Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Propunere de modificare a regulamentului amatur

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • dado_daniel
    a răspuns
    Sunt pe deplin de acord cu propunerea domnului Dumitru Matei, nu ar fi rau de facut un pol cu acest subiect unde cei interesati sa poata vota si democratic ne vom supune votului.

    Lasă un comentariu:


  • Emil Tudor
    a răspuns
    Revin cu propunerea mea- organizatorul turneului poate da niste wild-carduri, in procent de 2-3% din numarul de participanti.
    Acestea pot fi folosite atat pentru jucatorii din divizie sau pentru cei fara punctaj care ies din lista cand se impune numar maxim de jucatori.

    Lasă un comentariu:


  • dinicescuion
    a răspuns
    Sustin propunerea dl. DUMITRU MATEI ( consider ca este un respect deosebit fata de AMATUR a jucatorilor care evolueaza in competitiile FRTM)

    Lasă un comentariu:


  • marcu vasile
    a răspuns
    Asa este,sa facem rau unui jucator de valoare este f.usor,binele e mai greu.Am stat de vorba cu d-nul RARES personal la Focșani,si am ramas mut de cele auzite.Deci nu avem voie sa progresam , trebuie sa ramanem la un anumit nivel si gata asta-i joaca,iar pe cealata parte sa nu modificam regulamentul ptr. folosirea unor echipamente neregulamentare de joc ca sigur alea duc la frumusetea jocului,dar ce e de valoare sa-l indepartam.F R U M O S DOMNILOR F R U M O S.

    Lasă un comentariu:


  • Propunere de modificare a regulamentului amatur

    Propun ca, jucatorii care au inceput sa joace tenis in mod organizat in Amatur, nefiind legitimati la vreun club inainte de a evolua in Amatur si care ulterior au reusit performanta sa promoveze in divizia A, sa nu-si piarda dreptul de a participa in continuare la turneele Amatur, la categoria Open.
    Acestia sunt de admirat pentru straduinta lor de a progresa si de a ajunge la un nivel de joc cit mai ridicat. Iar noi, in loc sa-i stimulam pentru tenacitatea de care au dat dovada, am gasit de cuviinta sa-i pedepsim.
    Eu v-as propune sa incercati sa va puneti in pielea lui Rares, care a venit la Focșani sa ajute la buna desfasurare a turneului si, privea cu jind la fostii lui colegi, el neavind dreptul sa impartaseasca cu ei bucuria jocului. Si, mai mult decit atit, oare ce va fi in sufletul lui Rares, in luna mai, cind va organiza la Reghin ,, MEMORIALUL LEORDA '' si el nu va fi lasat sa joace ???
    Eu zic, sa mai gindim inca o data acest aspect si , poate , ar fi bine sa mai decidem si cu sufletul.
Who has read this thread:
Procesare...
X