Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Initiativa "persoana juridica in sprijinul turneelor mai mici din circuit"

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • PaliHR
  a răspuns
  Postat în original de Topspinescu Vezi post
  e vorba de o competitie sportiva
  Probabil suntem mai multi care credem ca turneele noastre sunt competitii sportive, de facto.
  In ultimii ani au avut loc multe discutii pro si contra:
  -daca aceste concursuri de-ale noastre sa fie in special doar niste intalniri prietenesti (asa cum imi imaginez ca au pornit acum vreo 14 ani)
  -sau sa fie guvernate de reguli mai multe si mai precise (cu aplicarea carora atat participantul cat si organizatorul sa stie precis ce drepturi si obligatii are), deci sa fie competitii sportive, in intregul sens al formulei.

  Curentul general, de o majoritate covarsitoare a fost (si probabil este) pentru prima optiune. Prima optiune, care nu poate bloca sa ne lovim aproape sambata de sambata de probleme mai mici sau mai mari.
  Le si cer scuze tuturor colegilor care probabil sunt deranjati ca Pali vine din nou cu melodia sa veche.

  PS: Imaginati-va doar ca la un meci de fotbal organizat in cadrul unei competitii sportive nu se stie daca xy a luat in ultimele etape 2, 3 sau 5 cartonase galbene (deci daca are drept de joc) sau ce e de facut daca o poarta are 1 metru si x cm, iar cealalta 2 metri si y cm. Tot asa ganditi-va cum e daca la un meci de tenis de masa organizat in cadrul unei competitii sportive sala nu este omologata, sau daca unul dintre jucatori vine cu o racheta de tenis, etc.

  Pana ce optiunea este pentru prima varianta ca si forma de organizare a circuitului, n-avem altceva ce sa facem decat sa le fim recunoscatori coordonatorilor pentru timpul lor destinat organizarii detaliilor care tin de circuit, organizatorilor pentru tot ce fac pentru sambetele AmaTur, respectiv tuturor participantilor care sunt sau nu de acord cu acest sistem, dar se prezinta mai mult sau mai putin des la mesele de concurs.

  (Initial as fi notat cele de mai sus la topicul unui turneu de sambata trecuta, dar foarte probabil, locul ideilor e aici.)

  Lasă un comentariu:


 • PaliHR
  a răspuns
  Stimati colegi care ati sustinut initiativa din decembrie anul trecut, stimati opozanti, stimati cititori!

  Se pare ca mai multe puncte din cele dezbatute mai sus au intrat in randul propunerilor care au vizat modificarea regulamentului, cateva primind votul majoritar in cadrul sedintei conducerii AmaTur, asa cum reiese din centralizatorul publicat in urma cu cateva zile de Marcel:

  "Propuneri participanți și rezultatele votului Coordonatorilor AmaTur
  DA - NU

  26. Infintarea unei Asociatii sportive, in prima faza doar pentru gestionarea de taxe si fonduri ce se manipuleaza dupa parerea mea destul de periculos de la anumite persoane in conturi catre alte persoane. (Zosim1)
  7-4

  39. Asistenta medicala (minim o trusa medicala si un asistent) sa fie obligatorii la toate categoriile. (Kantor Imre)
  8-5

  63. Bugetul sa nu mai apara public, ci numai in zona platitorilor. (GeluBv)
  12-0"

  http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...394#post449394

  Am mai vazut macar o propunere strategica din punct de vedere organizational care mi se pare ca a fost dezbatuta si aici, dar n-o citez, fiindca nu am timp sa verific.

  Ideea ar fi - in special pentru colegii mai putin informati, dar cu glas cateodata tare, dar totodata si pentru cei mai informati, dar totodata si mai tacuti - ca discutiile pe teme pozitive, respectiv cautarile de drumuri au sanse mari ca in timp sa duca la rezultate reale, chiar daca initiatorii sunt improscati cu noroi sau atacati vehement.

  Lumea asa ii, se tot schimba...

  Lasă un comentariu:


 • laky
  a răspuns
  AMATUR - Legalitate si eficienta.

  Am considerat necesar sa redeschid subiectul initiat de Pali pentru simplul motiv ca pana sa-mi spun parerea, topicul a fost inchis! Nu-i niciun bai, o fac prin aceasta metoda.
  Profitand de zilele libere de la cumpana anilor, am incercat sa citesc de la cap la coada toate parerile referitoare la aceasta tema. Nu cred ca pot afirma ca am inteles cam ce se doreste, caci sunt prea multe pareri, unele sincere dar si multe altele nascute din contradictii, aparente frustrari si ambitii personale
  De la tatal meu, care a fost un eminent jurist, am invatat un lucru. Daca vrei sa iei o decizie intr-o situatie complicata, lasa la o parte paragrafele de lege interpretabile in fel si chip si prima oara incearca sa gandesti cu mintea sanatoasa a omului de rand. Astfel va rog a lua in vedere ca cele de mai jos reprezinta doar produsul gandirii mele de om simplu, in baza celor traite si invatate in cei 12 ani de participare la miscarea AMATUR.
  Incercand sa exclud toate divagatiile de la miezul problemei , sa o luam pe indelete si sa vedem cum ajungem la cele doua deziderate, care sa constituie baza unui AMATUR legal, eficent si mai ales cu viata lunga:

  1. Cadru legal pentru Amatur
  Parafrazandu-l pe Marx, care spunea ca “familia este celula de baza a societatii” , perceptia mea este ca Amaturul va trebui sa se organizeze de jos, la nivel local, prin infiintarea de asociatii sportive care sa aiba drept obiect de activitate tenisul de masa. Aceste celule vor alcatui structura de baza sau “societatea” tenisului de masa amator. Asociatii trebuie sa se constituie de regula in localitatile in care pana acum au fost organizate cu regularitate turnee, indiferent de categorie.
  Avand asociatia la nivel local constituita, problemele dezbatute cu atata ardoare in topicul lui Pali sunt ca si rezolvate. O asociatie poate organiza in conditii deplin legale un turneu de tenis de masa deoarece:
  - poate atrage sponzori locali, cu inregistrarea legala a donatiilor
  - poate inchiria prin asociatie o sala de sport pentru organizarea de turnee
  - poate emite bilete participantilor pentru taxa de participare, banii fiind contabilizati la venituri.\
  - Poate angaja pentru fiecare concurs, asistenta sanitara de specialitate
  - Poate cumpara premii, a caror valoare se va deduce in contabilitate
  - Isi poate imbogatii patrimoniul prin cumpararea de echipament sportiv din venituri sau prin accesarea de programe de finantare a activitatilor sportive initiate de catre consiliile locale sau judetene.
  - Poate organiza cursuri cu plata pentru invatarea tenisului de masa atat pentru copii cat si adulti, sau isi poate inchiria propria sala cu ora.
  Pe langa cele mai sus amintite, exista inca o sumedenie de alte oportunitati in functie de specificul local, de relatiile membrilor asociatiei cu organele de conducere locala sau operatorii economici locali.

  2. Conducere eficienta
  Asociatiile astfel constituite vor sti de la sine sa se organizeze astfel incat, an de an sa-si poata realiza scopul propus, dar sa ramana permanent pe linia de plutire. Astfel:
  - Nu este nevoie de o MEGA Asociatie Amatur la nivel national, cu cadre remunerate din cotizatii locale. Miscarea AMATUR trebuie sa ramana pur si simplu o MISCARE, ce va rezista pana cand asociatiile locale ii vor furniza energia necesara.
  - Consiliul director trebuie sa fie onorific, urmand a fi ales dintre membrii Asociatiilor locale LEGAL constituite.
  - Consiliul va stabili regulile generale de organizare a miscarii AMATUR
  - In fiecare an va fi ales un “ contabil al AMATUR” care va gestiona fondurile necesare turneului final, mentinerii site-ului si a altor cheltuieli generale.” Contabilul” ales va fi Asociatia care va organiza pentru anul urmator Turneul final. Spre aceasta vor fi directionate cotele amatur rezultate in urma fiecarui concurs desfasurat dupa turneul final pana la urmatorul turneu final.
  - La sedinta de final de an Consiliului organizatorul turneului final va face contabilitatea banilor gestionati, cei eventual ramasi neutilizati urmand a fi transferati in contul urmatorului organizator. Deoarece o asociatie nu poate ramane pe profit, diferentele ramase vor fi convertite in cheltuieli materiale in cadrul Turneului final pe care il va organiza.

  Astfel in cadrul AMATUR-ui, asociatiilor sportive locale vor fi singurii organizatori de drept ai unui turneu de tenis de masa, acoperindu-se toate aspectele legale cu privire la contabilizarea sumelor implicate in organizarea unui turneu, atragerea sponzorilor si asigurarea asistentei medicale obigatorii aferente fiecarui concurs.

  Lasă un comentariu:


 • PaliHR
  a răspuns
  Postat în original de cata_60 Vezi post
  Daca n ar fi ajunul Craciunului si rugamintea ta expresa de la ne abtine de la orice comentarii mi as pute aduce din plin contributia la circul ce sta sa inceapa in acest topic.
  Multumesc frumos!

  Nu credeam ca subiectul sa fie asa de greu, dar se pare ca cei care si-au detaliat suportul pentru aceasta initiativa de-a mea de o jumatate de fraza, si o majoritate vedem doua AmaTururi diferite dintr-un singur punct de vedere organizational, in rest 99% din restul organizarii, derularii etc., cu totii percepand la fel circuitul.
  Incep sa cred ca i-am jignit pe unii dintre "parintii" circuitului care n-au intrat in detaliile acestui aspect. Le datorez scuze.

  Pentru a nu mai intra in fight si pentru a nu mai fi greu oricui sa se abtina, inchidem subiectul la jumatatea drumului dintre 15 decembrie si 5 ianuarie.

  Cine a citit mai multe comentarii pro de aici (lasand la o parte marul discordiei, scenariul mai dezvoltat al domnului Tigau) are sanse mari sa perceapa ca nu am fost ticnit cand am exilat aceasta dezbatere aici, dupa ce altii n-au reusit s-o puncteze in alte parti ale forumului.

  O sa mai revin cu o sintetizare a opiniilor pro, ori aici, ori probabil pe mesaj privat.

  Multumiri celor care au reusit sa respecte cele scrise in postul 1, si celor care s-au manifestat decent.

  Craciun Fericit!
  Merry Christmas!

  Lasă un comentariu:


 • PaliHR
  a răspuns
  Postat în original de sorin_client Vezi post
  celelalte sporturi (ciclism, karate, etc) sunt in aceeasi situatie
  Sorine, este o difeenta enorma, intre un concurs organizat pe doua mese de un cerc de prieteni, si unul oficial si anuntat public, cum este in AmaTur:

  Postat în original de PaliHR Vezi post
  Ca sa ne intelegem, daca doi prieteni de la Brasov si Odorhei se duc la Fit.Feel sau Gry Club si dau doua mingi nu este o competitive oficiala. Dar cand este o competitie oficiala este mai mult decat cand cei doi prieteni se ducea ca sa inchirieze o masa pt. doua ore.
  + M-am uitat un pic in arhiva mea si am gasit intr-un mesaj un link, de unde am scos citatul de mai jos:

  "Comitetul de coordonare a sistemului ... nu-si asuma nicio raspundere in legatura cu organizarea si supravegherea meciurilor si a turneelor inregistrate pe platforma internet ... (http://www.....ro/), aceasta revenind in totalitate jucatorilor si/sau organizatorilor respectivelor turnee, dupa caz.
  Consecintele incalcarii obligatiilor legale privind organizarea meciurilor sau turneelor vor fi suportate in exclusivitate si in totalitate de catre jucatori, respectiv organizatorii fiecarui turneu."

  Poate ca preluarea unui simplu astfel de citat in regulament ar rezolva totul?

  Lasă un comentariu:


 • cata_60
  a răspuns
  Pali,daca esti hotarat sa faci o asociatie,un club sau ce vrei tu,sfatuieste te cu dl de la Brasov,mi s-a parut ca este pe deplin in tema cu aseipectele legale,juridice ale spetei.Chiar daca va fi ceva ok,chiar daca nu,vei avea cel putin cugetul impacat.
  Mi se pare ciudat ca unii din domnii care posteaza aici vorbesc despre ilegalitati,organe,si alte bazaconii de astea.
  Dumnealor traiesc cu impresia(sau le este indusa) ca participantii la concursurile Amatur comit vreo infractiune? Sau macar o contraventie?Poate cei care organieaza sunt niste mici raufactori?
  Am vazut si postarile cu caracter de fight ,cu precadere,cele provocatoare a investitorului strategic in tdm-ul romanesc.Daca n ar fi ajunul Craciunului si rugamintea ta expresa de la ne abtine de la orice comentarii mi as pute aduce din plin contributia la circul ce sta sa inceapa in acest topic.
  Sarbatori fericite!

  Lasă un comentariu:


 • cule
  a răspuns
  Daca 30% sunt pentru..oare cati sunt impotriva? Cred ca din respect pt Pali nu se "arata"..

  Lasă un comentariu:


 • Dan Tigau
  a răspuns
  Cui "sa va dea"?
  AMATUR nu exista încă legal , de aceea tot scriem.
  Eu nu reprezint FRTM.
  FRTM a făcut și face sponsorizări dar către membri.
  Câțiva nu vor ca AMATUR sa existe legal și nici sa fie membru FRTM.
  Dar vor sponsorizări.
  Ce oferiți în schimb ?
  Veți fi mai puțin virulenti pana la sponsorizare și reluați pe urma criticile,nu?
  Eu personal am sponsorizat peste 40 de cluburi de tenis de masa și numeroși sportivi cu materiale de tenis de masa.
  Am facut-o cu placere și cu acte legale.
  Ca sa înțelegeți "concret" ce se propune trebuie sa faceți un efort.
  Dacă nu va rog nu va mai dați cu părerea fără argumente.
  Înțeleg ca nu vorbesc membri ci doar cei care nu au încredere ca vor obține o poziție intr-o structura legal înființată și își vor pierde parte din privilegii și influenta .
  Le este teama ca sunt depășiți, ca trebuie sa facă acte la care nu se pricep, etc.
  În condițiile astea eu si altii am putea afirma ca o astfel de atitudine a unui grup care neaga avantajele evidente ale unui AMATUR legal organizat reprezinta interese proprii și vor sa fure viitorul AMATUR?
  Nu trebuie sa luam atitudine împotriva lor?
  Succes la sponsorizări!
  Ultima editare de Dan Tigau; 24.dec.2017, 12:43.

  Lasă un comentariu:


 • sorin_client
  a răspuns
  Postat în original de Dan_s Vezi post
  Sustin initiativa - o consider necesara pentru ca pana la urma se va sesiza vre-un "organ" ca ceva nu este in regula. (Cred ca o asociatie non-profit ar mai usor de administrat, contabilizat)
  Pai doar nu va ganditi ca cineva e in neregula cu organizarea de concursuri !
  Fiecare are sau apeleaza la o asociatie sportiva, poate justifica banii cheltuiti cu facturi sau bonuri, etc.

  Nici nu sunt sigur ca apelarea la o casa de avocatura/persoana juridica, etc, este varianta buna ! Adica de ce mi-ar trebui o persoana juridica sa negocieze niste chestii in orasul meu !? S-apoi care-i castigul cand aceasta persoana negociaza un pret mai bun dar ma taxeaza pentru servicii ? Clar nu cred ca e varianta cea buna !

  Si mai cred ca nici proprietarii site-ului nu sunt de-acord cu "legaliazarea"! Ca fara site Amatur isi va pierde considerabil valoarea pana aproape de desfiintare. Probabil ca ei au contracte cu firmele pentru reclama, afisaj, etc si nu-si fac probleme din acest pct de vedere. (bineinteles daca taxeaza aceste lucruri)

  Nu, eu as pune problema un pic altfel, si anume: afisajul contravalorii serviciilor nu-si are rostul, fiecare concurent trebuie sa stie ca aceste servicii nu pot depasi ...lei la concursuri B, ... lei la A si ... lei la A+ indiferent de locatie.
  "Taxa" (nu-mi place deloc cum suna) nu va fi decat pentru inchirierea de sali, mese, oameni care ajuta la organizare, alte produse care sunt pentru buna desfasurare a unui concurs.
  Nu se va accepta marirea contravalorii serviciilor din cauza ca s-a scumpit salamul care nu place sau nu le ajunge unora sau ca e prea putina bere pentru altii sau din cauza ca organizatorul doreste premiere in bani sau obiecte, tombole, etc. Toate aceste "facilitati" privesc in mod direct organizatorul si nu trebuie "obligat" participantul sa achite nimic suplimentar.

  Sa stiti ca si celelalte sporturi (ciclism, karate, etc) sunt in aceeasi situatie asa ca nu trebuie sa fim extrem de ingrijorati. Daca cineva este interesat se ne "corecteze" trebuie sa vina si cu solutii. Gen "Daca nu asa atunci cum" ? Si atunci ne vom conforma pentru ca orice problema are si un termen pentru rezolvare.
  Pana la urma suntem niste amatori organizati care dorim putina miscare fara obligatii de orice fel.


  ---------------
  Un mesaj pentru cei prezenti si reprezinta F.R.T.M., dvs domnilor in afara faptului ca v-ati ales jucatori si din randul amaturistilor care va si ne reprezinta cu brio, ati putea inainte de toate sa sprijiniti miscarea amatur, sa convingeti cumva draga de Federatie sa ne dea si noua niste mese pe care nu le mai foloseste, niste tabele de scoruri pe care sa le raparam si sa le refolosim, poate chiar sa sponsorizeze Amaturul cu mingi. Ca doar producem "materie prima" si pt dvs!

  Lasă un comentariu:


 • Dan_s
  a răspuns
  Sustin initiativa - o consider necesara pentru ca pana la urma se va sesiza vre-un "organ" ca ceva nu este in regula. (Cred ca o asociatie non-profit ar mai usor de administrat, contabilizat)

  Lasă un comentariu:


 • Alex.C
  a răspuns
  Si eu sustin ideea lui Pali. Desi nu mai particip in Amatur ( sunt "mare" profesionist acum ...am jucat in superliga 1 an si acum in div A ) consider ca Amatur-ul a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si cea mai importanta ca si dezvoltare personala si totodata ca acumulare de experienta in acest minunat sport. Pe scurt tenis de masa, PRIETENI castigati , orase vizitate, mai putina bere ca altii, distractie , relaxare, nervi etc... Nu vreau sa comentez prea multe pentru ca nici nu sunt in masura dar consider ca o evolutie ar fi necesara....zicea cineva ca de ce sa schimbi ceva care deja merge bine ...dar daca poti sa-l schimbi si sa fie si mai bine pentru toata lumea ? Personal il cunosc pe domnul Dan Tigau si nu cred ca are vreun interes ascuns in ceea ce priveste Amaturul cu atat mai mult sa se "imbogateasca" de pe urma acestei miscari. Cred ca toata lumea isi doreste acelasi lucru , sa joace tenis de calitate in cele mai bune conditii. Cred ca ar trebui analizate cu atentie aceste propuneri (de catre oamenii avizati) si sa se incerce o schimbare in bine ...iar daca nu functioneaza presupun ca se poate reveni la situatia actuala...

  Sarbatori fericite la toata lumea !!! Si sa ne vedem sanatosi in anul urmator!!!

  Lasă un comentariu:


 • Dan Tigau
  a răspuns
  Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post
  Stimate Domn! Total gresit!!! Amatur este un circuit de tenis de masa care se desfasoara pe intreg teritoriu al tarii si care este organizat de asociatii, cluburi sportive legal constituite sau de persoane fizice in mod independent. Circuitul si-a stabilit regulile modul de organizare prin persoanele care organizeaza turnee, se implica in acest fenomen si majoritatea sunt presedinti de asociatii, cluburi sportive legal constituite!!! In concluzie turneele sunt organizate de persoanele juridice sau fizice sus enumerate.
  In acest topic s-a aruncat piatra in apa pentru a face valuri, dar nu s-a spus nimic concret. Acest topic este ca o ecuatie cu mai multe necunoscute, iar initiatorii nu vin cu propuneri concrete. Unul vrea ajutor pentru cei mici, celalalt vrea mai multe echipe in campionatul national (FRTM). Cei care avem asociatii legal constituite si noi la inceput ne-am lovit de greutatile pornirii, dar nu a venit nimeni din exterior sa ne dea solutii, sfaturi, etc. Am trecut cu brio de toate, iar la ora actuala avem sprijin din partea administratiei locale, avem sponsori, mass media este intotdeauna alaturi de noi.Credeti ca o supra asociatie poate obtine mai multe decat obtinem noi??? Niciodata. La nivel local noi prezentam o garantie, o siguranta si seriozitate. Poate ne prezentati prin ce mijloace puteti face mai multe decat noi. Ce noutate puteti aduce de exemplu la turneele organizate in judetul Mures??? Vreau solutii concrete, .... nu sali de sport ridicate in zone defavorizate. Consider ca sala de sport in care organizam turneele sunt la standarde ridicate, niciodata nu am avut comentarii. Unii vor sali incalzite, vor aer conditionat, dar aceste persoane n-au fost la turnee organizate de FRTM. Eu am fost prin 2010 la Buzau unde am inghetat de frig, norocul ca returul s-a tinut la Topoloveni unde Sorin Botarca a oferit conditii excelente. Nu vreau sa dau raspuns la cele expuse iarasi de D-l Tigau pentru ca vine Craciunul. Nimeni nu ilopreste ca pe banii proprii sa infiinteze o asociatie sportiva si sa porneasca 2-3 echipe in Superliga, Div.A, div.B, ...daca il tine buzunarul, pentru ca din banii Amaturului nu o va face!!! Craciun Fericit.
  Pentru cine nu stie, inclusiv Domnul Kantor:
  -Dan Tigau a infiintat primul club privat in 1990-Technics Sport
  -s-a continuat cu Pro Auto Sports din 1998 , transformat in ACTT
  --Palmares : 8 titluri nationale la echipe masculin la rand, 9 de vicecampioni , 9 de Cupa Romaniei( si locurile 2 si 3) ,nenumarate titluri si locuri pe podium la individual, dublu
  -toti sportivii cunoscuti au trecut pe aici
  -cu acesti sportivi s-au pregatit si Otilia Badescu cand a cucerit titlul european si Dana Dodean
  -organizarea pana in 2004 a circuitului Pro Auto ( 4 turnee pe an cu premii de 2000 de euro/ turneu) timp de 4 ani
  -acest circuit este precursorul AMATUR , a fost prima data cand toti amatorii s-au aliniat la start si au participat alaturi de profesionisti .Se juca si dublu.Sunt poze si nenumarati participanti care pot confirma
  -in 2005 modelul a fost preluat de Mihai Dascalitei ( pozat pe prima pagina din site Amatur)si a continuat prin prima organizare Amatur in 2005 ( cateva din concursuri in sala amenajata de noi la liceul Creanga )si in 2006 -campion Mihai Bodeanu
  -am organizat campionate nationale de veterani la Creanga, BNR si Chiajna ( cu premii si promovare televiziune-Antena 1 -interviu nea Dumitrescu )
  -cativa jucatori si antrenori ai echipelor nationale s-au format la aceasta scoala
  -am sponsorizat in tot timpul asta cu 1.500.000 Euro tenisul de masa , inclusiv amenajarile salilor Stirom, liceul Creanga si sala Chiajna ( in care ati avut prilejul sa jucati)
  -contributia mea s-a alaturat langa cea a multor antrenori , iar efortul lor si al jucatorilor , in scopul de a demonstra ca baietii sunt la fel de talentati ca si fetele , au facut din ACTT clubul cu cele mai multe titluri si medalii din 1990 pana azi.
  Din pacate regretatii Aurel Ovanez si Andrei Cioran nu mai sunt printre noi.
  Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!
  -am fost vicepresedinte FRTM si am susținut si sustin si acum ca AMATUR este o baza de selectie reala pentru sportivii de mare performanta si ca trebuie sa isi revendice aceasta pozitie
  -producem accesorii si lemne de tenis de masa sub branduri proprii si pentru branduri cunoscute
  -sunt antrenor de tenis de masa si cei care ma cunosc pot sa spuna ca incerc sa am o contributie permanenta in domeniu si o voi face mereu fara sa fiu manat de interese obscure
  Sunt pasionat de tenis de masa , management stategic ca si de industrie si inovatie.

  Declar ca nu ma intereseaza sa acaparez Amatur, sa obtin un avantaj material si nu ma intereseaza sa imi fac un club pentru ca am( ACTT inca joaca in divizia B-media de varsta a echipei e de 48 de ani -ne trage in jos Lukasz Klimas-si inca face fata ).
  Ma intereseaza sa contribui la dezvoltarea tenisului de masa ( in special de mare performanta si pentru veterani).
  Am oferit cate ceva din experienta mea pentru o organizare mai buna a Amatur dar nu ma intereseaza sa ma implic in organizare sau conducere.
  Pot sa o faca linistiti actualii coordonatori si organizatori.

  Va spun toate acestea nu ca sa ma dau mare ci sa va dau ocazia sa va ganditi inca o data daca e obligatoriu sa fiu injurat si denigrat fara sa stiti mai multe despre mine .

  Sper sa putem impreuna sa abordam sarbatorile exact in spiritul lor !
  Craciun Fericit tuturor!

  Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
  Ultima editare de Dan Tigau; 24.dec.2017, 09:53.

  Lasă un comentariu:


 • PaliHR
  a răspuns
  Ocsi, aceasta discutie - chiar daca se pare ca este greu de inteles pentru multi colegi - este despre 1. principiul ca daca se poate sa fie peste tot printre organizatori - nu numai printre sponsori - si persoane juridice, nu numai cu numele, ci când vor, si cu chitantierul. 2. diferitele posibilitati pentru acest obiectiv: una / mai multe persoane juridice, respectiv asociatie, club, srl, pfa, etc. 3. strângerea de opinii pro pentru acest scenariu de discutare.

  Greu de inteles, dar eu fiind initiatorul, am dreptul sa hotărăsc ce se discuta aici. Încă n-am apelat la admin, cu toate ca Petrovul a intrecut binisor limita aseară.

  In cazurile in care tonul postării era decent, n-am spus nimic niciodată. Dar hai sa vedem principalul aspect al ultimei tale postaru de aici, cu judetul Mures. Tu nu ai pus mana pe telefon, deci tu doresti discutarea temei in public, asa cum din păcate Gelu nu vroia ca aceasta discutie sa meargă numai printre organizatori:

  Ocsi, multi ani la rând ai fost singurul coordonator al zonei 6, insotit de un organizator zonal.
  In ultima perioada cred ca au fost doi coordonatori / zona, din ce am inteles din postarea lui Marcel, acest aspect modificandu-se acum.
  Spune-mi te rog, in cazul turneelor din Mures, respectiv din celelalte patru judete ale zonei, care au fost turneele in cazul cărora am fost si eu printre organizatori si ne-ai contactat in privinta persoanei juridice, a fiscalitatii, si a serviciului medical de urgenta. Întrebare simpla, da?
  (in postul 1 am enumerat ce ar putea sa facă o persoana juridica, de exemplu. Nu ma mai crucificati ca in zece zile nu mi-am propus sa rezolv ecuatia nerezolvata de când s-a ivit.)

  Multi credeti ca am contestat boardul coordonatorilor. Nu, am enuntat de n ori, Va consider sincer foarte buni coordonatori pe toti, iar cativa, ca Gelu, tu, Cozma, Florin, domnul Toma, Fratea, Corcoz, Kralizec, si ma opresc, ca imediat Va enumar pe toti, sunteti la 150%, iar Marcel la 200. Dar asta numai in privinta a 95% dintre probleme, respectiv a celor organizatorice.
  Acest topic ar veni in ajutorul vostru pentru celălalt procent de 5% (sa zicem) al coordonarii, partea privind aspectele pe care o persoana juridica le poate rezolva.
  Sper mult sa vedeti ca cea ce atacati nu este deloc un atac, asa cum il percepeti, ci o "traducere" a subiectului enuntat mai devreme de Chirap, Corcoz, Tigau, cum vedeti mai sus Dena, etc.
  Am tradus si am constrans subiectul la un singur enunt, respectiv implicarea unui oricefel de persoana juridica, tocmai ca sa nu Va atacati. Cu mare succes, vad.

  Deci, Ocsi, poti enumera turneele din zona sase unde am fost si eu implicat?

  Lasă un comentariu:


 • Avatar vizitator
  Vizitatorul a răspuns
  Interesanta discutie cornele ,foarte elocventa pe subiectul propus de pali.

  Lasă un comentariu:


 • Cornel 67
  a răspuns
  Ce spuneam eu prin luna Mai. Am adaugat si pozitia lui nea Vasile Fodoran vizavi de acest subiect, niste vorbe spuse de o persoana cu foarte mare experienta in tenisul de masa. Sper sa nu se supere ca am repostat aici.

  Postat în original de tokosp Vezi post
  Florine, cand se vor organiza alegeri in AmaTur, chiar daca n-ai candida, ai deja votul meu.
  Nu stiu de unde ai atata energie pentru acest circuit un pic mai tare decat FRTM-ul, dar si un pic mai nerecunoscut/omologat.
  Postat în original de Cornel 67 Vezi post
  Intradevar Amatur-ul este pe nedrept nebagat in seama si ar trebui facut ceva pe aceasta tema. Eu zic ca ar trebui sa ne facem federatia noastra si sa fim astfel recunoscuti de ministerul sporturilor. Noi suntem tratati acum ca niste amatori insa eu zic ca am cam trecut de faza aia.
  Postat în original de vasile fodoran Vezi post
  Ai mare dreptate Cornele......am spus si o repet,inclusiv presedintelui Romanescu....Amatur-ul a revigorat Tenisul de masa romanesc....
  Postat în original de Cornel 67 Vezi post
  Multumesc nea Vasile. Eu zic ca putem sa ne cerem drepturile, noi amaturistii. Daca ma uit acum la cluburile care sunt afiliate la FRTM doar cateva mai scot jucatori de valoare, probabil din un fel de inertie. Foarte multe traiesc din munca altora, inclusiv a lui nea Vasile Fodoran care trebuie sa recunoastem a scos niste adevarati campioni si care acum activeaza pe la cluburi care nu au avut nici un merit in formarea lor ca jucatori. Unii muncesc iar altii se pozeaza alaturi de trofee.
  - - - Actualizat - - -

  Postat în original de vasile fodoran Vezi post
  Dupa cum ai observat ,politicul si-a bagat nasul si in acest sport ...mare greseala....si o sa se ajunga ca orice "policareala" un mare fas....de cand s-a inceput acest flux frumos numit Amatur,eu l-am apreciat si l-am sustinut si nu mi-e rusine sa spun ca,copilasii pe care i-am crescut,au prins f.multa experienta de concurs in aceste frumoase turnee.....Ar trebui sa va cereti drepturile,sunteti ADEVARATI....
  Postat în original de Cornel 67 Vezi post
  Ar trebui sa ne cerem drepturile dar din pacate nu observ o vointa in acest sens ba chiar din contra, unii vor sa ramanem la acelasi nivel de amatori si indemanarea jucatorilor de tenis de masa care activeaza prin carciumi. Se cere de cativa ani ca jucatorii care joaca in divizia A si au origini in amatur sa aiba drept de joc. Se refuza cu incapatanare acest lucru. Noi chiar facem jocurile FRTM si nu ne dam seama de asta. Sau poate ca DA.
  Ultima editare de Cornel 67; 24.dec.2017, 06:20.

  Lasă un comentariu:

Cine a citit topicul
Procesare...
X