Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

A fost blat? Ce măsuri putem aplica?

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post
    Rasvan !!! Nu pe tine te combat ci decizia luata care a fost luata la propunerea ta.
    Ok.
    Ultima editare de rasvan; 23.oct.2019, 08:05.
    BUTTERFLY Romania
    Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
    E-mail: office@prosoftbn.ro
    BUTTERFLY Store Bucuresti
    Tel. Mihai: 0736-887467
    E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
    Instagram: @butterflyromania
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

    http://www.tt-shop.ro
    http://www.butterfly.tt
    http://www.tenisdemasa.ro

    Comentariu


    • Postat în original de rasvan Vezi post
      Ok.
      Multumesc.

      Comentariu


      • Cred ca o solutie mai adecvata ar fi avertisment + retragerea punctelor de la turneul respectiv si la a doua abatere suspendare 3 luni. Cred ca aproape toti sunt de acord ca totusi a umblat prin tara si a castigat acest titlu prin munca si abia a pierdut pe la vreun turneu pe ici pe colo.

        Comentariu


        • Postat în original de rasvan Vezi post
          Dl. Vladoiu, din pacate Facebook nu-mi apartine.
          Stiu, in schimb eu am solicitat adminului să sanctioneze regulamentar jigniri si calomnii de aici. Cele de pe Facebook le-am raportat acolo.
          Postat în original de vasile fodoran Vezi post
          ........Bravo vladoiu,ai obtinut sultanatul Amatour si faci banu gros.Felicitari!!))))))
          Hobby: Motoare si ski !
          http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

          Comentariu


          • buna dimineata.se pot sanctiona si injuriile care mi-au fost adresate de catre un ilustru conducator din amatur pe messenger !?le am si le pot depune la dosar!

            Comentariu


            • Postat în original de Pinzar Alin Vezi post
              cu totii suntem locuiorii acestei tari, avem o viata sociala, mergem la vot , ne educam copiii.
              La ce reactii sunt si cum incearca unii sa ne faca sa credem ca nu este adevarat ceea ce am vazut, nu pot ajunge decat la o singura concluzie: ne meritam soarta de romani. Nu avem nicio sansa ca natie, cel putin nu generatia asta a noastra
              Nu ai dreptate Alin. în țara aceasta sunt foarte mulți oameni de calitate, numai că se feresc să iasă în față. Trebuie să combatem prin mijloace legale orice tip de impostură. E-adevărat, în țara asta unde ?pușcăriile sunt pline de oameni nevinovați și hoții zburdă? ? vorba unui prieten avocat, este foarte greu să răm?i o persoană integră.
              Poate că nu am fost prea explicit în primul meu mesaj, așa că revin:
              NU SUNT DE ACORD CU SANCȚIUNEA PRIMITĂ DE CEI DOI AT?TA TIMP C?T NU ARE ACOPERIRE REGULAMENTARĂ. PRIMUL LUCRU PE CARE TREBUIE SĂ-L FACĂ FIECARE DINTRE NOI, DACĂ DORIM SĂ RESPECTĂM PRINCIPIILE DEMOCRAȚIEI, ESTE SĂ RESPECTĂM LEGILE ?N VIGOARE CHIAR DACĂ, UNELE DINTRE ELE NU NE SUNT PE PLAC.
              însă, a încerca să justifici în fel și chip o faptă reprobabilă, să aduci argumente care să o albească nu mi se pare în ordine.
              Văd că se tot face referire la meciul Crișan ? Simon. Acolo, într-adevăr, lui Ciobi i s-a făcut o mare nedreptate de către niște indivizi lipsiți de scrupule. Dar, a-l ataca pe Adrian Crișan pentru ceea ce au făcut alții, mi se pare o și mai mare nedreptate. Adrian Crișan a dovedit, pe tot parcursul carierei, că este un jucător de clasă (a se revedea meciul cu Timo Boll de la Olimpiada de la Londra și nu numai), că este un tip onest și care-și iubește țara, la fel cum o face și Bernie Szocs ? de care toți suntem mîndri.
              Dacă Ciobi nu a vrut să joace, așa cum spune d-nul Sarcani, nu trebuia să joace nici cu Bondoc sau, să se retragă. Așa era fair-play.
              Ca o concluzie: cea mai mare pedeapsă pentru cei doi (și ar trebui să fie unica) este ?PATA?.
              Blade: Nittaku Acoustic;
              FH: Butterfly Tenergy 05;
              BH: Victas Stiff.

              Comentariu


              • Postat în original de rasvan Vezi post
                Simt nevoia sa-mi justific propunerea de penalizare a cazurilor de non-combat dovedite.

                De asemenea, am vazut ca se reproseaza lipsa din regulament a cazurilor de acest gen. Adevarat. Dar, daca ma uit in topicul "Propuneri 2020..." nu apare nimic pana pe data de 20.10.2019 legat de acest aspect. Macar o propunere legata de acest aspect de la forumistii care aici zic ca sunt foarte multi non-combatanti.

                Ceea ce este cel mai trist in opinia mea este faptul ca se asteapta de la regulamentul unei competitii sportive sa ne zica cum sa ne comportam intre prieteni. Trist.

                LE: Ar fi o mare nedreptate doar daca ei vor ramane singurii penalizati pentru astfel de situatii.
                Mi se pare neprofesionist modul de abordare a noncombatului din partea Comitetului Director. Am sa dau un citat din Propuneri pentru imbunatatirea circuitului Amatur 2019 postul numarul #477 din data de 11.10.2018 ora 17:10 facut de Dan2 Coordonator Amatur

                Postat în original de Dan2
                Regulamentul Amatur este clar:

                Titlurile de Campion judetean se acorda numai primului clasat din fiecare judet. Asa a fost si asa e normal sa ramana. Amatur premiaza doar campionii judeteni.
                Propunerile sunt pentru ciclul urmator, adica, doar daca se vor accepta, vor fi valabile pentru 2019.

                Acum, pentru ca sponsorii au fost generosi, iar bugetul anului 2018 permite, s-au acordat premii suplimentare primilor clasati la fiecare categorie, fara a fi numite CAMPION. Un gest frumos al sponsorilor, pentru care comunitatea Amatur poate fi recunoscatoare.

                In privinta titlului judetean, logic si normal este ca primul clasat sa primeasca aceasta titulatura. Cei care intamplator (sau nu ) se vor afla pe 3 noiembrie pe primele locuri la alte categorii, nu vor fi campioni, ci lidreri ai categoriei respective. Acesta nu este neaparat un merit, deoarece ati citit zeci de trucuri prin care unii amaturisti si-au asigurat acest loc, prin pierderi intentionate de jocuri, prin neparticipari sau noncombat, contrar spiritului de joc.
                Asadar, dragi lideri de categorie, bucurati-va de premii, dar nu prea tare, deoarece daca ati fi jucat un pic mai bine, nu ati fi fost pe acest loc onorant, ci o treapta mai sus si, poate, nici nu ati fi prins loc la TC!
                Cu alte cuvinte, inchidem ochii si acceptam micile blaturi si noncombaturi de la niveluri mai mici, dar MARILE BLATURI le sanctionam drastic. Am impresia ca se folosesc doua unitati de masura pentru aceeasi problema. Ocaua mica pentru cele marunte si Ocaua Mare pentru ce nu ne convine. Deci pana la nivel de Campion/Lider judetean avem voie sa facem blaturi, dar la nivel de Campion Amatur nu avem voie.
                Daca era o problema atat de grava, de ce nu a luat Comitetul Director masuri inca de anul trecut, ca se stia foarte bine de aceasta situatie. De ce nu a venit nici o propunere din partea Comitetului Director pentru reglementarea clara a acestor situatii.
                Se invoca in motivarea sanctiunii lipsa de Fair Play a jucatorului, dar mie mi se pare mult mai grava lipsa de Fair Play a Comitetului Director in modul care trateaza diferit problema blaturilor.
                In continuare apreciez foarte mult munca de voluntariat a celor din Comitetul Director si a conducerii Amatur, dar in cazul sanctionarii mult prea drastice a Campionului Amatur 2019 cred ca a fost o masura pripita, impulsiva, fara acoperire in regulament si sugerez sa fie reanalizata.
                Im cer scuze anticipat de la toti pe care ii deranjeaza acest mesaj.

                Comentariu


                • Postat în original de GeluBv Vezi post
                  Stiu, in schimb eu am solicitat adminului să sanctioneze regulamentar jigniri si calomnii de aici. Cele de pe Facebook le-am raportat acolo.
                  Ai ramas cu sechelele de pe timpuri de a "ciripi" dar,n-ai observat ca nici nu-ti pronunt numele pe facebook deoarece nu meriti.Si daca obtii penalizarea celor cate combat,ce crezi ca obtii?!?))Tot acelasi "binganitor" ramai,asa cum te cunoaste toata lumea.Imi face mare placere sa stiu ca sunt urmarit pe facebook si din cauza asta nu te-am blocat ca sa vezi ceea ce scriu)))).Va doresc o zi minunata,mai putin binganitorilor..))Aaaaaa,era sa uit...de cand vorbele adevarate sunt jigniri ca nu pot sa-mi dau seama?!?Sau orice vorba care te deranjeaza este jignire?!?Vai da ce SENSIBIL ai devenit sau,asa ai fost mereu?!?)))))Hai pa,ca te-am bagat prea mult in seama...
                  Ultima editare de vasile fodoran; 23.oct.2019, 09:16.

                  Comentariu


                  • Nu-l cunosc personal pe Csaba Simon,am avut doar ocazia sa-l urmaresc de cateva ori la masa de joc pe când frecventam turneele din circuitul Amatur.Pe Istvan Irsai la fel,cu el am avut in plus ocazia sa fim adversari la vreo doua turnee.In timp,insa,le-am remarcat la amândoi stilul de joc pragmatic si atipic,cu precadere la Csaby.Filmarea postata de Octaw nu face altceva decat sa MA convinga ca asist la o forma de PROTEST a jucatorului Simon Csaba,un protest atipic,inestetic,precum stilul sau de joc!!!De ce,impotriva cui,pentru ce????Sigur nu impotriva lui Irsai,care este mai mult un beneficiar de conjunctura al momentului,un moment foarte penibil,de-altfel!Cand vrem sa sanctionam pe cineva si trebuie sa luam o decizie importanta ar fi bine sa cunoastem si cauza,nu doar efectul unor acte intentionate!Altfel,pentru "circul" oferit la Tg Secuiesc,Csaby si Istvan trebuie sanctionati cu anularea rezultatelor obtinute la acest turneu iar,pe viitor,organizatorii de turnee au dreptul sa le refuze participarea la turneele lor.
                    I love table tennis !

                    Comentariu


                    • Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post
                      Revocati decizia luata, sanctionati ambii jucatori cu avertisment, iar la urmatoarul blat vor fi suspendati 3 luni!!!
                      Este solutia regulamentara!!!
                      Rasvan !!! Nu pe tine te combat ci decizia luata care a fost luata la propunerea ta.
                      Revocati decizia luata, sanctionati ambii jucatori cu avertisment, iar la urmatoarul blat vor fi suspendati 3 luni!!!
                      Este solutia regulamentara!!!
                      Vedeți domnul le Kantor ca nici dumneavoastră nu respectați regulamentul.
                      Soluția propusa de dumneavoastră este aceeași reacție pe care a avut-o conducerea Amatur ului la "surpriza de sâmbătă" și care nu e stipulata în regulament. în schimb eu nu vad o reacție din partea lui Csaba sa spună ceva... sa se apere sau sa zică ca-i pare rău că a avut o zi proasta sau ca l-a șicanat cineva în acele momente... Nimic doar pe Facebook în fata prietenilor și acolo cât a fost de umilit! Probabil ca asa avea circumstanțe atenuante și pedeapsa era multtttt mai mica. Ruptura a devenit asa de mare între membrii coordonatori și organizatori din Amatur încât cred ca a venit momentul ca după Turneul Campionilor sa se facă alegeri libere și democratice și noua conducere Amatur sa fie votata si sprijinita de toți membrii afiliați Amaturului!.... Un vot deschis la vedere pe forum dar indiferent de viitoarea "coloratură politica" a conducerii Amatur ului aceste fapte sa nu rămână nesanctionate

                      Comentariu


                      • Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post
                        Din pacate propunera a pornit o avalansa greu de oprit, a creat un precedent periculos, drastic care nu a fost luat pana acum. Este mai grav ca asfel i se refuza titlul celui care a fost cel mai bun in 2019. ... pe viitor i se poate intampla oricarei persoane care vrea sa castige Circuitul. Pacat ca ati luat aceasta decizie in mod foarte grabit.

                        ... Brancusi merita mai mult, se pare ca Masa Tacerii va fi locul celor mai aprinse discutii din Amatur!!!
                        Pe viitor poate se va g?ndi de doua ori înainte sa facă blat!!!
                        Sunteți fantastici!

                        Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro folosind Tapatalk
                        Blade: Andro Treiber H
                        Fh: Nittaku Fastarc G-1
                        Bh: Nittaku DHS Hurricane 3 Neo

                        Comentariu


                        • Postat în original de rasvan Vezi post

                          Daca doriti, ca si exemplu, atunci cand nu cedezi prioritate pietonilor, ti se va lua carnetul fara sa se tina cont ca poate ai in spate 30-40 de ani de sofat impecabil. Esti pedepsit pentru fapta in sine.
                          Sunt total de acord insa fapta respectiva este prevazuta in regulament, insa daca sa zicem ipotetic desigur trecerea strazii pe unde ne taie capul nu ar fi reglementata si toti trecem pe unde vrem si cand vrem "din toate timpurile" fara sa se intample nimic si la un moment dat trece sa zicem liderul partidului opozitiei si brusc este aruncat la inchisoare ca asa au hotarat cei care se afla la putere ,cum vi se pare ? (desigur din acel moment se va aplica si la ceilalti dar corect nu era sa apara in regulament\lege prima data ?)
                          Mi se pare foarte corect ca macar acum avand in vedere ce s-a intamplat ca cel mai bun jucator al turneului Amatur a cedat un meci intentionat unui coleg sa luam masuri si sa zicem : "Gata nu se mai poate continua asa!"

                          Din punctul meu de vedere lucrurile ar fi trebuit sa se desfasoare cam asa : se intruneste\discuta Comitetul Director si ajunge la concluzia evidenta ca nu este prevazuta nici o sanctiune in regulamentul aflat in vigoare,desi problema este veche insa avand in vedere ca este vorba chiar de cel mai bun jucator din Amatur se hotareste ca problema trebuie reglementata apoi decide cat de urgenta ii problema si atunci fie modifica regulamentul imediat sau asteapta sa intre in vigoare odata cu celealte modificari care se fac anual. Prin imediat eu inteleg ca se va aplica la toate cazurile din momentul in care apare in regulament deci nu se poate aplica retroactiv.

                          Strict pentru cazul respectiv ar fi trebuit sa anunte un avertisment specificand ca alte masuri nu se pot lua pe baza regulamentului actual dar ca de acum incolo vor fi incluse in regulament.

                          Pe de alta parte parerea mea este ca organizatorul concursului respectiv care trebuie sa respecte regulamentul Amatur insa tot ce nu este specificat in regulament este la latitudinea lui si prin urmare organizatorul poate decide eliminarea uni concurent daca nu se comporta civilizat ,daca face blat\non-combat si tot el decide daca il lasa in clasament,il elimina sau il trece pe ultimele locuri.(daca nu este prevazut exact in regulament )

                          Prin urmare la turneul respectiv din cate am inteles a fost sesizat organizatorul care a spus ca nu este prevazut nimic in regulament si prin urmare a hotarat ca nu trebuie sa intervina si sa lase concursul sa se desfasoare in continuare . Din punctul meu de vedere are acest drept cel putin in momentul de fata pe baza regulamentului existent.

                          Apoi conducerea Amatur odata sesizata trebuie sa reglementeze daca considera necesar problema aparuta atat legat de blat\non-combat dintre jucatorii cat si de reactia organizatorului.Desigur nu retroactiv.

                          Jucatorii indiferent de modul in care reglementeaza conducerea Amatur o problema sau alta aparuta la un concurs sau altul pot decide apoi sa participe sau nu la concursurile organizate de o anumita persoana .

                          La fel organizatorii pot decide cel putin in momentul de fata daca primesc o persoana sau nu la concursul organizat de ei .(desigur aici ma refer la persoanele care de exemplu sa zicem nu sunt suspendate de Amatur prin regulamnet caz in care automat nu pot fi primite )

                          Desigur organizatori in general nu vor sa isi asume aceste raspunderi ( pe undeva pe buna dreptate deoarece in general din asemena situatii totdeauna ies sifonati\nepopulari\dictatori\nu mai vine lumea la ei la concurs ) si prin urmare ar dori ca toate aceste aspecte sa fie cuprinse in regulamentul Amatur.
                          Ultima editare de Pitzi; 23.oct.2019, 11:42.

                          Comentariu


                          • Postat în original de Dan Cinca Vezi post
                            1.Prezenta unor jucatori de valoarea lui Simon Csaba in circuit este benefica fara indoiala
                            2.In decursul participarilor in turnee multi dintre dumneavoastra ati fost victime,beneficiari sau ati "ajutat " un coleg /amic
                            3.Dl Csaba nu a realizat ca s-a schimbat putin tenisul de masa si nu poti "ajuta" un coleg de maniera aceasta in 2019 cand oricine are un telefon mobil care filmeaza
                            4.Eu am spus in decursul timpului ca nu este normal ca doi jucatori dintr-o localitate sa joace in grupele superioare (parcurgem 200 km ca sa jucam unul impotriva altuia cand ne putem intalni in oras sa jucam)
                            5.In grupele superioare au fost calificati 2 jucatori din Tg Mureș la acest turneu
                            6.Schimbarea regulamentului in sensul in care, daca 2 jucatori din aceeasi localitate pica in aceeasi grupa superioara, sa se permita mutarea unuia in alta grupa rezolva aceasta problema.In cazul in care este posibil sa se faca aceasta permutare.
                            7.Prin aceasta schimbare a regulamentului se rezolva astfel de situatii in viitor
                            Buna ziua,

                            Foarte corecta propunerea...s-ar elimina asa zisele aranjamente si am avea ocazia sa intalnim alti jucatori..

                            Comentariu


                            • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
                              buna dimineata.se pot sanctiona si injuriile care mi-au fost adresate de catre un ilustru conducator din amatur pe messenger !?le am si le pot depune la dosar!
                              Lasă Cornele ca s-a dat dezlegare la carne.... nu te-ai saturat de ștevie și spanac?

                              Comentariu


                              • Postat în original de PETRICA BV Vezi post
                                Buna ziua,

                                Foarte corecta propunerea...s-ar elimina asa zisele aranjamente si am avea ocazia sa intalnim alti jucatori..
                                Interesant ca nimeni din cei abilitati sa dea explicatii aici si la aceasta propunere, s-ar parea ca au uitat discutiile si marsaviile care faceau unii organizatori si faceau astfel de permutari.
                                Dar imi permit eu sa raspund si lui Dan Cinca si lui Petrica.
                                -Programul permite permutari in toate ipostazele turneului,dar s-a hotarat ,pe buna dreptate, de cei care au pus bazale si au format prima echipa conducatoare de 8 organizatori si 8 coordonatori , ca permutarile sa fie permise doar in grupele inferioare invocandu-se aceiasi localitate,dar nestabilindu-se un protocol anume, si au interzis permutarile in grupele superioare ,foarte normal unde organizatori pot face favoritisme dupa bunul plac.
                                -deci permutarile in grupele superioare sunt de preferat sa fie interzise in continuare pt a nu plana si da posibilitate la alte fraude.
                                -Dar daca tot sustineti propuneri pt a inlatura indoieli si suspiciuni ar trebui facut un protocol cu permutarile in grupele inferioare unde si acuma sunt organizatori ,cei drept mai putini,dupa multe lupte duse de mine si Pali si sesizate celor in cauza,si anume se pleaca de la locul 2 spre locul 6 in grupa si se muta pozitia care nu e in regula cu cate un rand mai jos ,deci de sus in jos, si dupa o tura completa daca nu s-a reusit rezolvarea trecem la 2 mai jos,si tot asa,regula pe care eu o respect de foarte mult timp si nu au existat suspiciuni.(adica daca trebuie sa refac grupele ca s-a luat curentul ,s-au nu am salvat fisierul nu am nevoie de foi sa le refac ,asa cum am vazut la multi organizatori ,ci folosesc acelasi procedeu.

                                P.S.Prima parte a mesajului e pt toata lumea ,si ceea dea doua parte de la "dar" in jos doar pt cunoscatorii de fisier Amatur.

                                Comentariu


                                • P?nă și YouTube a ales acest moment ca Imagine a clipului [emoji6]


                                  https://www.facebook.com/309680636343003

                                  Comentariu


                                  • Eu nu-l cunosc pe acest domn Csaba , dar a-mi este din ce in ce mai clar ca a deranjat deranjat multa lume "buna" prin insasi valoarea lui . Pentru ca nu am auzit pe nimeni sa spuna , ca acest domn Csaba , sa fi injurat sau jignit pe cineva asa cum au mai facut-o chiar unii organizatori , care acum sunt forte vehementi si a-i cer condamnarea . Unii ai reproseaza ca nici nu socilizeaza suficient in sala !!! nu-mi aduc aminte sa fi vazut vre-un mare jucator sa se "pupe pe gat" cu toti participantii la concurs , cred ca asta nu intra in obligatiile lui . Lucrul asta ar trebui sa-l faca eventual organizatorul , in semn de recunostinta pentru cei care l-au onorat cu prezenta si nu sa stea inbufnat la masa prezidiului , sa astepte sa fie el salutat . In acest sens i-l aduc ca exemplu pe dl Vlase , care atat cat tine concursul , umbla in toata sala dand mana cu toata lumea , salutandu-i chiar si pe cei mult mai tineri decat el .
                                    Cat despre blaturi sau jocuri non combat , au fost , sunt si vor fi . Pentru ca intr-un concurs , fiecare jucator cauta sa-si stabileasca o strategie de joc , sa-si creeze un culoar favorabil , uneori incercand sa evite intalnirea pe traseu a unor jucatori incomozi stilului sau de joc . Si atunci fiecare isi dozeaza concentrarea si efortul in fiecare meci in functie de calculul facut pentru relizarea acestui traseu stabilit .
                                    Asta nici nu poate fi numi blat , ci un simplu calcul de traseu ( pe care oricine si-l poate permite pentru realizarea unui obiectiv , adica castigarea unui concurs )
                                    Daca cedezi meciul pentru niste avantaje pecuniare sau de alta natura , atunci este alta discutie .
                                    Eu mai lucrez cu un pusti , Neculai Alexandru , care mi s-a plans ca n-a iesit din grupa superioara "pentru ca au fost din acelasi oras sau ca se cunosteau" , si nu odata .
                                    I-am spus : baiete calificarea ti-o obtii singur , nimeni nu este obligat sa munceasca din greu ca sa-ti asigure tie calificarea .
                                    E trist ce se intampla cu acest om , care a fost unul din cei mai activi in acest circuit , a irosit o groaza de timp si bani ( care fie vorba intre noi , in mare parte au intrat in buzunarele organizatorilor ) , la asta ar trebui sa se gandesca cei vor sa-l " pedepseasca " dandu-l chipurile exemplu celorlalti participanti din circuit .
                                    Cu astfel de exemple ( vreti sa fiti mai ortodocsi , decat papa ) , va trageti singuri un glont in picior !!!
                                    Creati un precedent foarte periculos , care se poate intoarce ca un bumerang chiar inpotriva voastra .
                                    Vreti sa nu mai aveti astfel de momente , desfiintati grupele superioare , lasati doar eliminatoriile . Simplu .

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de buzatu vasile Vezi post
                                      Revocati decizia luata, sanctionati ambii jucatori cu avertisment, iar la urmatoarul blat vor fi suspendati 3 luni!!!
                                      Este solutia regulamentara!!!
                                      Vedeți domnul le Kantor ca nici dumneavoastră nu respectați regulamentul.
                                      Soluția propusa de dumneavoastră este aceeași reacție pe care a avut-o conducerea Amatur ului la "surpriza de sâmbătă" și care nu e stipulata în regulament. în schimb eu nu vad o reacție din partea lui Csaba sa spună ceva... sa se apere sau sa zică ca-i pare rău că a avut o zi proasta sau ca l-a șicanat cineva în acele momente... Nimic doar pe Facebook în fata prietenilor și acolo cât a fost de umilit! Probabil ca asa avea circumstanțe atenuante și pedeapsa era multtttt mai mica. Ruptura a devenit asa de mare între membrii coordonatori și organizatori din Amatur încât cred ca a venit momentul ca după Turneul Campionilor sa se facă alegeri libere și democratice și noua conducere Amatur sa fie votata si sprijinita de toți membrii afiliați Amaturului!.... Un vot deschis la vedere pe forum dar indiferent de viitoarea "coloratură politica" a conducerii Amatur ului aceste fapte sa nu rămână nesanctionate
                                      Din punct de vedere legal este solutia cea mai regulamentara!!!
                                      1 Revocarea avand in vedere ca nu exista temei legal.
                                      punctul 2 propus de mine acoperile regulamentara si se regaseste :
                                      6.5.3 Organizatorul are dreptul să avertizeze, iar la recidivă să elimine din concurs jucătorii care nu respectă regulamentul.
                                      Punctul 3 propus de mine are acoperire regulamentara
                                      6.5.4 Orice eliminare din concurs va fi luată în discuție de către Comitetul Director care poate să avertizeze sau să suspende jucătorul pe o perioadă de 3 luni.
                                      Va rog studiati regulamentul. Sa aveti o zi placuta!!!

                                      Comentariu


                                      • Și eu am propus demult timp dar nu s-a aplicat desființarea grupelor superioare la toate categoriile, s-ar reduce foarte mult meciurile aranjate și ar scurta considerabil timpul de desfășurare ale turneelor. Acum ca s-a produs acest eveniment, rămâne de văzut dacă se trece la sistemul fără superioare.

                                        Comentariu


                                        • Postat în original de victor.arad Vezi post
                                          Și eu am propus demult timp dar nu s-a aplicat desființarea grupelor superioare la toate categoriile, s-ar reduce foarte mult meciurile aranjate și ar scurta considerabil timpul de desfășurare ale turneelor. Acum ca s-a produs acest eveniment, rămâne de văzut dacă se trece la sistemul fără superioare.
                                          Eu am facut o propunere pe tema asta in thread-ul "Propuneri pentru âmbunătățirea circuitului AmaTur România 2020!" :


                                          - grupe inferioare de 4 din care se califica toti si apoi direct tablou eliminatoriu (eventual chiar DubluKO)

                                          Avantaje :
                                          - Nu mai poti fi eliminat datorita blaturilor dintre alti concurenti
                                          - repartizarea pe tabloul eliminatoriu se va face mult mai corect adica dupa valoarea din ziua respectiva ,inclusiv cei cu MP=0 vor fi repartizati pe tablou acolo unde le este valoarea
                                          - suportul oferit de programul lui Florin este arhisuficient pentru grupe inferioare 32x4 =128 participanti ,este drept ca pentru eliminatoriu deocamdata suportul este doar pentru 64 dar banuiesc ca daca devine necesar il poate extinde pentru 128
                                          - toti participanti au parte de meci eliminatoriu dar si de grupe in care pot sa isi faca incalzirea pentru partea principala adica tabloul
                                          - preventiv sa se pastreze regula ca cei din aceasi localitate sa joace la inceput
                                          - cheie unica si automata din program pentru generarea tabloului ca sa nu existe discutii

                                          Comentariu


                                          • Stiu ca nu respect topicul INCHIS privind injumatatirea punctelor lui Caba Simon, dar nu pot sa nu iau atitudine ! Csaba SIMON, Gulliver in tara piticilor Amatur nu merita asa ceva !

                                            Comentariu


                                            • Simon Csaby a ținut să si expună si aici punctul lui de vedere. " Referitor la cele întâmplate sâmbătă imi fac mea culpa si mi pare rau pentru tot scandalul creat. Pe această cale va solicit renunțarea la penalizare. De asemenea consider că valoarea penalizări este injusta si nefondată regulamentar, afect?nd mi tot anul competițional."

                                              Comentariu


                                              • Eu zic ca se poate lua o hotăr?re de către distinsul Comitet Director si care sa ?mpace pe toată lumea, și pe cei care vor penalizare și pe cei cărora li se pare prea drastica pedeapsa și anume sa li se ia punctele de la acel turneu unde este evident ca Simon a cedat deliberat meciul. Eu știu ca Comitetul Director a luat deja decizia dar ținând cont de cata lume este nemulțumită ar putea și ei sa o cotească un pic ca doar nu sunt instanta suprema ca hotăr?rea sa rămână definitiva. Și astfel data viitoare când va mai tr?nti vreun meci sa facă efortul sa joace teatru.

                                                Comentariu


                                                • Postat în original de Zosim1 Vezi post
                                                  Se vede ca esti nou pe aici, se putea aranja cu un blat si ramaneai la Incepatori ,dar deh asta e.Pe langa Ene Florin care a trecut in cusca cu Openisti nu am prea avut ocazia sa vad multe treceri de la o cat inf la una sup inaintea TC-ului.

                                                  P.S. Poate primesti un Wild-card si o distinctie Amatur "Non-blatu" anului.

                                                  Asa puteam sa fac si eu blat si sa raman la incepatori, era simplu, aveam 9.7 MP, la inceputul lunii. Imi trebuia un loc 5-8 la Oradea si un 9 -16 la Resita, sau 9-16 la Oradea si la Resita puteam sa nu mai vin. Dar am preferat sa joc si sa iau doua locuri 3 (Oravita si Resita) si un loc 1 la Oradea, in luna Octombrie. Stiam ca o sa pierd Turneul Campionilor, in acest fel, dar mi-am asumat asta.

                                                  Comentariu


                                                  • Postat în original de Cornel 67 Vezi post
                                                    Eu zic ca se poate lua o hotăr?re de către distinsul Comitet Director si care sa ?mpace pe toată lumea, și pe cei care vor penalizare și pe cei cărora li se pare prea drastica pedeapsa și anume sa li se ia punctele de la acel turneu unde este evident ca Simon a cedat deliberat meciul. Eu știu ca Comitetul Director a luat deja decizia dar ținând cont de cata lume este nemulțumită ar putea și ei sa o cotească un pic ca doar nu sunt instanta suprema ca hotăr?rea sa rămână definitiva. Și astfel data viitoare când va mai tr?nti vreun meci sa facă efortul sa joace teatru.
                                                    Ați uitat să puneți în ghilimele "data viitoare când va mai tr?nti vreun meci să facă efortul să joace teatru" sau... La naiba, chiar vorbiți serios? [emoji44]

                                                    Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
                                                    Blade: Nittaku Acoustic;
                                                    FH: Butterfly Tenergy 05;
                                                    BH: Victas Stiff.

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X