Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Analiza CIRCUITULUI AMATUR: trecut, prezent si viitor.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Analiza CIRCUITULUI AMATUR: trecut, prezent si viitor.

    Chiar daca, in prezent, eu nu mai fac parte din acest minunat circuit, cred ca este momentul ca cei ce au fost si sunt atrasi de AMATUR sa-si spuna parerea cu privire la trecutul, prezentul si viitorul acestuia. Inainte de toate, trebuie sa explic indrazneala mea cu privire la demararea acestei actiuni.
    Introducerea mea in circuit a fost facuta, acum multi ani, de catre Bogdan Trifu si Alex Ciobanu. Cu acesti prieteni doar ce formasem prima echipa SPORT KOMBAT, pe care o inscrisesem in cea mai inferioara categorie din campionatul A.M.T.M. București: categoria Onoare. Tin minte ca prima participare a mea a fost la Lugoj, unde am fost batut si de organizatorul turneului, parca Dl. Schiopulescu. Apoi, la București unde am fost batut, fara sa inteleg mare lucru, de catre Gigi Spin. Va spun aceste lucruri deoarece vreau sa intelegeti importanta acestui circuit pentru mine. Tot in acea vreme, Dl. Nicu Pietris imi dadea niste batai de nu mai stiam de mine.
    Acest circuit a fost conceput de niste oameni admirabili, fara nici un interes material, doar ca amatorii de tenis de masă sa se poata intalni, sa se cunoasca si sa joace impreuna!
    Pentru mine, accesul la acest circuit pe atunci inca in formare, a insemnat ani de zile in care am vizitat intreaga tara si am cunoscut sute de participanti. Datorita acestui circuit am reusit sa progresez, dar cea mai mare realizare a fost ca am reusit sa unesc niste jucatori valorosi, formand cel mai puternic club de tenis de masă provenit din acest circuit!
    Deoarece trecutul AMATURULUI ma face mandru ca am facut parte din el, va invit sa va expuneti parerile cu privire la prezentul si viitorul acestuia! Si nu uitati: ACEST CIRCUIT NU APARTINE NIMANUI SI NIMENI NU ARE DREPTUL SA SI-L INSUSEASCA SAU SA PROFITE DE PE URMA LUI!
    - - - Actualizat - - -
    Deoarece vad ca exista un interes pentru acest subiect, voi incerca sa dezvolt ideea prin cateva observatii si cu ajutorul d-voastra poate ca vom reusi sa eliminam carentele de ordin organizatoric si poate chiar structural al acestei competitii. Fara sa aduc laude, nu pot sa nu remarc eforturile unora dintre cei mai vechi din acest fenomen: Florin Apian pentru buna coordonare si vizibilitate a competitiei per ansamblu si Sorin Botarca pentru dezvoltarea fenomenului in aceasta zona a tarii si nu numai. Intr-adevar, cea mai mare crestere din punct de vedere al numarului de competitii si de atragere de noi participanti se inregistreaza in partea de sud si est a tarii.
    Acum cativa ani, intalnirile dintre participantii proveniti din mai multe zone ale tarii erau mult mai dese, prieteniile se legau mai usor, cu placere strabateam tara in lung si in lat dorind sa ne reintalnim. CE S-A INTAMPLAT ?
    Cand veneam la primele concursuri, cu cateva zile inainte, incepeam sa am un fel de febra; ardeam de nerabdare sa ma urc in masina cu prietenii mei si sa pornim la drum: Bistrița, Reghin, Cluj, Botoșani, Mediaș, Sibiu, Lugoj, Drobeta, Constanța, Galați si altele, nu conta pentru ca oriunde ne duceam stiam ca suntem printre prieteni, ca o sa avem meciuri crancene si ca ne vom simti bine.
    Primul semnal de alarma il voi trage cu privire la MERCANTILIZAREA acestui fenomen SI VA INVIT sa participati la demascarea tuturor celor ce au uitat de spiritul de sportivitate, de spiritul de competitie, de prietenii si doar incearca sa faca bani pe seama dorintei tuturor de a fi AMATURISTI !
    Ultima editare de costinmotoroi; 14.sep.2012, 07:37. Motiv: GRESEALA

  • #2
    Aici Costi c-am ai dreptate ,a mai disparut farmecul din trecut a devenit ceva comercial pacat.
    Au disparut sarmalele si tuica de la Topoloveni, dupa parerea mea cel mai bine organizat turneu si cel mai bun organizator Sorin,el si Bila
    cu Dragos la Mangalia unde chiar iti face placere sa participi,apropo Sorine dam si noi un leu in plus daca le reintroduci daca vrei sa primesti nota 10+
    pentru organizare ca de 10 esti.
    In final imi face placerea sa constat ca glumele mele fata de Costi si Horea au dat roade.
    Putem participa si la Top Arena cit si la Viva pentru ca nu se mai suprapun tot respectul voi.
    Traiasca maria sa TENISUL DE MASA si AMATURUL
    PS daca tot isi fac concurenta cei ce vind materiale datile voie sa vinda toti la oricare turneu fara exclusivitate ca o sa avem si noi de unde sa alegem
    ca pe vremuri.
    C-am atat am avut de scris sa ne vedem sanatosi la urmatorul turneu Top Tenis Arena[La multi ani pentru aniversare].

    Comentariu


    • #3
      ... o tempora o mores ...


      ... turneu A, oradea, anu' de gratie 2006




      ... turneu A, miercurea ciuc, tot cam p'atunci...

      de atunci, lucrurile au evoluat, pacat insa ca evolutia a fost in stilul nostru caracteristic, stil dealtfel definitoriu pentru noi ..., vajnici urmasi a lui Zalmoxis...



      plm, am incheiat citatu'

      Comentariu


      • #4
        Vreau sa multumesc cu aceasta ocazie tuturor care au infiintat acest circuit,fara amatur cred ca nivelul meu in tenis era unu mult mai mic.
        Cei care fac posibila aceasta miscare suntem noi amaturistii si organizatorii si totodata vreau sa va multumesc.
        Pentru ce va fi in continuare,sper sa fie numai bine,miscarea se mareste dupa parerea mea,cineva ar trebui sa ia serios problema in piept,sa faca un S.R.L.,fiscul a inceput sa ofere recompense in bani pentru evaziune fiscala,pe viitor cineva tre sa taie o chitanta pentru a creste amaturul nu sa dispara peste noapte,sper sa fie un viitor super frumos.
        Pe final asi dori sa stiu de ce nu se mai organizeaza turnee B la care sa pot participa si eu?unde e urmatorul?

        P.S. Eu pot organiza un turneu B?
        Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
        Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
        Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK

        Comentariu


        • #5
          DANIEL SAN turneu b eu zic ca poate organiza oricine ,dar trebuie sa respecti cateva reguli.Cel mai bun care poate sa-ti ofere detalii de organizare eu zic ca este maria sa REGULAMENTUL ORGANIZARII CONCURSURILOR A , A+ , B .
          Despre competitia aceasta pot sa spun atat,SANATATE ,SANATATE......... CURATA,cei care vor sa ia in ras acest lucru sa se apuce de alt sport.Frumusetea acestui sport;-sportivitate;-colegialitate;-prietenie;-amabilitate;-respect .Daca sunt respectate nimic nu poate transforma acest sport in urat.
          Nu spun ,ca am intrat in lumea amaturistilor de mult,am numai un an si 6luni,dar sa stiti de la mine ca nimic nu ma va face sa spun lucruri urate despre acest sport.Il practic de aproape 30-35 de ani si daca as lua lucrurile de la inceput tot tenis de masă as face ca sport preferat.NU LASATI SA MURDAREASCA CINEVA ACEST SPORT,NU LASATI SA LOVEASCA IN NOI CEILALTI CU APUCATURI DE STRADA IN SALA DE SPORT,SA DORIM CA ACEST SPORT A NOSTRU A AMATURILOR SA AJUNGA CAT MAI SUS .Uitativa ca in urma noastra apar cei mici , uitativa la ei cat de transpirati si concentrati sunt,trebuie sa lasam si lor acest sport sa se bucure si ei macar o data si jumatate fata de noi.VA SALUTA CU RESPECT AL DUMNEAVOASTRA MARCU de la VATRA DORNEI
          Blade . PHOTINO
          Fh. Tibhar ev. Mx-p
          Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

          Comentariu


          • #6
            D-le Marcu, va multumesc pentru cuvintele frumoase si adevarate despre acest sport! Intr-adevar acest sport, ca de altfel toate sporturile, se bazeaza pe ''sportivitate;-colegialitate;-prietenie;-amabilitate;-respect'' dar nu numai. Prin sport in general, se creeaza cel mai prielnic mediu in care copiii nostri sa creasca si sa se dezvolte nu numai fizic, dar mai ales psihic, sa inteleaga regulile fair-play-ului, necesitatea de a respecta adversarul, nevoia de autodepasire. Totodata se creeaza climatul necesar pentru a se face educatie prin sport, pentru socializare, pentru reintegrarea unor oameni care au trecut sau trec prin anumite greutati. Jos palaria d-le Marcu, cu mare placere as face o partida cu d-voastra.

            Comentariu


            • #7
              Buna seara,
              Toata stima si sunt de acord cu acest topic deschis de Costi....dar sa ma bata D-zeu,daca am inteles ceva.Sincer,numai apropouri, intzepaturi,nimic concret.Cititi si voi mai sus,si....suntem barbati,pentru numele lui D-zeu,daca avem ceva de spus,spune-ti mai oamenilor la concret,argumetati si voi cu exemple,de : "MERCANTILIZARE",de "NU LASATI SA MURDAREASCA CINEVA ACEST SPORT,NU LASATI SA LOVEASCA IN NOI CEILALTI CU APUCATURI DE STRADA IN SALA DE SPORT,SA DORIM CA ACEST SPORT A NOSTRU A AMATURILOR SA AJUNGA CAT MAI SUS"...de "Traiasca maria sa TENISUL DE MASA si AMATURUL"....sincer,poate nu suntem la fel de bine informati ca anumiti forum-isti despre anumite,probabile derapaje din Amatur(si daca sunt...rupeti pisica si faceti-le publice cu responsabilitatea faptelor,dar sa fie OBIECTIVE).Dar eu,personal,cred ca trebuie sa avem si barbatia de a argumenta ceea ce afirmam,cu toata RESPONSABILITATEA,de a arunca "sageti"...apropouri ,afirmatii sau oricum le-am putea califica.Altminteri cred ca ,la modul general,ne transformam,in TACHE,IACHE si CADAR si cunoscatorii stiu ce am vrut sa spun.Seara buna tuturor,si astept cu mare interes ca acest post sa aiba rezultatul scontat.

              PS...Atat declar si semnez personal NO OFFENSE-" whoever you are"
              Ultima editare de victorache; 14.sep.2012, 23:32.
              BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
              FH - TENERGY 64
              BH - XIOM VEGA EUROPE

              Comentariu


              • #8
                Spune tu primul !...asa ne jucam cind eram copii mici

                Comentariu


                • #9
                  Postat în original de mateidumitru Vezi post
                  Spune tu primul !...asa ne jucam cind eram copii mici
                  Nu am cunostinta de asemenea derapaje,ca nu as mai pregeta sa punctez la obiect.
                  BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
                  FH - TENERGY 64
                  BH - XIOM VEGA EUROPE

                  Comentariu


                  • #10
                    Cazuri concrete gasesti cate vrei dumneata si daca nu ai cunosti de ,,derapaje"imi pare rau dar cred ca jucati in alt turneu de amatur.Nu vreau sa te superi,dar lasa sa spuna fiecare cum vrea si cum simte de ce sa-i impui tu cum sa scriu si ce sa scrie,vorba colegului fii tu primul ..........................................
                    Cu aceasi stima domnule MOTOROI si va stau la dispozitie cand doriti d-voastra de un amical si de ce nu si meci de palmares.Am dat cu d-voastra doua ,trei mingi si stiu ca o sa am mari greutati(sunt constient de asta)
                    Blade . PHOTINO
                    Fh. Tibhar ev. Mx-p
                    Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

                    Comentariu


                    • #11

                      www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
                      www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
                      https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
                      Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
                      https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy

                      Comentariu


                      • #12
                        D-le Victorache, mi-ati demonstrat impreuna cu celelelalte 27 de persoane care apreciaza initiativa mea ca este momentul sa spunem lucrurilor pe nume. Din pacate, chiar daca am asteptat cateva zile, cei la care voi face referire nu au sesizat delicatetea mea si nu au facut nimic pentru a se shimba ceva. Totodata, sunt constient ca imi voi atrage antipatii, chiar dusmanii. Interesele de ordin personal au primat si primeaza in orice domeniu dar nu m-am asteptat ca la o competitie de amatori sa existe oameni cu ,, initiativa ''. Totodata, calitatea si onoarea celor mai multi amaturisti, a fost incalcata de netinerea cuvantului dat a unui reprezentant al acestora. Trebuie sa tinem cont ca acesti reprezentanti nu se reprezinta pe ei ci reprezinta miscarea AMATUR in totalitate, este in joc ''obrazul'' AMATUR-ului. Voi reveni foarte curand cu exemple si amanunte.

                        Comentariu


                        • #13
                          Postat în original de costinmotoroi Vezi post
                          D-le Victorache, mi-ati demonstrat impreuna cu celelelalte 27 de persoane care apreciaza initiativa mea ca este momentul sa spunem lucrurilor pe nume. Din pacate, chiar daca am asteptat cateva zile, cei la care voi face referire nu au sesizat delicatetea mea si nu au facut nimic pentru a se shimba ceva. Totodata, sunt constient ca imi voi atrage antipatii, chiar dusmanii. Interesele de ordin personal au primat si primeaza in orice domeniu dar nu m-am asteptat ca la o competitie de amatori sa existe oameni cu ,, initiativa ''. Totodata, calitatea si onoarea celor mai multi amaturisti, a fost incalcata de netinerea cuvantului dat a unui reprezentant al acestora. Trebuie sa tinem cont ca acesti reprezentanti nu se reprezinta pe ei ci reprezinta miscarea AMATUR in totalitate, este in joc ''obrazul'' AMATUR-ului. Voi reveni foarte curand cu exemple si amanunte.
                          Costine,tu nu trebuie sa reactionezi la antipatiile si dusmaniile eventualilor contestatari,probabil ca vor fi si mai multi de acord cu precizarile tale,dar...puncteaza-le.Eu personal sunt de acord cu initiativa ta,dar cum bine spuneai fii cu mare bagare de seama la alegerea cuvintelor(nu de alta dar tu ai si interese personale),si ar trebui sa fii scurt si foarte la obiect(si ceilalti pot posta in aceeasi linie),iar toti forum-istii vom trage concluziile daca ai fost sau nu oportun cu un asemenea topic,chiar delicat fiind.Astept cu interes exemplele si amanuntele.
                          PS:...si cred ca nu numai eu
                          Ultima editare de victorache; 17.sep.2012, 13:33.
                          BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
                          FH - TENERGY 64
                          BH - XIOM VEGA EUROPE

                          Comentariu


                          • #14
                            Voi incepe cu cateva intrebari.
                            De ce, atunci cand am premiat cu bani turneele Amatur organizate de mine, mi s-a impus sa nu mai fac acest lucru daca mai doresc sa organizez in acest circuit?
                            De ce, atunci cand am vrut sa organizez in fiecare saptamana un turneu de cat B, mi s-a spus ca acest circuit este suprasaturat si ca nu am dreptul decat la unul pe luna?
                            De ce mi s-a dat cuvantul de un reprezentant al AMATUR-ului ca cei de la VIVASPORT vor organiza un turneu B la inceputul fiecarei luni si eu la sfarsitul fiecarei luni? ( vezi data urmatorului turneu organizat de Vivasport )!!!!
                            De ce luna trecuta, cand Vivasport a anuntat un turneu B si eu am intrebat un reprezentant al AMATUR-ului daca pot face un turneu A dupa o saptamana ( dupa turneul B ) nu mi s-a dat voie? ( urmarea: la 2 zile dupa discutie, cei de la Vivasport au schimbat turneul B in turneu A )
                            De ce, atunci cand am demonstrat ca se pot face turnee de cat. B si cat. A cu 5 sau 10 ron inscrierea, am fost dat la o parte de la organizarea unui turneu cat. A?
                            De ce, turneele importante la care participa peste 100 de oameni, sunt organizate de anumiti oameni?
                            De ce nu se arata clar bugetul unui astfel de turneu?
                            De ce nu se spune unde se duc restul de bani? Concret: din 25 ron inscrierea/om, 10 ron este taxa pentru chiria salii, aproximativ 5 ron costa sandwich-ul si apa, de cele mai multe mingiile sunt date gratuit de sponsori, premiile costa intre 300 si 500 ron; la o competitie cu 150 participanti raman peste 1000 ron. UNDE SUNT ACESTI BANI ????????
                            In functie de interesul d-voastra, voi reveni cu alte intrebari dar si cu raspunsuri! Tin sa mentionez ca doresc ca acest circuit sa ramana curat si sa se dezvolte pentru interesul tuturor celor implicati si nu numai pentru interesul unor oameni in care s-a investit incredere! Sper ca acesti oameni sa inteleaga ca titlul de VOLUNTAR nu inseamna automat si recompensarea serviciilor lor. Sau ca, fiind mai vechi in AMATUR, au acest drept de AUTORECOMPENSARE.
                            D-le Victorache, intr-adevar am un interes personal: acela de a arata ca prin sport, in general, se pot realiza lucruri extraordinare. Doar cateva exemple: apropierea oamenilor de diferite conditii, proveniti din toate zonele tarii, de diferite etnii, cu varste cuprinse intre 6 si 70 ani, femei si barbati, tineri si copii, sportivi de performanta sau amatori. TOTI CU ACELASI INTERES PERSONAL: DE A JUCA.
                            - - - Actualizat - - -
                            Solicit pe aceasta cale ca, in mod special, toti reprezentantii AMATUR- ului sa-si expuna parerea deoarece este in joc imaginea, onoarea si credibilitatea circuitului!
                            Ultima editare de costinmotoroi; 17.sep.2012, 14:25. Motiv: SPECIFICARE

                            Comentariu


                            • #15
                              Mda...sincer sa fiu asteptam si,personal,ma gandeam la cu totul altceva cand am citit postul initial deschis de tine Costi.Cred ca mai degraba sunt cateva reglari personale la voi in București respectiv o "galceava" intre SPORT KOMBAT si VIVASPORT.Cel putin din cele relatate mai sus,eu asta inteleg,si cred ca astfel de probleme nu sunt de un interes maxim de catre forum-isti.Evident e o parere pur personala,si nu vreau sa ma intelegi gresit,dar asa vad eu daca tot incercam sa fim obiectivi.Ma tem ca e putin depasita sintagma:"este in joc imaginea, onoarea si credibilitatea circuitului! "...cu asa argumente.
                              No offense...
                              Ultima editare de victorache; 17.sep.2012, 19:57.
                              BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
                              FH - TENERGY 64
                              BH - XIOM VEGA EUROPE

                              Comentariu


                              • #16
                                Eu sunt mai nou in acest circuit vreo3 ani si pot spune ca pana acum mi-am facut multi prieteni,am invatat ce este aia iarba ba chiar mi-am pus o iarba pe una din fete,dar acest topic pe care l-ati deschis nu stiu daca ne priveste pe noi amaturisti de rand care venim la turnee,ne salutam,jucam si dupaia plecam acasa,Daca aveti o lupta sau o reglare de conturi la figurativ vorbind reglati-le fata in fata si vorbiti pe sleau nu pe forum si ne cereti parerea si noua.Fara suparare dl.Motoroi nu va cunosc nici pe dvs,nici pe ceilalti,sper ca nu am deranjat pe nimeni milioane de scuze daca m-am baga aiurea in seama.

                                Comentariu


                                • #17
                                  ai dreptate bogdane maria ta! sincer bravo. ai postat o parere sincera si cred ca e si de bun simt in acelasi timp. si eu cred ca e important ca iubitorii acestui sport sa mearga sa joace cat mai mult, nu cine si din ce cauza organizeaza turneele. daca respectivii scot bani din piatra seaca e treaba lor ce fac cu ei...iar daca banii aia vin de la participanti e treaba participantilor daca vor sau nu sa ii dea. domnule motoroi va rog sa nu ma intelegeti gresit, nu stiu cat de reusite sau nu ar putea fi turneele organizate de dvs., dar daca doriti atat de mult incercati si alte variante, de exemplu undeva la sfarsitul anului anuntati intentiile dvs pentru anul urmator, imposibil sa nu va permita domnii sa organizati ceea ce aveti de gand. in alta ordine de idei, daca sunteti din bucuresti cred ca nu veti ramane fara jucatori chiar daca faceti un turneu in acelasi timp cu altul la aceeasi data.

                                  Comentariu


                                  • #18
                                    Nu este vorba de nici o reglare intre SPORT KOMBAT si VIVASPORT! Din contra, eu ii apreciez pe cei de la VIVASPORT pentru ca au investit in acest sport si pentru ca recunosc ca ceea ce fac ei este o afacere. Doar ca nu sunt de acord cu metodele folosite de dansii!
                                    Eu cred ca exista un conflict de interese atunci cand un reprezentant zonal al AMATUR dirijeaza concursurile si mai este implicat si in organizarea lor! D-le Victorache, sunteti cumva implicat in asa ceva? Ce nu intelegeti? Nu vreti sa aveti rabdare sa vedem ce parere au initiatorii si reprezentantii acestui circuit? Intrebati-va mai bine de ce aceasta tacere din partea celor vizati! Poate isi dau seama ca au gresit!

                                    Comentariu


                                    • #19
                                      Au mai fost turnee cu premii in bani si nu a fost nici o problema,si organizarea unui turneu A sau B care nu deranjeaza
                                      programul competitional din cadrul AMATUR nu vad de ce ar deranja pe cineva organizarea lui ,nu ca ii tin parte lui Costi
                                      ca si el in unele priviinte poate greseste,de exemplu costurile organizarii unui turneu nu se rezuma doar la ce a specificat el,
                                      la unele turnee mai sint cheltuieli pentru transportul meselor ,si sa fim seriosi ca si organizatorul ar trebui sa fie platit pentru munca
                                      depusa [in limita bunului simt] nu sa faca o mica afacere din treaba asta ,dar si mesele cumparate din banii cotizatiei si taxei
                                      de la turnee sa fie folosite exclusiv pentru binele si viitorul Amaturului nu si pentru folosirea lor in scopul de a cistiga niste bani.
                                      Victorache cu gilceava ai dreptate ar trebui sa se ajunga la un consens[cum zicea Iliescu]pentru binele tuturor.

                                      Comentariu


                                      • #20
                                        Cine este acest reprezentant zonal al Amaturului care face aceste lucruri? Poate are fi frumos si corect sa aiba si el drept la replica! Si un singur om poate decide pentru toti? Suna a ceva foarte cunoscut in istorie...dictatura! Asta daca asa stau lucrurile!
                                        Blade-Darker speed 90
                                        Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                                        Bh- Testing

                                        Comentariu


                                        • #21
                                          domnule Motoroi , va cunosc si va respect,
                                          nu stiu la cine va referiti , dar trebuie apreciati organizatorii care stiu sa scoata un turneu pe profit,
                                          si sa ma explic de ce,
                                          pentru ca am orgamizat si eu candva doua B-uri si am pus din buzunarul meu vreo 15 mil. lei ,
                                          si la cat am muncit in saptamana dinaintea turneului, parca as fi meritat 15 mil. profit,
                                          dupa care am zis ca nu mai organizez niciodata turnee ,
                                          daca faceau toti ca mine, era inchis AmaTurul de mult timp,
                                          asadar este foarte bine asa cum este,
                                          in alta ordine de idei, mie imi pare rau (probabil si dvs.) ca nu puteti juca in AmaTur si cred eu ca aveti valoare inferioara unor jucataori care joaca in AmaTur,
                                          ce spuneti , nu cumva aceasta e una din problemele dvs ?
                                          cu respect! U...Vas...
                                          Ultima editare de ursuleanvasile; 17.sep.2012, 22:21.
                                          Blade: SCHLAGER CARBON OF+
                                          FH: Tenergy 05 FX
                                          BH: Tenergy 05 FX

                                          Comentariu


                                          • #22
                                            Ma bucur ca in sfarsit, oameni vechi si cunoscuti in circuit isi pun intrebari! Am sa incerc sa le raspund si lor si celor mai noi deoarece cu totii suntem pasionati de tenis de masă.

                                            D-lui Bogdan Raducan: acest topic chiar va priveste pe voi, ''amatorii de rand'' deoarece NU EXISTA AMATORI DE RAND. Toti amaturistii sunt pe picior de egalitate, nu exista nici o diferenta data de valoare sau de vreun clasament. Nu trebuie sa cereti scuze deoarece pe acest forum oricare dintre amaturisti, vechi sau noi, au dreptul sa-si exprime parerea. Nimeni nu poate fi tras la raspundere, poate doar daca a facut afirmatii mincinoase. Prin acest topic incerc sa aduc la cunostinta unele lucruri pe care multi din vechii amaturisti le cunosc dar, din diferite motive, nu au avut curajul sau nu au vrut sa le spuna.

                                            D-lui Adimucu: nu cred ca sunteti atat de dezinteresat cu banii d-voastra, chiar daca poate dispuneti de mai multi decat va sunt necesari. V-am explicat ca la turneul din data de 15 septembrie 2012 din București am vrut sa-l organizez cu o taxa de 10 ron necesari strict pentru sala si pana la urma s-a organizat cu 25 ron. Din suma totala, scazand cheltuielile, a ramas o suma insemnata despre care nu se mai stie nimic! Aceasta suma nu a ajuns la cei care detin sala sau la vreun organizator obisnuit! Aceasta suma a ajuns la unul dintre reprezentantii de seama din circuitului AMATUR care are doar un rol de VOLUNTAR, in nici un caz platit. El trebuie doar sa coordoneze turneele din zona si nu sa-si intemeieze o afacere din acest lucru.

                                            D-lui Dantim: costurile unui turneu se rezuma la ceea ce am spus. De ce ar trebui sa se aduca mese la TOP ARENA unde exista 25 de mese si este cea mai dotata sala din tara?

                                            D-lui Ursulean: toata stima pentru un amaturist pur-sange. Este adevarat ca multi organizatori au iesit pe minus. Eu nu am nimic impotriva ca cei care organizeaza turneele sa faca profit. Ganditi-va la proprietarii de sali ce costuri au. Eu am ce am impotriva speculantilor care intra in conflict de interese! Cum sa ai incredere in oamenii care se declara VOLUNTARI si care in loc sa se ocupe de ceea ce au zis ca vor face ( coordonarea si dezvoltarea AMATURULUI ), se ocupa in mod direct la organizarea turneelor inclusiv la strangerea taxei de participare. Ati vazut cumva chitante pentru sumele platite? Ce credeti ca ar spune fiscul?

                                            D-lui Dado_Daniel: eu cred ca toti din aceasta zona a tarii stiu despre cine este vorba. Pentru mine este foarte dureros deoarece ani de zile l-am apreciat si l-am stimat, mai mult chiar: l-am considerat prieten. Tocmai de aceea astept un raspuns chiar daca nu l-am nominalizat. Acel drept la replica l-am acordat din start.
                                            Ultima editare de costinmotoroi; 18.sep.2012, 00:19. Motiv: greseala

                                            Comentariu


                                            • #23
                                              Stimati colegi,
                                              Ceea ce ne spune Costin Motoroi este foarte adevarat. Cine nu crede, sa-l intrebe pe Alexandrel de la Brașov, de ce a renuntat sa organizeze turneul final de anul trecut, care trebuia sa se tina la Brașov.
                                              Sigur ca persoana vizata, nu poate sa-si recunoasca aici vinovatia. Dar, ar putea, asa pe nesimtite, sa renunte la actiunile pe care le-a comis pina acum si totul s-ar putea termina, cit de cit, onorabil, fara prea mult fum.

                                              Comentariu


                                              • #24
                                                ?.....
                                                Costi, opreste-te!
                                                Spui ca este frumos acest sport, dar sa inteleg ca trebuie sa ne oprim....ca vine fiscul.
                                                PACAT!
                                                Ultima editare de GeluBv; 18.sep.2012, 02:50.
                                                Hobby: Motoare si ski !
                                                http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                                Comentariu


                                                • #25
                                                  Deoarece suntem in economia de piata si in Amatur exista notiunea de cerere si oferta. Daca pretul cerut de unii organizatori este prea mare comparativ cu ceea ce ofera atunci nu va avea clienti. Am observat ca foarte multi prefera de exemplu Topoloveniu pentru ospitalitatea si respectul cu care sunt tratati, asa ca acolo merg foarte multi jucatori. La Topoloveni puncte forte sunt se pare sarmalele si tuica dar si calitatea meselor de tenis. Mie imi plac mult concursurile de la Top Arena pentru ca au o sala superba cu mese calitatea intai si organizarea este foarte buna, sarmalele nu ma intereseaza in mod special, e bun si sandwich-ul, iar pretul cerut pentru participare mi se pare rezonabil. Asa ca fiecare organizator poate cere cat considera el ca trebuie sa iasa pe profit si sa mai organizeze si pe viitor concursuri fiindca sincer sa fiu le datoram recunostinta organizatorilor si nu reprosuri. Nu vad de ce domnul Motoroi ne amesteca pe noi amaturistii in niste rafuieli personale cu cineva din amatur, banuiesc cine este, care a facut foarte multe pentru acest circuit si sincer nu ma intereseaza daca castiga vreun ban in plus, este foarte posibil ca la inceputurile acestui circuit sa fii dat o gramada de bani din buzunarul propriu. Dreptate are si domnul Motoroi cand cere ca ar trebui sa fie lasat sa joace in circuit impreuna cu echipa din divizia A fiindca au promovat din Amatur.

                                                  Comentariu

                                                  Who has read this thread:
                                                  Procesare...
                                                  X