Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sondaj Grilă de punctare AmaTur

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #46
  Postat în original de Dantim Vezi post
  Cuiul este intre Vatra si Sighet
  Acolo sta intr-o parte, nu-i bun! (“de-a catzaua” in termeni populari)

  Oricum ar fi, tot nu-i bun. Dar cum bine zice Mihai, gasirea unui compromis este solutia succesului. Cu siguranta se va alege cea mai buna varianta (de moment).
  Poate ca si noi suntem prea dificili uneori, cerem prea mult dintr-o data. Nu stim sa ne bucuram de ceea ce avem. Zic si eu.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
  Blade: lemn off...ce lemn !
  Bh: cu tepi
  Fh: fara tepi

  Comentariu


  • #47
   Postat în original de Dantim Vezi post
   Hopa,poate cei care isi permit sa participe la mai multe turnee sint 200 sau 300 asa ca nu te mai ............pe bune grila asta avanajeaza .............nu si participantii,sint zone unde sint foarte putine turnee,tu cum gindesti gata renunti la bani si familie ca sa te alegi cu o hirtie sau o cupa de plastic ,Amaturul dupa parerea mea se indreapta spre o cale gresita
   Nu inteleg cine te obliga sa renunti la bani si la familie pentru o "hartie" sau o "cupa de plastic". Amaturul este o miscare voluntara, participi daca doresti si cand ai timp. Nu ai timp, nu ai cum, nu participi.

   Daca altul are timpul necesar sa faca deplasarile si sa participe astfel incat sa-si faca grila completa(nimic imposibil, eu am grila completa si am fost plecat din tara 3 luni din 10 pana acum), atunci de ce sa nu castige el acea "hartie" magica, pentru ca oricum trebuie sa ai si punctaj, nu doar clasament.

   Toti isi exprima parerea de parca esti penalizat in cazul in care nu ai nu stiu cate prezente. Nu ai timpul necesar, nu le faci si aia e! De ce sa participi la un turneu final sau la A+ in detrimentul unuia care investeste mult mai mult timp si bani in Amatur?

   Comentariu


   • #48
    varianta 1 votat

    Comentariu


    • #49
     Ca si anul acesta sa lasam Comitetul Director sa decida cum va arata in 2020 grila de punctare. Dar sa fie una pt toti.

     Comentariu


     • #50
      Varianta 2,cu mai puține turnee A pentru a reuși majoritatea sa completeze grila cu turneele A

      Comentariu


      • #51
       Am votat Varianta 1: Grilă neschimbată!!!
       13 Rules

       Comentariu


       • #52
        Varianta 1

        Comentariu


        • #53
         Grila 1

         Comentariu


         • #54
          Postat în original de Kralizec Vezi post
          Nu va mai exprimati votul in scris, asa! Posturile sunt pentru motivatie! Voturile se fac in partea de sus, unde-si alege fiecare optiunea dorita. Am inteles ca pe tapatalk nu se vede. Intrati pe un calculator si votati. Altfel nu se poate.
          Repet...

          Comentariu


          • #55
           Varianta 1 - a crescut nr de participanti la turnee. Nu am auzit de turnee (in special A si A+) unde sa nu se fi strans suficienti oameni. Deci este un lucru bun, pt ca va creste nr de practicant al acestui sport.

           Comentariu


           • #56
            Au trecut deja 5 zile de la postarea acestui subiect,numar de votanti 87 (mult prea mic in comparatie cu cati forumisti au vizitat si citit acest subiect)ceea ce indica ca pur si simplu forumistii si participantii in general nu sunt interesati de acest vot.Ar trebui ca,Comitetul Director sau Coordonatorii Zonali sa ia o decizie in sensul pastrarii sau nu a actulei grille de punctare ,asta este rolul lor.
            FH:Butterfly-Tackinfire Drive
            BLADE: Butterfly-MazeAdvance-ALL+
            BH:Stiga Energy Absorber

            Comentariu


            • #57
             Votat varianta 1

             Comentariu


             • #58
              Varianta 1.

              Comentariu


              • #59
               Fratilor haideti la pinpong si se va umplea grila.Nu stiu pe ce sa apas sa votez sau nu merge ceva la taranu de mine,eu zic totusi un concurs pe luna nu e mult ca timp dar ca bani se aduna.Multe turnee in 2 zile ,nu mai facem deo masina ,singur e greu.Eu cred ca aicea e o proglema?.Eu personal mai participam inca la vro 3-4turnee daca aveam cu cine sa fac deo masina!Specific eu duminica nu joc pinpong.Nu ma lasa nevasta.E a7 zi,si luni trbuie sa fiu bun de sapa��Fa ceti regulamenu si noi trebuie sane tinem de el.Nul mai scimbati in cursul anului!!..Sa ne intilnim la masa de joc!!

               Comentariu

               Cine a citit topicul
               Procesare...
               X