Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Regulament pentru postarea unui Anunt de Vanzare-Cumparare

Adună
Acest topic este închis
X
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  Poi scrieti degeaba....setarile forumului nu tin cont ca fata a fost sau nu vanduta, ci contorizeaza doar perioada de timp in care au fost deschise subiectele.

  Editati primul post din acel topic, adaugand produsele pe care le doriti, si ati rezolvat problema.

  Comentariu


  • #32
   Multe persoane nu inteleg sistemul de vanzare cumparare de pe forum. O sa explic logica:

   1. Am luat ca si standard perioada de 2 luni (1440 de ore) - un jucator amator e normal sa isi vanda materialele (cu care nu se "intelege") sau sa cumpere altele dupa o perioada de 2 luni - din aceasta cauza am permis 2 anunturi / 2 luni / 1 persoana - unul de vanzare si unul de cumparare - cand aceste anunturi devin inactive (atentie - inactive, NU inchise - altfel am putea inchide zilnic un anunt si sa facem altul nou) se pot posta alte anunturi noi!!

   2. Am considerat ca daca o persoana vinde sau cumpara mai mult de 2 produse in 2 luni , din punctul meu de vedere aceasta persoana are o afacere privata online si se foloseste de forumul nostru pentru a-si comercializa produsele. Este OK, insa pentru a fi "fair play" cu toti ceilalti, consider ca in acest caz toate produsele vandute trebuie comasate intr-un singur topic de vanzare (sau maxim doua, pentru ca asa e permis). In acest caz se poate edita primul mesaj din anunt pentru a actualiza produsele vandute / cumparate.

   3. Promovarea unui anunt (ridicarea lui) se poate face o data la doua zile, tot din motive de fair play, altfel s-ar abuza de aceasta functie si toata lumea si-ar populariza anuntul non stop.

   Sper ca m-am facut inteles si ca intelegeti logica.

   Pentru orice alte sugestii si imbunatatiri constructive sunt deschis la discutii!!
   lemn: Waldner Dotec Carbon
   fețe: Tenergy 05/Tenergy 05

   Comentariu


   • #33
    Următoarele erori au apărut când mesajul a fost trimis
    Trebuie să selectezi un prefix pentru subiect.

    Incerc sa pun un anunt in sectiunea Vânzarea-Cumpărare dar mi se cere acel prefix! Despre ce este vorba si ce trebuie să fac?? Multumesc!
    Ma Lin Soft
    Yasaka Rakza 7
    Xiom Yanus

    Comentariu


    • #34
     Vedeti in poza de mai jos; campul "prefix" se refera la tipul anuntului, "Vand", "Cumpar" sau "Schimb" si este obligatoriu de ales, altfel nu veti putea posta.

     Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	prefix.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	89,1 KB 
ID:	776882

     Comentariu


     • #35
      Multumesc! Din pacate observ că nu pot trimite de pe tabletă, nu am aceste functii pe care le ai prezentat!!
      Ma Lin Soft
      Yasaka Rakza 7
      Xiom Yanus

      Comentariu


      • #36
       Postat în original de lus76 Vezi post
       Multumesc! Din pacate observ că nu pot trimite de pe tabletă, nu am aceste functii pe care le ai prezentat!!
       Va salut domnule Ius76. Puteti incerca, din setarile browserului (in dreapta sus sunt trei puncte) sa bifati Desktop site si s-ar putea sa mearga.
       Umorul este o sabie din cauciuc - permite să înţepi fără să curgă sânge.

       Comentariu


       • #37
        Ai dreptate! A funcționat! Multumesc !
        Ma Lin Soft
        Yasaka Rakza 7
        Xiom Yanus

        Comentariu


        • #38
         Ie o Cacialma toată treaba pe unii îi favorizeaza pe alții îi penalizează,si foarte complicat să ștergi ceva să scoți ceva să pui poze etc.
         Nu este de loc simplificată treaba acum vreau sa pun un anunț și nu îmi dă voie sa pun poze Io am pus doua anunțuri și deja am fost atenționat alții au anunțul cu lunile și anii și nu îi ia nimeni la rost dar asta-i viața de artist când ești vesel când ești trist...😎😂😉

         Comentariu


         • #39
          Postat în original de Deal Sandor Vezi post
          Ie o Cacialma toată treaba pe unii îi favorizeaza pe alții îi penalizează,si foarte complicat să ștergi ceva să scoți ceva să pui poze etc.
          Nu este de loc simplificată treaba acum vreau sa pun un anunț și nu îmi dă voie sa pun poze Io am pus doua anunțuri și deja am fost atenționat alții au anunțul cu lunile și anii și nu îi ia nimeni la rost dar asta-i viața de artist când ești vesel când ești trist...[emoji41][emoji23][emoji6]
          Încarcă pozele pe postimage.org și apoi copiază în anunț codul pe care îl prezintă site-ul.
          Merge mai bine decât metoda pe care o oferă forumul, care mai dă rateuri.
          Blog de tenis de masă

          Comentariu


          • #40
           Unii vanzatori de pe forum isi promoveaza anunturile inserand in titluri tot felul de expresii : "oferta / black friday / reducere de craciun / ocazie /etc".
           Altii pun majuscule cat incape in titluri, altii semne de punctuatie multiple, punctulete si semne de exclamare.

           Cum ar arata forumul daca toti vanzatorii ar proceda la fel?
           Ar arata zona de vanzari ca un pom de Craciun impodobit cu papagali colorati.

           Va rog respectati regulamentul care interzice astfel de promovari.
           Editam zilnic astfel de anunturi.

           Multumesc.
           lemn: Waldner Dotec Carbon
           fețe: Tenergy 05/Tenergy 05

           Comentariu


           • #41
            Refresh:


            Postat în original de clau Vezi post
            1. Nu vă faceți magazin personal din forum! Riscați ban!
            Titlul unui anunț va conține explicit acțiunea de cumpărare/vânzare și produsul (produsele) în cauză. Titlul nu va conține apelative de genul: Ocazie unică!, Preț bombă!, SuperOfertă!, Preț de criză!, Foarte urgent!, etc.

            2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Este OBLIGATORIE atașarea de poze REALE la produs astfel se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!

            3. Este OBLIGATORIU indiferent de natura anunțului făcut (vânzare/cumpărare/etc.) precizarea metodelor de contact direct cu vânzătorul cât și modalitatea de livrare. Se recomandă să se precizeze locația vânzătorului și dacă e valabil anunțul și pentru provincie. Se elimină astfel "chatul" inutil gen "lasă un nr. de tel" sau "ai un ID?" sau "trimiți curierat?" cât și altele de acest fel. Prin aceste precizări cresc șansele de a avea o vânzare rapidă și se elimină topicurile întinse pe multe pagini greu de urmărit.

            4. Produsele scoase la vânzare NU se vând în sistem de licitație! În acest sens fiecare produs scos la vânzare va avea OBLIGATORIU un preț estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vânzare ce are drept preț "nu stiu cât ar face" sau "aștept oferta voastră"! Dupa caz se precizează dacă suma cerută e negociabilă sau nu! ATENȚIE - prețul estimativ nu trebuie sa depășească prețul oficial! Siteul nostru nu încurajează BIȘNIȚA!

            5. Daca un user are mai multe produse scoase la vânzare este OBLIGATORIU ca acele produse să fie adunate într-un singur anunț (nu se încadrează în aceasă regulă anunțurile mai vechi de 1 lună). Se elimină astfel posibilitatea ca o pagină să fie ocupată de anunțuri aparținând unui singur user, se poate urmări mai ușor ce mai este și ce s-a vândut, cât și reacția celor ce au cumpărat de la acel user. Nu încercați să postați același anunț de mai multe ori sub alte forme! În caz de abuz ne rezervăm dreptul de a închide anunțul.

            6. Confirmarea valabilității anunțului se poate face la interval de 2 zile. Este INTERZIS să aveți două posturi consecutive în cadrul aceluiași topic pe parcursul a 48 de ore. Daca s-a uitat ceva și vreți să adăugați ceva dupa câteva minute de la postarea unui anunț folosiți EDIT. Orice mesaj postat înainte de cele 48 de ore se va uni automat cu mesajul anterior si nu va ridica anunțul. Dacă considerați că prețul cerut este mare pentru buzunarul personal NU jigniți vânzătorul sau alți useri participanți la "negociere" ! Nu abuzati de smiley-uri, fonturi mari sau culori suparatoare ochiului!

            7. Este INTERZIS să vă promovați produsul în anunțurile altora. NU faceți oferte de schimburi dacă vânzătorul nu specifică că dorește schimburi. Ofertele cu prețuri mai mici decât cel solicitat se vor face prin mesaj privat. Este INTERZIS a posta în cadrul unui topic ce nu este deschis de dumneavostră mesaje de gen "scump doamnă, scump, dincolo era mai ieftin" sau "mai scade dacă vrei să vinzi" exceptie fac posturile celor ce sunt direct interesați de subiect și/sau se observă că prețul cerut este mai mare decât pe siteurile de profil. Ridicarea anunțurilor altor persoane este interzisă. Adică nu postați: "de încredere", "am cumpărat", "super tare", etc. Folositi in schimb sistemul de "Calificative comerciale".

            8. Folosiți funcția RAPORTEAZĂ POST pentru a sublinia o încălcare a acestor reguli sau a regulamentului general de ordine interioară! NU abuzați de această funcție pentru "a vă plăti polițe vechi" sau a vă elimina concurența întrucât în astfel de cazuri există șansa să vă treziți cu avertisment sau ban.

            9. Este recomandabil a NU se vinde/cumpăra produse a căror proveniență este incertă! Scuza cu "postez pentru un amic/vecin ce nu are internet" ori "nu știu, nu e a mea e de la un prieten" sau și mai des întâlnită "el mi-a spus că e bun eu vă spun și eu ce mi-a spus el" nu este valabilă! Responsabilitatea în astfel de cazuri privind proveniența și/sau starea în care se află produsul vândut/cumpărat vă aparține în totalitate. ATENțIE- Administrația siteului www.tenisdemasa.ro NU își asumă răspunderea asupra corectitudinii anunțurilor și în caz de solicitare din partea persoanelor abilitate de lege va pune la dispoziție logistica necesară.
            Abaterea de la aceste reguli duce la ștergerea anunțului și avertizarea celui în cauză.
            Pentru abateri repetate se poate lăsa și cu ban, chiar și pe o perioada nedeterminată!
            NECITIREA ACESTUI REGULAMENT NU VĂ SCUTEȘTE DE SANCȚIUNILE PENTRU ÎNCĂLCAREA SA.

            Comentariu


            • #42
             Am observat ca in ultima perioada se profita de faptul ca noul format al forumului nu mai uneste automat postarile care sunt scrise la mai putin de 48 de ore, astfel incat se urmareste aducerea in prim plan a anuntului respectiv intr-o perioada mai scurta decat cea prevazuta mai jos, in Regulament.
             In consecinta, avem rugamintea de a citi/reciti cele scrise mai jos, poate sunt pasaje care pana acum au fost trecute cu vederea.
             Postat în original de clau Vezi post
             1. Nu vă faceți magazin personal din forum! Riscați ban!
             Titlul unui anunț va conține explicit acțiunea de cumpărare/vânzare și produsul (produsele) în cauză. Titlul nu va conține apelative de genul: Ocazie unică!, Preț bombă!, SuperOfertă!, Preț de criză!, Foarte urgent!, etc.

             2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Este OBLIGATORIE atașarea de poze REALE la produs astfel se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!

             3. Este OBLIGATORIU indiferent de natura anunțului făcut (vânzare/cumpărare/etc.) precizarea metodelor de contact direct cu vânzătorul cât și modalitatea de livrare. Se recomandă să se precizeze locația vânzătorului și dacă e valabil anunțul și pentru provincie. Se elimină astfel "chatul" inutil gen "lasă un nr. de tel" sau "ai un ID?" sau "trimiți curierat?" cât și altele de acest fel. Prin aceste precizări cresc șansele de a avea o vânzare rapidă și se elimină topicurile întinse pe multe pagini greu de urmărit.

             4. Produsele scoase la vânzare NU se vând în sistem de licitație! În acest sens fiecare produs scos la vânzare va avea OBLIGATORIU un preț estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vânzare ce are drept preț "nu stiu cât ar face" sau "aștept oferta voastră"! Dupa caz se precizează dacă suma cerută e negociabilă sau nu! ATENȚIE - prețul estimativ nu trebuie sa depășească prețul oficial! Siteul nostru nu încurajează BIȘNIȚA!

             5. Daca un user are mai multe produse scoase la vânzare este OBLIGATORIU ca acele produse să fie adunate într-un singur anunț (nu se încadrează în aceasă regulă anunțurile mai vechi de 1 lună). Se elimină astfel posibilitatea ca o pagină să fie ocupată de anunțuri aparținând unui singur user, se poate urmări mai ușor ce mai este și ce s-a vândut, cât și reacția celor ce au cumpărat de la acel user. Nu încercați să postați același anunț de mai multe ori sub alte forme! În caz de abuz ne rezervăm dreptul de a închide anunțul.

             6. Confirmarea valabilității anunțului se poate face la interval de 2 zile. Este INTERZIS să aveți două posturi consecutive în cadrul aceluiași topic pe parcursul a 48 de ore. Daca s-a uitat ceva și vreți să adăugați ceva dupa câteva minute de la postarea unui anunț folosiți EDIT. Orice mesaj postat înainte de cele 48 de ore se va uni automat cu mesajul anterior si nu va ridica anunțul. Dacă considerați că prețul cerut este mare pentru buzunarul personal NU jigniți vânzătorul sau alți useri participanți la "negociere" ! Nu abuzati de smiley-uri, fonturi mari sau culori suparatoare ochiului!

             7. Este INTERZIS să vă promovați produsul în anunțurile altora. NU faceți oferte de schimburi dacă vânzătorul nu specifică că dorește schimburi. Ofertele cu prețuri mai mici decât cel solicitat se vor face prin mesaj privat. Este INTERZIS a posta în cadrul unui topic ce nu este deschis de dumneavostră mesaje de gen "scump doamnă, scump, dincolo era mai ieftin" sau "mai scade dacă vrei să vinzi" exceptie fac posturile celor ce sunt direct interesați de subiect și/sau se observă că prețul cerut este mai mare decât pe siteurile de profil. Ridicarea anunțurilor altor persoane este interzisă. Adică nu postați: "de încredere", "am cumpărat", "super tare", etc. Folositi in schimb sistemul de "Calificative comerciale".

             8. Folosiți funcția RAPORTEAZĂ POST pentru a sublinia o încălcare a acestor reguli sau a regulamentului general de ordine interioară! NU abuzați de această funcție pentru "a vă plăti polițe vechi" sau a vă elimina concurența întrucât în astfel de cazuri există șansa să vă treziți cu avertisment sau ban.

             9. Este recomandabil a NU se vinde/cumpăra produse a căror proveniență este incertă! Scuza cu "postez pentru un amic/vecin ce nu are internet" ori "nu știu, nu e a mea e de la un prieten" sau și mai des întâlnită "el mi-a spus că e bun eu vă spun și eu ce mi-a spus el" nu este valabilă! Responsabilitatea în astfel de cazuri privind proveniența și/sau starea în care se află produsul vândut/cumpărat vă aparține în totalitate. ATENțIE- Administrația siteului www.tenisdemasa.ro NU își asumă răspunderea asupra corectitudinii anunțurilor și în caz de solicitare din partea persoanelor abilitate de lege va pune la dispoziție logistica necesară.

             10. S-a luat ca si standard perioada de 2 luni (1440 de ore) - un jucator amator e normal sa isi vanda materialele (cu care nu se "intelege") sau sa cumpere altele dupa o perioada de 2 luni - din aceasta cauza s-au permis 2 anunturi / 2 luni / 1 persoana - unul de vanzare si unul de cumparare; cand aceste anunturi devin inactive (atentie - inactive, NU inchise - altfel am putea inchide zilnic un anunt si sa facem altul nou) se pot posta alte anunturi noi!!

             11. S-a considerat ca daca o persoana vinde sau cumpara mai mult de 2 produse in 2 luni, aceasta persoana are o afacere privata online si se foloseste de forumul nostru pentru a-si comercializa produsele. Este OK, insa pentru a fi "fair play" cu toti ceilalti, se va considera ca in acest caz toate produsele vandute trebuie comasate intr-un singur topic de vanzare (sau maxim doua, pentru ca asa e permis). In acest caz se poate edita primul mesaj din anunt pentru a actualiza produsele vandute / cumparate.

             Abaterea de la aceste reguli duce la ștergerea anunțului și avertizarea celui în cauză.
             Pentru abateri repetate se poate lăsa și cu ban, chiar și pe o perioada nedeterminată!
             NECITIREA ACESTUI REGULAMENT NU VĂ SCUTEȘTE DE SANCȚIUNILE PENTRU ÎNCĂLCAREA SA.
             clau, Tamas Vivien și Kralizec apreciază asta.

             Comentariu

             Cine a citit topicul
             Procesare...
             X