Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Olympic Legends to Play Brazil Stars in Rio Exhibition Match

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Olympic Legends to Play Brazil Stars in Rio Exhibition Match

    Olympic Legends to Play Brazil Stars in Rio Exhibition Match


    Federația Internațională de Tenis de masa (ITTF) este incantata sa anunte un meci demonstrativ între "Olympic Legends" și stelele Braziliei, la Rio de Janeiro, Brazilia, la 10 iulie 2016.

    Ca un preambul al Jocurilor Olimpice de tenis de masă de la Rio 2016, acest eveniment supune echipa nationala masculina braziliana la un ultim test și cu ce adversari mai buni, decât cu o echipă formată din "Olympic Legends".

    "Olimpic Legends" va fi formata din:

    WANG Liqin (CHN) - La Jocurile Olimpice din 2000 -a dublu Campion Olimpic, la Jocurile Olimpice din 2008, Campion Olimpic cu echipa, in 2004 si 2008 medalii de bronz la individual, de alte 3 ori Campion Mondial in competitiile de simplu masculin.


    Jorgen Persson (SWE) - De 7 ori participant la Jocurile Olimpice, in 1991 Campion Mondial - la simplu masculin, de 4 ori Campion Mondial cu echipa, in 1986-Campion European la individual.


    Jean-Michel Saive (BEL) - De 7 ori participant la Jocurile Olimpice, in 1993 la Campionatul Mondial medalie de argint la individual, in 1994 castiga locul I la Campionatul European-la simplu masculin.

    Unul dintre cei mai apreciați jucători de tenis de masă din toate timpurile WANG Liqin a declarat: "Sunt foarte onorat să primesc invitația ITTF-ului de a participa la acest eveniment. Sper că acest eveniment va permite cat mai multor oameni să înțeleagă tenisul de masă,i să promoveze Jocurile Olimpice de tenis de masă, precum și sa ajute la dezvoltarea acestui sport în Brazilia. "

    Evenimentul va avea loc la Botafogo Arena pe data de 10 iulie intre orele 09.00-12. 00 și poate fi văzut în direct în Brazilia, pe SportTv, iar la nivel mondial- exclusiv pe canalul YouTube ITTF (YouTube.com/ITTFChannel).

    Echipa nationala braziliana va fi formata din medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret din 2014 si campion la Jocurile Pan-Americane Hugo CALDERANO, în vârstă de 19 de ani, care va fi sprijinit de doi campioni ai Cupei latino-americane Gustavo Tsuboi și Cazuo MATSUMOTO

    În cazul în care lumea nu era deja entuziasmata de apropierea evenimentului olimpic de tenis de masă, vor fi cu siguranta după acest spectacol.





  • #2
    Saive - Olympic Legends v Brazil Stars


    Comentariu


    • #3

      Comentariu


      • #4
        Olympic Legends Checking out Rio





        Tsuboi - Olympic Legends vs Brazil Stars





        Calderano - Olympic Legends vs Brazil Stars





        Wang Liqin - Olympic Legends vs Brazil Stars







        MECIUL SE TRANSMITE LIVE IN 11.07.2016 INCEPAND CU ORA 11.00


        Ultima editare de dennis; 10.iul.2016, 15:32.

        Comentariu


        • #5
          Hugo Calderano (BRA) vs Wang Liqin (CHN)






          Gustavo Tsuboi (BRA) vs Jorgen Persson (SWE)






          Matsumoto/Tsuboi (BRA) vs Wang/Persson






          Hugo CALDERANO (BRA) vs Jean-Michel Saive (BEL)

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X