sportiv-fundație, cu afiliere la FRTM și eventual participarea cu o echipa sau mai multe la competițiile FRTM și separat organizarea de competiții în parteneriat cu co-organizatorii validați pe criterii stabilite ( asociații sau persoane fizice) intre membrii temporari ai clubului.
      Asta sper ca mai clarifică câteva din întrebările puse în diverse topicuri cu același subiect și va rog sa înțelegeți ca exista probleme care merita evidentiate, analizate și rezolvate.
      Rezultatul optim se obține abordând cu atenție subiectul în totalitatea și complexitatea lui.
      De ce trebuie schimbat un sistem care merge?
      Pentru ca totul este în continua schimbare , pentru ca poate fi imbunatatit si poate merge mai bine acum și în viitor.
      Cu cele mai bune gânduri va doresc tuturor:

      CRĂCIUN FERICIT!
      Ultima editare de Dan Tigau; 23.dec.2017, 14:49.

      Comentariu


      • #81
       Postat în original de Dan Tigau Vezi post
       Salutare tuturor!
       Razvan a punctat foarte bine câteva din avantajele organizării AMATUR într-o forma legal de organizare.
       Indiferent ce se alege ( asociație, club sportiv -fundație fără impozit pe profit, federație, etc) vreau sa explic câteva din avantajele imediate ale organizatorilor, coordonatorilor și membrilor participanti.
       Principalul avantaj este LEGITIMITATEA AMATUR , a conducerii si a partenerilor ( co-organizatori,promotori, membri).
       Iată ce poate face AMATUR ca persoana juridica :fiind o entitate de prestigiu, recunoscuta de autoritati ,cu un timp de 2-3 luni înaintea începerii unui nou campionat ,AMATUR solicita primăriilor, consiliilor localităților care au săli conforme cu cerințele AMATUR sponsorizarea unei competiții în localitatile respective prezentând avantajele sponsorului :reclama, actiune sociala, turism sportiv cu avantaje economice pentru comunitate, promovarea sportului pentru toate categoriile sociale și toate vârstele, avantaje ale programului de economie sociala propus, etc.
       Se solicită acordul pentru a organiza competiția într-o anume perioada, în parteneriat cu un partener local -co-organizator ( asociatie) sau reprezentant -organizator local persoana fizica.
       În funcție de disponibilitatea sălii și având o baza legala pentru sponsorizare se stabilește intr-o perioada de 2-3 luni programul competițional pentru următorul an.
       Cu asociațiile agreate ca parteneri se știe:acestea încasează, dau bonuri , se ocupa de tot-inclusiv asistenta medicala -specifica tipului de concurs ,dar beneficiază de o reducere a costului privind sala și probabil alte sponsorizări, ca și de reducerile de costuri privind cupe, medalii, premii, etc achiziționare centralizat de AMATUR ( sau cel puțin negociate)
       ATENTIE: SPONSORII TREBUIE ATRAȘI CA FIIND REPREZENTAȚI ÎN TOATE COMPETIȚIILE AMATUR, NU DOAR LOCAL( SITE, ALTE TIPURI DE RECLAMA,ETC),
       În situația în care se stabilește organizarea de către AMATUR cu coordonarea de catre o persoana fizica -coorganizator certificat de AMATUR, acesta poate incasa în numele AMATUR și face platile pentru cheltuielile ocazionate de competiție în numele AMATUR iar suma care i se cuvine i se poate oferi sub forma legala ( prestare, drepturi diverse, economie sociala) sau alte forme legale care presupun plata de impozite mici ( 10% sau 16% sau 0 %) după caz ( se studiază legislatia).
       Alte avantaje:ACCESUL LA SPONSORI care au nevoie de contracte legale si de un beneficiu real -accesul la o comunitate care impartaseste o pasiune comuna PLANIFICAREA,eficientizarea logisticii (ex:mese care se plimba în locații diverse cu traseu predeterminat), achiziții centralizate ,stabilirea unor parteneriate pe termen lung cu primăriile și consiliile locale, cu partenerii locali, cu furnizorii de echipamente, infrastructura,.accesul la fonduri, la programe,PUTEREA DE A NEGOCIA și multe altele.
       De exemplu : FESTIVALUL AMATUR ( nu exista dar presupunem ca va exista în viitor ) desfășurat timp de 3-5 zile în propria sala ( presupunem ca se pot accesa fonduri și se poate construi în viitor intr-o zona defavorizata , pe fonduri europene în colaborare cu o primărie sau consiliu care oferă un teren pentru sala ) ,cu o participare de 2000 -3000 de sportivi ( inclusiv straini) și care este sponsorizat la inaugurare ( sala+competiție anuala)de un brand cunoscut cu 100 de mese, mantinele, etc.
       Costurile de înființare și menținere sunt mai mici decât cele actuale, nu trebuie înființate sucursale ( nu intru acum în amanunte) iar beneficiile din reducerea costurilor , sponsorizări și altele pot fi limitate doar de lipsa de interes a tuturor în ceea ce privește AMATUR.
       Din analiza mea-e doar o opinie ( fără detalii acum) ar fi bine ca AMATUR sa fie organizat ca și club sportiv-fundație, cu afiliere la FRTM și eventual participarea cu o echipa sau mai multe la competițiile FRTM și separat organizarea de competiții în parteneriat cu co-organizatorii validați pe criterii stabilite ( asociații sau persoane fizice) intre membrii temporari ai clubului.
       Asta sper ca mai clarifică câteva din întrebările puse în diverse topicuri cu același subiect și va rog sa înțelegeți ca exista probleme care merita evidentiate, analizate și rezolvate.
       Rezultatul optim se obține abordând cu atenție subiectul în totalitatea și complexitatea lui.
       De ce trebuie schimbat un sistem care merge?
       Pentru ca totul este în continua schimbare , pentru ca poate fi imbunatatit si poate merge mai bine acum și în viitor.
       Cu cele mai bune gânduri va doresc tuturor:

       CRĂCIUN FERICIT!
       Domnule Tigau, D-ta visezi cu ochii deschisi. Tare mult as vrea sa vad si eu o sală de sport construită pe bazele acestor vise.
       Peste tot in lume se practica descentralizarea, numai D-ta vrei centralizare. E clar de ce, fiindcă urmărești deținerea controlului deciziilor la nivel național al Amaturului, pentru a profita cum doresti de beneficiile obținute prin toate mijloacele enumerate mai sus.
       Am mai spus si eu si au mai spus-o și altii: noi suntem amatori și nu dorim să devenim profesioniști. Dorim doar sa ne întâlnim, sa jucam tenis, sa povestim, sa bem o bere, sa ne simtim bine, sa ne relaxam.Nu dorim să fim înrolati in nici un club profesionist si, cu atât mai puțin în FRTM. Lasati-ne sa ne descurcam noi singuri, la nivel local si coordonați ca si pina acum la nivel național.
       Nu prea inteleg eu de ce țineți cu tot dinadinsul ,, sa ne ajutati ". Eu sunt convins ca aveti un interes personal, n-o faceti de dragul nostru. O faceti de dragul banilor pe care mizati ca-i va obține amaturul si pe care o sa-i direcționati de la nivel central, după propria dorință.
       Va doresc Crăciun fericit daca ne lăsați pe noi cu necazurile noastre si sa nu ne mai purtați de grija !
       Ultima editare de mateidumitru; 23.dec.2017, 17:38.

       Comentariu


       • #82
        "Dorim doar sa ne întâlnim, sa jucam tenis, sa povestim, sa bem o bere, sa ne simtim bine, sa ne relaxam.Nu dorim să fim înrolati in nici un club profesionist si, cu atât mai puțin în FRTM."

        Poate asta doriți dvs dle mateidumitru. Eu doresc sa joc tenis in condiții bune, cu spatii adecvate de joc, pe mese cat mai bune, iarna in sala cu căldură si vara cu aer condiționat. Chestii ca astea se pot obține daca se închiriază săli care sunt dotate cu astfel de opțiuni, insa cu bani destui de mulți. Berea, poveștile si relaxarea isi au si ele rostul, insa nu in timpul unui concurs.

        Asa ca va rog sa nu mai faceți afirmații in numele "tuturor", ci doar al dumneavoastră!

        Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

        Comentariu


        • #83
         Va rog, evitati fight-ul.

         Nea Titi, cine declanseaza fight, il rog frumos sa reciteasca postul 1 de aici...

         Acesta este un topic pro, va rog, creati topicul invers daca doriti, si acolo puteti da in noi linistit...

         Si in plus, imediat suntem in plin Crăciun....
         FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
         Tel : 0742 257 995

         Comentariu


         • #84
          Postat în original de PaliHR Vezi post
          Va rog, evitati fight-ul.

          Nea Titi, cine declanseaza fight, il rog frumos sa reciteasca postul 1 de aici...

          Acesta este un topic pro, va rog, creati topicul invers daca doriti, si acolo puteti da in noi linistit...

          Si in plus, imediat suntem in plin Crăciun....
          Din clipul lui Claudiu care este pro si care este contra

          Comentariu


          • #85
           Postat în original de Claudiu84 Vezi post
           "Dorim doar sa ne întâlnim, sa jucam tenis, sa povestim, sa bem o bere, sa ne simtim bine, sa ne relaxam.Nu dorim să fim înrolati in nici un club profesionist si, cu atât mai puțin în FRTM."

           Poate asta doriți dvs dle mateidumitru. Eu doresc sa joc tenis in condiții bune, cu spatii adecvate de joc, pe mese cat mai bune, iarna in sala cu căldură si vara cu aer condiționat. Chestii ca astea se pot obține daca se închiriază săli care sunt dotate cu astfel de opțiuni, insa cu bani destui de mulți. Berea, poveștile si relaxarea isi au si ele rostul, insa nu in timpul unui concurs.

           Asa ca va rog sa nu mai faceți afirmații in numele "tuturor", ci doar al dumneavoastră!

           Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk
           Eu te asigur ca, după ce vom fi inrolati în FRTM, vom juca mult mai putin si in aceleasi conditii. Crezi ca se vor face sali speciale pentru noi ?! Am impresia ca voi credeti ca vorbiti cu unii pe care ia adus pe lume cloca.
           Cine vrea sa fie profesionist, n-are decat sa se inscrie intr-un club profesionist.Noi suntem asociație de amatori.

           Comentariu


           • #86
            Postat în original de Claudiu84 Vezi post
            "Dorim doar sa ne întâlnim, sa jucam tenis, sa povestim, sa bem o bere, sa ne simtim bine, sa ne relaxam.Nu dorim să fim înrolati in nici un club profesionist si, cu atât mai puțin în FRTM."

            Poate asta doriți dvs dle mateidumitru. Eu doresc sa joc tenis in condiții bune, cu spatii adecvate de joc, pe mese cat mai bune, iarna in sala cu căldură si vara cu aer condiționat. Chestii ca astea se pot obține daca se închiriază săli care sunt dotate cu astfel de opțiuni, insa cu bani destui de mulți. Berea, poveștile si relaxarea isi au si ele rostul, insa nu in timpul unui concurs.

            Asa ca va rog sa nu mai faceți afirmații in numele "tuturor", ci doar al dumneavoastră!

            Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

            Comentariu


            • #87
             Postat în original de dantim Vezi post
             Nici aia mici nu mai cred in Mos Craciun dar de noi ce sa mai zicem,poate in reni ca aia exista

             Comentariu


             • #88
              Am stat mult pe ganduri pana sa postez. Totusi mi-am luat inima in dinti si in calitate de participant eu vad lucrurile in felul urmator. Amatur a aparut, asa cum a aratat mai sus domnul Matei, sa ne întâlnim, sa jucam tenis, sa povestim, sa bem o bere, sa ne simtim bine, sa ne relaxam. Cunosc destul de bine ce inseamna sa devii persoana juridica si costurile ce le implica. Si nu doar contabilitate, dar si protectia muncii, PSI, sute de proceduri care trebuie intocmite - toate costa bani. Stiati ca pentru a avea procedurile de functionare trebuie sa platesti anual poate si 10000 de ron? Desigur poti sa le faci singur, dar tare-s curios sa vad cine va sta din timpul sau sa se documenteze sa faca procedurile? Dar faptul ca pentru a aseza mesele la un turneu trebuie sa angajezi personal? Si ca acest personal trebuie sa completeze declaratie de venit pentru banii care ii incaseaza? Si autoritatile statului abia asteapta sa aiba noi entitati de verificat, sa aiba cui da amenzi. Asta mai lipsea pe capul organizatorilor sa aiba si raspundere pentru fiecare banut pe care il incaseaza, ba mai mult sa raspunda si pentru banii pe care ii scot din buzunar, pentru ca cei mai multi acum scot bani din buzunar pentru a acoperi o parte din cheltuieli (nu zic ca e in regula si poate aceasta ar trebui sa fie o chestiune pentru care sa ne punem mintea la contributie ca acesti oameni care muncesc voluntar macar sa nu iasa in pierdere cand trag linia). Cum se va incasa taxa in mod legal la 20 de concursuri in aceeasi zi? Acum na nu-s eu in masura sa decid dar cred ca avantajele nu justifica costurile, pentru ca pe cei mai multi ii intereseaza costurile. Ca sa participi la un concurs in afara localitatii te ajunge undeva la minim 70-80 Ron. In noua forma de organizare oare nu cumva participantii vor suporta costurile?
              In mod corect spun unii ca pot veni bani din sponsorizari. Dar astazi oare organizatorIi nu au gasit solutii prin diferite firme sa atraga sponsorizarea? Sau mai simplu de ce nu sponsorul poate sa organizeze direct acel concurs pe care Amatur il poate inscrie in calendar si il poate populariza? Sponsori sa fie ca solutii de a le lua banii se gasesc.
              Altii vorbesc de atragere de fonduri pentru constructia de sali? Oare aceasta e menirea noastra? Pana si ideea de a construi o sala va naste cearta. Pe ce baza se va alege Bucurestiul sau Botosaniul sau Brasovul?
              Cat priveste afilierea la FRTM apoi cine o doreste e liber si astazi sa-si faca club sau sa se inscrie personal la un club afiliat. Miscarea aceasta este de amatori, daca te consideri valoros inscrie-te direct la FRTM. Dezbaterea se spune ca e constructiva, din pacate s-ar putea ca aceasta dezbatere sa fie exceptia care confirma regula, deoarece risca sa rupa Amaturul in bucatele. Sa presupunem ca s-ar schimba modul de organizare. Credeti ca nu vor fi zone intregi din tara care fara a avea nevoie de altceva decat de o adresa de facebook si niste numere de telefon sa inchirieze o sala o data pe luna sau la doua luni sa-si faca propriul lor concurs? Deja oamenii se cunosc intre ei si multi nu vor dori sa plateasca taxe suplimentare pentru functionarea unei asociatii astfel incat sa creasca costurile cu inca 20-30 de ron pe concurs, daca nu si mai mult. Deja o participare la un concurs mai indepartat ar face mai mult decat o paleta decenta.
              E o vorba romaneasca nu iese fum fara foc. Daca unii oameni se opun cu inversunare nu cred ca o fac doar din orgoliu. Probabil se stiu multe si s-au scris mult prea putin din acestea pe forum. Oricum ar fi va rog nu distrugeti acest mic colt de rai care e Amaturul si care ofera atatea placeri unor impatimiti ai tenisului de masa doar pentru a promova niste interese obscure.
              Sarbatori fericite tuturor si mai multa lumina in suflet dar si in minte.
              Lemn: Butterfly Marcos Freitas ALC
              FH: Butterfly Dignics 05
              BH: Tibhar Grass D.TecS

              Comentariu


              • #89
               Postat în original de PaliHR Vezi post
               Va rog, evitati fight-ul.

               Nea Titi, cine declanseaza fight, il rog frumos sa reciteasca postul 1 de aici...

               Acesta este un topic pro, va rog, creati topicul invers daca doriti, si acolo puteti da in noi linistit...

               Si in plus, imediat suntem in plin Crăciun....

               Postul meu nu este nicidecum fight. Eu incerc sa atrag atentia asupra a ceea ce ne asteapta .Nu inteleg cum poti sa ai pretenția că toată lumea sa fie de acord cu tine. Asta seamănă a dictatura. Pur si simplu, ne bagi pumnul in gura. Asa se va intimpla si cand vom fi condusi de la centru. Imi pare rau, dar eu te-am crezut un tip cu idei democrate. Te rog, nu-mi insela asteptarile !

               Comentariu


               • #90
                Postat în original de PaliHR Vezi post
                Odata cu aceasta dezvoltare frumoasa, vrem - nu vrem, ne confruntam si cu o dilema de baza: daca ar fi necesara in folosul ambilor factori (atat organizatorilor cat si participantilor) prezenta unei (unor) persoane juridice care sa poata ajuta un organizator local in anumite probleme organizatorice pe care o persoana fizica nu le poate depasi.
                (...) Dar desigur, chiar daca se va/vor gasi astfel de posibil(i) partener(i), niciun organizator n-ar fi obligat sa beneficieze de sprijinul lui, ci din contra, numai daca solicita acest lucru.
                (...) Ma adresez Dvs. cu rugamintea ca cei care considera importanta atragerea/crearea unui club / a unei asociatii / a unei alte forme juridice care sa-i ajute pe organizatorii care necesita acest lucru, sa-si manifeste sprijinul aici.

                Ii rog frumos pe cei care sunt impotriva, sau ar milita in sens invers, s-o faca altundeva, iar pe cei care ma respecta, dar sunt inclinati si spre discutii tip fight, sa n-o faca aici.
                Am un mic plan de a strange pana in 5 ianuarie 200 de adeziuni, ca sa vedem daca idea are sustinere.

                Deci: daca sustineti gasirea unei solutii pentru lipsa unei persoane juridice in organizarea mai multor turnee, Va rog s-o semnalati in cele de mai jos.

                Cu multumiri,
                FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
                Tel : 0742 257 995

                Comentariu

                Cine a citit topicul
                Procesare...
                X